Radiola Опубліковано 6 березня, 2020 Поділитися Опубліковано 6 березня, 2020 2 часа назад, Рыжая сказал: Суд обязал ДБР зарегистрировать уголовное производство по факту заведомо неправдивых данных, поданых Дубинским. Ибо нехер. ДБР - третя у списку "слуг". Плювати їй на рішення суду Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 7 березня, 2020 Поділитися Опубліковано 7 березня, 2020 05.03.2020 в 22:30, Radiola сказал: Гідність - це коли плюють на основи державності і вибирають дешеву комуналку? - і то в обіцянках, бо ніде в цивілізованому світі комірне не є дешевим задоволенням - природа не вічна, її треба берегти. Док, я вам відкрию СТРАШНУ таємницю: там де ви думаєте, в шлунку - нема гідності. Гідність йде від голови. Угу, посадити Пороха - значить канонізувати його . Хіба мерзенний кловун піде на таке? Так і буде тасувати прокурорів, перекладаючи на них вину за свої обіцянки. Кінчиться все це тим, що народ так зубожіє, що йому вже буде не до Пороха. І питання його посадки відпаде саме по собі. Але, якщо бути справедливим, то не кловун обіцяв посадити Пороха. Його посадити мріє Хуйло, хуйлівські приспішники в Україні, типу портнова і йому подібних, а також коломойський (око-за око - це в їх релігії таке) Гиднисть ,это когда 70% населения не могут заплатить за коммуналку и выбирают эквивалент достойный называться народным по честности в грязной все 30 лет - политике. Жаль ,что им оказался АБСОЛЮТНО тупой Зеленый и его выдвинувшая коломойская кодла ,которой насрать,набздеть и нассать на украинский народ по одиночке и в целом. . Но весь народ- не виноват. Он не объязан переваривать сотни тон-политпадла которые ему впаривают как удобоваримое ,проплаченные миллионами долларов ,все до единого журнаблядины и госпадлючины ,по факту! .....тиражируемые и режимом Пороха,кстати тоже.До простонародья должны доходить самые важные из смыслов ,посылов ,преференций ,и хер знает еще как не названных решений ,как стимулов. Мне жаль ...но наши люди ошиблись на тысячелетия,выбрав для своего представительского мнения ,именно евреев. У евреев нет способностей достойных называться общечеловечески значимыми. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 8 березня, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 8 березня, 2020 ДО ПОРОХОБОТІВ ПИШУТЬ ЗВЕРНЕННЯ По мережі гуляє «звернення до порохоботів», суть якого – так, можливо що Зеленський нас обдурив, але Порошенко президентом більше не буде. Чому? Бо він «вор, убивця і мародер». Всі характеристики якими там наділяють прибічників п'ятого президента (ми продажні найманці, нас відігнали від годівнички) я опускаю – нічого нового. Це ми чули вже сотні разів. Знаєте, я зловив себе на думці, що це і подібні «звернення» прибічників ЗЕ і білих пальто водночас, мене вже давно не злять, і навіть не смішать. Відчуваю лише глибокий сум. По-перше, щоразу бачу наскільки легко оббрехати певну людину. Достатньо тисячу разів назвати її «крадієм і мародером» - і в це повірять. Не треба ані судів, ані доказів. «Я вірю» - і край. Тупа примітивна віра виявляється вищою і за логіку, і за судову систему. І марно тут нарікати чимось судам, в суспільстві яке вірує а не думає, будь-які суди будуть погані. По-друге, я наочно бачу, українці категорично не вміють переосмислювати зроблене і визнавати свої помилки. Вони готові не бачити очевидного, прирікати себе на крупні проблеми в майбутньому – аби лишень не визнати того факту, що вибір був зроблений неправильно і що звинувачення які закидали Порошенку вже рік ніхто не може підтвердити. Тобто – Порошенко не чинив нічого протизаконного. Натомість – він зробив дуже багато корисного для країни. Так, ефективний керівник в нинішній Україні може діяти лише як Порошенко, все інше буде гірше. Ми вже бачимо це на прикладі популіста і дилетанта Зеленського. По-третє, очевидно. Навіть Януковича не критикували так, як всі п'ять років вивалювали в багні ім'я Порошенка. Ви пам'ятаєте по кому ще пройшлися таким самим інформаційним катком? Відповідь – по Ющенку (любі друзі, слабкий президент, тощо). Факт безперечний, чомусь «крадіями і мародерами» нам подають президентів, чиї дії були найбільш проукраїнськими. І тут можна згадувати