Перейти до змісту
Український політичний форум

Порошенко forever

Рыжая

Рекомендовані повідомлення

Ця фраза Порошенка сьогодні про тітушок - схвилювала народ. Деякі ображені, що їх так назвали. Що мовляв, вони потім пішли на фронт, а деякі там до сих пір.

Але я також добре пам"ятаю цю істрію. Як Корчинський з братчиками на тракторі заїхали на Хрещатик. Як потім палицями і ланцюгами били курсантиків, яких поставили стіною перед протестувальниками. Картинка, скажу вам, була дуже негарною. Тоді це був лише початок Майдану, ще не були використані всі мирні способи добитися справедливості. До речі, росія потім кадри тих подій використала у своїй пропаганді.

Після цієї події Корчинський кудись зник і появився якраз перед останніми виборами президента і агітував за Порошенка. 

Тому, думаю, йому, як безпосередньому учаснику цих подій, під кодовою назвою "Грейдер" - добре було б прояснити ситуцію. Тому що, можливо, на трактор  він сів  лише з метою зупинити машину, щоб не було кровопролиття, а не тому, що керував групою агресивних молодчиків в балаклавах.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• 3 тижня потому...
  • Відповідей 601
  • Створена
  • Остання відповідь

Доки слідаки ДБР, бігають за Порохом, наче переляканий Сірко, Президент України відправився на зустріч із Вселенським Патріархом!

Ви теж питаєте у себе, «А чому вони за Трухіним не бігають?»… Так утож!

image.png

Посилання на коментар

У тексті підозри про державну зраду колишньому президенту України та лідеру партії “Європейська солідарність” Петру Порошенку було допущено помилки. 

У тексті підозри описуються події 2014 року, проте на 22-ій сторінці документа можна помітити, що 3 листопада 2021 року Порошенко нібито перебував у статусі чинного президента України.

Разом з тим у тексті сказано, що минулого місяця Порошенко також скликав Раду національної безпеки і оборони.

4-19.jpg.webp

Посилання на коментар

4 минуты назад, Radiola сказал:

що 3 листопада 2021 року Порошенко нібито перебував у статусі чинного президента України.

Разом з тим у тексті сказано, що минулого місяця Порошенко також скликав Раду національної безпеки і оборони.

:D

Посилання на коментар

Що Ви думаєте, Катю, посадять Порошенка, чи тільки вимажуть в лайні і відпустять? 

Я гадаю, може не посадять, але зроблять все, щоб той не міг виїжджати за кордон.

Кажуть, що на Безпекову Конференцію у Галіфаксі, яку відвідав "найвеличніший" також, всіляко намагалися не впустити Пороха. Канадійці були трохи шоковані тим, але не піддалися на шантаж і Порошенко там навіть провів кілька зустрічей з впливовими західними політиками.

Посилання на коментар

2 минуты назад, Radiola сказал:

Що Ви думаєте, Катю, посадять Порошенка, чи тільки вимажуть в лайні і відпустять? 

Я гадаю, може не посадять, але зроблять все, щоб той не міг виїжджати за кордон.

Йому вручають повістки, як тільки він кудись їде. Щоб не пустити. В лайні його вимазують вже дуже багато років. Пригадуєте Юлькине - "розпустив сльози і соплі"?

Всі роки його президентства з кожного помийника лили. І зараз. Чмо його боїться. Буде всіма силами намагатись  посадити. Але навіть його на 100% прокурори не дуже цього прагнуть. Венедіктова не захотіла підозру підписувати

Посилання на коментар

До речі, зараз Порошенко за кордоном, у Польші, не тому, що  втік, бо злякався допиту і тепер він буде ховатися там від слідства - як це подають холуї зеленої влади. А тому, що у нього були заплановані заздалегідь

• зустріч зі Вселенським Патріархом   з нагоди річниці отримання Томосу про автокефалію Православної Церкви України
  •  участь на запрошення керівництва Сенату -  у міжнародній конференції на тему «Росія – Україна – НАТО: ескалація напруженості на східному фланзі»
  • двосторонні зустрічі в Польші з представниками парламентських та політологічних кіл у рамках консолідації зусиль для допомоги Україні у протидії викликам миру та безпеці.

