Ganz Опубліковано 13 лютого, 2021 Поділитися Опубліковано 13 лютого, 2021 31 минуту назад, PROlom сказал: А вы случайно не из Москвы?) По компАсу 650 км. южнее)) 27 минут назад, Radiola сказал: Не, он из исконно украинских земель (від сяну до Дону) Засечный град южных рубежей княжества московского, возведённый Московией, аккурат на муравском шляху от набегов крымских татар в 1596 году. Правда, в 1612 году сожжён и разграблен и не татарами, а польско-литовским войском. Да там были и украинцы))... Потом снова Московиты возвели крепость на этом месте. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 13 лютого, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 13 лютого, 2021 2 часа назад, PROlom сказал: И Зеленский весьма грамотный кандидадат умеющий вести диалог с Америкой и ЕС С жабами на болоті він може вести діалог 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 13 лютого, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 13 лютого, 2021 Поки в Україні заметілі, ускладнене пересування, обстріли наших позицій на Донбасі, загиблі військові, а ще пандемія, падіння економіки та повний політичний колапс - Зеленський з дружиною ідуть в Об‘єднані Арабські Емірати. При чому офіційні джерела чітко не повідомляють мету візиту. Ні плану візиту. Ні чому взагалі Зеленський туди летить. При чому візит не був запланований. Неофіційна версія - День святого Валентина. Не гоже працювати в ці дні президенту. Скільки ж часу пройшло вже від катання у Буковелі. Аж цілий місяць. Перепрацювались. Потрібно негайно надолужувати. А ви вже тут якось самі розберетесь. Лопати в руки і вйо до роботи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
PROlom Опубліковано 14 лютого, 2021 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2021 18 часов назад, Рыжая сказал: Поки в Україні заметілі, ускладнене пересування, обстріли наших позицій на Донбасі, загиблі військові, а ще пандемія, падіння економіки та повний політичний колапс - Зеленський з дружиною ідуть в Об‘єднані Арабські Емірати. Если он договориться по эмиратам вы станете независимы от российской нефти) Очень важный момент. Эмираты это нефть шейх по-любому поднимет вопрос о зависимости от России и предложит нефть , если максимально сбить цену пообещать ему какую-нибудь вкусняшку на продажу (водку они пьют Каран запрещает то что сделано из винограда, т.к. когда его писали водки ещё не было))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 14 лютого, 2021 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2021 12 часов назад, PROlom сказал: Если он договориться по эмиратам вы станете независимы от российской нефти) В ходе визита Зеленского в ОАЭ подписан ряд двусторонних документов. Среди них - протокол об избежании двойного налогообложения и меморандум о признании водительских прав, - Офис президента 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
PROlom Опубліковано 15 лютого, 2021 Поділитися Опубліковано 15 лютого, 2021 https://sud.ua/ru/news/obshchestvo/193143-indeksatsiya-pensiy-v-marte-kto-poluchit-11-nadbavki Украина единственная кто так часто и весомо в СНГ поднимает пенсию. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 15 лютого, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 15 лютого, 2021 14.02.2021 в 18:37, Radiola сказал: и меморандум о признании водительских прав, - Офис президента Підписаний ще у 2007 році при Ющенко 1 час назад, PROlom сказал: Украина единственная кто так часто и весомо в СНГ поднимает пенсию. О, так... весомо.. дехто АЖ на 11 крпійок підвищення. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 22 лютого, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 22 лютого, 2021 «В ОАЕ ми домовилися про розвиток річкового транспорту в Україні, адже вони професіонали в цій галузі, вони вже цього тижня приїдуть до нас на перемовини» (с) В.