Sat78ru Опубліковано 18 грудня, 2019 Поділитися Опубліковано 18 грудня, 2019 17 часов назад, Рыжая сказал: Марченко отказался выходить из СИЗО, пока сидят его соратники В новостях пишут что уже вышел. Видимо передумал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 18 грудня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 18 грудня, 2019 Елена КудренкоПодписаться 34 мин. СВІЙ ДО СВОГО. Про "реальную силу". Заметили, кого собирает в копилочку Порох? - героев ДАПа; - боевых генералов; - великолепных дипломатов; - сильных юристов; - прекрасных ораторов; - деятелей культуры (а не массовки); - ветеранов и т.д. Как сказал папа Зе - про "быдломассу" (не мы сказали, заметьте), это как раз та масса, которая этого Зе и выбрала. И называть ее таковой, мягко сказать, неблагодарно. Или свою роль сыграли - теперь можно? Ни сильных проукраинских генералов. Ни блестящих проукраинских дипломатов. Ни патриотов (а если и были, то ненадолго). Есть специалисты по информационному шуму, есть придворные шуты, есть скользкие подчиненные, для которых Зе всего лишь ступенька - каждый играет свою игру. Марченко вышел: +1. Хороший ход. В этой колоде только сильные карты. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 18 грудня, 2019 Поділитися Опубліковано 18 грудня, 2019 17.12.2019 в 15:32, Рыжая сказал: Марченко отказался выходить из СИЗО, пока сидят его соратники Не, все таки вышел. Но Порошенко отметил командирскую позицию Дмитрия Марченко, который отказывался выходить из СИЗО под залог до тех пор, пока не освободили его подчиненных. И сказал, что будет впредь защищать армию, военных и волонтеров: "Что они сейчас делают? Они пытаются переписать историю последних пяти лет. Они пытаются сказать, что армия, Вооруженные силы, украинские герои - это не самое важное, что есть в Украине. Они пытаются подорвать доверие к украинским офицерам и генералам, которые, бросив все, в 14-м ушли на фронт. Я буду делать все, чтобы не позволить им это сделать. Я буду делать все, чтобы честное имя каждого украинского офицера, украинского воина, было защищено. Я еще раз хочу поблагодарить вас за ту огромную работу по защите родной земли, которую вы делали эти 5 лет. Я как пятый Президент и Верховный Главнокомандующий хочу поблагодарить в вашем лице всех наших воинов, героев, которые внесли огромный вклад для того, чтобы страна была сохранена - и еще сделают для того, чтобы не дать негодяям сделать реванш" 4 часа назад, Рыжая сказал: Как сказал папа Зе - про "быдломассу" (не мы сказали, заметьте), это как раз та масса, которая этого Зе и выбрала. Те, кто голосовали за Пороха - в кловуне не разочаровались, потому что они изначально в него не верили. То есть, да, он назвал биомассой именно електорат зеленского. Ну это у них семейное - таким образос благодарить за доверие. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 19 грудня, 2019 Поділитися Опубліковано 19 грудня, 2019 18 часов назад, Radiola сказал: Не, все таки вышел. Но Порошенко отметил командирскую позицию Дмитрия Марченко, который отказывался выходить из СИЗО под залог до тех пор, пока не освободили его подчиненных. И сказал, что будет впредь защищать армию, военных и волонтеров: "Что они сейчас делают? Они пытаются переписать историю последних пяти лет. Они пытаются сказать, что армия, Вооруженные силы, украинские герои - это не самое важное, что есть в Украине. Они пытаются подорвать доверие к украинским офицерам и генералам, которые, бросив все, в 14-м ушли на фронт. Я буду делать все, чтобы не позволить им это сделать. Я буду делать все, чтобы честное имя каждого украинского офицера, украинского воина, было защищено. Я еще раз хочу поблагодарить вас за ту огромную работу по защите родной земли, которую вы делали эти 5 лет. Я как пятый Президент и Верховный Главнокомандующий хочу поблагодарить в вашем лице всех наших воинов, героев, которые внесли огромный вклад для того, чтобы страна была сохранена - и еще сделают для того, чтобы не дать негодяям сделать реванш" Те, кто голосовали за Пороха - в кловуне не разочаровались, потому что они изначально в него не верили. То есть, да, он назвал биомассой именно електорат зеленского. Ну это у них семейное - таким образос благодарить за доверие. Радиола ,а ведь ты сейчас клоуном 100% го еврея назвала. Тебя не смущает,что Полпатина Верховной рады ,звездные джедаи,а десятки лимонов биомассы, электорат доверия. