Перейти до змісту
Український політичний форум

Политики Украины. Прошлые. Сегодняшние. И будущие.

Рыжая

Рекомендовані повідомлення

07.09.2019 в 12:00, Рыжая сказал:

П’ятий президент Петро Порошенко зробив найбільший внесок у розвиток української державності з-поміж усіх президентів України за всю історію незалежності.

Про це свідчать дані соціологічного дослідження, проведеного Інститутом стратегічних досліджень та прогнозів "Янус" та Центром "СОЦИС" з 3 по 9 липня цього року.

На думку респондентів, Петро Порошенко був найефективнішим главою держави у більшості з напрямків розвитку країни. Особливо значні досягнення Петра Порошенка – європейська інтеграція та зміцнення обороноздатності України, укріплення незалежності нашої держави та проведення реальних реформ.

Дослідники також відзначають, що оцінка досягнень Петра Порошенка на посаді президента України порівняно з минулим роком суттєво покращилася.

Sotsis-1.png

Дослідження проведено з 3 до 9 липня цього року спільними зусиллями Інституту стратегічних досліджень та прогнозів «Янус» та Центру «СОЦИС». Опитування проводилося на планшетах методом F2F за загальнонаціональною вибіркою, яка репрезентує доросле населення України (окрім Криму та непідконтрольних територій (НПКТ) на Сході України) за такими показниками як стать, вік, регіон проживання та тип населеного пункту. Обсяг вибірки:n=2000 респондентів.

Нагадаємо, Петро Порошенко за чотири роки витратив на благодійність та підтримку української армії 1,5 млрд гривень.

Не был Порошенко самым эффективным УКРАИНСКИМ президентом ,за прошлые  десятилетия и столетия..., хотя бы он потратил все свое состояние  на поддержку -армии ,веры и мовы. Порошенко -типичный приспособленец.И факт тому буквальное обрушение его политики до уровня -крайне незначительное. Ни Порох ...ни Зеленскй АБСОЛЮТНО не понимают запросы простого народа. Эти  ДВА  -УЕБИЩА, ...не знаю как их обозначить ,даже близко не соприкасались с  социальной реальностью. Как по мне  что одно -гавно,что  другое.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 65
  • Створена
  • Остання відповідь
1 минуту назад, доктур сказал:

Как по мне  что одно -гавно,что  другое.

Твои варианты НЕ говна

Посилання на коментар

10.09.2019 в 12:02, Рыжая сказал:

