Перейти до змісту
Український політичний форум

Зелене чмо - не мій президент

Рекомендовані повідомлення

Я так його зневажаю, що немає місця для ненависті. Все огидно: боягузтво, нечесність, необов ' язковість, хитрість, захоплення собою, байдужість, недалекоглядний розум, чудовиська безвідповідальність, манія величі, схильність до дармоїди... І голос - більш підлий ′′ чоловічий ′′ голос має ніколи не було чути: писклявий як брудні сходи на смердючій сходинці, асексуальний, ніби чухають іржавий цвях на його тупій голові, а він сіпається... він крутиться... плаз... з ' явився. І воно не тоне... Це тимчасово! Ми подолаємо це непорозуміння - дайте час.
Автор: Тетяна Лагунова

А його прибічників зневажаю ще більше. Бо саме вони привели до влади ... оце... лайно. П ми тепер їсти мусимо

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• 2 тижня потому...
у 2019 році група осіб у кількості понад 13 мільйонів, за попередньою змовою зкоїла злочин «обрання Бєніної макаки президентом».
Якщо ми їм зараз «нарішаєм» умовно-дострокове припинення повноважень Членограя, вони наступного разу знову спробують понавибірать.
Тому треба їхній стан довести до катастрофи, аби, с@ки на генетичному рівні викарбувати страх до виборів.
Дякую, дуже дякую!
Посилання на коментар

Возможно, это рисунок (1 человек)

Возможно, это иллюстрация (1 человек и в помещении)

Новина від якої рве шаблони. Український професійний карикатурист Олег Смаль повідомив, що організатори вилучили з його виставки карикатуру з президентом Володимиром Зеленським. Під час підготовки виставки у бібліотеці ім. Лесі Українки організатори прибрали карикатуру з Зеленським, проте залишили карикатури з Порошенком, Лукашенком та Байденом. "Аби чого не вийшло".
Ви собі за Порошенка таке уявляєте? Я - не те що не уявляю, я пам'ятаю який галас здійняла українська інтелігенція коли Порошенко приїхав на їхній конгрес і якось не так їх привітав. Лемент стояв такий, що хоч святих винось. Тоді вони всі були хоробрі і галасливі. Натомість тепер...
А тепер Зеленський боїться карикатур. Це шикарно. Людина яка заробила мільйони та садиби в Італії перекривляючи українських політиків, сама проти себе сатири боїться. Боїться - як Звіробій і Федини!
Знаєте, я вважаю що цю карикатуру ми мусимо зробити відомою. Спільно.

Дмитро "Калинчук" Вовнянко.
Посилання на коментар

Возможно, это изображение (текст «эффект даннинга- крюгера- метакогнитивное искажение, которое заключается в TOM что люди, имеющие низкий уровень квалификации, делают ошибочные выводы, принимают неудачные решения и при этом не способны осознавать свои ошибки B силу низкого уровня своей квалификации.»)

А якщо мовою зрозумілою для 73% то виглядає так - doвбoйoбy неможливо довести що він doвбoйoб тому що він doвбoйoб

