Рыжая Опубліковано 27 жовтня, 2019 Опубліковано 27 жовтня, 2019 Дмитро Ярош: Не треба наїжджати на добровольців! Колись давно, у далекому 2015-му році я лежав з пораненням у Дніпровській лікарні їм. Мечникова. Мої побратими-добровольці, з структури, яку сотворив - ДУК ПС - воювали по всій лініі фронту, виконуючи оперативно-тактичні бойові розпорядження командування Антитерористичної операції. Окрім нас, добровольців «Правого сектора», на той час, на передовій були Воїни з різних батальйонів: «Донбас», «Дніпро», «Айдар», «Азов» тощо. Мужики, не ображайтеся, що інші частини і підрозділи не згадав. Список великий, а я пишу не про це. Вибачаюсь! Всім - Честь. Так ось. Якось, минуле керівництво нашої держави дало команду «оточити і роззброїти» 5-ий Окремий батальйон ДУК ПС на чолі з Комбатом Чорним... На виконання цього антидержавного завдання керівники держави, які підписали, так звані, Мінські домовленості, кинули декілька батальйонів Десантних військ, артилерію та реактивщиків... Українським «Градам», навіть, координати нашої української добровольчої бази дали. (Під російськими «Градами», на той час, ми вже були не раз...) Врешті, отримавши інформацію про цей штучний інциндент, я, разом з із заступником НГШ, вилетів на базу і ми разом всі проблемні питання вирішили. Українські «Гради» по українських добровольцях тоді не працювали. А тодішній Командувач десантників - генерал Забродський, зателефонувавши мені, сказав однозначно: «Українські десантники в українських добровольців стріляти не будуть». Тому все вийшло по-нашому... Російський план не пройшов! Але, при цьому, хочу зазначити декілька деталей... По-перше, батальйони добровольців, підтримує, і сьогодні, вся Україна. Інакше, ми не змогли б бути фактором на цій Війні. Ми можемо вже зараз підняти десятки тисяч українців на захист Держави протягом найкоротшого часу... По-друге, мотивація і вишкіл добровольців є найвищого рівня. А, головне, ми не боїмося загинути за Україну. А тим більше, ми не страждаємо від того, що вбиваємо ворогів нашої Держави... По-третє, ми, Добровольці, виступаємо за національну єдність. Тому не бажаємо вести боротьбу всередині Держави доти, доки існуюча тимчасова влада не перейде меж. Сподіваюсь на здоровий глузд президента, якому «42-ий рік і він - не лох»... Це - цитата із Золотого-4. Пане Президенте, не треба підігравати Путіну, і «наїжджати» на Добровольців. Тим більше, щось там говорити про Зброю... Не маєте морального права! Бо буде погано всім... А у всьому іншому, Все буде Україна! Приходьте на Віче 21 листопада!https://www.facebook.com/events/414236819263353/?ti=cl
Radiola Опубліковано 28 жовтня, 2019 Автор Опубліковано 28 жовтня, 2019 Білецький про Золоте: Якщо Зеленський хотів перевіряти зброю, треба було вчитися на дільничного
Radiola Опубліковано 1 листопада, 2019 Автор Опубліковано 1 листопада, 2019 УВАЖИТЕЛЬНО - касается всех.
Radiola Опубліковано 5 листопада, 2019 Автор Опубліковано 5 листопада, 2019 https://dif.org.ua/article/prezident-zelenskiy-veterani-i-pani-fedina-zvirobiy Раньше его не читала. Кажется, на выборах он топил за зеленского. Сейчас написал, вроде здраво, возражений нет. Но уже поздно, поезд ушел. Придется доганять на попутках. А оно нам нужно было?!
Radiola Опубліковано 8 грудня, 2019 Автор Опубліковано 8 грудня, 2019 На Майдані Незалежності проходить акція "Червоні лінії для Зеленського" Основна вимога організаторів акції – жодних компромісів з президентом РФ Володимиром Путіним щодо унітарної держави і ніякої федералізації, жодних політичний дій, зокрема виборів на тимчасово окупованих територіях Донбасу до виконання умов безпеки і деокупації та інше. Участь в акції беруть представники партій "Європейська солідарність", "Батьківщина", "Голос", "Свобода", "Солідарна молодь", ГО "Справа громад", "Рух опору капітуляції". Біля Стели Незалежності змонтовано сцену, з якої виступають представники організаторів акції - Андрій Парубій, Інна Совсун, Ахтем Чийгоз, Андрій Іллєнко. До акції також приєднались ветеранські організації та громадські об'єднання. На Майдані також виступив Петро Порошенко Акція є найчисельнішою за останні кілька місяців. Люди, що зібралися на Майдані, тримають прапори України, "ЄС", ВО "Свобода" та інші. На акції лунають гасла "Слава нації, смерть ворогам" та "Ні капітуляції", "Крим - це Україна" та інші.
Radiola Опубліковано 8 грудня, 2019 Автор Опубліковано 8 грудня, 2019 Після того, як заспівали Гімн і Порошенко сказав "Слава Україні", на нього полетіли яйця. Кидало якесь недорозуміння з чорно-червоним прапором на плечах.Його спіймали, хотіли накостиляти, але поліція не дала. Перевірка Порошенка на яйцях - пройшла успішно: він не впав, не хитнувся. Та що там Порох, навіть його Марина не відхилилася, коли одне яйце полетіло на неї. Ось вам фото хероя дня, а внизу відео. як це було https://inforesist.org/wp-content/uploads/2019/12/poleteli-yajcza.mp4?_=1 Перед початком акції працівники поліції розібрали споруджену організаторами сцену. Згодом вдалося досягти компромісу і мітингувальники принесли на Банкову нову сцену. Велика кількість правоохоронців чергує на в’їздах у двір ОП, не даючи завезти намети, бочки і дрова. Однак протестантам все-таки поставили намети і кілька бочок.
