Рыжая Опубліковано 1 вересня, 2019 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2019 Фонд Мир і Ко. Організація допомоги військовим і переселенцям.Нравится Страница 5 ч. · Цікава та класна новина! Наш Фонд спільно зі знайомими військовими зібрали невелику мобільну сонячну електростанцію. Так, так, ми самі ще досі під враженням. Така система здатна повністю забезпечити постійним освітленням 1-3 бліндажі, дає можливість, не запускаючи генератор, заряджати радіостанції, телефони, планшети та різні інші електронні гаджети, які потребують 12В. В день і в ночі. Навіть можна, використовуючи інвертор на нетривалий час, підключати непотужні прилади, що потребують 220В. Ось такі справи І зараз ми сповнені натхнення, починаємо працювати над новим проектом, аби забезпечити ще більше військових сонячними електростанціями! Долучайтесь Реквізити для допомоги MIR&Co Foundation:www.mirco.com.ua/requisites Карта Приват Банку Фонд Мир і Ко (Керівник Гай Мирослав) 5169330512430387 PayPal [email protected] Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 1 вересня, 2019 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2019 Я позавчера оплатил очень нужное устройство и вчера волонтеры повезли его в ВСУ в зону ООС.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 20 вересня, 2019 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2019 А я заказал на ОЛХ. мандюлину PSS -30. 500 гр. .которые я ни разу не отправил в войска. И подозреваю,что никогда этого -И не сделаю. Я просто ментально и духовно .... и шеляга не смогу отправить на фронт.НЕ МОГУ! Я хочу получить хотя бы капельку ЛИЧНОГО ,самого никчемного,но удовольствия .Которого меня лишили в буквальном смысле все эти ебанные переебанные никчемные из никчемнейших 30 лет :становления украинской гос-нности. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 13 листопада, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2019 Госпітальєри Госпитальеры HospitallersНравится Страница 1 ч. · Друзі, ви часто питаєте, які саме медичні та побутові потреби необхідні нашим екіпажам у першу чергу. Тому ми зібрали список з актуальним переліком медикаментів, побутом та їжею в одному пості для зручності. Дякуємо, що хвилюєтесь та продовжуєте допомагати! Ми відчуваємо тепло ваших сердець Реквізити для переказу коштів та адреса Нової Пошти в кінці посту. Будемо вдячні за лайки та репости Потреби по медицині: 1.Краплі назальні – 30 шт.; 2.Краплі для очей – 10 шт.; 3.Спрей для горла – 20 шт.; 4.Вітаміни (піг.) – 30 уп.; 5.Чаї від застуди – 30 уп.; 6.Амброксол (піг.) – 20 уп.; 7.Мукалтин (піг.) – 20 уп.; 8.Бісопролол – 10 уп.; 9.Кетанов (піг.) – 30 уп.; 10.Спазмалгон (піг.) – 20 уп.; 11.Корвалол – 10 шт.; 12.Барбовал – 10 шт.; 13.Валеріана (піг.) – 20 уп.; 14.Фітосед (піг.) – 10 уп.; 15.Цитрамон (піг.) – 30 уп.; 16.Лоратадин (піг.) – 20 уп.; 17.Лоперамід (піг.) – 30 уп.; 18.Атоксіл– 50 пак.; 19.Нітроксолін (піг.) – 20 уп.; 20.Пенталгін (піг.) – 20 уп.; 21.Копацил (піг.) – 20 уп.; 22.Німесил – 5 уп.; 23.Панкреатин (піг.) – 20 уп.; 24.Карсил (піг.) – 10 уп.; 25. L-лізин (амп.) – 20 уп.; 26.Кейвер (амп.) – 10 уп.; 27.Мазі протигрибкові – 10 шт.; 28.Мазі від розтягнень – 10 шт.; 29.Фаніган (мазь) – 10 шт.; 30.Німід гель – 10 шт.; 31 Фіз. розчин 200 – 30 фл. утові потреби: 1.Пральний порошок 2.Миючі засоби для посуду 3.Дезинфікуючі засоби для посуду 4.Рідке мило 5.Шампунь 6.Гель для душу 7.Дезинфікуюч засоби для підлоги та поверхонь 8.Мочалки для посуду 9.Мочалки для тіла 10.Гігієнічні прокладки 11.Вологі серветки (великі) 12.Палички для вух родукти харчування: 1. М’ясні консерви 2. Рибні консерви 3. Паштети 4. Печиво 5. Мука 6. Олія (рафінована та домашня) 7. Цукор 8. Сіль 9. Перець чорний ( мелений, горошком) 10. Кава ( розчинна ) 11. Паста томатна 12. Приправи та спеції (хмелі-сунелі, паприка,до м’яса,до курки) 13. Гречка 14.Рис 15.Манка 16. Пшенична крупа АРТЕК 17. Згущене молоко 18.Цукерки 19. Свіжі овочі Нагадуємо наші офіційні реквізити для забезпечення роботи екіпажів добровольчого медичного батальйону "Госпітальєри". будемо вдячні за допомогу, а також лайки та репости! Командир батальйону Яна Зінкевич. Відповідальна особа по збору коштів Ганна Федянович. 53050014541749 - Ганна Федянович (штаб) Western Union: Fedyanovich Ganna Vitaliivna Офіційні сторінки «Госпітальєрів»: Facebook: https://www.facebook.com/hospitallers Терміново і завжди потрібне дизпаливо або картки на нього! Відправити посилки для нас: Нова пошта Федянович Ганна Віталіївна Дніпропетровська область М.Павлоград Відділення 3 (до 30кг) Відділення 1 (понад 30 кг) +380 (97) 577 97 95 Ін-тайм Федянович Ганна Віталіївна Дніпропетровська область М.Павлоград Відділення 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 13 листопада, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2019 20.09.2019 в 15:45, доктур сказал: А я заказал на ОЛХ. мандюлину PSS -30. 500 гр. .которые я ни разу не отправил в войска. И подозреваю,что никогда этого -И не сделаю. Я просто ментально и духовно .... и шеляга не смогу отправить на фронт.НЕ МОГУ! Я хочу получить хотя бы капельку ЛИЧНОГО ,самого никчемного,но удовольствия .Которого меня лишили в буквальном смысле все эти ебанные переебанные никчемные из никчемнейших 30 лет :становления украинской гос-нности. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.