Посилання на коментар

Як би це не огидно було, але пішла я ще раз вколупнути дещо з біографії нашого нєдоразумєнія, аби запевнитися , що нічого українського абсолютно в нього не було і вже не буде. Розуміння,що таке Україна, потрібно всмоктувати з молоком матері, слухати казки від бабці з дідусем, заколихуватись в терпких руках батька або хоч було пам'ятати Діда Панаса перед сном чи то й же ж Катрусин кінозал. І цього перерахованого не було !
Коли формується у дитини елементарне почуття патріотизму ( приклад- хлопчики на футбольному полі, які без нагадувань дорослих співали Гімн), його 4 роки протримали в Монголії. Скоріш за все, саме там він отримав першу якусь психологічну травму , тому що там було і тоді гірше, ніж в Кривому Розі. Знаю, про що говорю . В ті часи було таке поняття "вольнонайомниє", аби рванути якусь кількість грошей. До країн Варшавського договору тяжко було потрапити, там потрібен був блат, а от в Гамнолію майже вільно і від'їзд після оформлення зразу в наступний день.
Коли було підписано Акт про Незалежність України, навряд йому про це сповістили папа і мама, впевнена, що їх то не обходило, а хлопчику виповнилося 13 років. Це підлітковий вік, коли потрібно бути уважним до дитини більше, ніж за всі попередні роки. Але все ще лишалося совковим і махровим. Не впевнена, що батькам то вдалося, а хлопчик вже сидів в них на голові і какав.
А далі? Далі йому вже 16 років, він склав TOEFL у Дніпрі й отримав грант на навчання в Ізраїлі, але так не сталося. Знаєте чому? Папа не відпустив! От може хоч там він би навчився себе ідентифікувати і зрозуміти, яким потрібно бути , щоби захищати своє.
І почав він "здобувати" юридичну освіту у того ж папи у Криворізьскому економічному інституті, але за фахом після закінчення жодного дня не працював, та й навчався не систематично, за винятком двох місяців практики. Сумніви, що й там з'являвся. Там же ж був папа! А чому? А тому що всі студентські роки пацан кавеенів. І що цікаво, що спочатку в КВК " Запоріжжя-Кривий ріг-Транзит" слова йому не давали, він там лише танцював. А незабаром вже став не тільки танцювати, а й виконувати ролі. Це був 1997 рік. Чи цікавило його те, що відбувалося в Україні? Ні! Було одне прагнення - з перефірії потрапити до Москви. І з 1999 до 2003 майже весь час проводив вже там, постійно гастролював по тодішньому СНГ. Чи згадував він проУкраїну? Знов дам собі відповідь- НІ! Ще й після того , як дядя Саша Масляков його нагнав, з'явилося лише одне прагнення- заробити все баблішко, яке тільки можливо і де можливо. От тоді і з'явився спочатку канал "Інтер", а з часом і "Г+Г", які відкрили свої обійми. Що то за канали нам давно відомо.
І понєслось.
З тим же Інтером теж смішно- то заходив, то виходив, то знов заходив і нарешті вийшов протягом двох років з 2010-2012. І врешті решт лишився один канал і це всім остогидлий сьогодні " Г+Г". От там все взагалі завєртєлось-закружляло.
А от навчили його бути президентом ( досі незрозуміло чого) тоді, коли він став Васьою Голобородько і він повірив, що тепер може все! Ще й переконав у цьому всіх шанувальників "Сватів".
Ще й згадав про українську мову, яку почав вивчати в 2017 році.
Я не буду цитувати його виступи стосовно України за ті роки-всім і так відомо, але все те притягнув в реквізитній валізі з собою і вже 2,5 року знущається над Україною.
Писала це для фото, які були у скрині давно. Буду бити молотком по цвяхам прицільно і з усієї дурі. Маю велике бажання гатити так , щоби не втекло і на лаві підсудних був органічно присутнім саме з цим інструментом. І забавку запропоную, яка на другому фото, тому що терпець уривається.
Нехай зарубає собі на носі - ми не дозволимо за Україну вбивати !
Посилання на коментар

191292813_970233940482101_47869895157171

Посилання на коментар

• 4 тижня потому...

Я даже в наркотическом сне не выбрал бы это АБСОЛЮТНОЕ  НИЧТОЖЕСТВО, Но я верующий человек и у нас ,верующих не по факту ,а по смыслу есть уровни  развития. На все Божья Воля! это самый

высокий из нам ,людям! доступных.

Посилання на коментар

240096308_4341001832655162_4405008047817

Посилання на коментар

Возможно, это изображение (текст)

Посилання на коментар

239541456_342693934263134_24435868381663

Посилання на коментар

Ви ще десь таке бачили? Точніше: ви бачили коли небудь президента іншої країни ,що гуляє в чужій країні в шортах?