@Валентина Розуменко

Оксана КОРЧИНСЬКА - героїня книги Нескорені. ТУТ про ЗАКОНИ для БІЙЦІВ! (соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей (впевнена, що багато хто про них і не знає!)
Мені доводилося неодноразово чути про неї від поранених бійців, які із захопленням розповідали про цю наділену винятковими чеснотами жінку. Маючи мандат депутата Верховної Ради 8-го скликання, вона, однак, багато часу перебуває на фронті, а на сесії приїздить передовсім для того, щоб також вирішувати проблеми поранених.«І скільки вистачить моїх сил, стільки й боротимуся за поранених бійців, за доступність лікування, адже нині доводиться ще й «воювати» навіть за їхні групи інвалідності», – наголошує Оксана.
З нею ми спілкувалися відверто, часом не приховуючи сліз, коли заходила мова про те, що довелося пережити найкращим синам і донькам України, які не шкодували свого здоров’я і життя, боронячи рідну землю. Хотілося б, щоб приклад Оксани Корчинської наслідували й інші жінки з високим соціальним статусом - заради милосердя і справедливості!
УРИВОК.... - Ви сказали, що приїжджаєте з війни тільки на сесії Верховної Ради. Чи вдалося чогось добитися в сесійній залі?
- Трохи є. Я автор понад 100 законопроектів, кожен четвертий став Законом України. Більшість з них стосується захисників нашої Батьківщини. Зокрема, найвагоміші, про які потрібно знати:
- Закон України «Про внесення змін до статті 11 Закону України «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей» щодо супроводження військовослужбовців при продовженні лікування у санаторно-курортних закладах», № 1079-VIII від 12.04.2016 року спрямований на поліпшення соціального забезпечення військовослужбовців, а саме надання їм та особам, які їх супроводжують на безкоштовній основі путівки до санаторно-курортного закладу;
- Закон України «Про статус ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, ветеранів Національної поліції і деяких інших осіб та їх соціальний захист», № 203/98-ВР від 31.08.2018, підстава № 2462-VIII, який визначає, що військовослужбовці з інвалідністю I та II групи, які брали безпосередню участь у виконання бойових завдань в зоні проведення АТО/ООС мають право пожиттєво лікуватись у шпиталях.
Останнє, що нам вдалося добитися, – прийняття Закону України «Про внесення змін до статті 7 Закону України «Про реабілітацію осіб з інвалідністю в Україні» щодо встановлення групи інвалідності», № 2318-VIII від 13.03.2018 року, в якому з’явилася важлива правка: «…Особам, які внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час безпосередньої участі в АТО/ООС, група інвалідності встановлюється без зазначення строку повторного огляду (безстроково) та на ступінь вище визначених законодавством критеріїв встановлення групи інвалідності, але не вище I групи…».
Колеги-народні депутати України Вікторія Сюмар і Роман Семенуха не вірили, що нам це вдасться. Але я, помолившись, взяла слово під час сесії і, не втримавшись, ридала перед усіма. Просто кричала у мікрофон, щоб усі почули, бо депутати в залі зазвичай займаються своїми бізнесовими та особистими справами і нікого не слухають. Тож завдяки моїй неординарній поведінці, Янголи наших хлопців почули, депутати також! Я тішусь.
І це чи не єдина за чотири роки правка до законопроекту, яка поза волею профільного Комітету пройшла в залі Верховної Ради України. Відтепер наші герої при отриманні групи інвалідності мають законне право вимагати на одну групу вище і їм зобов’язані це надати.
Нарешті нашим бійцям з ампутованими кінцівками (або безповоротно втраченою функцією органу), в тому числі і цивільним людям в Україні, не потрібно стояти в черзі на підтвердження групи інвалідності через один-два роки. Закон змушує МСЕКи (медико-соціальна експертна комісія) призначати групу інвалідності таким громадянам безстроково.
Закон увійшов у дію 13 квітня 2018 року. Тож потроху долаємо бюрократичну систему.
- Наші захисники, які повернулися з війни з важкими травмами, крім лікування потребують особливої уваги, адже їм не так просто знайти своє місце в новому житті…
- Так, нам вдалось прийняти Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення окремих питань проходження громадянами військової служби» № 2397-VIII від 05.04.2018 року, де визначено, що військовослужбовці – особи з інвалідністю І-ІІІ групи мають права поновити контракт або продовжити контракт, Збройні Сили України повинні забезпечити своїм ветеранам можливість продовжити службу.
В мирному житті ми заохочуємо наших ветеранів з інвалідністю займатися спортом. Намагаємося забезпечити їм усі умови для повноцінного життя після лікування. А вони силу свого духу проявлять і мирному житті, та ще як проявлять! Погляньте лише на результати наших параолімпійців! Уже сотні наших колишніх бійців з важкими пораненнями виступають на спортивних змаганнях як в Україні, так і за кордоном Наведу хоча б кілька імен тих, хто реалізував себе у спорті, - Роман Панченко, Сергій Калитюк, Тая Рапаєвська, Вадим Свириденко, Олександр Зозуляк (їхні історії описані в книжці «Нескорені». - Авт.).

На изображении может находиться: 2 человека, люди улыбаются, люди стоят

Ты крутая ... я свою мордочку пока не рискую  предоставить на общее обозрение.

Посилання на коментар

7 минут назад, доктур сказал:

Ты крутая ... я свою мордочку пока не рискую  предоставить на общее обозрение.

Не надо мне приписывать чужую мордочку. 

Посилання на коментар

12.09.2019 в 16:25, Рыжая сказал:

Не надо мне приписывать чужую мордочку. 

Извини.По пьяни не разобрался.Сегодня под пивко,сюда  зашел ....твою мать ,я- :60:накосячил.

12.09.2019 в 16:13, Рыжая сказал:

Твои варианты НЕ говна

Я думаю,что Порошенко и его команда  прекрасно знают ,кто может живо  и гибко  модерировать политику украинского гос-ва.Но Порох погорел на своей гордыне,не поняв запрос общества .Новые идеи,свежий не предвзятый взгляд на реалии  и т.д.  Так как ПАП  АБСОЛЮТНО ! не был готов к изменениям ,народ его заменил -палеативом. Кто здесь больше виновен,народ. или элита -это вопрос к истории .    Я чрезвычайно далек от  понимания верхов нынешней политич. и экономич. элиты ,я с ними в этой реальности не соприкасаюсь от слова -как абсолютно прямая дотычна до  совершенно кривого НИХУЯ.Но у меня есть врожденный политич. нивелир....моя человеческая постоянная....- украиноцентрическая национальная идея.

Посилання на коментар

5 часов назад, доктур сказал:

Но Порох погорел на своей гордыне,не поняв запрос общества

Запрос общества, ваш в том числе: меньше работать, вкусно есть и пить. Как обеспечить эти два взаимоисключающихся желания? Если нет фантазии - то никак. Можно только предложить свое видение развития общества. Что Порох и сделал: язык, армия, вера и свобода передвижения.