Рыжая Опубліковано 9 грудня, 2019 Опубліковано 9 грудня, 2019 Да и Юлька в свое время проверку яйцами прошла. Это только Янык от яйца обосцался и в обморок упал. А Зелю так охраняют, что и не добросишь... Видимо что-то знают)))) Борислав Береза 2 ч. · Президент сказал, что он против капитуляции. Митингующие на Банковой говорят, что они тоже против капитуляции. Это значит, что на Банковой проходит акция по поддержке позиции президента. Не понимаю чем недовольны сторонники Зеленского, если у митингующих и президента одна позиция? Вы не возмущайтесь, а присоединяйтесь. И не в фб, а на Банковой. Кофе привозите, чай. И хорошее настроение не забудьте. А кислое выражение оставьте дома. Все ж против капитуляции. Или это не точно?
Radiola Опубліковано 9 грудня, 2019 Автор Опубліковано 9 грудня, 2019 1 час назад, Рыжая сказал: А Зелю так охраняют, что и не добросишь Удивительно, но в ответ одному поклоннику зеленого цвета, я написала то же самое, слово в слово)
Рыжая Опубліковано 9 грудня, 2019 Опубліковано 9 грудня, 2019 6 минут назад, Radiola сказал: Удивительно, но в ответ одному поклоннику зеленого цвета, я написала то же самое, слово в слово) Молчи!)))) А то сейчас скажут что мы один человек))))
Рыжая Опубліковано 27 квітня, 2020 Опубліковано 27 квітня, 2020 Цьотка Галька зі Львова. Реінкарнація. Вчора попалося на очі відео і фото Херсонських фермерів..Знаєте і тут в мені почало боротися дві Галі. Одна Галя - проста жінка яка знає що таке тяжкий труд, в якої також є мозолі на руках.Бо кожна праця є важка - фізична чи розумова.Галя яка розуміє що таке коли немає за що прогодувати сімю бо немає прибутку..І дивлячись на цих людей мені шкода що вони опинилася в такому положенні.. І тут являлася друга Галя тобто Цьотка Галька і казала - Галя куку ану глянь за кого проголосувала Херсонщина? Правильно за Зе то якого хуя ти їх шкодуєш?? Га? Що з тобою случилось?Ти стала сентіментальна чи в тебе тоже загострення весняне.Ану згадай Галя який весняний оргазм вони відчули рік тому. Згадай Галя - ми зробим їх разом.. Згадай Галя також дебати - коли хлопці в футболках Pohyi реготали і корчили дибільні мармизи..Не забувай Галя того ні на хвилинку..Бо кожна людина має розум і має право вибору. Вони його мали також і проєбали.. Ну шош - най мастять на хліб. В тому поєдинку таки перемогла ЦьоткаМоцна баба курва не пробиваєма я б так сказала Цьом ================================================================= А тепер від мене. В мені ніхто і не бровся. Перша думка і перша фраза. що я видала: - А за кого ви, дебіли голосували? От тепер їжте. Щоб вам повилазило.
Radiola Опубліковано 29 квітня, 2020 Автор Опубліковано 29 квітня, 2020 27 квітня 2020 Декілька десятків людей, активістів ініціативи «Хто замовив Катю Гандзюк?» під Офісом президента України влаштували акцію протесту, учасники акції вимагали пояснень від Володимира Зеленського та звільнення генпрокурора Ірини Венедіктової через завершення досудового слідства у справі Катерини Гандзюк. На думку присутніх активістів, завершення досудового слідства є передчасним, адже прокуратура та СБУ мають ще 3 місяці. На думку активістів, це свідчить про «злиття справи» генпрокурором. Після завершення акції під Офісом президента активісти пішли під помешкання, де, ймовірно, проживає Ірина Венедіктова.
Radiola Опубліковано 29 квітня, 2020 Автор Опубліковано 29 квітня, 2020 Підприємці вийшли під Кабмін з вимогою рівності вимог до всіх під час карантину 29 квітня 2020, 17:05 Під будівлею уряду України у Києві 29 квітня представники малого бізнесу влаштували акцію протесту. Мітингувальники вимагають забезпечення рівності у вимогах до роботи під час карантину для усіх: від відомих торговельних мереж до ресторанів і кафе. Під час акції протестувальники на авто перекривали рух по вулиці Грушевського. По завершенню, вулицю звільнили для проїзду.
Radiola Опубліковано 21 жовтня, 2020 Автор Опубліковано 21 жовтня, 2020 Сотни силовиков экстренно стянули к госдаче Зеленского из-за протестов военных в Киеве Вечером 21 октября после решения того, как суд оставил обвиняемого в убийстве журналиста Павла Шеремета, участника войны на Донбассе Андрея Антоненко, под стражей еще на 60 дней до 19 декабря, в Киеве вспыхнули протесты. Около сотни солдат Нацгвардии и полицейских стянули к району Конча-Заспы, где находится госдача президента Владимира Зеленского, в ожидании акции сторонников Андрея Антоненко, обвиняемого в убийстве журналиста Павла Шеремета. Как уточняют СМИ, в этом же районе живет генпрокурор Ирина Венедиктова. На данный момент активистов в разы меньше, чем силовиков, которые были экстренно переброшены к дому президента. Ситуация спокойная, без провокаций.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.