далі в історії – гетьман Павло Скоропадський, гетьман Іван Мазепа... Неповторний стиль російської пропаганди не сплутати ні з чим. А методи роботи кремлівських ботоферм в США вже показують у художніх фільмах («Батьківщина») – на Заході це давно не секрет. Потоки московської брехні ідеально лягають на звичку українця вірити куму-пліткареві а не суду, і робити винним у своїх бідах всіх крім себе. На виході маємо – Кучму, Януковича, Зеленського... Правда гарно? Найсумніше в цій історії те, що ті хто лайкає такі от «звернення до порохоботів» самі ж страждають від наслідків свого вибору. Відмова індексувати пенсії, діра в бюджеті, згортання низки медичних програм – і це лише початок. Буде веселіше. Нація повисла на шпагаті між лідером ефективним але ущент оббреханим, і «аби тільки не Порох, бо він...» Далі за переліком. Єдина радість – сам факт появи таких от звернень свідчить, у таборі противників чудово розуміють що партія Порошенка нині – єдина реальна опозиція зеленим. А значить має шанси стати владою знову. Погодьтеся – вони правильно все розуміють. Стане. Дмитро "Калинчук" Вовнянко Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 8 березня, 2020 Поділитися Опубліковано 8 березня, 2020 07.03.2020 в 13:33, доктур сказал: Гиднисть ,это когда 70% населения не могут заплатить за коммуналку В США, да и повсюду, где есть цивилизация - во первых, экономят. Во вторых, нет денег платить за комуналку - идут жить в более скромное жилище. А что у нас? А у нас у бабки дети живут отдельно, она в доме на три комнаты с собакой во дворе, и жалуется, что нет денег заплатить за комуналку. А ведь если она сама и пенсионерка - то она имеет право на субсидию, причем, субсидию нужно оформить только раз, потом, если ничего не изменилось (не поселился внук, например, у нее), субсидия начисляется автоматично Почему бабка, жалующаяся на нехватку пенсии заплатить за комуналку, не получает субсидии? Да потому что она живет сама, но прописаны у нее еще несколько душ. И оформить субсидию бабка просто не может. Так что, Док, не врите про материальную немощеность украинцев - мы не такие бедные, как хотим казаться. От голоду никто не умирает. Вот почему, когда отсутствие чести списывают на нищету, то нищета - это не голод. Только если человек голодае, или терпит физические муки, то может опустить такую категорию, как честь. Более никогда. Кто голосовал за клоуна - нищие в первую очередь - морально и духовно - а уж потом, как следствие, СЛЕДСТВИЕ, а не первопрична - нищие материально. Кто между хлебом и свободой выбрал хлеб, тот не получит ни хлеба, ни свободы - С. Бандера. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 10 березня, 2020 Поділитися Опубліковано 10 березня, 2020 За Зеленского голосовали простые люди с простым пониманием о справедливости. И не тебе сидящей за компом 12 часов в сутки пиздеть о неспособности украинского народа к серъезным решениям. Ты твою мать не знаешь как лопату в украинскую землю встромить и тут вас ублядин набирается ни мало ни много, чтобы обвинить весь народ в глупости!?? Да подите вы все в сраку,ебаное вы и никчемное неукраинское падлючье. Великие! свой шаг соразмеряют с шагом самого слабого . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 10 березня, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 10 березня, 2020 1 час назад, доктур сказал: За Зеленского голосовали простые люди с простым пониманием о справедливости Я знала, що український народ мудрий. Але не думала. що на 73%. В особі Зеленського “мудрий” український народ вибрав все те, що так люто ненавидів в Порошенкові: – бізнес в Росії: в Порошенка закритий і заблокований, у Зеленського – діючий і навіть фінансується з бюджету РФ; – офшори за кордоном: в Порошенка один раз відкритий тільки для продажу свого бізнесу – у Зеленського постійно діючий на Кіпрі, куди виводяться прибутки з України; – національність Порошенко – “вальцман”, хоча, насправді весь рід Порошенко – українці, а Зеленський навіть не скриває, що він по національності – єврей; – олігарх і хапуга: всі прибутки Порошенко чесно сплачує в Україні, працює великий благодійний фонд, який фінансується за рахунок фірм ПП, фінансування армії за