Може САМЕ ТОМУ підписали підозру на Порошенка, щоб зірвати ці його плани? 

І що цікаво - венедіктова, як це мало бути по закону, підозру не підписала, а терміново пішла у відпустку і за неї це робив її заступник.

18 минут назад, Рыжая сказал:

Йому вручають повістки, як тільки він кудись їде. Щоб не пустити.

І я про це ж...

Бо "величнішому" ж хочеться, щоб інфа йшла тільки від нього - з позитивом, прикрашена.

А Порох всю цю цю їх мішуру весь час зриває. 

Ну, будемо сплстерігати... в компанії з достойними людьми - що далі буде.

А кловун тим часом, впевнений, що люди за Пороха на вулицю не вийдуть. І взагалі, всі протести в Україні - це відповідь оігархів йому особисто, за його ефективну боротьбу проти них

:5aa2692401433_1(142):

Посилання на коментар

13 минут назад, Radiola сказал:

До речі, зараз Порошенко за кордоном, у Польші, не тому, що  втік, бо злякався допиту і тепер він буде ховатися там від слідства - як це подають холуї зеленої влади

Черговий паз з валізами грошей)))))

14 минут назад, Radiola сказал:

А кловун тим часом, впевнений, що люди за Пороха на вулицю не вийдуть

Вийдуть. Не за Пороха - ЗА УКРАЇНУ!  І проти зеленого лайна.

15 минут назад, Radiola сказал:

це відповідь оігархів йому особисто, за його ефективну боротьбу проти них

Порох до речі, не олігарх по всім параметрам. Не підходить під це означення. Хоча в законі Зеленського все підвели так, щоб саме Пороха зробити олігархом. Звичайно - цукерки і тортики стратегічна галузь)))

Посилання на коментар

• 3 тижня потому...

У меня к нему отношение точно такое же, как к моему комбату… Нет, не к тому подполковнику, который сейчас спокойный и до каждой интонации понятный. Я сравниваю Пороха с тем комбатом, который тогда, 23 октября 2014 года лязгнул металлом интонаций своего голоса,

- Так это ты, у нас новый начальник связи?
- Так точно! Товарищ подполковник! - Пулеметно протарахтел я!
- Сколько прыжков, старшина? - Александр Лобас сверлил меня ледяным рентгеном своих глаз!
- Ни одного! Я же не десантник…
- Хорошо… Пусть будет не десантник! Завтра батальон выходит в АТО… Не подведи меня, старшина!

Батальон тогда впервые выходил в зону боевых действий. Туда, под Авдеевку. Четыреста тридцать четыре человека. Лишь десять процентов из нас всех, были обстреляны. И комбат не входил их число. Но пошёл вперёд и повёл нас за собой. Мы поверили ему, ведь нужно было тогда кому-то верить. На войне иначе не бывает. Поверили… И не ошиблись! 

Были ли у меня претензии к комбату? Да! Были!… Вагон! «Какие претензии?», спросите вы! Да хрен его знает. Понятия не имею. Ну какие-то наверное были тогда, в 2014 году. Может не так поступил, как мне хотелось и думалось. Не похвалил во время, а мы же так хотели и ждали! И ещё много не так, как нам хотелось. Часто я не понимал его. Думал, что нужно сделать по другому. Вот только его ответственность в тысячи раз была сильней отвественности нас, умников и советчиков.

Но это было тогда. А сейчас я благодарен этому человеку по гроб жизни. Может быть именно из-за его дурного характера, жесткого, бескомпромиссного и неуступчивого, я остался в живых. И мои пацаны тоже, живы… (Лишь только Гешу уже на гражданке забрала костлявая). 