Если есть фантазия: назваться слугой  -  создав этим иллюзию обеспеченности и ничегонеделания.  

Док, когда вы наконец просохните, откроете дорогую обертку - вы увидете: там пусто 

Посилання на коментар

1 час назад, доктур сказал:

Но Порох погорел на своей гордыне,не поняв запрос общества

Порох погорел на своем демократизме. А теперь пожинаем плоды в виде охлократии

Посилання на коментар

2 часа назад, Рыжая сказал:

Порох погорел на своем демократизме. А теперь пожинаем плоды в виде охлократии

Порох погорел на своем нарцисизме.У нас нет демократии,так как любой демократический выпендреж сразу же будет купирован диктатурой возможностей. Девочки ,я -идеалист,начинаю сомневаться в вашей вменяемости. 

2 часа назад, Radiola сказал:

Запрос общества, ваш в том числе: меньше работать, вкусно есть и пить. Как обеспечить эти два взаимоисключающихся желания? Если нет фантазии - то никак. Можно только предложить свое видение развития общества. Что Порох и сделал: язык, армия, вера и свобода передвижения.

Если есть фантазия: назваться слугой  -  содав этим иллюзию обеспеченности и ничегонеделания.  

Док, когда вы наконец просохните, откроете дорогую обертку - вы увидете: там пусто 

Чей это-  ваш?Ты хочешь сказать ,что работать как лошадь,жрать и пить  ,то что дают свиньям ,это твои нынешние жизненные ценности ?Ну тогда меня так еще не унижал! Тебе удалось!. Отпишусь позже,пора на работу.

Посилання на коментар

6 минут назад, доктур сказал:

Девочки ,я -идеалист,начинаю сомневаться в вашей вменяемости. 

Потому что думаем не так, как ты? 

Порошенко - демократ. Свобода, слова, мысли, вероисповеданий. Он демократ не смотря на его миллионное состояние.

Нарцисс? В чем? В том, что поверил, что люди изменились за 5 лет? Хрен... 

Нужно было с первого дня вводить военное положение по всей стране. И всю эту рыговскую шушеру сажать. 

ДИКТАТУРА! Вот что было нужно. Тогда бы сидели по кухням и вякнуть боялись

Посилання на коментар

1 час назад, доктур сказал:

работать как лошадь,жрать и пить  ,то что дают свиньям ,это твои нынешние жизненные ценности

Это ваша реальность, а не мои ценности.

Мои ценности - это делать любимое дело, за которое платят достойную зарплату, которая может обеспечить мои физические и духовные потребности. Я к этому стремлюсь и делаю каждый день маленькие или большие, как получится, шажки для достижение своей цели. Но не жду, что меня сделает счастливым какой то дядька. Особенно, если мои и его идеалы не совпадают.

Посилання на коментар

1 час назад, Рыжая сказал:

Тогда бы сидели по кухням и вякнуть боялись

И никаких выборов.

Отказываться от того, благодаря чему ты  добился ЖЕЛАЕМОГО  результата? - разве таким можно дать возможность решать свою судьбу? 

Посилання на коментар

17 часов назад, Radiola сказал:

Это ваша реальность, а не мои ценности.

Мои ценности - это делать любимое дело, за которое платят достойную зарплату, которая может обеспечить мои физические и духовные потребности. Я к этому стремлюсь и делаю каждый день маленькие или большие, как получится, шажки для достижение своей цели. Но не жду, что меня сделает счастливым какой то дядька. Особенно, если мои и его идеалы не совпадают.

Да,это моя реальность,но мои ценности не хуже твоих. У меня не получилось с любимым делом,потому  что мне нравится очень очень  многое и я за всю свою жизнь не определился ...-в чем мне мах. состояться. Я хотел бы быть компетентным в множестве  вещей -  в науке  ,  искусстве , в философии,психологии и  особенно ,религии.Просто разбросался своей небольшой как по факту,энергетической мощью... .Поэтому  служу обычному сельскому   феодалу. Но ведь не падаю от этого в истерику  свойственной образованным  малороссам или удостоенных властью хохломразям. Как и ты я делаю....-точнее изо всех сил (физических,моральных  и душевных ) стараюсь делать маленькие и побольше  шажки для достижения своей цели-полноты жизни ,даже в довольно скудной   по твоим  нынешним жизненным меркам ,среде. Вот такие как я люди и являются  настоящими идеалистами. Поздравляю,ты с  одним из таким  давно знакома.:41:

Посилання на коментар

• 11 місяців потому...
При Ющенку був найвищий показник зростання економіки за всю незалежність України.
При Ющенку розкрили архіви КДБ. Ми ахнули від жаху!!!!
Ющенко вперше заговорив про відновлення Української Митрополії. Нашої Церкви, незалежної від ФСБшної рпц.
Ющенко назвав на весь світ "голодування під час неврожаю 33-37 рр." - голодомором і геноцидом українського народу.
Збудував меморіал пам'яті.
Дав нам усвідомлення того, що мышенебратья. Там вороги, що знищують нас. Вони несуть смерть. І через 10 років ми переконалися.
Заговорили про НАТО, євроінтеграцію та національну ідентичність, українську культуру і т.д.
Підтримали Грузію під час вторгнення росії на територію Грузії.
Вперше Ющенко озвучив про газовий шантаж рф, про ринкову ціну на газ, про взаємовигідний газовий контракт.
Заговорили про корупцію. При Кучмі про корупцію НЕ говорили. Боялися, тряслися і несли самі.
Ющенко перший президент-демократ, інтеліґентний, освічений. Такий західний, незрозумілий совкам. Мені часто говорили: "шо твій Ющ меле... нічого не зрозуміло".
Сьогодні соц.опитування показало найбільш низький рейтинг його як президента.
Таки справа не в холодильнику. Справа в тупості - нас дебілізують газпромівські канали. Справа в пропаганді, справа в діяльності російських медіа і ЗМІ, журналюг-агентів типу Гордона, фсбшників з українським громадянством.
Нас одурюють серіалами і шоу.
У ВР ВІДКРИТО працюють російські ставленики, вони не ховаються.
Вся ригівська шобла продовжує працювати на кремль. І знущається над нами, цинічно плює нам в обличчя.
У нас скрізь кишать ці воші та гниди. Вони вже пожирають нас... Це як грибок, цвіль. А ми не боремося.
У Кравчука і Кучми високі рейтинги. Капець нації... При цих шахраях-комуняках жерти було нічого, трусів не було.
При Кравчуку грошової одиниці не було. Конституції України не було навіть. Процвітав рекет. Зароджувалася мафія. Знищувалися найбільші підприємства.
Такі як Чорноморське Морське Пароплавство і відповідно весь морегосподарський комплекс не тільки регіону, але й держави.
Тупо продавали і крали.
Під підприємства брались величезні суми грошей.
Почав Кравчук, закінчив Кучма.
Кучма збудува найпотужнішу мафіозну структуру, корупцію по всій вертикалі влади.
Мєнтовське і прокурорське свавілля. Маски-шоу по містах носились, в прямому сенсі, знімали ДАНИНУ.
Податківці просто знущались над бізнесом.
Суддівські безчинства.
Рейдерські захоплення бізнесу, державних підприємств, в яких брали участь судді, можу нескінченно перераховувати.
Дрібним шавкам, наприклад, дільничним мєнтам давали можливість "заробити" і принести "заробіток" слідчому і далі до судів.
Наприклад, зупиняли круту молодь в Аркадії, заламували, в кишені наркоту і по 3000 доларів з батьків, щоб справу закрити.
Кучма абсолютно знищив свободу слова і демократичні вибори.
Сьогодні Нарід їх підняв на п'єдестал... Найвищі рейтинги.
Як важко жити серед такої кількості дебілів.
Вони ні хр&на не зрозуміли!!!!
Посилання на коментар