Возможно, это изображение (4 человека, люди стоят, на открытом воздухе и текст)

Посилання на коментар

241047973_4261164253998485_8365205845098

Сергій Таран / Sergiy Taran@sergiy_taran
На картинці згори - виступ у Вашингтоні найвеличнішого лідера сучасності Зеленського перед членами української делегації та їхніми супроводжуючими.
На картинці внизу виступ п’ятого президента Порошенка перед американським Конгресом під час його візиту у США.
Какая різніца?

Посилання на коментар

Возможно, это изображение (1 человек и текст «ослы ему славу по нотам поют, козлы бородою дорогу метут, бараны, бараны стучат в барабаны. Κ. чуковский»)

Посилання на коментар

Возможно, это изображение (текст)

Возможно, это изображение (4 человека и люди стоят)

В Конгрессе США подарили Владимиру Зеленскому книгу под названием «Лёгкая черепно-мозговая травма», которую издал американо-украинский медицинский фонд AUMF. Вручила подарок Марси Каптур - член Палаты Представителей США от Огайо, сопредседатель парламентской группы дружбы с Украиной.
Я вот никак не могу понять - это они специально троллят, или просто каждый раз как-то само так получается: что ни подари, вызывает дикий ржач?
То Керсти с велосипедом, то теперь это...
Можно ржать с него конечно... Но унижают зеленое чмо. а чувствую себя униженой я... 
Посилання на коментар

А я такой дурачек по вашему девичьему ,мнению ....Зеленского -уважаю! Вы меня -бесите!!!!

13.07.2021 в 19:45, Рыжая сказал:
Я так його зневажаю, що немає місця для ненависті. Все огидно: боягузтво, нечесність, необов ' язковість, хитрість, захоплення собою, байдужість, недалекоглядний розум, чудовиська безвідповідальність, манія величі, схильність до дармоїди... І голос - більш підлий ′′ чоловічий ′′ голос має ніколи не було чути: писклявий як брудні сходи на смердючій сходинці, асексуальний, ніби чухають іржавий цвях на його тупій голові, а він сіпається... він крутиться... плаз... з ' явився. І воно не тоне... Це тимчасово! Ми подолаємо це непорозуміння - дайте час.
Автор: Тетяна Лагунова

А його прибічників зневажаю ще більше. Бо саме вони привели до влади ... оце... лайно. П ми тепер їсти мусимо

А я Зеленского -  искренне уважаю.Терпеть его не могу!  Но  презираю всех Порохоботов.   Ориана ,вот как таким как  я быть.? Я люблю твою и мою Украину ! А что ты  из себя представляешь???

Посилання на коментар

241061174_812674902733584_36839886219857

Посилання на коментар

• 2 тижня потому...
03.09.2021 в 18:57, доктур сказал:

А я такой дурачек по вашему девичьему ,мнению ....Зеленского -уважаю! Вы меня -бесите!!!!

А я Зеленского -  искренне уважаю.Терпеть его не могу!  Но  презираю всех Порохоботов.   Ориана ,вот как таким как  я быть.? Я люблю твою и мою Украину ! А что ты  из себя представляешь???

Тут бы мог быть пространный пост Орианы. Но она уже старенькая на это время .

Посилання на коментар

Так кого ми там бачимо майбутнім презЕдентом?

Возможно, это изображение (текст «наверное, кого-то типа зеленского. Ho пониже ростом (меньше расходов), чтобы ещё лучше трескал шаурму и чтоб видосики снимал каждый божий день и пообещал колбасу докторскую не по 2р.20коп. a просто по 20 коп, всем зарплаты по 50 тыщ долларов, коммуналка и тд- бесплатная, проезд любым транспортом на любые расстояния тоже и.. и. вообще всё бесплатно! всем!... ещё»)

Посилання на коментар

242153644_2084407528377649_9529034318928

Посилання на коментар

Нет описания фото.