Пётр Порошенко всегда, (а сейчас особенно) , для меня сродни комбригу. И бригада эта носит название «Украина». Да, он мог и наверное должен был, поступить и поступать так как ХОЧУ именно Я! А потом должен был поступить так, как ХОЧЕТ КТО-ТО ДРУГОЙ. Вот только ТОГДА, у него не было права на «а вдруг». Не было вариантов… «так, не так или как-то иначе». А если ошибусь, то перезагружают миссию. Был один единственно верный выбор. И если допустишь ошибку, в итоге ты и твоя страна, окажется у края пропасти. А то и пересечёт эту страшную черту. 

Мы устояли…

Для многих… Чего уж греха таить, и для меня тоже, до сих пор непонятен один момент. Как так? Долларовый миллиардер пошёл против всех правил сохранения бизнеса? Зачем? Нет, чтобы прикинуться ветошью, сесть в сторонке и не отсвечивать. А то и снять ролик про «российские войска отодвигают границу вглубь Украины» (вдруг победят друзья-соседи и похвалят сразу). 

Нет же… Этот плюнув на всё, ввязался в драку за свою Украину!.. Да, сейчас очень много умников из когорты, «мол спасал свои деньги», но в такую дичь не поверят даже горобцы на Хрещатике. Почему?.. Да потому, что тогда, весной 2014 года, никто не знал, что будет завтра! А уж что будет послезавтра, и подавно не знали! Зато было много советчиков. А вот тех, кто готов был принимать решения и ГЛАВНОЕ, брать на себя ответственность за эти решения… Не сыскать было днём с огнём!..

И вот когда сейчас, ссыкуны-уклонисты, решили его сожрать в угоду московскому царю, я буду рядом, чего бы мне это не стоило! Да! Могу конечно остаться в стороне… Но ведь он тогда не остался! Значит и я, лейтенант ВСУ, сейчас стану рядом с ним! Правильно я поступаю или нет, время покажет. Время, зеркало и слова мамы, «Самая мягкая подушка сынок, это чистая совесть». 

Совсем скоро, в понедельник 17 января, я буду встречать ГЕТЬМАНА Украины, Петра Порошенко! Человека, который тогда, в 2014 году, взвалил на свои плечи, груз колоссального веса. Зелёные предатели Украины, радостно арестовали все его активы, забыв только одно… Главный актив Петра Порошенко, это ЧЕТЫРЕ С ПОЛОВИНОЙ МИЛЛИОНА граждан Украины, которые поверили в него почти три года назад. Нас тоже арестуете? Ну, ну… 

Так что до встречи друзья! Приходите сами, берите друзей, запасайтесь кофе и чаем! Мы будем встречать Президента Украины Петра Порошенко! 

Понедельник.
17 января. 
Аэропорт имени Игоря Сикорского (Жуляны), 09-00.

Слава Украине!

image.png.4e0ebb63b87c62f89ab676400ebd826d.png

А. Петров

Посилання на коментар

Посилання на коментар

Коли чую від українців, що всі політики однакові, хочеться кричати, товкти писки і брудно лаятися чужинськими словами. А потім йобнуть по головешці, щоб заткнувся на віки вічні.

1 час назад, Radiola сказал:

:D

РЕП І СКАБЕЄВА
А це ж реально успіх! Через пісеньку-реп Володі Завгороднього "Я принес благую весть - снова, Порошенко будет здесь - скоро" вчора розкішно палало у Скабеєвої на російському ТБ. Схоже, поширення простенької пісеньки, противників п'ятого президента напружило настільки, що на сцену випустили Скабеєву. З чим активно вітаю ЗЕботву - зі Скабеєвою і відвертою ватою вони в дивовижній компанії.
Взагалі історія цієї пісеньки, це приклад того як вороги Порошенка від злості і переляку зіграли самі йому на руку. При чому на пустому місці. Пояснюю.
З Володею Завгороднім я знайомий з 17 років - ми обоє виросли в Запоріжжі. До речі, читачі які читали мій роман "Дівча в прицілі" мусять знати, саме Володя робив дизайн тої книжки, він професійний дизайнер. Володя - музикант. Час від часу він розважається пісеньками-реп, на різні злободневні теми.
Пісенька про яку ідеться, з'явилася банально. Володя хотів повідомити про приїзд Порошенка 17 січня. Хотів це зробити оригінально. Тому він написав простеньку пісеньку, зняв відео, змонтував, виклав її на Ютуб, ліг спати...
І прокинувся відомим. Тому що того дня до нього дзвонили з телеканалів, просили поставити його реп в ефір, і запрошували самого Володю. Далі підключилися ватно-зелені стррінки і канали. В намаганні довести всім, який отстой та пісенька Володі, вони добилися прямо протилежного - по мережі вона рознеслася хвилями. Про пісеньку Володі того дня писали топові ЗМІ.
Боже, якої тільки маячні я тоді не прочитав?! Вітчизняна журналістика як завжди - блиснула. Появу Володиної пісеньки приписували Турчинову і половині депутатів "ЄвррСолідарності". Про самого Володю писали якусь дрімучу дурню. Одним словом наші "недорогеньки" зробили все що могли, крім одного - не роцікавилися в самого Володі, хто він такий, власне?
А пісенька тим часом набирала слухачів. Рядки "Я принес благую весть - снова, Порошенко будет здесь - скоро" поширювалися як вірусні. Їх легко запам'ятовували і наспівували.
Силячись пісню Володі спаплюжити вата і ЗЕботва зробили саме те, для чого Володя свою пісню писав - про приїзд Порошенка до України дізналися навіть зовсім аполітичні люди.
І от тоді, певно, від безвиході до паплюження підключили Скабеєву. А це вже визнання. Бо коли тебе гнобить Скабеєва, це як знак якості - "істинний патріот". Заслужити палання Скабеєвої вдається не кожному. Сподіваюся - не востаннє.
Що тут скажеш? Нам було би дуже складно, якби противники не були йолопами.

Дмитро Вовнянко

----------------------------------------------------

Ахахахаха, ахахах )))
Пам'ятаєте, який радісний візг із пісянням у штані кип'ятком стояв, коли просочилася інформація про арешт майна Петра Порошенка? Я прям бачила, як в ховрашків просто в очах калькулятори починали прям на місці атнімать і дєліть, атнімать і дєліть.
Аж тут, аж раптом )
Виходить повідомлення, що Європарламент готується застосувати санкції проти тих судей, які переслідують Порошенка, про що розказала депутатка Віола фон Крамон-Таубадель.
"Загалом ми бачимо, що є загроза значного відкочування назад у демократичних стандартах в Україні. Це використання політизованого правосуддя, вибіркового правосуддя проти політичних опонентів, про що ми знаємо з часів Януковича. Я дуже шкодую, що історія повторюється знову, ми повертаємося у домайданні часи і знову бачимо справи проти політичних опонентів. Я б не рекомендувала будь-кому в Україні - чи прокурорам, чи політикам, чи суддям брати участь у цих брудних політичних іграх", - наголосила євродепутатка.
І що ж відбувається далі? А далі все просто.
Сьогодні мало відбутися судове засідання, де збиралися оголосити те саме рішення щодо арешту майна Петра Порошенка. Але, з’ясувалося, що суддя, котра мала це зробити, раптово пішла у відпустку. Тому оголошення перенесли на 19 січня. Ну бо зрозуміло, що щось має статися 17-го, коли Президент повернеться у країну аби зайти до Печерського суду і спитати там "ну шо ви тут?". І тоді вже буде ясно, що робити 19-го.
Вавася, привіт тобі передають ))) Користуйся моментом.
© Алла Комарова
Посилання на коментар

Порошенка 24-го чекають у штаб-квартирі НАТО. Особисте запрошення від Столтенберга.
От ви знаєте такий шаховий термін цуґцванґ? Ну, це, коли кожен новий твій хід лише погіршує ситуацію. Хто не знав, пригляньтеся до Бубочки. Це ще треба зуміти загнати себе в такий глухий кут. Щоправда, кажуть, що навіть пудель у кутку може стати дуже небезпечним. Але ж то благородна тваринка... А тут.. чмо зелене... навіть жабу не хочеться ображати
Посилання на коментар

Порошенко прибув в аеропорт Варшави сідати на літак

05b48b3-271666686-488220855990783-1606344363635708344-n.jpg

Колишній президент і нинішній депутат Верховної Ради Петро Порошенко прибув до аеропорту столиці Польщі Варшави для реєстрації на рейс.