власний рахунок на суму понад 1 млрд грн., сам собі господар – ні від кого не залежить. І Зеленський, який показує у звітності збитки від діяльності своїх фірм, користується субсидією, як малозабезпечена людина і при цьому скупляє статки за кордоном, в тому числі і в окупованому Криму, повністю залежить від олігарха Коломойського. – відношення до народу і України: Порошенко, любить Україну, поважає народ, віру, культуру, прекрасно знає державну мову і при цьому вільно володіє ще 5-ма мовами. І Зеленський, який знає тільки одну мову – суржик, не може говорити державною, не поважає Україну, зневажає культуру і віру, насміхається над українцями; – реальні справи і обіцянки: у Порошенко довгий список реальних справ і досягнень, навіть таких які зовсім не обіцялись. І зеленський – який не тільки нічного реального ще не зробив, а навіть обіцянки дає туманні, неконкретні і безглузді, а коли треба за них відповідати – народ чує від Зеленського “Я вам нічого не обіцяв”. І так по кожному пункту. Все те зло, що відносно Порошенко існує тільки в хворобливій уяві лохтората – у Зеленського існує насправді і це дивним чином ніяк не вплинуло на рішення виборця – вибрати справжнє зло замість уявного і наглюченого. Що це значить? А це значить, що українському народу на самому ділі глибоко насрати на моральні і етичні цінності. Глибоко насрати на факти, на аргументи, на об,єктивну реальність і особливо глибоко насрати з космічної висоти на логіку і здоровий глузд. Українцям не потрібна правда, а є сильна жага до брехні, до небилиць, до пустих обіцянок. . Українському народу в переважній своїй більшості просто потрібен жупел, на який можна скинути лють за власні невдачі, за власну тупість, за власну нікчемність, боягузливість, за власну неспроможність користуватись тими можливостями, які надає свобода і здорове середовище. 73 проценти виборців не голосували за власне виздоровлення, за майбуття і за долю власної країни – вони йшли на вибори, щоб помститися, щоб продемонструвати власну негідність, щоб викинути власну ненависть і злобу на людину, яка пропонувала їм шлях до свободи і процвітання на основі власної відповідальності. Віктор Федорончук Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 10 березня, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 10 березня, 2020 2 минуты назад, доктур сказал: Блять ты политическая , Рыжик. Нет. Ты не прав. Я не продаюсь за деньги. И поддерживаю я только тех, в ком вижу родственную душу. Когда-то я поддерживала Юльку. Очень долго. Сейчас поддерживаю Пороха. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 10 березня, 2020 Поділитися Опубліковано 10 березня, 2020 11 минут назад, Рыжая сказал: Нет. Ты не прав. Я не продаюсь за деньги. И поддерживаю я только тех, в ком вижу родственную душу. Когда-то я поддерживала Юльку. Очень долго. Сейчас поддерживаю Пороха. А я только Украину. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 10 березня, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 10 березня, 2020 8 минут назад, доктур сказал: А я только Украину. По твоим высокомудрым сентенциям этого не скажешь. И, да, Док. Будешь меня оскорблять - пошлю на хуй Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 14 березня, 2020 Поділитися Опубліковано 14 березня, 2020 10.03.2020 в 21:38, Рыжая сказал: По твоим высокомудрым сентенциям этого не скажешь. И, да, Док. Будешь меня оскорблять - пошлю на хуй Я -философ и правдолюб.(не правдоруб!) Я никогда не оскорблял тебя . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 15 березня, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 15 березня, 2020 Порошенко прибув з Іспанії на територію України. В ніч з 14 на 15 березня п’ятий президент України Петро Порошенко прилетів до України , чартерний рейсом, з Іспанії разом зі своїми дітьми, яких він дорогою забрав з Лондона. Петро Порошенко перебував в Іспанії на профілактичному лікуванні, планував протягом двох тижнів, пройти курс Детокс. Він заздалегідь оплатив дорогий курс, однак плани порушив всеукраїнський карантин і закриття кордонів з 17 березня. Адже, після цієї дати Порошенко швидше за все зміг би повернутися до України лише разом з евакуйованими з європейських країн громадянами. У зв’язку з цим, Петро Порошенко терміново і достроково закінчив курс лікування і через Лондон, де політик забрав сина Михайла та двох доньок Олександру і Євгенію , які навчаються в британській столиці, прилетів до Києва. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 15 березня, 2020 Поділитися Опубліковано 15 березня, 2020 А прокремлівська шушера захлинаючись розказує, що Порошенко втік з України. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 15 березня, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 15 березня, 2020 9 минут назад, Radiola сказал: А прокремлівська шушера захлинаючись розказує, що Порошенко втік з України. Уже в який раз.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Valdemar Опубліковано 15 березня, 2020 Поділитися Опубліковано 15 березня, 2020 10.03.2020 в 21:29, доктур сказал: А я только Украину. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ganz Опубліковано 16 березня, 2020 Поділитися Опубліковано 16 березня, 2020 Даа, разрывается Украина (судя по тренду Вальдемара), между красивыми и убогими. Многовековые незатухающие колебания... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 16 березня, 2020 Поділитися Опубліковано 16 березня, 2020 7 часов назад, Ganz сказал: Даа, разрывается Украина (судя по тренду Вальдемара), между красивыми и убогими. Многовековые незатухающие колебания... Украина именно сейчас зашивает свои многовековые раны. И не всегда под наркозом. Нам страшно и очень очень больно. Мы пока плачем больше ,чем улыбаемся. Именно так все народы и выздоравливали. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ganz Опубліковано 16 березня, 2020 Поділитися Опубліковано 16 березня, 2020 1 час назад, доктур сказал: Украина именно сейчас зашивает свои многовековые раны. И не всегда под наркозом. Нам страшно и очень очень больно. Мы пока плачем больше ,чем улыбаемся. Именно так все народы и выздоравливали. Принято. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 16 березня, 2020 Поділитися Опубліковано 16 березня, 2020 15 часов назад, Ganz сказал: Даа, разрывается Украина (судя по тренду Вальдемара), между красивыми и убогими. Многовековые незатухающие колебания... Якщо б Україна розривалася, то вам би не треба було їй шкодити. А раз шкодите, то це означає, що починаєте її втрачати. А якщо втрачаєте - то розумієте, що Україна вже визначилася з курсом - то де тут розривається? Знову вологі мрії московита видаєте за реальність? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ganz Опубліковано 17 березня, 2020 Поділитися Опубліковано 17 березня, 2020 21 час назад, Radiola сказал: Якщо б Україна розривалася, то вам би не треба було їй шкодити. А раз шкодите, то це означає, що починаєте її втрачати. А якщо втрачаєте - то розумієте, що Україна вже визначилася з курсом - то де тут розривається? Знову вологі мрії московита видаєте за реальність? Я же ориентируюсь на "График руху Украины" от Вальдемара. Где отчётливо видны синусоидальные движения. Хотя у Вальдемара, таинственным интимом выпадает огромное отверстие в 600 лет. С 1169 года по 1772 год. Дырище! Где был рух Украины в этот период? В Европе или в глубокой... противоположности? Ляхи, ведь не московиты, не азияты. Славяне. Но опять что то не так с украинским рухом стряслось... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 17 березня, 2020 Поділитися Опубліковано 17 березня, 2020 1 минуту назад, Ganz сказал: Но опять что то не так с украинским рухом стряслось... Тема про Порошенка! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ganz Опубліковано 17 березня, 2020 Поділитися Опубліковано 17 березня, 2020 7 минут назад, Radiola сказал: Тема про Порошенка! Ок. Просто тренд Вальдемара заинтриговал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 18 березня, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 18 березня, 2020 Roshen - соціально відповідальна компанія, яка протягом багатьох років реалізує благодійні проекти у сфері охорони здоров’я. Ми робимо все можливе, щоб захистити наших покупців, співробітників і продовжувати радувати вас улюбленими солодощами. Зараз ми також не залишаємось осторонь. Виробництво: • Усі