• 4 місяця потому...
Для тих, хто головою не тільки їсть...
«Люди ніколи не пробачають тим, кого вони зрадили...» – Юрий Каракай.
При Ющенку був найвищий показник зростання економіки за всю незалежність України.
Ющенко вперше заговорив про відновлення Української Митрополії. Нашої Церкви, незалежної від ФСБшної рпц.
Ющенко назвав на весь світ "голодування під час неврожаю 32-33 рр." - голодомором і геноцидом українського народу.
Дав нам усвідомлення того, що таке «мышенебратья». Там вороги, що знищують нас. Вони несуть смерть. І через 10 років ми переконалися.
Заговорили про НАТО, євроінтеграцію та національну ідентичність, українську культуру і т.д.
Вперше Ющенко озвучив про газовий шантаж рф, про ринкову ціну на газ, про взаємовигідний газовий контракт.
Заговорили про корупцію. При Кучмі про корупцію НЕ говорили. Боялися, тряслися і несли самі.
Ющенко перший президент-демократ, інтеліґентний, освічений. Такий західний, незрозумілий совкам. Мені часто говорили: «шо твій Ющенко меле... нічого не зрозуміло».
Сьогодні соц. опитування показало найбільш низький рейтинг його як президента.
Таки справа не в холодильнику. Справа в тупості - нас дебілізують газпромівські канали. Справа в пропаганді, справа в діяльності російських медіа і ЗМІ, журналюг-агентів типу Гордона, фсбшників з українським громадянством.
Вся ригівська шобла продовжує працювати на кремль.
І знущається над нами, цинічно плюють нам в обличчя.
У нас скрізь кишать ці воші та гниди. Вони вже пожирають нас... Це як грибок, цвіль. А ми не боремося.
У Кравчука і Кучми високі рейтинги. Капець нації... При цих шахраях-комуняках жерти було нічого, трусів не було.
При Кравчуку грошової одиниці не було. Конституції України не було навіть. Процвітав рекет. Зароджувалася мафія. Знищувалися найбільші підприємства.
Такі як Чорноморське Морське Пароплавство і відповідно весь морегосподарський комплекс не тільки регіону, але й держави.
Тупо продавали і крали.
Кучма збудував найпотужнішу мафіозну структуру, корупцію по всій вертикалі влади.
МЄнтовське і прокурорське свавілля. Маски-шоу по містах носились, в прямому сенсі, знімали ДАНИНУ.
Суддівські безчинства.
Рейдерські захоплення бізнесу, державних підприємств, в яких брали участь судді, правоохоронці.
Дрібним шавкам, наприклад, дільничним мЄнтам давали можливість "заробити" і принести "заробіток" слідчому і далі по ВЕРТИКАЛІ.
Наприклад, зупиняли «круту» молодь в Аркадії, заламували, в кишені - наркоту і по 3000 доларів з батьків, щоб справу закрити.
Сьогодні Нарід їх підняв на п'єдестал...
Найвищі рейтинги.
Микола Бронецький
Посилання на коментар

1 час назад, Рыжая сказал:
Для тих, хто головою не тільки їсть...
«Люди ніколи не пробачають тим, кого вони зрадили...» – Юрий Каракай.
Ющенко назвав на весь світ "голодування під час неврожаю 32-33 рр." - голодомором і геноцидом українського народу.
Дав нам усвідомлення того, що таке «мышенебратья». Там вороги, що знищують нас. Вони несуть смерть. І через 10 років ми переконалися.
Ющенко перший президент-демократ, інтеліґентний, освічений. Такий західний, незрозумілий совкам. Мені часто говорили: «шо твій Ющенко меле... нічого не зрозуміло».
Сьогодні соц. опитування показало найбільш низький рейтинг його як президента.
Вся ригівська шобла продовжує працювати на кремль.
І знущається над нами, цинічно плюють нам в обличчя.
Тупо продавали і крали.
Кучма збудував найпотужнішу мафіозну структуру, корупцію по всій вертикалі влади.
МЄнтовське і прокурорське свавілля. Маски-шоу по містах носились, в прямому сенсі, знімали ДАНИНУ.
Суддівські безчинства.
Рейдерські захоплення бізнесу, державних підприємств, в яких брали участь судді, правоохоронці.
Дрібним шавкам, наприклад, дільничним мЄнтам давали можливість "заробити" і принести "заробіток" слідчому і далі по ВЕРТИКАЛІ.
Наприклад, зупиняли «круту» молодь в Аркадії, заламували, в кишені - наркоту і по 3000 доларів з батьків, щоб справу закрити.
Сьогодні Нарід їх підняв на п'єдестал...
Найвищі рейтинги.
Микола Бронецький

Рыжая. Я извиняюсь за такое необычное обращение к женщине. Это неприемлемо для мужчин. Но дело не в этом. Меня заинтересовало Ваше крайне негативное отношение к руководителям страны ( за исключением Ющенко). Вам, украинцам, конечно виднее, вышенемыши, но толерантности, дружелюбности и терпимости Вам явно недостает.

Посилання на коментар

Да, конечно! И от большой любви народ назвал Ющенко "Паскудой". 

И где Вы бред этот находите? Если бы действительно при нём так "выросла экономика", то почему же такие рейтинги? 

Ах, да! Совсем забыл - снова  поганый народ хорошему президенту достался. Да и у Порошенко та же беда. 

И с нынешним засранцем будет та же картина. Пора менять население. Дальше так нельзя! 

Посилання на коментар

16.01.2021 в 17:40, Филя сказал:

Меня заинтересовало Ваше крайне негативное отношение к руководителям страны ( за исключением Ющенко). Вам, украинцам, конечно виднее, вышенемыши, но толерантности, дружелюбности и терпимости Вам явно недостает.

Нам не достает раболепия российского. 