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 19 грудня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 19 грудня, 2019 24 минуты назад, доктур сказал: Тебя не смущает,что Полпатина Верховной рады ,звездные джедаи,а десятки лимонов биомассы, электорат доверия. Кто-то может расшифровать? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 20 грудня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 20 грудня, 2019 Алексей Петров с Aleksey Petrov и ещё 3. 3 ч. Окремий підрозділ спецпризначень у сукнях, політичної сили Європейська Солідарність. За Україну порвуть! Але зроблять це з чарівною посмішкою!)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 24 грудня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2019 Памятка порохобота.Порох не царь, чтобы перед ним пресмыкаться, Порох не Бог, чтобы на него молиться, Порох не идол, чтобы перед ним преклоняться, Порох не доллар, чтобы его все любили. Он простой человек, но очень крутой и талантливый кризис - менеджер. Мы должны просто отдать должное таланту этого человека, который практически с нуля создал мировую Антипутинскую коалицию, вместе с волонтерами поднял новую армию и врезал в жадное рыло Российской империи. Задача честного порохобота, помочь Пороху забить осиновый кол в сердце империи.Порох - первый правитель Украины, который не поехал к великому хану поцеловать туфлю и просить ярлык на княжение. Наоборот, когда Путин пришел, чтобы покарать за самоуправство - крепко врезал по морде и показал где ему место. Порох - это первый правитель за столетия, которым стоит гордиться!!! Реально - горжусь!!! Юрий Брайтонский Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 25 грудня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 25 грудня, 2019 П’ятий Президент України, лідер партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко отримав особисте привітання з Різдвом Христовим та Новим роком від Канцлера ФРН Ангели Меркель. Ангела Меркель побажала Петру Порошенку щасливих різдвяних і новорічних свят, а також мирного та успішного 2020-го року. "Дякую Ангелі Меркель за особисте привітання з Різдвом Христовим та Новим роком. Навзаєм бажаю веселих свят та успішного і щасливого 2020 року!", - написав Петро Порошенко на своїй сторінці у Facebook. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 26 грудня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 26 грудня, 2019 Дмитро "Калинчук" Вовнянко Вчера в 08:51 · ЗЕлепень, А ДЕ ТИ? Після виборів президента виграних пахолком олігарха Коломойського, мережа була сповнена постами, де ви смакували як порохоботів невдовзі примусять мести вулиці та мити машини. І ще тоді я писав, що перед Новим роком виставлю своє фото з недешевого ресторану і підпишу його промовисто «ЗЕлепень, а де ти?» Я був переконаний, що буде от саме так. Сьогодні я виконую обіцянку. Ресторан, може не самий пафосний, але цілком затишний і милий, у центрі Києва. Посиділи на днях зі знайомими. Як і раніше, я цілковито можу собі це дозволити. А ти, ЗЕлепню? Можеш? ЗЕлепень, де зараз ти? Твоє, ЗЕлепню, бажання зламати й зіпсувати мені життя – цілком логічне. В твоїй голові, ЗЕлепню, ще й досі панує дрімучий совок, байдуже яку форму він приймає – люмпенського лівацтва чи підприємницького жлобства. Зводяться обидві біди до одного, до щирого переконання що не ви частка держави, яка мусить працювати на свою Батьківщину як на спільну справу цілої нації – ти переконаний що то тобі всі винні, і що держава існує виключно аби вдовольняти тебе. Звідси твоя ненависть до успішних і самодостатніх людей – ми для вас загроза, живий приклад того що жити можна інакше. Що від життя можна ловити кайф, а не безупинно на нього скаржитися. ЗЕлепню, ти доклав неймовірних зусиль аби життя мені зіпсувати – кілька моїх хороших партнерів уже згорнули бізнес і виїжджають з України, бо не бачать перспектив у країні з такими 73%-ми. Але розумієш ЗЕлепню, для мене це проблема, але не біда. Я давно навчився заробляти гроші, і по-хорошому мені до лампочки хто влада в моїй країні. Я не пропаду. Шкода – не можу переламати в собі огиди до перспективи знімати зі своїх громадян останню сорочку, розповідаючи їм гарненькі казочки в обмін на їхні бурні оплески – сильно турбуюся про те кого бачитиму у дзеркалі. Інакше – давно долучився б до ЗЕкоманди. Інших там і нема, по хорошому. Я пережив Кучму, Тимошенко, Януковича. Повір вже – переживу і ЗЕпоху. Я вмію. Голова – на місці, руки – так само. Ресторан дозволити собі можу, як