Рыжая Опубліковано 12 лютого, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 12 лютого, 2022 Найдивніше в нашій ситуації виглядає Ю. Тимошенко, яка роками стелилася під Москву, кабальними умовами газових контрактів вибивала у Путіна собі ярлик на владу,, гальмувала отримання ПДЧ, вже під час війни лицемірно вимагала залишити солдатів в казармах - а тепер щось розповідає про "неправильні Мінські" та "неправильну енерґетичну політику Порошенка". Краще б розповіла як там батальйон "Батьківщіна" - якраз можна висуватися на кордон, "з боями", як в 2014. Які ж лукаві покидьки, але не менш дивно - як їй досі ще довіряє чимало добрих українців? Prozapas Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 2 травня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 2 травня, 2022 Інтерв'ю з Юрієм Луценком (https://m.censor.net/ua/resonance/3338043/yuriyi_lutsenko_ya_zaraz_schaslyvyyi_bo_u_hovyyi_chas_perebuvayu_u_pravylnomu_mistsi_z_pravylnymy_lyudmy)(позивний Пілат) на Цензор.Нет: > Я можу нести службу в будь-яких умовах. Бо той, хто служив у радянській армії, а потім ще 2 з половиною роки провів у тюрмі, є дуже невибагливим. Спати на цементній підлозі, або в польовому наметі, або в закопаному на півтора метра під землю бліндажі – це все абсолютно нормально. > я зараз щасливий – бо в х*йовий час перебуваю у правильному місці з правильними людьми. > Сказали робить кашу – роблю кашу. Сказали стояти на блокпосту – стоїмо на блокпосту. Чистити автомати і готуватися до можливої висадки десанту 2 дні тому – готуємося до висадки десанту. >я вважаю, що у Президента Зеленського була і залишається та сама проблема – його оточення. Його небажання брати в команду сильних, але не залежних від нього людей. На жаль, він і далі опирається на той колектив, який довів свою низьку менеджерську якість до війни. Крім того, він і далі тримає в своєму оточенні людей, яким суспільство взагалі не вірить. Ми говоримо про Єрмака і ряд інших одіозних особистостей, які просто підривають віру в єдність верхів і низів. Думаю, що найбільш серйозне питання, з яким уже стикається – і ще стикнеться - пан Зеленський через своє оточення, звучить так: що трапилося в перший день на лінії розмежування з окупованим Кримом? Чому були розміновані поля? Чому не були підірвані мости? Чому росіяни були на околицях Херсону вже 24-го? Чому вони без бою пройшли до Бердянська, Мелітополя, а значить, і Маріуполя, який, вочевидь, не був готовий до такого швидкого просування? Чому на Сумщині і Чернігівщині фактично народною самообороною відбивалися танкові колони супротивника, не опираючись на якісь стаціонарні військові укріплення? > (про єдині новини) Я не розумію: чого б не показати роботу справжніх військових? От у вас на "Цензорі" висить відео Братущака. Воно набрало мільйон переглядів, може навіть більше! Це звичайні солдати-герої, які підбили російські танки. Чому це відео не показують по телебаченню? Якої холєри люди дивляться чергову пігулку ні про що від Арестовича? І знову ж таки, скільки вже є звільнених територій – ну, то їдьте в Суми, Чернігів, в Київську область, Полтавщину, Харків, Дніпро; спілкуйтеся з солдатами! Так, вони, може, не дуже гарно говоритимуть – але ж це саме те, що люди хочуть побачити! А на телебаченні і надалі розказують анекдоти про ваньок, які не вміють воювати. І про те, що війна закінчиться за 3 дні. А потім – за 3 тижні. А потім – за 3 місяці. За 23 роки… > щодо тих знущань (йдеться про насмішки у фейсбуці, коли Юрій Луценко опублікував фото у формі) моя відповідь проста: попри героїзм українського народу та Збройних Сил, кількість падлюк у Фейсбуці, які виконують грошові замовлення по чорному піару, на жаль, не зменшилась. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 10 червня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 10 червня, 2022 Всі повинні знати правду. Коли Кучма був президентом України, а Тимошенко займала пост віце-прем'єра України з проблем паливно-енергетичного комплексу, то у 1999—2001 роках Україна передала Росії в якості розрахунку за природний газ: Вісім стратегічних винищувачів Ту-160; Три винищувача Ту-95МС, що дісталися їй у спадок від СРСР; близько 600 крилатих ракет Х-22, що стояли на озброєнні. Таким чином Україні вдалося погасити 285 млн доларів з боргу за поставлений російський газ. Після порушення проти Тимошенко кримінальної справи генеральною прокуратурою України було її відправлено у відставку. 