ukrop.de Опубліковано 15 березня, 2022 Поділитися Опубліковано 15 березня, 2022 Только ляйпциг передаёт Украине 9 000 000 евро Ляйпциг и Киев побратимы, мэры очень близко контактируют Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
опудало Опубліковано 16 березня, 2022 Поділитися Опубліковано 16 березня, 2022 извини почему?я в принципе покидаю этот междусобойчик но интересно что не так? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 16 березня, 2022 Поділитися Опубліковано 16 березня, 2022 6 минут назад, опудало сказал: извини почему?я в принципе покидаю этот междусобойчик но интересно что не так? Я прошу радиолу удалить мою ошибку Какой междусобойчик? И чтоб два раза не вставать вопросик Израиль ещё берет по 10 косарей с укрбеженца? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
опудало Опубліковано 16 березня, 2022 Поділитися Опубліковано 16 березня, 2022 понятия не имею но можешь почитать здесь- Соціальні права для тих, хто прибув з України - Граждане, приезжающие из Украины | ביטוח לאומי (btl.gov.il) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 16 березня, 2022 Поділитися Опубліковано 16 березня, 2022 4 минуты назад, опудало сказал: понятия не имею но можешь почитать здесь- Соціальні права для тих, хто прибув з України - Граждане, приезжающие из Украины | ביטוח לאומי (btl.gov.il) А почему я, житель Германии точно знаю какую головную боль учудил Израиль украинским беженцам То брали 10 000 долл с человека. Теперь требуют спец разрешения от мин внутр дел Всё эти майсы с издевевательствами над украинцами Израилю отклинутся сторицей Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
опудало Опубліковано 16 березня, 2022 Поділитися Опубліковано 16 березня, 2022 беженцы это те кто убегает пешком в ближайшие дружественные страны а те кто летит 4 часа тот греться едет. и что от кого откликнется?всу воюет автоматами тавор и с удовольствием использует разведанные ну и немношко добровольцев цахал...из германии много поехали в Украину воевать? от i я кажу ого а галя ваша балувана) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 16 березня, 2022 Поділитися Опубліковано 16 березня, 2022 Ну у что тебе сказать? Уже в октябре МИД Украины подготовил решение признать Иерусалим столицей продажного хуйлу Израиля. Много ли стран в мире готовы это сделать? Это была акция,добрая украинская воля поддержать евреев. После начала войны позиция официальньного Израиля была строго выЖИДательной. Но долго играть дятлов не получилось. Исполнители заказанного вами купола прижали за бэйцы и пришлось аж дня три назад пейсам таки объявить хуйлу пока непонятные санкции. У каждого украинского беженца есть разные мотивы избрать страну защиты. Укрытие несчастным людям предложили гораздо далёкие Ирландия, Канада, и там никто не пытается выяснять как это далеко. То есть эти страны дружественные. Хотя и далеко. Когда первые беженцы появились в израильском аэропорту их пытались отправиь обратно.(((Несколько дней им пришлось спать на полу в столице самого демократического государства на ближнем востоке. Отсутствие возможности умыться вызвало резонанс у изр общественности. Дайте вымить руки- такой был девиз акции, после чего трусы разместили беженцев по гостиницам. После принятия антигуманных законов о принятии беженцев МИД Украины приняло решение вводить визовый режим для наших еврейских *друзив* 1Израильские что ли разведданые используем?))) 2 добровольцы никакого отношения не имеют к трусливому еврейскому истеблишменту 3 зеленский просил 40 летниих тафоров? Зеленский просит железный купол! По поводу германии В Германии задолго ещё в прошлом веке был принят закон. об возможном именно возможном решении правительства лишении немецкого гражданства за участие в военных действиях на стороне негерманских сил Это вызывает естественно опасение у немцев И тем не менее немцы поехали Я не буду называть ни числа добровольцев ни активистов. Я назову тебе другое число Германия и Евросоюз готовы принять 5 млн украинцев. 5 млн Это все что пока тебе нужно знать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