Посилання на коментар

16.01.2021 в 19:42, ingvar сказал:

Да, конечно! И от большой любви народ назвал Ющенко "Паскудой". 

Никогда этого не слышала.

Посилання на коментар

7 часов назад, Рыжая сказал:

Никогда этого не слышала.

Однако же странно, что Вы об этом слышите впервые.

Чисто по факту Ющенко за свою каденцию растерял доверие. Надеюсь, этот для Вас не новость? Статья, на которую я отреагировал, написана человеком абсолютно оторванным от реальной жизни.

Посилання на коментар

12 часов назад, ingvar сказал:

Однако же странно, что Вы об этом слышите впервые.

Имеенно то, что написали Вы. я действительно впервые слышу.  Может быть это Ваше личное мнение? Вон на Порошенко говорят барыга. А что касаемо доверия... Так все его теряют. Бубочка тоже летит в тартарары

Посилання на коментар

8 часов назад, Рыжая сказал:

Имеенно то, что написали Вы. я действительно впервые слышу.  Может быть это Ваше личное мнение? Вон на Порошенко говорят барыга. А что касаемо доверия... Так все его теряют. Бубочка тоже летит в тартарары

Дело в том, что это слово фигурировало больше на форумах. А стало оно публичным после того, как кто-то из толпы обозвал им Ющенко. Моё личное мнение тут вообще ни с какого боку.

Что же до доверия, то последние два, по сравнению с тем же Януковичем, в явном проигрыше. И упомянутый Вами "бубочка" теряет популярность по вполне естественной причине - продолжение политики своего предшественника.

Посилання на коментар

6 часов назад, ingvar сказал:

И упомянутый Вами "бубочка" теряет популярность по вполне естественной причине - продолжение политики своего предшественника

Володенька абсолютно не готов быть гетманом Украины. Этот наивный мальчик, просто игрушка в руках. 

Посилання на коментар

13 часов назад, Ganz сказал:

Володенька абсолютно не готов быть гетманом Украины. Этот наивный мальчик, просто игрушка в руках. 

Нет, он не так наивен. Просто занимает чужое место.

А может специально поставили? 

12 часов назад, ВодолазПусты сказал:

Удивительно честный и последовательный человек...

О чём речь?

В данном случае, наш гарант вообще "образец последовательности"! 

Посилання на коментар

2 часа назад, ingvar сказал:

В данном случае, наш гарант вообще "образец последовательности"! 

Ну, да... "Я вам НИЧЕГО не обещал..."

Посилання на коментар

5 часов назад, Рыжая сказал:

Ну, да... "Я вам НИЧЕГО не обещал..."

Можно и так. Хотя, там был по-моему несколько иной контекст. 

Посилання на коментар

• 2 тижня потому...
Позиция - гуттаперчевая оппозиция
Πραβдοργδ:
Любі мої!
Я єдина опозиція владі зеленського!
Тому моя фракція постійно голосує разом із фракцією «Слуга народу»!
Hellis:
И коротко о кулуарном:
- Юлия Владимировна, прокомментируйте вашу переписку с Ермаком
- я, как лидер партии буду прилагать все усилия для работы на благо государства!
- Но вы, как бы, в гости его пригласили.
- Ну я же женщина!
На изображении может находиться: 1 человек, занимается спортом и танцует