13 лютого 2001 року було заарештовано за звинуваченням у розкраданні (як голова ЄЕСУ) бюджетних коштів, призначених для оплати російського газу. Тобто між Тимошенко і Кучми був усний договір: ми за газ Росії віддамо 11 бойових літаків і 600 крилатих ракет, а собі спишем гроші 285 млн.доларів. Згодом у березні 2001 року Печерський районний суд Києва, напевно за наказом того ж самого Кучми, визнав безпідставність висунутих звинувачень Юлі і санкцію на арешт скасував. Так ось тепер через таких держмордів, ми через 23 роки страждаємо у війні з Росією, яка вбиває нас нашими же літаками та ракетами Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 30 червня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 30 червня, 2022 "Націоналісти ви узколобиє, кто вам позволіл запрєщать наш язик і наше наслєдіє…" - ось таке я слухала в залі парламенту минулого скликання, щоразу коли проводила закони чи то про квоти на радіо, чи про мову на ТБ і в освіті, про заборону російського кіно та інформпродукту… Тому коли сьогодні аж п’ятеро друзів прислали мені фото "націоналіста" Добкіна, я іронічно посміхаюся. Ці люди 30 років відмовляли Україні в праві на своє українське і не розуміли, що імперія спочатку заходить через культуру та інформацію, а вже потім пре ракетами і танками, сподіваючись на лояльність і "квіти" від місцевих аборигенів… І "наслєдіє" імперії - це всього лише її інструмент. Фото запощу. Так виглядають українські політики, "просвітлені війною"… І так, це напевно краще від поведінки якогось мураєва. Ну і краще пізно, ніж ніколи. Висновок: в Україні вже не може бути проросійських політиків і партій. Україна нарешті повноцінно постала перед викликом усвідомлення себе як давньої і самобутньої нації, культура якої сьогодні вражає світ і яка може стати "відкриттям" майбутнього). Завжди це знала), і любила PS. В цьому фото є дві гарні речі - червоно-чорний стяг і тризуб Джерело: https://censor.net/ua/b3350486 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 8 серпня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 8 серпня, 2022 "Zinoviy Huzar 32 хв. · Оцей смаркатий нацюцюрник, який в дупі був і гувно видів, обливає брудом генерала Марченко і бійців з передової. Павло Петриченко це керівник штабу партії ... Сергія Притули. "Паша Петриченко допомагає мені формувати сенси. Ну, і він комунікатор між мною і керівником київського штабу партії "Голос", тому що у мене не вистачає часу на всю комунікацію", – пояснює Притула. " Коротка історія соціального ліфту Сергія Притули: 1) Притулу запускають в президентські вибори,щоб відтягнути виборців від проєвропейських демократичних сил. 2) Притулу запускають на вибори мера Києва , щоб ще один раз це зробити. 3) А в проміжку між подіями, притулу запускають на телеканали де він гімно лиє на Порошенка і Європейську Солідарність. 4) Далі Притулу притулють в волонтерство - тут і історія з байрактарами і бігбортами, і історія з порохоботами . Ну і очікувана фінальна стадія - 5) утворення (ну і значне фінансування, бо як же інакше?) правильно заточеної партії Притули. Все. Готово. Палкий волонтер з Тернополя, який пройшов усі стадії "очищення" і готовий боронити Україну від ненависного Порошенка на наступних виборах. Звичайно, треба починати вже, бо ще треба народ привчити, примелькатися, вживити певні наративи. Ми всі це вже знаємо по серіалу "Слуга народу". І тут так спалитися із керівником штабу! І яких чітких сенсів набуває оця ваша фраза щодо Паші: "Паша Петриченко допомагає мені формувати сенси. " Я в захваті! А що пане Сергію, достойних, хто побажав би очолити ваш штаб, не знайшлося? Від себе: процитую найкрасивіше із Пашиного із скріну нижче: "Если у меня спросят, какиє у тебя цели? Все просто: крупно спиздить, сьебаться, вернуться честним человеком" Браво, Сергію Притуло, за чудовий підбір кадрів! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 29 березня, 2023 Автор Поділитися Опубліковано 29 березня, 2023 Брати Капранови : У бутність головою Нацбанку Ющенко зробив найкращу в світі платіжну банківську систему, де гроші ходили один день, коли в Європі - тиждень. Ми це знаємо не з чужих слів, бо тоді активно займалися бізнесом. Система витримала головування ригів і колаборантів, вистояла під час революцій і воєнних дій. Вона і сьогодні одна за найкращих у світі, і наші біженці бачать це на власні очі. Саме звідти родом усі нинішні сервіси Привату, Монобанку та інших операторів. А тепер запитайте в населення, які в них асоціації з Ющенком? Отож. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.