бачиш. Це ж тільки ти думаєш, ніби Порошенка я підтримував за гроші, а не тому що вважаю його найбільш ефективним президентом нашої країни. Правда ЗЕлепню? Але чого це ми про мене? ЗЕлепню, розкажи-но про себе? ЗЕлепню, де ти? У твоєму житті що поліпшилося? Тобі дали нову, більшу квартиру? Ти нову машину собі вже обираєш? Може тобі зменшили платню за комуналку? Тебе обдарували новою прибутковою роботою? Покращала медицина? Як там тобі перспективи твого ФОПу? Надихають? А як тобі подобається нова «реформована» митниця? А дірку в бюджеті (подейкують вже про 60 мільярдів грн), як ти гадаєш, чиїм коштом закриють? Ахмєтова? Коломойського? Чи ти, ЗЕлепню, вивернеш свої кишені? Я не питаю тебе чого тобі бракувало раніше, ЗЕлепню, твої мантри про «зубожіння» я слухав усі 5 років. Я питаю, що в твоєму житті змінилося на краще? Що на краще змінилося в країні? Випущений до дому Пашинський, і Гладковський з якого зняли браслет – це те, про що ти мріяв? Ти ще не доклепав, що інакше й бути не може, бо важко посадити того, чию вину не можна довести? Чого ти добився, ЗЕлепню? Якби реформи Порошенка продовжувалися – за 20 років ми жили б як нинішня Польща, але ти обрав популіста, і тепер ця перспектива відкладається років на 10, щонайменше. Наші з тобою діти житимуть в країні яка нагадуватиме не нинішню Польщу, а нинішню Україну – і це ще в кращому разі. Ти цього хотів? Ти заради цього привів до влади популістів і дилетантів? Відповіси бодай собі, ЗЕлепню – мені не треба. Хоча... Переконаний, ти про це все ще не замислюєшся. Ти ж не біомаса, як родитель Зеленського лагідно назвав всіх хто у ЗЕкоманді розчарувався? Не переймайся – будеш. Розчаруєшся. Інакше – не буває. І так. На мою думку ти не маєш права ображатися на те, що я назвав тебе ЗЕлепнем. Після 100100 разів на день як я чую на свою адресу про «прислужників бариг і мародерів», ти права такого не маєш – ображатися. ДумайТе. Мій телеграм-канал: https://t.me/dragonspech Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 27 грудня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 27 грудня, 2019 Алла требует, чтобы я написал что-то про каток под Офисом Президента, и про непонятную белую конструкцию, которая почему-то торчит на катке, и мы предположили, что это юрта, но потом пришла Худякова и сказала, что юрта скорее коническая, а это иглу, и тогда мы обсудили иглу и юрты, НО ЯСНОСТИ ЭТО НЕ ДОБАВИЛО, КСТАТИ. И что писать по поводу вот этой белой хрени на месте катка, решительно непонятно. Потом Прозапас пришёл, говорит, смотрите, она надувная. То есть мягкая. То есть это комната с мягкими стенами. Куда несомненно будет помещён кто-то с Банковой, кто окончательно съедет с катушек. В смысле, съедет с катушек даже по меркам нынешних обитателей Банковой. И надо только дождаться и узнать, кто именно это будет, а пока можно делать ставки. И Прозапас открыл тотализатор, но был изгнан нами в соответствии с распоряжением одногоминистра о борьбе с азартными играми. Потом Вовнянко пришёл, говорит, он когда в Запорожье ещё работал и руководил бригадой из двадцати слесарей, не более четырнадцати из которых одновременно были трезвыми в любой отдельно взятый момент, он и не такое видел, они под праздники не то что юрту могли соорудить... и тут же рассказал пару поучительных случаев из своей производственной практики. Тогда вернулась Худякова и снова объяснила разницу между юртой и иглу, теперь уже со слайдами. Потом пришёл Завгородний, вдобавок к Орку, и объяснил, что это совершенно всё не важно, потому что надо смотреть вглубь, и языком психологии и длинных слов начал объяснять, что это не юрта и не иглу, а фаллический символ, и это не каток, а суррогат — каток под АП, он же не для того, чтобы катались, а чтобы был. У нас и реформы не для того, чтобы что-то произошло, а для того, чтобы были, или хотя бы их видимость. И закон про рынок земли у нас будет не для того, чтобы, а потому что пошёл ты на хер, вот почему. И особенно изменения в Конституцию. Тогда все попросили Завгороднего уйти и не нагнетать, а Орка попросили остаться. Потом Петров пришёл, говорит, он когда в армии был, он это белую штуку видел, это, говорит, экспериментальная модель быстросдувающегося полевого блиндажа-читальни, называется ББПЦ-14-бис. Мы уточнили, может «быстронадувающегося». Оказалось — нет, это экспериментальная модель времён министра обороны Гриценко. Петров тоже рассказал пару поучительных случаев из своей армейской