опудало Опубліковано 16 березня, 2022 Поділитися Опубліковано 16 березня, 2022 Беженцы из Украины получат медицинскую страховку и другую помощь 53 минуты назад, ukrop.de сказал: Ну у что тебе сказать? Уже в октябре МИД Украины подготовил решение признать Иерусалим столицей продажного хуйлу Израиля. Много ли стран в мире готовы это сделать? Это была акция,добрая украинская воля поддержать евреев. После начала войны позиция официальньного Израиля была строго выЖИДательной. Но долго играть дятлов не получилось. Исполнители заказанного вами купола прижали за бэйцы и пришлось аж дня три назад пейсам таки объявить хуйлу пока непонятные санкции. У каждого украинского беженца есть разные мотивы избрать страну защиты. Укрытие несчастным людям предложили гораздо далёкие Ирландия, Канада, и там никто не пытается выяснять как это далеко. То есть эти страны дружественные. Хотя и далеко. Когда первые беженцы появились в израильском аэропорту их пытались отправиь обратно.(((Несколько дней им пришлось спать на полу в столице самого демократического государства на ближнем востоке. Отсутствие возможности умыться вызвало резонанс у изр общественности. Дайте вымить руки- такой был девиз акции, после чего трусы разместили беженцев по гостиницам. После принятия антигуманных законов о принятии беженцев МИД Украины приняло решение вводить визовый режим для наших еврейских *друзив* 1Израильские что ли разведданые используем?))) 2 добровольцы никакого отношения не имеют к трусливому еврейскому истеблишменту 3 зеленский просил 40 летниих тафоров? Зеленский просит железный купол! По поводу германии В Германии задолго ещё в прошлом веке был принят закон. об возможном именно возможном решении правительства лишении немецкого гражданства за участие в военных действиях на стороне негерманских сил Это вызывает естественно опасение у немцев И тем не менее немцы поехали Я не буду называть ни числа добровольцев ни активистов. Я назову тебе другое число Германия и Евросоюз готовы принять 5 млн украинцев. 5 млн Это все что пока тебе нужно знать. в германии ты себя нашел Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 16 березня, 2022 Поділитися Опубліковано 16 березня, 2022 5 минут назад, опудало сказал: Беженцы из Украины получат медицинскую страховку и другую помощь Мене, до речі запрошували приїхати в Ізраіль з родиною. і зараз звуть. Коли в секторі Газа були обстріли, то я їх звала до себе. І якби став вибір Румуні чи Ізраїль, то я би полетіла у Ізраїль. Хоч мовне питання не буде стояти. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 16 березня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 16 березня, 2022 1 час назад, ukrop.de сказал: Ну у что тебе сказать? Уже в октябре МИД Украины подготовил решение признать Иерусалим столицей продажного хуйлу Израиля. Много ли стран в мире готовы это сделать? Это была акция,добрая украинская воля поддержать евреев. После начала войны позиция официальньного Израиля была строго выЖИДательной. Но долго играть дятлов не получилось. Исполнители заказанного вами купола прижали за бэйцы и пришлось аж дня три назад пейсам таки объявить хуйлу пока непонятные санкции. У каждого украинского беженца есть разные мотивы избрать страну защиты. Укрытие несчастным людям предложили гораздо далёкие Ирландия, Канада, и там никто не пытается выяснять как это далеко. То есть эти страны дружественные. Хотя и далеко. Когда первые беженцы появились в израильском аэропорту их пытались отправиь обратно.(((Несколько дней им пришлось спать на полу в столице самого демократического государства на ближнем востоке. Отсутствие возможности умыться вызвало резонанс у изр общественности. Дайте вымить руки- такой был девиз акции, после чего трусы разместили беженцев по гостиницам. После принятия антигуманных законов о принятии беженцев МИД Украины приняло решение вводить визовый режим для наших еврейских *друзив* 1Израильские что ли разведданые используем?))) 