Посилання на коментар

01.09.2021 в 13:18, Рыжая сказал:

Ви ще десь таке бачили? Точніше: ви бачили коли небудь президента іншої країни ,що гуляє в чужій країні в шортах?

Ну він, типу, бігає - ранкова пробіжка...

Посилання на коментар

Возможно, это изображение (1 человек, небоскреб и памятник)

Возможно, это изображение (на открытом воздухе, памятник и текст)

Возможно, это изображение (1 человек и текст «Photo added by daddislilgirl Igor Zukelman BIRTH 25 Jun 1972 DEATH 11 Sep 2001 (aged 29) BURIAL Washing gton emetery Brooklyn, Kings County (Brooklyn), New York, USA Show Map MEMORIAL ID 8817104 View Source»)

@ShittyNewyork
Подивився я на запізнілі фото Зе біля монументу 9/11 тут, в NYC і, як би це сказати... ох*їв. Потім погуглив, перевірив і ох*їв ще більше.
Long story short:
Зелупа спиздив квіти з могили для постановочного фото!
Якщо хто не в курсі, то білі троянди ставлять (а саме встромляють у заглиблення літер) на імена тих жертв, чий день народження припадає на сьогодні. І кожного дня там нові троянди на іменах тих людей, які народились того дня, але загинули на 9/11
"Birthday Roses | National September 11 Memorial & Museum" https://911memorial.org/.../911-family.../birthday-roses
прошу почитайте, хто не в курсі
(дуже зворушлива ініціатива пам'яті загиблих, до речи).
Якщо хто не в курсі, то білі троянди ставлять (а саме встромляють у заглиблення літер) на імена тих жертв, чий день народження припадає на сьогодні. І кожного дня там нові троянди на іменах тих людей, які народились того дня, але загинули на 9/11
Тут ми бачимо як Зе ставить білу троянду на ім'я загиблого емігранта з України Ігора Зукелмана
(Igor Zukelman).
Троянди там, біля меморіалу, до речі не роздають і не продають, це не базар під цвинтарем.
Організація пам'яті сама розміщує білі троянди на імена тих в кого на це число припадає день народження.
Не особливо складно було з'ясувати зо в Ігора Зукелмана день народження зовсім не збігається із датами візиту Зе в США:
тобто Зе ТУПО СПИЗДИВ троянду пам'яті з імені іншої жертви, приставив до прапорця і імені українського емігранта, скорчив кислу міну і зробив постановочне фото з емоційною компонентою псевдо-жалю.
це мало не те саме, що піти на цвинтар, спиздити з чужої могили вінок і квіти, приліпити там де тобі треба, зробити селфі і відправити родичам померлого.
крінжово в цій ситуації все - пижджена з могили квітка пам'яті, скорчена мармиза Зе псевдо-жалю і тупі абізяни з прес-служби, які навіть не поцікавились що це за білі троянди і яке їх призначення і символізм.
242153659_953086168611549_56663622492162

242124724_953086228611543_39281973393341

242322401_953088501944649_90277396736367

Посилання на коментар

Возможно, это изображение (один или несколько человек и текст)

Посилання на коментар

Що воно меле..

Посилання на коментар

38 минут назад, Radiola сказал:

Меле, що поки він у владі - ніяких законів не треба - він сам буде законом

король солнце... мать его..

Посилання на коментар

Не люблю писати багато.  А давно хотіла написати, що я відчуваю до цієї мерзенної істоти. А тут ось людина наче мої думки прочитала.