Джерело: власний кореспондент Української правди з Варшави

Деталі: П'ятий президент посміхається і фотографується з перехожими.

ФОТО: СЕВГІЛЬ МУСАЄВА, УП

Порошенка супроводжують народні депутати від його партії Ахтем Чийгоз та Олексій Гончаренко, а також адвокати Ігор Головань та Ілля Новіков.

На контролі виникла штовханина через журналістів.

Лідер "Європейської солідарності" сказав, що сон у нього був добрий і хвилюватися немає чого.

Порошенко з дружиною Мариною чекає на паспортний контроль
ФОТО: СЕВГІЛЬ МУСАЄВА, УП

Доповнюється...

Посилання на коментар

Спроба ДБР перешкодити Порошенку повернутися в Україну є не лише абсурдною, але й антизаконною.
Крім того вони так хотіли повернення Порошенка, що навіть ухвали суду про його примусовий привід до суду зробили - навіщо ж тоді перешкоджали?
Конституція Стаття 33. ...
Громадянин України не може бути позбавлений права в будь-який час повернутися в Україну.
На Банковій реально не розраховували, що попри штучно створені перешкоди на паспортному контролі Порошенко вчасно встигне на засідання суду, і саме тому суддя свідомо затягує процес, який не розпочато на заплановану 11-у годину.
Судячи з усього, суддя консультується з кураторами з Банкової, яке саме рішення винести, аби Зеленський поніс мінімальні "репутаційні втрати" і мінімізувати ризики для влади в цілому.
11:40. Суд досі не розпочато.
Нешановні куратори Печерського суду, відпустіть суддю на засідання. Вас вже не врятує нічого, і навіть написання нашвидкуруч рішення суду "на колінках". Весь цивілізований світ вже бачить весь абсурд цієї виключно політичної справи, яка звелась вже до того, що ви звинувачуєте Порошенко в тому, що він блокував постачання вугілля з Росії. Це офіційна версія офіційної речниці ДБР.
За це Порошенко не судити треба, а подякувати, адже це і є його стратегія виборювання енергетичної незалежності від Росії.
Посилання на коментар

Близько 15 хвилин правоохоронці, частина з яких була переодягнена у форму прикордонників, частина із них була у чорній формі намагалися не допустити мене на територію України. Вони забрали мій паспорт. Вони пояснювали, що вони мають встановити мою особу, бо вони мають великий сумнів, що я є Порошенко.
Вони більше 15 хвилин перевіряли мій звичайний загальнодержавний біометричний паспорт. Розробляючи сценарій недопуска мене на територію України. Так сильно вони нас чекали. Так сильно вони нас бояться. Так сильно вони віддають незаконні вказівки силовикам, щоб тиснути на опозицію. І дискредитуючи нашу державу в умовах реального зростання загрози російського вторгнення.
Всі свої зусилля вони спрямували не на захист держави і не на протидію агресору, а на боротьбу з опозицією, вибіркове правосуддя, руйнацію верховенства права, слідкування і тиск на народних депутатів, представників опозиції.
Я хочу наголосити, що ситуацію нам вдалося вирішити виключно завдяки тому, що в складі пасажирів рейсу, яким ми повернулися з Варшави, була величезна кількість журналістів. Я хочу подякувати журналістам!

=========================

Державний двокат, Богдан Глядик, припустив, що Порошенка мали намір затримати ще в аеропорту.