Зеленський, 22.02.2021 Це чудова новина, Володимир Олександрович. Ось Вам знимка Аравійського півострову з космосу, знайдіть на ньому хоча б одну річку))) (І. Стокоз) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ingvar Опубліковано 23 лютого, 2021 Поділитися Опубліковано 23 лютого, 2021 22.02.2021 в 13:30, Рыжая сказал: «В ОАЕ ми домовилися про розвиток річкового транспорту в Україні, адже вони професіонали в цій галузі, вони вже цього тижня приїдуть до нас на перемовини» (с) В.Зеленський, 22.02.2021 Це чудова новина, Володимир Олександрович. Ось Вам знимка Аравійського півострову з космосу, знайдіть на ньому хоча б одну річку))) (І. Стокоз) Похоже, что нашему артисту кто-то сказал, что Аравийский п-ов это и есть "Страна Тысячи Озёр" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 23 лютого, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 23 лютого, 2021 42 минуты назад, ingvar сказал: Похоже, что нашему артисту кто-то сказал, что Аравийский п-ов это и есть "Страна Тысячи Озёр" Скорее его подвела фраза - верблюд - корабль пустіни))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 3 березня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 3 березня, 2021 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 3 березня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 3 березня, 2021 КОЛИ ТВОЯ СУТНІСТЬ- БРЕХНЯ! Спочатку ти брешеш, що закінчиш війну. Потім брешеш, що прийде весна – сажати будемо. Брешеш, що Антоненко вбив Шеремета. Ще брешеш, що відпочиваєш у Карпатах, а сам летиш з Патрушевим у Оман. Прилітаєш і брешеш, що пілоти МАУ самі розбили в Ірані літак. Брешеш МВФ, що не чіпатимеш Нацбанк, а через тиждень зносиш фахового голову Нацбанку Смолія. Брешеш інвесторам про інвестнянь і тут же кидаєш інвесторів, відміняючи Зелений тариф. Брешеш про кінець епохи бідності. Брешеш про боротьбу з олігархами. Брешеш, що тарифи на комуналку будуть падати, а насправді вони ростуть. Брешеш про створення 500 тисяч нових робочих місць (насправді, скорочення зайнятості більше 300 тисяч). Брешеш, що забезпечиш вакциною Україну однією з перших у світі. Насправді, забезпечуєш тільки себе. Брешеш, що МВФ дасть грошей. Брешеш про хуліард кілометрів доріг, аеропорти, мости, садочки. А потім привозиш якусь, явно не першого ешелону, вакцину і такий: А ЧОГО ЦЕ ВИ МЕНІ НЕ ВІРИТЕ??? Не вірю, бо брехло.БРЕШЕШ, БРЕШЕШ, БРЕШЕШ... Serhii Marchenko Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 18 березня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 18 березня, 2021 Ар'єв перший водій якому виписали штраф 255 грн за те , що посигналив під час проїзду кортежу Зе з 22 !!!машин.Сигнальте всі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 23 березня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 23 березня, 2021 І це далеко не все.. Вован був парєнь із народу.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 25 березня, 2021 Поділитися Опубліковано 25 березня, 2021 23.03.2021 в 19:57, Рыжая сказал: І це далеко не все.. Але живе він на державній дачі. Ну і з декларації видно, що втікати зеля буде в Грузію. Для цього і тримає міхо в Україні Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 25 березня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 25 березня, 2021 2 часа назад, Radiola сказал: Але живе він на державній дачі. Ну і з декларації видно, що втікати зеля буде в Грузію. Для цього і тримає міхо в Україні А податки у Криму платить... Ні, в Грузію не буде. Там лише готельні номери. Та й видасть його Грузія в разу чого. Міхо для них ніхто - самого посадять. Я думаю, що в Італію. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 26 березня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 26 березня, 2021 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 28 березня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 28 березня, 2021 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 31 березня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 31 березня, 2021 Кравчук - 1,75 м Кучма - 1,76 м Ющенко - 1,83 м Янукович - 1,93 м Порошенко - 1,84 м І всім довжина орденського ланцюга була нормальна. Обличчя пролізало, на шию не тиснуло. А у #зе-потерпіллєра - 1,7 м (стоячи чи у стрибку - про це у вікіпедії нічого нема). І тільки йому