ukrop.de Опубліковано 8 січня, 2020 Опубліковано 8 січня, 2020 Із святом вас взаємно Дроздов каже шо зустрічати Різдво на сьоме є помилкою руських попів із цим їхнім колендарем Він радить українцям відійти від того календаря,тому що більшість віруючих зустрічає Різдво 24- 25 грудня Як ви дивитесь на цей розділ Я не рекламую дроздова Мені важлива ваша компетентна думка Ще раз з Різдвом христовим
Radiola Опубліковано 8 січня, 2020 Опубліковано 8 січня, 2020 20 часов назад, ukrop.de сказал: Я не рекламую дроздова Мені важлива ваша компетентна думка Дроздов лише повторив те, що шириться Україною вже давно. Спочатку про це казали в УГКЦ, але не хотіли розколювати Україну бо цьому питанню, хотіли, щоб всі Церкви разом перейшли на новий стиль. Тепер, коли в Україні вже своя Православна Церква, то домовитися буде простіше. Але УПЦ ще має невирішені питання в середині своєї громади. Тому не треба пороти гарячку. І робити все продумано, але назавжди.
ukrop.de Опубліковано 8 січня, 2020 Опубліковано 8 січня, 2020 А як для вас персонально було би краще? Мені здається що ми мусимо відійти від мордорьских традицій та святкувати із зовсім світом Але то є моя персональна думка
Radiola Опубліковано 14 січня, 2020 Опубліковано 14 січня, 2020 У нас сіють тільки чоловіки. Чоловік також повинен перший зайти у помешкання у перший день року по ст. стилю.
Radiola Опубліковано 19 січня, 2020 Опубліковано 19 січня, 2020 Священик у Церкві сказав, що посвячення води - лише нагадування про Хрещення Ісуса Христа в ріці Йордані і сама по собі вода нічим допомогти не може. А пірнання в ополонку - так це взагалі не наша традиція.
Radiola Опубліковано 19 січня, 2020 Опубліковано 19 січня, 2020 2 часа назад, ВодолазПусты сказал: А що там Оманський, привітав українців зі святом, побажав, щоб Йорданська вода викурила з України московитів? ________________------------------------------________________________---------------------------------______________________--------------------------------------_______________________ Кожного року після Водохреща інтернет рясніє фотками наших політиків, які пірнали в ополонку. Я не скажу, що ці фото були мені до смаку. Але, як би не було, українські свята і українські традиції згадувалися і пропагувалися. Сьогодні лише Київська влада святкувала Водохреща. А вся українська влада лицемірно стояла з пісними пиками в Борисполі, куди прибув скорботний борт з тілами загиблих в Тегерані українців.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.