Що знову наобіцяла бидлу та макака з блудливим єб@льніком і с трудом говорящая? Я частково подивився, мало не блюванув від ужимок цієї вульгарної, матьорої шлюхи ))
Господи, неможливо нічого зрозуміти що воно меле... Якісь кострубаті уривки фраз, нахапалося невідомих йому слів -то вже забулося що брехало, то заікнулося, то еекає то бекає... Реально недорозвинута істота зі спаленою кокаїном хрипатою носоглоткою і гнусавим, суто наркоманським прононсом, тримає публіку за дурнів і несе лицемірну, наскрізь лукаву ахінею на весь світ. І, здавалося би, адекватні люди задають йому питання на повному серйозі чекаючи відповідей замість того, щоб просто закидати яйцями та капцями цього безталаного артіста банного жанру за огидну роль, яку він вже навіть не грає, бо воно таке є насправді.
Всі його придуркуваті вистави для бидла - це і є ядро його гнилої особистості, тому серед собі подібного лайна і публіки воно виглядало так органічно. Але ось воно без маски і воно - президент. І це реальність! - На весь світ їдюче позорище від якого нема де сховатися...
Оце дивлюсь тай гадаю, що ж воно таке, те, що між нами ходить і обирає оце? Це ж який треба мати несмак, щоб оце сприймати? )) Ось дзеркальне відображення нашої дрімучої, аморальної, тупої худоби, яка обрала своїм президентом густу і смердючу як шлюбні залози козла, консистенцію самої себе. Не якусь там "міс України", не "голос України", не "золота малина України" не "несмак України" - ні... Худоба прийшла і обрала це цілим президентом України, верховним, сука, головнокомандувачем, а разом з ним всю його бродячу низькопробну камарілью в кедах, на палці Коломойського, яка тепер ту худобу @бе і грабує в хвіст і в гриву! Під час війни, сучари! Допомогли моsкалоті обезголовили армію!
Я досі не можу повірити що це не сон. Як тепер це відіграти? Воно насрало вам в очі буцім йде на разок і зібралося на другий термін. Центральна виборча комісія знищена і там тепер бал сатани зі шлюхами на посадах які намалюють любі результати. Які, бляха, тепер "вибори", виродки???
щоб ви сконали, зрадники і паскуди від того реготу
На фото "законотворці" країни, в якої по периметру стоїть 4 ворожих армії.
PS: Тут вже мені підказують, що макака в цьому інтерв'ю потім знову зізналася в скоєнні держзради. Тобто відкрила Лукашенку державну таємницю і попередила про спецоперацію по вагнерівцям. Хоч якась користь від цього інтерв'ю, бо 111 стаття "Державна зрада" немає строку давності а це фактично визнання злочину яке відбулося вдруге. Таке тепер неможливо спростувати. Ця сука вертлива не сяде якщо лише здохне раніше.
Посилання на коментар