Посилання на коментар

Тимошенко — це моя найбільша помилка!!!
Я думаю, що владолюбство і було генеральною пружиною, яка весь час розривала стрій команди. Мотив був один: нереалізовані політичні амбіції. І трапилось так, що під асфальтовий каток цих амбіцій у 2005 році потрапили здобутки Помаранчевої революції. Стрічки докупи складати, плачі розводити, говорити про ідеали Майдану — то все пусті балачки були. Ті люди грали в іншу політику, не про Майдан їм ішлося! Коли на посаду прем'єр-міністра я запропонував Юрія Єханурова, це відразу стало помітно. Досить було подивитися, що відбулося з жовтня — як ми увійшли у 2006 рік, з яким бюджетом, з якими ініціативами по національних реформах. Зростання в економіці було помітне неозброєним оком: просто прийшла людина, яка з ранку до вечора займається урядовою роботою.
Що заважало поставити Єханурова з самого початку, з першого дня? Насамперед — суспільні очікування. Якщо взяти соціологічне опитування у січні, то у відповідях на запитання, хто має бути прем'єром, на першому місці була Юлія Тимошенко.
Я переконаний, якби я не поставив тоді Тимошенко прем'єром, суспільство цього не зрозуміло би. Це сприймалося б як слабкий, політично некоректний крок по відношенню до свого політичного партнера. Як так: ми пройшли разом усю кампанію, і в фінальній частині забути про свого партнера?! Яку мораль сюди підключити, щоб пояснити таку «забудькуватість» людям?!
Хоча були історії, які мали б зіграти роль попередження. Але тоді я не звертав уваги на передвісники майбутніх політичних буревіїв.
Минав січень 2005 року; ця історія трапилася ще до формального формування уряду. Переговори тривають, але рішення ще не прийняті. Мені доповіли, що Тимошенко проводить переговори в колі своїх соратників. І одна з тез, яку вона використовувала, була такою: якщо Ющенко не запропонує її кандидатуру на посаду прем'єр-міністра, вона оголосить про перехід в опозицію Ющенку.
Це була геть неочікувана ситуація. У мене була низка неприємних розмов з колегами у Парламенті, наприклад з Юрієм Івановичем Костенком. У нас тоді відбулася дуже неприємна розмова, я був страшенно роздратований: «Юро, що це за залаштункові ігрища? На Майдані намети ще не зібрали, а ви уже оголошуєте опозицію тільки через те, що крісло під дупу не підвів вам усім?!» Він пояснив, що у тих переговорах був пасивною стороною, що ініціатива з іншого боку йшла: запропонувала зустрітися — зустрілись, попросила вислухати — я вислухав, але жодної підтримки не обіцяв. Минуло 6—7 років, допоки ми порозумілися із тим епізодом: якось Юрій Іванович підходить і говорить, що він хоче розставити усі крапки над «і» — мовляв, він не мав стосунку до організації тих ініціатив, це просто лихий поплутав.
Це був знак майбутніх проблем: чого треба чекати через рік, якщо Тимошенко була готова перейти в опозицію до Ющенка ще до того, як Ющенко формально став президентом?!
Звичайно, можна спробувати оголосити, що і в цій історії «винувате олігархічне оточення Ющенка». Бо тоді, у січні 2005 року, я розглядав Петра Порошенка як можливу альтернативу Тимошенко на посаді прем'єр-міністра.
Але враховуючи, що Тимошенко була готова перейти в опозицію до президента, якби Порошенко став прем'єром, — ми мали б ще до літа і звинувачення в корупції, і багато інших цікавих повідомлень від неї та її сателітів. Амбіції Тимошенко такого виклику не змогли б витримати. Ми і до літа не дожили б єдиною командою.
Тоді я вагався. Мені видавалося — і думаю, так воно і є, — що Порошенко був ліпше підготовлений до посади голови уряду: через особистий досвід, через освіту, через світогляд. У нього було більше фахових знань та потрібних навичок.
Тоді, у січні 2005 року, я їм обом запропонував однаковий іспит: я дав кожному з них чистий аркуш паперу. Я розумів, що саме між цими двома фігурантами буде основне протистояння у команді.
Перед тим як формувати уряд, я поговорив з Порошенком. Я дав йому чистий аркуш паперу і сказав: якщо я тобі доручаю сформувати уряд, будь ласка, дай відповідь і запропонуй місце в урядовій коаліції для Тимошенко. Таке саме завдання отримала Тимошенко.
Результат цього іспиту виявився досить сумним: і Тимошенко, і Порошенко його провалили. Ані одна, ані інша сторона не бачила можливості компромісу і не змогла його виписати. Коли Порошенко приніс свої пропозиції по формуванню персонального складу органів влади, я швидко пробіг його по діагоналі і не побачив прізвища Тимошенко:
— Петре Олексійовичу, а яким ви бачите місце Тимошенко у системі влади?
— Я його не бачу.
Десь так це прозвучало з одного боку, і майже такий самий діалог у мене відбувся із Тимошенко щодо Порошенка. Іспит на єдність команди був провалений.
Я бачив Тимошенко на позиції секретаря Ради національної безпеки та оборони, а суспільство хотіло бачити Тимошенко прем'єром. На це вказували соціологічні дослідження. Але остаточне рішення щодо її призначення головою уряду я прийняв на Майдані під час інавгурації: коли мільйон людей скандує «Юля!» — то було навіть важливіше, ніж голосування у Парламенті. Вона мала більший кредит народної довіри, ніж Порошенко. І у тих координатах це означало: якщо ти її не поставиш, ти — слабак, ти побоявся чогось, ти поступив нечесно!
За дев'ять місяців кредит народної довіри розпилили на чвари.
Як мені доповіли, вже через два тижні після відставки у вересні 2005 року Тимошенко домовляється про призупинення кримінальної справи у Росії, зустрічається з Путіним та міністром закордонних справ Ігорем Івановим. Іще через кілька днів у Тимошенко і Путіна відбувається спільний обід, про який воліли не розповідати телеканалам її піарники. Про що домовлялася Тимошенко із Путіним, стало зрозуміло із її подальших політичних кроків.
Я переконаний у тому, що після зустрічі з Путіним і Івановим та призупинення кримінальної справи в Росії вона повертається з політичним завданням, на кшталт того, що відбувалися у Грузії в протистоянні президента Саакашвілі та прем'єра Іванішвілі. Завдання було подібним: дискредитація помаранчевого руху та його лідера Ющенка. Перше, що вона робить, — вона іде в опозицію. І у мене з 2006 року в опозиції — комуністи, Партія регіонів і БЮТ. Вочевидь, ця політична гра вела до того, що помаранчевий рух мав бути розбитий до самого фундаменту. Від того моменту головний політичний опонент для Тимошенко — президент Ющенко, а не Янукович, не комуністи.
З самого початку я був переконаний, що Тимошенко — це мій партнер. Я не чув тих, хто говорив мені тихо чи вголос: «вона — аферистка». Я з недовірою ставився до нав'язливих намагань доброзичливців відкрити мені якісь темні сторінки їх спільної із Лазаренком біографії. У газових справах я просто не розбирався, яка там роль була Лазаренка та Тимошенко, і тому ставився як до чуток до слів про якісь мільярдні статки на рахунках. Я вважав, що усе це — боротьба Кучми з опонентом і не варте серйозної уваги, бо я довіряв їй як політичному партнеру і соратнику, відкидав усе це гуртом, щоб чутки і безпідставні підозри не руйнували довіру. Починаючи від моменту нашого знайомства і до 2005 року я був людиною, яка писала її політичну біографію: усі її посади у виконавчій владі були результатом моїх кадрових рішень, а коли вона йшла на парламентські вибори, я ніколи не забував просити проголосувати за її політичну силу навіть попри те, що в певному сенсі «Наша Україна» і її «Батьківщина» на парламентських виборах 2002 року були конкурентами.
Що можна ще додати? Хіба кілька слів з Пантелеймона Куліша: «Правда з Неправдою ходять поміж миром обнявшись, і найлуччі люде віку свого помиляються, котру з них як звати».
Тимошенко — це моя найбільша помилка.
(В. Ющенко)
Посилання на коментар