2 добровольцы никакого отношения не имеют к трусливому еврейскому истеблишменту 3 зеленский просил 40 летниих тафоров? Зеленский просит железный купол! По поводу германии В Германии задолго ещё в прошлом веке был принят закон. об возможном именно возможном решении правительства лишении немецкого гражданства за участие в военных действиях на стороне негерманских сил Это вызывает естественно опасение у немцев И тем не менее немцы поехали Я не буду называть ни числа добровольцев ни активистов. Я назову тебе другое число Германия и Евросоюз готовы принять 5 млн украинцев. 5 млн Это все что пока тебе нужно знать. Браво! Ось такого Укропа я люблю і поважаю. Дякую. Щодо Ізраїлю - також маю затаєну образу - ще з часів, коли вони не хотіли визнати Голодомор. І тепер ця образа тільки посилюється. Таке враження, що євреї хочуть всидіти на двух стільцях. З одного боку, це логічно, адже після розвалу совка, багато євреїв виїхали на Землю Обітовану. Але як би не було, вони совки, а совок колишнім не буває. І так виглядає, що цей прошарок єврейського суспільства досить сильно тягне на сторону кацапії. Звідси така двояка позиція. Це моя особиста думка - не підтверджена ні фактами, ні свідченнями людей, які проживають в Ізраїлі. 22 минуты назад, опудало сказал: Беженцы из Украины получат медицинскую страховку и другую помощь Граждане Украины, приехавшие в Израиль по приглашению Далі я вже не читала... Певна річ, Ізраїль - не Польша і не Німеччина, але своїх хоть могли забрати? Тим більше, матеріальне становище дозволяє Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 16 березня, 2022 Поділитися Опубліковано 16 березня, 2022 Это на закуску Когда будет надо, тогда обсудим https://www.newsru.co.il/israel/16mar2022/varsha_503.html Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
nekromont76 Опубліковано 16 березня, 2022 Поділитися Опубліковано 16 березня, 2022 На сайте администрации г. ИЗЮМ такое сообщение!! https://city-izyum.gov.ua/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 16 березня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 16 березня, 2022 1 час назад, nekromont76 сказал: На сайте администрации г. ИЗЮМ такое сообщение!! Про "світле майбутнє" - насмішило ))) Ти що тим своїм повідомленням хочеш сказати, кацап? nekromont76 viktoraz Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 17 березня, 2022 Поділитися Опубліковано 17 березня, 2022 14 часов назад, ukrop.de сказал: Это на закуску Когда будет надо, тогда обсудим https://www.newsru.co.il/israel/16mar2022/varsha_503.html А вот и про детей https://news.israelinfo.co.il/politics/101572 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 26 березня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 26 березня, 2022 Цитати матері російського солдата, який загинув в Україні Реакція на смерть сина – Когда мне сказали, что он погиб, я сразу закричала: "Где Нэнси?!". Это собака, немецкая овчарка, с которой он уехал. Про ставлення до українців – Сейчас я их всех ненавижу. Хотя и говорят, что мирные жители тут ни при чем. Но они ими прикрываются. Кто хотел, съехали оттуда - их предупреждали. Зато наши парни ложатся там. У меня уже нет жалости даже к мирным жителям. Чому почалася війна – Я понимаю это так, простыми словами: если бы не бомбанули мы, то украинцы бомбанули бы по нам. Бомбануть-то, наверное, надо было. Тут без вариантов. Но что-то пошло не так. Конечно, никто не ожидал такого. А сейчас, если уже столько парней полегло, то уже нельзя останавливаться. Нужно идти дальше. До победы. За що воював син – Я считаю, что мой сын воевал за нас, за Россию и русских. Чтобы мы могли с вами сейчас по телефону говорить, пить и кушать. Я думаю, он лег не зря там. А за нас. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 29 березня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 29 березня, 2022 ферзь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 3 квітня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 3 квітня, 2022 Зеленський запросив Меркель і Саркозі в Бучу, щоби побачити наслідки їхньої співпраці з Путіним До речі, а де наша фрау? Пасувало б хоча щось ляпнути - не можна ж так безсоромно мовчати Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 4 квітня, 2022 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2022 А чого це фрау сука ваша?) Це сука фрау повнистю належить до штази https://www.peritummedia.net/post/angela-merkel-and-the-eastern-zone-part-2-ru Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 4 квітня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2022 Ну, наша, бо її міжнародна політика у важливих для України питаннях, була вирішальною. ЄС в більшій мірі в особі Меркель - змагався зі США за світове лідерство. А щодо штазі... Так її обирали не лише східні німці - тому вона німецька на сто відсотків. До речі, обізвалася: відповіла на закид Зеленського. Але не своїм ротом, а свого прессекретаря. Що, мовляв, не каїться, все вона робила правильно. Запрошення в Бучу проігнорувала ################## "Це геноцид українців, який відбувається за мовчазного занепокоєння колективного Заходу" https://www.pravda.com.ua/columns/2022/04/4/7336967/ Ця війна, здавалося б, вже не може бути ще більш звірячою. Але щодня доводить – може. Вчорашні кадри з Бучі, Ірпеня та інших звільнених від рашистів міст Київської області шокують. Розстріляні цивільні із зав'язаними руками. Оголені трупи на дорозі, яких намагалися спалити. Мертві жінки, яких розстріляли, а потім проїхалися по їхніх тілах танками. Братські могили, в одній із яких поховано 280 осіб. Нещасні мирні жителі, яких катували, ґвалтували, над яким знущалися просто за те, що вони є українцями. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 4 квітня, 2022 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2022 В Германии канцлера выбирают не прямым голосованием Выигравшая на парламентских выборах партия на спец съезде выбирает канцлера. Это как вводная. Никогда, ещё раз никогда в истории хдс при меркель не набирала подавляющего большинства В 2005 г чуть менее 50% В 2017г менее 60% В 2021 24% Скорее Зеленского можно назвать всенародно избранным президентом) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 4 квітня, 2022 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2022 8 часов назад, ukrop.de сказал: Це сука фрау повнистю належить до штази Ще один штрих до портрету німецької тельманівки і екс канцлера Меркель. Досить цікавий спогад від прес секретарки Президента України Віктора Ющенка. Попереджаю всіх, кого цікавлять питання і коментарі до цього до допису (посилання внизу) Ірина Ванникова Сьогодні пані Меркель сказала, що вважає правильним своє рішення не приймати Україну до НАТО у 2008 році. Я добре пам’ятаю один епізод. 2008 рік, напередодні самміту НАТО - з’їзд Європейської Народної Партії, перерва між засіданнями, всі учасники вільно тусять. Президент Віктор Ющенко в кулуарах підійшов до канцлерки, неформально поспілкуватись саме про надання Україні ПДД. Підійшов, дуже делікатно звернувся, торкнувся ліктя Неадекватно емоційна реакція від завжди стриманої пані Меркель досі в мене перед очима. «Не приближайтесь ко мне, у меня нет на Вас времені» - засичала вона, вся нервово засмикалась, розвернулась і побігла в інший кінець зали. Незручно стало всім присутнім. Іспанський сором - кажуть зараз. - Путін накрутив, - тихо сказав Віктор Андрійович. Сьогодні можна чітко зафіксувати, путін не просто накручував пані Меркель проти України, він зробив її співучасницею своїх злочинів. https://www.facebook.com/100001826716892/posts/7052543128149841/?app=fbl Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 6 квітня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 6 квітня, 2022 Здогадайтесь з трьох раз ХТО ЦЕ ЗРОБИВ? "Окупанти – це люди, яких ми називаємо відморозками, а медицина – психопатами. Люди, позбавлені емпатії, позбавлені розуміння цінності як свого, так і чужого" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 8 квітня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 8 квітня, 2022 Арестович заявив, що Бурба в Дубаї. Той показав, як захищає Україну Ексначальник Головного управління розвідки Василь Бурба відповів на звинувачення радника ОП Олексія Арестовича про те, що його немає в Україні. Джерело: Бурба в коментарі "Українській правді", Арестович в програмі "Антиподи" Деталі: Арестович заявив, що Бурба в Дубаї, нібито у нього там штаб-квартира. Пряма мова Бурби: "З 24 лютого захищаю свою Батьківщину зі зброєю в руках. Зараз у складі окремого зведеного загону виконуючи завдання за призначенням. І ніколи би я не писав про це публічно, якби мене не змусили обставини та брехня "різних радників". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 8 квітня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 8 квітня, 2022 Війна, звичайно, багато що спише. Але спише з тих, хто зі зроєю в руках захищає Україну. А не, сидячи в тилу, зводить наклепи на бойових офіцерів. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 8 квітня, 2022 Поділитися Опубліковано 8 квітня, 2022 1 час назад, Radiola сказал: Арестович заявив, що Бурба в Дубаї. Той показав, як захищає Україну Ексначальник Головного управління розвідки Василь Бурба відповів на звинувачення радника ОП Олексія Арестовича про те, що його немає в Україні. Джерело: Бурба в коментарі "Українській правді", Арестович в програмі "Антиподи" Деталі: Арестович заявив, що Бурба в Дубаї, нібито у нього там штаб-квартира. Пряма мова Бурби: "З 24 лютого захищаю свою Батьківщину зі зброєю в руках. Зараз у складі окремого зведеного загону виконуючи завдання за призначенням. І ніколи би я не писав про це публічно, якби мене не змусили обставини та брехня "різних радників". Люся Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 8 квітня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 8 квітня, 2022 Одним словом... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 8 квітня, 2022 Поділитися Опубліковано 8 квітня, 2022 Вин жеж одержав пидполковника) Ось як Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 23 квітня, 2022 Поділитися Опубліковано 23 квітня, 2022 https://m.censor.net/ru/news/3336272/s_25_aprelya_vvozit_evroblyahi_v_ukrainu_mojno_budet_tolko_cherez_opredelennye_punkty_na_granitse_partnerov Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 7 травня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 7 травня, 2022 - А местные жители как к вам относятся? - Местные жители уже озлоблеными начинают становится. Все сельское хозяйство, вся промышленность стоит. Шла вот мать с двумя детьми, ну и чё, наши вальнули ее при детях - завалили. - Конечно, она считается конечно тоже враг... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 23 травня, 2022 Поділитися Опубліковано 23 травня, 2022 Люди: - А хто ухвалив рішення розмінувати Чонгар? А чому не попередили людей, коли почнеться війна? Чому Дуда знав, а Буча - ні? Чому не дослухалися до попереджень Байдена і західних розвідок, що буде війна? Чи смакує Вам травневий шашлик, Володимир Олександрович? А чому все ж таки не перевели на оборону 50 млрд. грн., якщо на той момент Банкова ВЖЕ ЗНАЛА, шо буде велика війна? Хто винен, що ЗСУ не мали достатньо броніків і касок в 2021 році? А коли його судитимуть? Чому генерал Марченко захищає Миколаїв, а влада досі не закрила липову справу проти нього? Чому досі не закрита справа проти Ріффмастера? Коли Зеленський особисто вибачиться перед Андрієм, Юлею і Яною за безпідставні звинувачення? Чому у Зеленського в усьому винні усі, крім нього і оточення? А чому телелюди каналів Медведчука працюють на інтереси Банкової і це "шоб єдність", а Прямий, П'ятий і Еспрессо - заборонено? А коли Баканов ручкався із Медведчуком в Раді, він не знав? А коли Медведчук казав, що Стус злочинець, йому теж треба було вірити? А чого у Зеленського немає претензій до Портнова? А чому Татаров не сидить? А чого в Україні "єдність", це коли владу критикувати не можна, а опозицію атакувати можна? А чому в "єдиному марафоні" немає обличч військових, командирів, волонтерів - хтось ревнує до чужої слави? Банкова: - ... А тут Медведчук про Порошенка сказав... Завіса Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.