244356809_2875691792744245_6962581065054

Посилання на коментар

Поздний холодный вечер, Офис президента, приемная, холст, масло, виски.
Возле стола в приемной президента одевается Верочка. Наматывает на шею длинный вязаный шарф, пальто уже висит на спинке кресла, движения плавные и усталые.
Дверь в президентский кабинет распахивается, и выглядывает раскрасневшийся глава парламентской фракции Давид. Он одет в клетчатый пиджак, слишком узкие и короткие брюки и фирменную восьмидневную неряшливую щетину.
Давид (развязно): Так, я не понял.
Верочка (продолжая собираться): Это не новость.
Давид: В смысле? Вы куда? Мы только начали!
Верочка: Вискарь в шкафу, лимон в холодильнике, стаканы – в буфете на втором этаже. Обслужите себя сами, мне домой, меня сын ждет.
Давид (возмущенно): В смысле – «себя сами»? Это с каких пор секретарши…
Голос от дверей: РОТА ЗАКРИВ!
Повисает неимоверно театральная пауза, и даже, кажется, слышно, как рвутся баяны на фракции. Верочка улыбается, Давид еще больше краснеет, но молчит, потому что от дверей, величаво, не побоюсь этого слова, ступает Баба Люба. Она традиционно одета в почти уже развалившийся спортивній костюм Андрея Богдана, на плечи накинута куртка Максима Степанова, в руке – красный тугой сверток.
Баба Люба (остановившись перед Давидом): Шо ти став, як сопля на морозє? Йди бухай, Марат хєров…
Давид: Я не Марат, я Давид!
Баба Люба: Історію вчить треба! (поворачивается к Верочке) Доню, ти вже домой? На Оболонь? Мо підвезеш як обично?
Верочка: С удовольствием!
Давид исчезает за дверью, некоторое время там раздается его обиженный голосок, потом – шаги, и наконец из-за той же двери во всем великолепии показывается президент. Он одет в расстегнутую белую рубашку, костюмные немного тесноватые брюки и лакированные концертные туфли.
Баба Люба (с удовольствием): РОТА ЗАКРИВ!
Владимир (поперхнувшись): Я ж еще ничего не сказал!
Баба Люба (насмешливо): Ой, Владімір Санич, то ви. А я думала – знов отой насморк доїбаться рішив.
Владимир (приосанившись): Да, это я! (поворачивается к Верочке) Вера Павловна, так а куда вы? Вы нам сегодня очень нужны!
Верочка: Владимир Александрович, мне к сыну нужно, восемь уже. Вискарь в шкафу, лимон в холодильнике, стаканы…
Владимир: Ой, да зачем мне эта излишняя информация! Найдем тут, кому на разлив стать, хоть с этим делом то они должны справиться…
Верочка: Вам, кстати, Разумков звонил. Раз сорок.
Владимир (быстро): Скажите ему, что президента – нет.
Баба Люба: Та ми знаєм, його вже два года як нєт.
Владимир (нахмурившись): Не понял.
Баба Люба: А я вам тут, кстаті, подарунок принесла (протягивает Владимиру сверток).
Владимир (опасливо отодвигается): Давид! Дивииид! А иди сюда, посмотри, шо тут мне подарили. (баба Любе) Подарки я люблю… просто это вы первый раз что-то дарите, хорошо бы попробовать на том, кого не жал… ну вы поняли.
Давид (выпархивая из президентского кабинета): Да?
Владимир: А ну вот возьмите вот это вот и посмотрите, что там внутри.
Баба Люба (глядя в глаза нервничающему Давиду): Смєлєє, блеать, воно не взривається. Пока шо.
Давид разворачивает сверток, который оказывается огромным бархатным полотнищем алого цвета. Верочка с трудом подавляет смех.
Владимир: Не понял. Опять.
Верочка (берет сумку): Это называется «аллюзия», Владимир Ильич… то есть Владимир Александрович. Красный флаг, большевики, вся власть советам, революция, все такое.
Владимир: Так а я причем?
Давид: Да, так а мы причем?
Владимир: Так, я запутался и ухожу. Давид, вискарь принесешь.
Верочка: Как сказала бы баба Люба, «історію вчить треба». После революций, Давид, в скором времени взобравшиеся на трон вожди последовательно избавляются от всех своих бывших соратников. Сейчас их просто увольняют и выбрасывают на обочину истории, а раньше… раньше их безыскусно убивали.
Давид (бледнея): В смысле?
Верочка: Еще раз, для тех, кто из «Слуг народа». Цари не терпят тех, кто привел их к власти.
Давид (брезгливо откладывает красное полотнище): Ну это я понял, так а я причем? Вы, между прочим, совсем уже берега потеряли, ну ты посмотри, секретутка какая-то…
Баба Люба: РОТА ЗАКРИВ!
Давид (закрывает рот).
Верочка: Троцкий, Зиновьев, Бухарин. Не знаете этих фамилий?
Давид (недоуменно): Нет.
Верочка: Тогда скажу на понятном вам языке: Богдан, Гончарук, Рябошапка, Данилюк. Разумков.
Давид: Все равно не понял.

М. Брест
Баба Люба: Їдемо, доню, вже додому. Гівно необучаєме. Та і хєр з ним.
Посилання на коментар

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.

Увійти
  • Створити...