• 1 місяць потому...

165007668_861590287762324_82240796471453

Посилання на коментар

• 6 місяців потому...

Не про политиков. И даже не про Украину. Когда-то я делала тему о Пиночете. Тогда она как-то не зашла. Раскритиковали. Сейчас  вернусь к ней. Думаю, что Пиночет в чем-то может быть образцом для будущих политиков.

До Аугусто Піночета можна ставитись по різному, бо він є суперечливою історичною особистістю, але неможливо заперечувати його заслугу у тому, що Чилі не стала здобиччю комуняк з СРСР, а сьогодні ця країна - найблагополучніша в Латинській Америці. Наприклад, Україна посідає 97-е місце в світі за рівнем свободи преси, а Чилі - 33 місце. Рейтинг безпечної обстановки в країні "Global Peace Index" ставить Чилі на 24 місце, а Україну на 142 місце. У своєму останньому листі чилійцям він написав: "Повалення соціалістичного режиму президента Сальвадора Альєнде в 1973 році було необхідним кроком, що дозволив запобігти розпаду Чилі і зробити нашу країну головним гравцем в Латинській Америці." Цю тезу підтверджує більшість експертів та дослідників історії Чилі, але і досі спогади про нього викликають в одних люту ненависть, а у інших - щире захоплення. Але є одна історія, яка колись трапилась з Піночетом, і вона мені дуже подобається. Хоча і нагадує міфологізовану байку.
Одного разу Аугусто Піночет виступав перед народом:
- Секрет гарного життя в країні простий, - почав генерал. Натовп з цікавістю дивилася на президента.
- Копітка праця ...
Площу покинуло декілька сотень людей ...
- Дотримання закону ...
З площі пішла ще сотня ...
- І ніякого комунізму !!! - закінчив Аугусто, чекаючи, що в цей раз піде ще більше народу.
Але ніхто не пішов ...
- А чому ніхто не йде? - запитав Піночет - Я ж тільки що сказав: "Ніякого комунізму!". Невже серед присутніх немає жодного комуніста?
Пролунав голос з натовпу:
- Всі комуністи пішли після слів про необхідність праці і дотримання законів !!!
Возможно, это изображение (1 человек и текст «0 моей целью "единственноймоейщельюбыло было превратить чили великую страну и избежать eẽ распада. только диктатура смогла в конечном итоге предопределить демократический путь развития, на котором стоит моя страна сегодня" аугусто пиночет»)

Б.Беоеза
Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...