працівники українських фабрик старші 55 років (це 7% співробітників) переведені на оплачуваний карантин. Ми рекомендуємо усім працівникам, які у групі ризику, залишатись вдома. • На усіх об'єктах "Рошен" впроваджені відповідні заходи щодо посилення санітарно-гігієнічного та пропускного режиму. • Ми організували в Києві міський трансфер працівників. Зараз працюємо над впровадженням приміського трансферу. Фірмова мережа магазинів: • З переліком магазинів, які продовжують працювати та графіком роботи можна ознайомитись на сайті https://roshenstores.com/network • Відкритих товарів у нас немає. Наші працівники забезпечені масками та рукавичками. Магазини забезпечені антисептичними засобами, вони у вільному доступі на касах. Офіси: • Вже 90% наших офісних співробітників переведені на віддалену роботу, повний перехід на дистанційну роботу відбудеться з понеділка 23 березня. Ми рекомендували усім нашим працівникам не користуватись громадським транспортом, та організували внутрішню акцію «їдеш додому - підвези колегу». • Антисептик у нас у вільному доступі, приміщення дезінфікують. Також ми нагадуємо колегам загальні правила безпеки та налаштували постійні канали інформування. Бережіть себе, а наші солодощі продовжать покращувати настрій! Natalka Mishchenko 37 мин. Компанія «ROSHEN» відправила на карантин працівників, що в групі ризику, зі збереженням їм зарплатні. Як тільки інформація почала ширитися по Fb-групах, одразу прокинулися всі ‘справедливі‘: • накрав, а тепер роздає • просить пробачення • йому це не допоможе • барига за наші гроші щедрість проявляє Це вибірка найделікатніших умовиводів найвеличнішої групи насєлєнія. Думаю собі: за рік правління зелених в країні сталося багато... Дуже багато: грошей не стало, війна, до епідемії не готові — розписувати вже ані сил нема, ані потреби. Той хто з царем в голові, сам бачить, кому не виросло — нема сенсу. Ми маємо унікальний випадок — нарід мужньо бореться з реальністю, безстрашно закриває очі і лізе в окріп. Але найцікавіше в їхній поведінці інше — їх аж трусить від благодійності клятого бариги; від того, що продовжує боротьбу за Україну на міжнародній арені; від того, що їм, нерозумним дітям божим, завозить тести й маски; перераховує гроші на лікування, допомагає армії, витягує патріотів з-за ґрат. А зелені на це реагують, наче їх бджоли покусали. Чому? Може тому, що їхнє Сонечко ніяк не зійде, чи може тому, що заздрість душу роздирає, чи може ненависть до себе, що далися обдуритися? Чому Порошенко в їхніх головах? Що їх турбує, бубочок наших? Переживаю за них. Дуже переживаю, щоб на фоні постійного стресу, не розвинулися всякі хронічні процеси. Бо недайбоже готові будуть вмерти за ідею АБИНЕПОРОШЕНКО. Ми тим часом дбатимемо про своє здоров‘я: вдягатимемо на вулиці маски, митимемо руки і дбатимемо про здоров‘я своїх. Ну і, звісно ж, їстимемо рошенки))) Особисто я люблю київський торт. Петро Олексійович дозволяє мені його брати у своїх магазинах безкоштовно у будь-яких кількостях Слухай своє серце Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 19 березня, 2020 Поділитися Опубліковано 19 березня, 2020 17.03.2020 в 21:01, Radiola сказал: Тема про Порошенка! Я украинец ...мин. с 200 летней национальной и контекстной подоплекой ,не хочу! видеть Порошенка в любой иной формации ,кроме как в ситуативной союзной и малопроукраинской. Ни за что и никогда ,я не буду голосовать за него ,даже если он потратит все свои деньги на выборы и помощь. И призываю всех любящих Украину .игнорировать его. Это не наш идеал Державника ,Гетьмана,Хозяина ,Батьки ,Головы.... и т.д...Свой не первый шанс он уничтожил- НАВСЕГДА. Пусть это будет наукой следующим гавноНаполеонам .В нынешних реалиях ,украинцы могут ТОЛЬКО один шанс предоставить своему выбору... Ни одно НИЧТОЖЕСТВО из предыдущих претендентов на высший Украинский пост ,не оказалось готовым даже на акт возможности ,самопожертвования. Откупиться тоннами денег ,это не считалово. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 19 березня, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 19 березня, 2020 8 минут назад, доктур сказал: Ни одно НИЧТОЖЕСТВО из предыдущих претендентов на высший Украинский пост ,не оказалось готовым даже на акт возможности ,самопожертвования У теббя есть варианты НЫНЕШНИХ или БУДУЩИХ? У меня - нет. На будущее есть пару вариантов - но они еще не доросли. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 19 березня, 2020 Поділитися Опубліковано 19 березня, 2020 2 часа назад, Рыжая сказал: У теббя есть варианты НЫНЕШНИХ или БУДУЩИХ? У меня - нет. На будущее есть пару вариантов - но они еще не доросли. Нет. Я предельно честен.У украинцев нет , НИКОГДА не было и не имеется в будущем ни одного шанса для появления морального авторитета ,не то что мирового уровня,а даже -национально значимого .Представь ,нам с этим как то придется жить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 19 березня, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 19 березня, 2020 Фонд #ПП профінансував відновлення апаратів штучної вентеляції легень у Київській лекарні швидкої допомоги! Дякуємо! ❤️ До речі, а що профінансував "квартал"? Хто зна? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 19 березня, 2020 Поділитися Опубліковано 19 березня, 2020 16 минут назад, Рыжая сказал: Фонд #ПП профінансував відновлення апаратів штучної вентеляції легень у Київській лекарні швидкої допомоги! Дякуємо! ❤️ До речі, а що профінансував "квартал"? Хто зна? Не важно , общий результат усилий украинского народа после Майдана-камни в автобусы в Санжарах. По факту наш народ обнулился в любых своих векторах развития.Начинаем ВСЕ с нову. 17.03.2020 в 20:58, Ganz сказал: Я же ориентируюсь на "График руху Украины" от Вальдемара. Где отчётливо видны синусоидальные движения. Хотя у Вальдемара, таинственным интимом выпадает огромное отверстие в 600 лет. С 1169 года по 1772 год. Дырище! Где был рух Украины в этот период? В Европе или в глубокой... противоположности? Ляхи, ведь не московиты, не азияты. Славяне. Но опять что то не так с украинским рухом стряслось... Ну мы же с вами,россиянами ,как и с теми же поляками- в исторической социальной противофазе. Как только вас кацапов и поляков колбасит не по детски -Украина имеет исторический шанс вдохнуть полной грудью. Вы -поляки и россияне ,как две мифологические жабы ,на украинской груди. А потомков тюрок,я бы в падлы записал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 19 березня, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 19 березня, 2020 1 час назад, доктур сказал: камни в автобусы в Санжарах. Кто-то камни в автобусы. Кто-то масками делится и тесты покупает. Не все стали суками. А кто-то и так. Партія Європейська Солідарність за підтримки ГО Справа Громад запустили проект з допомоги населенню при епідемії коронавірусу. Перед вами таблиця з правилами поведінки, поясненнями і номером телефону гарячої лінії. Дзвінки безкоштовні. 0800 501 002 Дякую, самі знаєте кому. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 19 березня, 2020 Поділитися Опубліковано 19 березня, 2020 4 минуты назад, Рыжая сказал: Кто-то камни в автобусы. Кто-то масками делится и тесты покупает. Не все стали суками. Все! после Санжар у нас стали не суками ,а КОНЧЕННЫМ сбродом,весь народ. Посмотри на реакцию Европы. У них сотни трупов каждый день. ..Европа намного величественней не только -никчемных нас ,но и азиатов . По отношению к нам -россиянам и украинцам у меня есть только одно определение ...симптоматическое -два народа .... одноУЕБИЩЕ. . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 19 березня, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 19 березня, 2020 3 минуты назад, доктур сказал: У них сотни трупов каждый день. Что ты этим хочешь сказать? Европа... США... Там тоже было нечто похожее - люди бунтовали. 6 минут назад, доктур сказал: Все! после Санжар у нас стали не суками ,а КОНЧЕННЫМ сбродом,весь народ. Не меряй по себе и как я понимаю - твоему окружению. 7 минут назад, доктур сказал: .Европа намного величественней не только -никчемных нас ,но и азиатов А мы кто? Что-то вообще отдельное? Как ты делишь на Европу и Азию? И да... азиаты поступили мудро. Они сразу все закрыли, чтобы зараза не шла по миру. А "мудрые" итальянцы только сейчас спохватились. А то им все по хуй было Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.