"ДБР звернулися до Центру безоплатної допомоги про надання мною безоплатної правової допомоги. Зранку о 10-40 я отримав це доручення. З Центром у мене укладено договір… Відповідно до законодавства, не пізніше 2 годин захист має надати таку допомогу… Порошенка планували затримати саме в аеропорті. Бо я отримав доручення на надання безоплатної правової допомоги особі, яка вважається затриманою. Тобто, він мав бути вже затриманим. Але щось пішло не так", – повідомив він у коментарі LB.ua.

https://lb.ua/pravo/2022/01/17/503252_poroshenka_planuvali_zatrimati_shche.html

Посилання на коментар

"Свободівець" Ігор Мірошніченко щойно у прямому ефірі визнав статус Порошенка, як лідера української опозиції та закликав інші політичні сили визнати цей факт. 
Мені подобається тенденція. 

Посилання на коментар

6 часов назад, Рыжая сказал:

Мені подобається тенденція. 

Люся покинула "найвеличнішого" ))) Причину назвав цілком дурну. Але ж сам факт...

22:39

Сторони очікували на суддю 5 годин. Зрештою, секретар повідомив, що рішення оголосять 19 січня о 14 годині.

db27aa4-271727550-744221273209405-3704673079816085766-n.jpg
Посилання на коментар

image.png.9535a665d4a80aa2279ea02ea81117d5.png

Посилання на коментар

Посилання на коментар

Оце "Нова радість стала, яка не бувала" в залі суду, причому коли співають всі - В'ятрович, Княжицький, Порошенко, адвокати Порошенка, один з яких освіту отримував в Донецьку, а другий взагалі москвич, правда з бабусею-українкою на прізвище Вертипорох - причому слова "Нової радості" знають всі, в обсязі п'ятьох частин, і не плямкають губами, імітуючи спів, а співають - це те, що запам'ятовується назавжди. Відтиск часу, фотокартка пам'яті - як піаніст Майдану, як хрест священика над натовпом, як найкраще і найстрашніше, що доводилося бачити. Десь звідкись воно береться - заспівати українську пісню з таким історичним бекграундом, який вже сам по собі є боротьба, який витримав заборони і продовжує прикрашати не наші невдачі, а наші свята. Суддя не зміг винести рішення. А хто ж таке винесе. Хто ж витримає такий натиск ідентичності. Аморфність і безликість зливаються, ідентичність концентрується. Все за правилами психологічного тиску.  З ФБ

Посилання на коментар

За результатами експрес - опитування маркетингового агентства Gradus, яке було проведене після 17 січня,
партія Європейська Солідарність вперше стала безумовним лідером партійного рейтингу і обігнала "Слуг народу" на 4%.
Іншими словами, найбільша опозиційна парламентська сила має найбільшу підтримку серед виборців, і це є результатом хаотичної політики Зеленського та його квазі-партії, і політичне переслідування лідера опозиції Порошенка.
Петро Порошенко та Європейська Солідарність є лідерами усіх соціологічних досліджень, і це бентежить не лише Зеленського, але й його російського колегу Путіна, який попри намагання будь-якою ціною усунути ПП та "ЄС" від влади в Україні для реалізації сценарію капітуляції нашої країни, знову ризикує отримати в обличчі Порошенка та його політичної сили владу ефективного опору російській агресії.
Нет описания фото.

В 18.01.2022 в 20:40, Рыжая сказал:

Оце "Нова радість стала, яка не бувала" в залі суду, причому коли співають всі -

Посилання на коментар

З'явилися нові рейтинги від КМІС. Дам суху інформацію з них.

Президентські вибори:
Зеленський - 23,5 
Порошенко - 20,9 

Порівняно з груднем 2021 року серед респондентів, які визначилися з вибором, з 16,7% до 20,9% зросла підтримка П. Порошенка. Також простежується ріст підтримки І. Смешка (з 6,8% до 9,6%). Водночас простежується зниження підтримки Д. Разумкова (з 8,1% до 5%) і О. Тягнибока (з 3,1% до 1.1%). 

Рейтинг Партій:

Європейська Солідарність - 18,9
СН - 13,7
Батьківщина - 13,3
ОПЗЖ - 11,6
Розумна політика - 7,6
Сила і Честь -7,4

Порівняно з груднем 2021 року статистично значущо зросла підтримка партії «Європейська солідарність» (з 15,4% до 18,9% серед тих, хто визначився з вибором). Водночас, за цей період знизилася підтримка партії «Слуга народу» (з 17,4% до 13,7%). Підтримка інших партій статистично значущо не змінилася.