тисне. То, мабуть, величезна харизма і непереборна велич не пролазить. То не треба було таку харизму собі від'їдати. Завжди, завжди президентський штандарт не піднімали, коли Президент їхав за кордон. Щойно літак кордон перетнув - штандарт знімали. Якщо хочеш знати, чи у країні Президент - дивись на флагшток. Але потерпіллєр і тут свою дуже цінну реформу впхнув. Каже - "штандарт під час перебування Президента України за кордоном не піднімається". Угу, ми в курсі, а воно й досі ні. Було так - "Знак Президента України має форму орденського ланцюга, що складається з медальйона-підвіски, 6 фініфтевих медальйонів та 12 декоративних ланок, розміщених у відповідній послідовності". Тобто через один. Тепер буде не 12, а 16. Але про фініфтеві медальйони нічого, тобто їх так і залишиться 6. Тобто через один вже не буде. Цікаво, а як буде? І як це виглядатиме? За що потерпіллєр не візьметься - все паплюжить. Втім, це було зрозуміло й до його обрання Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 31 березня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 31 березня, 2021 Виявляється і через 2 роки президентства Володимир Зеленський володіє 4 офшорними компаніями: 1. Британські Вірджінські острови - Меджірітано Венчурес ЛТД 2. Кіпр - Вілхар Холдінг Лімітед 3. Кіпр - Ельдоранте лімітед 4. Беліз - Фільм Херітейдж інк. Не є виключенням і його дружина Олена Зеленська, яка також володіє 2 офшорними компаніями: 1. Кіпр - Ельдоранте лімітед 2. Беліз – Фільм Херітейдж інк. Я думаю президент України є єдиним очільником держави у Європі, який володіє офшорами, що використовують, щоб приховувати кошти від оподаткування у своїй державі. Антикорупціонери, дорогенькі ви наші, вам нічого не муляє? Питання до Віталія Шабуніна і його Центру Протидії Корупції. Бо я ще не забув тих вигуків, які лунали, коли Порошенко зареєстрував непрацюючий офшор для продажу Рошен. Чого ж мовчите зараз - все влаштовує? Посилання на офіційну декларацію тут - вивчайте: https://public.nazk.gov.ua/.../98a80581-f9af-40ec-95c7... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 1 квітня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 1 квітня, 2021 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 5 квітня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2021 За свої 43 рочки цей тупиздень так і не засвоїв, що згідно з правилами етикету "При підйомі або спуску зі сходів, молодий чоловік зобов'язаний підтримати свою супутницю при необхідності, для цього він знаходиться віддалік від неї на пару сходинок"(завжди нижче) http://newsdaily.com.ua/etiket/8267-pravila-etiketu-dlya-cholovikiv-xoroshi-maneri-i-kultura-spilkuvannya.html Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 6 квітня, 2021 Поділитися Опубліковано 6 квітня, 2021 15 часов назад, Рыжая сказал: для цього він знаходиться віддалік від неї на пару сходинок"(завжди нижче) Недомірок не може нижче, так він буде виглядати значно нижче Лєнки зростом )))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 6 квітня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 6 квітня, 2021 3 часа назад, Radiola сказал: Недомірок не може нижче, так він буде виглядати значно нижче Лєнки зростом )))) Ти бачила фото, де він поряд з принцеп чи хто він там.. ? Він йому під пахвами пролізе))) Дивиться. як на дядю Стьопу задерши голову. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 6 квітня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 6 квітня, 2021 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 13 квітня, 2021 Поділитися Опубліковано 13 квітня, 2021 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 14 квітня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 14 квітня, 2021 13.04.2019 Пост української журналістки, громадського діяча, письменниці Зої Казанжи передаємо мовою оригіналу. Вы знаете, это уже не смешно. Вообще. Я не знаю, что происходило с кандидатом Зеленским в детстве, но что-то там нехорошее явно происходило. Потому что не может человек, выросший в здоровой обстановке, быть столь озлобленным, нервным и срывающимся по