практики. Потом отец Дедюхин пришёл, но ничего не сказал, обещал за нас молиться, и за вразумление Офиса Президента, хотя кажется этих молитв наверху то ли не слышат, то ли... ну короче пока не очень работает. И всё это нас никак не приближало к пониманию того, что же это за белая хрень и зачем, пока Худякова снова не напомнила о разнице между иглу и юртой. А эрудированный Завгородний напомнил, что в мультике про Простоквашино Шарик Матроскину тоже фигвам неправильно рисовал. Фигвам — он круглый, а Шарик рисовал Матроскину самое натуральное типи. Тут-то нас и осенило! Вот это белая штука на катке — ЭТО ФИГНАМ. От президента. Но не трогайте пока. Этот фигнам — он нам на Новый год. Vladimir Zavgorodny Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 31 грудня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 31 грудня, 2019 Дорогі мої порохоботики, бандерівці,волонтери, Воїни, хунти та хунтихи, щиро вітаю вас з Прийдешніми Святами!!!! Нехай усі наші мрії здійсняться, сподівання виправдаються! Перемоги і щастя нам! А для зеленої пошесті нехай цей рік, що вже на порозі стане останнім! Слава Україні!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 4 січня, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 4 січня, 2020 Есть в психологии феномен, когда люди, исступленно кого-то ненавидящие, могут существовать и чувствовать себя цельной личностью только внутри этой ненависти.Она заполняет пустоты внутри их сознания, обволакивает снаружи, создает каркас и цементирует. Убери ее, эту ненависть — и не станет личности.Это одно из многочисленных проявлений созависимых отношений, когда страдают рядом с партнером, но при этом не уходят из семьи. Цепляются за свои мучения, живут ими.Я к чему написала всю эту философию. Очень забавно наблюдать, как в любой пост, о чем бы ни написал, прибегают страдальцы и притаскивают за собой Порошенко на веревочке, хотя он давно уже не президент. К ним если в ленту заходишь, а там все о Порошенко. Некоторые даже аватарку не меняют, на которой "Порошенко не мій президент". Так и будут таскать из года в год, пока веревочка не перетрется. А тогда пфффф — и нет человека. Вышел весь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 5 січня, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 5 січня, 2020 Катерина Щербак Одна моя знайома задала мені питання: "А що Вам так подобається в Порошенка?" Відповідь булу такою. "Ну ти ж не зовсім совкова, вірно? Просунута все-таки .Відповідаю.В Порошенко мені може подобатися або не подобатися все що-завгодно. І це не має ніякого значення. Мені подобається те, що Президент ЗРОБИВ, РОБИТЬ І БУДЕ РОБИТИ.А саме. По літерам. А армія Асоціація з ЄС антипутинська коаліція автокефалія Автоматичне відшкодування ПДВ Б Безвіз Банківська система очищена від банків-пилососів Бюджети обласних центрів виросли в 2 рази Побутова корупція знижена Бум української музики, кіновиробництва і книговидання В Зовнішньополітичний вектор (вступ в НАТО і ЄС) Введення Європою і США санкцій проти РФ Вихід з нафто- і газозалежності від РФ Вихід з економічної кризи Відновлення економічного зростання відновлення ВПК Г геополітичні перемоги Гаазький трибунал розглядає справу проти країни-окупанта Д децентралізація декомунізація деолігархізація дерусифікація дипломатичні перемоги дороги Джавелін З Золотовалютні резерви збільшилися з 5 до 20 млрд доларів І Інфраструктурні проекти отримали свій розвиток К Найбільший авіаперевізник Європи Ryanair прийшов в Україну Л Летальну зброю з США М Світ в переважній більшості областей Міжнародний авторитет Петра Порошенка Н Незалежність української церкви Нафтогаз виграв суд у Газпрому О Звільнення 2/3 Донбасу Оновлення системи ППО Києва особистими грошима Порошенко Онлайн-послуги Офіційні зарплати зросли в 3 рази Відкриті реєстри власності П порятунок Приватбанку патрульна поліція Прозорро Р реформа ЗСУ С Сили спеціальних операцій Співпраця з МВФ Стабілізація ситуації на фронті Субсидії для нужденних Т Томос У Укрнафта Укртатнафта Укртелеком (Повернуті державі) Ц Центри надання адмінпослуг Е Економічна незалежність від країни-окупанта Економіка України зростає з 2015 року Електронні декларації чиновників ОСЬ що мені подобається Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ganz Опубліковано 6 січня, 2020 Поділитися Опубліковано 6 січня, 2020 Это похоже на... "Современная азбука украинца" Автор Порошенко. П. А. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 6 січня, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 6 січня, 2020 1 час назад, Ganz сказал: Автор Порошенко. П. А. Он НИКОГДА не выпячивал свои заслуги. И о многом мы только сейчас узнаем.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 6 січня, 2020 Поділитися Опубліковано 6 січня, 2020 5 часов назад, Ganz сказал: Это похоже на... "Современная азбука украинца" Автор Порошенко. П. А. А что ты нам можешь поведать цикаве про твоего крысу хуйлла? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 6 січня, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 6 січня, 2020 Только не тут. Есть тема про Путина - там и пишите. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 7 січня, 2020 Поділитися Опубліковано 7 січня, 2020 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 7 січня, 2020 Поділитися Опубліковано 7 січня, 2020 Ну,зараз пам'ятаєте,як я надсилав так фото цієї пари Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 8 січня, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 8 січня, 2020 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ganz Опубліковано 8 січня, 2020 Поділитися Опубліковано 8 січня, 2020 Пётр Алексеевич пять лет выстраивал виртуальный забор с Россией, чем и был занят с головой. На остальное не хватило времени...Но оказалось, что пипл своим большинством, не оценил это "заборное зодчество" и отобрал у Петра Алексеевича наряд на производство работ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 8 січня, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 8 січня, 2020 35 минут назад, Ganz сказал: Пётр Алексеевич пять лет выстраивал виртуальный забор с Россией Да... уж лучше реальный. С колючей провокой, током высокого напряжения, рвом с крокодилами Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ganz Опубліковано 8 січня, 2020 Поділитися Опубліковано 8 січня, 2020 2 часа назад, Рыжая сказал: Да... уж лучше реальный. С колючей провокой, током высокого напряжения, рвом с крокодилами Я вас понимаю, но реалии таковы, что "столько крокодилов не существует")Следовательно из "лабиринта" нужно будет искать приемлемый выход и он априори не будет идеальным. Это надо понимать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 8 січня, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 8 січня, 2020 6 минут назад, Ganz сказал: не будет идеальным. Это надо понимать. Ничего в мире нет идеального. А тем более в политике. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 8 січня, 2020 Поділитися Опубліковано 8 січня, 2020 4 часа назад, Ganz сказал: Пётр Алексеевич пять лет выстраивал виртуальный забор с Россией, чем и был занят с головой. На остальное не хватило времени...Но оказалось, что пипл своим большинством, не оценил это "заборное зодчество" и отобрал у Петра Алексеевича наряд на производство работ. Почему виртуальный ,русогой? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ganz Опубліковано 8 січня, 2020 Поділитися Опубліковано 8 січня, 2020 СТОП ФЛУД!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 8 січня, 2020 Поділитися Опубліковано 8 січня, 2020 6 часов назад, Ganz сказал: Пётр Алексеевич пять лет выстраивал виртуальный забор с Россией, чем и был занят с головой. На остальное не хватило времени. На ОСТАЛЬНОЕ? Він будував ОСНОВУ, ФУНДАМЕНТ нашої Незалежності - і це не віртуальний паркан. Це - ЗАЛІЗОБЕТОННА стіна. І нічого іншого, на що б у нього не вистачало часу - просто не було. Бо це інше було настільки мізерне, що ним можна просто знехувати. Мізерне, як ті люди, які вибрали керувати Україною мерзенного кловуна 1 час назад, ukrop.de сказал: Почему виртуальный ,русогой? Бо все, чого примітивні особини не можуть помацати - для них не існує. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 11 січня, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 11 січня, 2020 Порошенко верил, что большинство украинцев не идиоты. Это была трагическая ошибка! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 11 січня, 2020 Поділитися Опубліковано 11 січня, 2020 Он должен был не верить, а ЗНАТЬ. Вот в чем его трагическая ошибка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 11 січня, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 11 січня, 2020 1 час назад, Radiola сказал: Он должен был не верить, а ЗНАТЬ Он не ясновидящий. Не господь Бог. Ни один человек не может знать все. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.