64,7 відсотка вважають, що країна рухається не в правильному напрямку, а напрямок справ правильним вважають 17,6%.

Серед чотирьох парламентських партій найбільше респондентів головною опозицією до влади назвали «ЄС» (32,3%). Далі йдуть «ОПЗЖ» (19,1%) і «Батьківщина» (15,2%). Партію «Голос» назвали 2,7%. .

62,5 % не підтримують висування Зеленського на другий термін. Підтримують 30,3%.

Проведення позачергових парламентських виборів підтримують 53,6%. Не підтримують 38,9 %.

Проведення дострокових парламентських виборів підтримують 53,6% респондентів, не підтримують – 38,9%. Водночас вважають, що потрібно провести дострокові президентські вибори – 47,2%. Стільки ж респондентів (46,5%) не підтримують проведення дострокових президентських виборів

Якщо тенденція збережеться, то шанси переобратися від партії #монозброду буде на рівні статистичної похибки, а влпда буде вимушега провести позачергові вибори.

https://www.kiis.com.ua/?lang=ukr&cat=reports&id=1090&page=1

Посилання на коментар

Роман Пелех
Зеленський натякнув, що Порошенко за копійки в 90-х приватизував фабрику "Карла Маркса" і через це став мілліардером. І відразу видно що людина немає ніякого відношення до бізнесу і керівництва підприємствами. А також нічого не знає про економіку 90-х.
По перше: багато заводів в 90-х віддавали за копійки, бо ці фабрики і заводи нікому не були потрібні. Разом з фабриками в пакеті ішли мільонні борги по зарплатам, застарівше обладнання і наїзди рекету.
По-друге: Жодної виручки вони не приносили. В той час ринок швидко наповнювався дешевими товарами з Туреччини, Китаю і Польщі і для того, щоб заробляти щось із заводу спочатку потрібно було вкласти немалі гроші в нього.
По-третє: Для того щоб продавати продукцію Рошен, необхідно було побудувати мережу дистрибуційних компаній. І вона була побудована самим Порошенком і партнерами - Укрпромінвест. І там платили чесні білі зарплати і можна було зробити карєру, між іншим.
І нарешті останнє. Я не цікавився чи дійсно Порох купив за копійки завод Карла Маркса, але як ми знаємо завод "Арсенал" ніхто не купив за копійки і заводу там вже немає а є арт-об'єкт. Так само ніхто не купив за копійки завод "Большевік" і тепер заводу немає. І ще тисячі підприємств, які МАЛИ б віддати за копійки приватному бізнесу не віддали.
Так шо мімо товаріщ Зєлєнскій.
P.S. Між іншим тепер в Пороха здається 9 заводів в Україні і в ЄС. Була ще одна в Ліпєцку, але її путін арештував, щоб її не можна було продати і вона числилась за Порохом.
Посилання на коментар

Петро Порошенко знову провів сеанс тренінгу на знання ДБР законів України. Приїхав на допит - після того як ЗЕботва хором проспівала що він не приїхав. В будівлі ДБР Порошенко наїхав на охорону ДБР (відому тим, як вони пошкодили ногу Тетяні Чорновол) бо ті заходилися обшукувати адвокатів п'ятого президента. А це незаконно. Також охорона ДБР не пропустила всередину депутата Вятровича - а це теж незаконно. Після всього цього слідчому Порошенко оголосив, що він відмовляється давати показання по цій справі. І уїхав.
До речі. Про намір Порошенка прибути на допит, його партія не повідомляла - підтримувати себе Порошенко не закликав. Так що плакатися про "тиск на силовиків" у ДБР цього разу не вийде.
Результат. Порошенко закон не порушив ніде. А ДБР знову порушили. Тож раджу ДБР густо обтікати. А коли обтечуть, хай таки почитають Кримінальний кодекс України і та інші закони. Бо Порошенко скоро до них повернеться - далі їх законам навчати.
А поки що - обтікайте ДБРуни. Насолоджуйтеся моментом, коли вам вкотре вказують на ваше місце.
© Дмитро Вовнянко
Посилання на коментар

• 2 тижня потому...

