Перейти до змісту
Український політичний форум

З Новим роком

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Із святом вас взаємно

Дроздов каже шо зустрічати Різдво на сьоме є помилкою руських попів із цим їхнім колендарем

Він радить українцям відійти від того календаря,тому що більшість віруючих зустрічає Різдво 24- 25 грудня

Як ви дивитесь на цей розділ

Я не рекламую дроздова

Мені важлива ваша компетентна думка

Ще раз з Різдвом христовим

Опубліковано
20 часов назад, ukrop.de сказал:

Я не рекламую дроздова

Мені важлива ваша компетентна думка

Дроздов лише повторив те, що шириться  Україною вже давно. Спочатку про це казали в УГКЦ, але не хотіли розколювати Україну бо цьому питанню, хотіли, щоб всі Церкви разом  перейшли на новий стиль. Тепер, коли в Україні вже своя Православна Церква, то домовитися буде простіше. Але УПЦ  ще має невирішені питання  в середині своєї громади. Тому не треба пороти гарячку. І робити все продумано, але назавжди. 

Опубліковано

А як для вас персонально було би краще?

Мені здається що ми мусимо відійти від мордорьских традицій та святкувати із зовсім світом

Але то є моя персональна думка

Опубліковано

81902715_473109940020749_313740348579695

Опубліковано

У нас сіють тільки чоловіки. 

Чоловік також повинен перший зайти у помешкання у перший день року по ст. стилю.

Опубліковано

82482537_614346589385208_392495775323521

Опубліковано

Священик у Церкві сказав, що посвячення води -  лише нагадування про Хрещення Ісуса Христа в ріці Йордані і  сама по собі вода нічим допомогти не може. А пірнання в ополонку - так це взагалі не наша традиція. 

Опубліковано
2 часа назад, ВодолазПусты сказал:

А що там Оманський, привітав українців зі святом, побажав, щоб Йорданська вода викурила з України московитів? 

________________------------------------------________________________---------------------------------______________________--------------------------------------_______________________

Кожного року після Водохреща інтернет рясніє фотками наших політиків, які пірнали в ополонку. Я не скажу, що ці фото були мені до смаку. Але, як би не було, українські свята і українські  традиції згадувалися і пропагувалися. 

Сьогодні лише Київська влада святкувала Водохреща.

А вся українська влада лицемірно стояла з пісними пиками в Борисполі, куди прибув скорботний борт з тілами загиблих в Тегерані українців.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...