любому поводу. Мы здесь не врачи. Но я знаю, что есть специалисты, которые умеют анализировать состояние человека, исходя из видеоконтента. Конечно, видео, где Зеленский не играл бы роль, а был самим собой, не так уж и много. Но они есть. И, думаю, этих материалов достаточно, чтобы спрогнозировать риски публичного и непубличного поведения наиболее рейтингового кандидата. Я сама просмотрела всего лишь несколько видео из тех редких встреч, куда выпускали Зеленского для общения с живыми людьми. Вот мои выводы по поводу коммуникации кандидата Зеленского: 1. Зеленский не умеет слушать. Ему явно скучно. Так бывает, когда человек не в теме, когда он не понимает предмета разговора, или когда его заставляют заниматься совершенно неинтересным и несвойственным ему делом; 2. Зеленский не умеет сосредотачиваться на предмете разговора. Он перескакивает. Теряет нить. Не умеет вычленять главное; 3. Зеленский не умеет управлять эмоциями. Если вы возьмёте любое видео, где он – это он, а не Голобородько, то увидите полный комплект: вращение глазами, глубокие вздохи, гримасничанье, кривляние, постоянная потребность сменить позу. Это, безусловно, хорошо для артиста, но неприемлемо для политика, ибо выглядит странно; 4. Зеленский не умеет держать вербальный удар. Если ситуация, в которой он оказывается, ему дискомфортна, он всячески это демонстрирует. Отсюда «базар», а не диалог, желание «задавить» оппонента набором бессвязных конструкций, стилистическая бессмысленница, ёрничанье, пререкание, перебивание, грубость; 5. Зеленский не владеет элементарными навыками публичной коммуникации, не знает её принципов и подходов; 6. Зеленский пока не продемонстрировал ни одной темы, на которую он может говорить. Мы слышим набор абсолютно популистских обещаний, манипулирование болевыми темами, озвучивание общеизвестных проблем; 7. Зеленский состоит из набора банальных шуток – его так учили, он так учился. Поэтому вместо ответов, часто можно услышать потуги шутить и перевод всё в несерьёзность; 8. Зеленский не отвечает на вопросы, а старается передать пас спрашивающему. Так происходило неоднократно: -Что вы думаете по поводу первоочередных задач? Ответ: – А вы что думаете по этому поводу? – Кто войдёт в вашу команду? Ответ: – Вот вы, образованные люди, я вас позову. А вы кого бы взяли? 9. Зеленский реально не понимает, о чём его спрашивают, особенно, когда вопрос касается экономической или внешнеполитической сферы. Там у него абсолютное провисание. И просто «занятиями с консультантами узких сфер» этого не восполнить. Уже мемом стал его ответ в одной узкой группе на вопрос: – Как вы относитесь к феминизму и можете ли вы назвать себя феминистом? Зеленский тогда ответил: “Вы меня спрашиваете, феминист ли я?! Конечно же – НЕТ! Но я прекрасно отношусь к женщинам”. 10. Зеленский не знает ни одного языка толком – ни украинского, ни русского, ни английского. Особенно затруднена его коммуникация на украинском – он не может закончить ни одну мысль на государственном языке. И, напоследок, что-то ему надо делать с интонациями – у нас, в Одессе, в 90-е, именно так разговаривали блатные. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 14 квітня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 14 квітня, 2021 "Дипломатія полягає в тому, щоб гладити собаку до тих пір, поки намордник не буде готовий." - Фрідріх Вільгельм Ніцше Порох Мінськими домовленностями саме й дав Україні цей час ,але найгеніальніший,все або просрав,або саме воно якраз втілення пУтінського плану! 