В ходе брифинга после переговоров с президентом Франции Эмманюэлем Макроном Путин предложил предоставить Порошенко политическое убежище в России. 

PS: "окорочка Путина" (а-ля "окорки Буша"), от щедрот? 

Посилання на коментар

47 минут назад, Ganz сказал:

В ходе брифинга после переговоров с президентом Франции Эмманюэлем Макроном Путин предложил предоставить Порошенко политическое убежище в России. 

Джерело: Порошенко у facebook

Пряма мова: "Наша команда неодноразово заявляла, що переслідуючи проєвропейську опозицію в Україні, Зеленський насамперед хоче зробити подарунок Путіну. Нині це підтвердив вже сам Путін.

Раджу Володимиру Олександровичу припинити радувати Путіна і зайнятися захистом країни. І саме туди спрямувати свої зусилля та зусилля правоохоронних органів, які зараз займаються Порошенком більше, ніж російською загрозою.

А Володимиру Володимировичу — нарешті усвідомити, що ми розберемося самі, тут, в Україні. І одвічна російська практика "опікуватися" українською політикою та політиками вже давно припинилася. Це сталося тоді, коли я був обраний Президентом України".

Возможно, это изображение (текст)

Серед "помилок" #ПетроПорошенко називають кадрові - не тих людей він призначав.
На днях стало відомо, що порошенківська "помилка" Наталі Яресько, яка була в нас міністром фінансів, подолала історичне банкрутство в Пуерто-Ріко.
Свого часу вона врятувала Україну від дефолту, за що Порошенко нагородив її орденом Княгині Ольги, але для наріду - вона "помилка".
Валерія Гонтарева голова НБУ при Порошенко врятувала в Україні банківську систему, через яку розкрадались мільярди гривень з бюджету. З 2018 року викладає в Інституті міжнародних відносин Лондонської школи економіки, увійшла до списку найвпливовіших жінок світу 2019 року за версією Financial Times. Але для наріду вона "помилка Порошенко".
Уляна Супрун, Міністр охорони здоров'я при Порошенко, змінила корупційну систему фінансування лікарень. І звісно для наріду вона - "помилка Порошенко", при тому що зелені користуються її системою і навіть не планують скасовувати.
Віктор Муженко зупинив вторгнення Росії армією зразка 2014 року, але нарід впевнений, що він особисто винен у вибухах на складах, хоча навіть ГПУ Зеленського визнало - це диверсія Росії.
Андрій Коболєв в Нафтогазі вперше в історії України буквально розгромив Росію в енергетичних війнах, одночасно зберегіши для України десятки мільярдів гривень та змусив Росію виплатити нам мільярди доларів компенсації, врятував енергетичну систему України в найважчі часи 2014-2016 років. Але для наріду - "помилка Порошенко". Зараз проти нього до речі карну справу відкрили - саме за те, що поставив Росію на коліна у газовій сфері.
"Помилки Порошенко" навчили Україну жити без зовнішніх займів, за 5 років взявши в борг у МВФ за 1,5% лише 8 млрд долларів.
І ось замість цих "помилок" нарід обирає "нові обличчя", які пропонують продавати собак, щоб оплатити комуналку, закуповують в Росії газ та вугілля, довели лікарів до затримок зарплат та вже взяли в борг у справжніх міжнародних фінансових спекулянтів 15,7 млрд доларів, під 10%! За два роки!!!
Я розумію, що вам Порошенко не подобається, а цифри вам подобаються? Справді?
До речі, самі собі скажіть, тільки чесно, кого з діючих "кадрів" Зеленського запросять очолити фінанси іншої країни? Або викладати у ВУЗі? Хіба що Трухіна, щоб навчив як простий слуга може мати при собі 150 тисяч доларів!
Коли Бог вирішує наказати людину, він забирає в неї розум 

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...