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 17 квітня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 17 квітня, 2021 Париж, 16 квітня 2021р. ❝А-а-а-а.... Сюди? Доброго дня всім... коли я сказав доброго дня ніхто по українськи не відповів, тут немає нашої... української преси? [коли Мандєль сказала, що українська преса присутня, чомусь почав плямкать шось англійською]. Окей... плям... Ну окей, соу, соу пле... ай, ай, а... кен ай тел ю... дуже приємно бачити вас, частину ваших облич дуже приємно бачити. Нажаль ковід і бачите хотів сказати що Україну і Францію багато що об'єднує ну хоча б ви бачите не в не в не думав, що весь світ буде об'єднувати і нажаль ковід-19. Думаю я з самого початку я побажаю здоров'я мені здається всім громадянам Франції і всім тим хто нас дивиться... українцям. А що до е-е-е речей які об'єднують наши країні я сьогодні е-е-е з задоволеням приїхав з робочим візітом е-е-е робочим візітом до плям-плям Франції на зустріч на запрошення Президента Французької республіки Емануеля Макрона вдячен йому, у нас з ним дійсно теплі, тепліше ніж погода відносини і це почалось ще з того моменту коли він дійсно підтримав і ми з ним познайомились коли е-е-е це був перший тур, да? (питає у Мандєлі) да? Після першого туру я ще не був бе-бе... я ще не був президентом я йому вдячен він підтримав мене підтримав Україну... І окремо я знаю, що моя дружина е-е-е зустрічається незважаючі на те що я приїхав з нею я її і не бачив я вона зустрічається з мадам Макрон... вони теж... дуж дуже важлива зустріч. Ну я думаю якщо говорити про зміст нашої розмови з Президентом ми можемо почати з питань мені здається якщо я розповім зміст це і буде відповіддю на ті питання, про які е-е-е які ви будете ставити. Я-я... ю кен... пана Макрона з пані Меркель і потім було звернення до мене президента путіна що щодо військ да? Я не читав ще цитату... Окей, ну з самого початку у нас було дві дві зустрічі спочатку з Президентом Макроном, а потім підключилась і на зв'язку була Канцлєр Німеччини пані Меркель, зрозуміло що... окей... Підключення пана Путіна не було тому мені складно щоб я йому сказав щоб було підключення... Хоча я налаштований щоб ми всі вчотирьох підключилися питання безпекової ситуації на сході України і деокупація наших територій і саме такі питання вирішуються на зустрічах в Н4 і... де... вирішується питання чотири лідери. Ми проговорили безпекову ситуацію на сході України режим припинення вогню який діяв с двадцятих чисел липня двадцятого року діяв дуже непогано і дійсно у нас була обмежена кількість летальних випадків але нажаль чесно скажу вам десь з другої половини грудня місяця двадцятого року а якщо зовсім точно то з початку січня ми побачили ускладнення ситуації на контактній лінії між нами та тимчасово окупованою теріторією України на цій контактній лінії ми побачили збільшення пострілів всі ці випадки детально я розповів пану Макрону а потім пані Меркель ми з ними роз... розмовляли про це ми бачимо загострення ситуації тридцять людей тільки в цьому році загинуло українських військових. Більшість з них загинула не через випадковість пострілів про що кажуть бойовики чи е-е-е... кажуть якісь представники російської влади чому тому що більшість цих вбивств було зроблено с... с... с... через снайперський вогонь снайперський вогонь був прицільний всі ці докази відео фото у різному форматі нажаль це без сльоз чи без жаху неможливо дивитись але всі всі ці докази є, вони передані українською стороною згідно домовленості передані ОБСЄ. Вважаю що що чи важливо що ми наближаємось до наступного засідання Н4, вважаю що воно можливо 19 числа е-е-е... м-м-м... цього місяця буде засідання радників нормандської четвірки будуть обговорюваться низка питань перш за все будуть обговорюваться кластери це те про що ми говорили а-а-а... на... декілька місяців тому що будуть зроблені кластери, кластери зроблені французькою і німецькою стороною с зараз з доповненнями України розглядається також Росією всі чотири країни е-е-е... д-е-е-е...... да.... плям-плям підготують додатки до цих кластерів з чим згодні з чим незгодні ці кластери це покрокове виконання мінських домовленостей, домовленостей 19 числа радники будуть узгоджувати ці позиції е-е-е... хочеться вірити що це відбудеться хочеться вірити що буде результат е-е-е... хоча якщо ми транслейт пліз ту мач...❞ Это ровно половина. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
PROlom Опубліковано 17 квітня, 2021 Поділитися Опубліковано 17 квітня, 2021 У нас по белсату на ютубе зеленского хвалили. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.
Увійти