Radiola Опубліковано 12 липня, 2019 Поділитися Опубліковано 12 липня, 2019 Посидите немного на предмодерации: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 13 липня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 13 липня, 2019 Майстер за безперервну провокацію відпочиває: бан до понеділка. Ідіть подихайте свіжим повітрям. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 17 серпня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 17 серпня, 2019 Укроп і Майстер - асоціальна поведінка - бан 7 днів. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 7 вересня, 2019 Поділитися Опубліковано 7 вересня, 2019 Опя́ть ты,свинорылое Командуй среди своих тварей Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
doctor_Ganz Опубліковано 7 вересня, 2019 Поділитися Опубліковано 7 вересня, 2019 Даже не знаю как на это реагировать? Пальму что ли под ним подпилить? 3 часа назад, Radiola сказал: ...Полтава - понятно, тут никто не удивится, но Германия в той части, где не было советов... - вот где был шок, лично для меня Кажется я догадываюсь кто "обделал" те рельсы. Гопота, она и в Германии гопота. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 7 вересня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 7 вересня, 2019 4 часа назад, ukrop.de сказал: Опя́ть ты,свинорылое Командуй среди своих тварей Бан на неделю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 7 вересня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 7 вересня, 2019 3 часа назад, doctor_Ganz сказал: Даже не знаю как на это реагировать? Пальму что ли под ним подпилить? Зато я знаю - бан на 3 дня за флуд после предупреждения Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 5 грудня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2019 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 2 січня, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 2 січня, 2020 Бан на неделю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 9 травня, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 9 травня, 2020 Док получил последнее предупреждение. И он на грани вылета, если не одумается: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 20 травня, 2020 Поділитися Опубліковано 20 травня, 2020 13.05.2020 в 11:44, Рыжая сказал: Радиола , тупая клиническая сука,курва и блядь. Чуть ли не 70 % населения Украины Пороху предъявили средний палец,как последнее китайское предупреждение-именно УКРАИНСКОЙ идее. Радиола ,70% населения Украины - слизняки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 20 травня, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 20 травня, 2020 Попрощались Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 1 серпня, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 1 серпня, 2020 Да, Дока забанили навсегда. Он явно слетел с катушек и с этим нужно было что-то делать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 5 вересня, 2020 Поділитися Опубліковано 5 вересня, 2020 03.09.2020 в 20:22, доктур сказал: Луценко как политик ,меня крайнее разочаровал. Точнее ,сколько бы это политическое ЧМО не писало оправдательных постов ,в моих глазах,он конченное ничтожество рвавшееся к власти ради и только денег ,бабла ,и бабок. Если в ЕС будет состоять ДЕРЬМО -ТЫ , Луцик ,я буду голосовать за блядь его мать ,БОЙКО . Ебись вы все НАХУЙ. 27.08.2020 в 19:34, Radiola сказал: https://youtu.be/at90wbL_m7c НЕНАВИЖУ ,ВАС РАДИОЛА И Дрянь. 27.08.2020 в 10:33, Рыжая сказал: Igor Stokoz А тепер спокійно і без емоцій. "У ветеранів неоднозначне ставлення до Порошенка". Так і у нас до ветеранів неоднозначне. Я не ветеран. Порох для меня не авторитет.А Зеленя - ибло... Давайте моллюски ,умножите меня и мое мнение на 0. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 5 вересня, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 5 вересня, 2020 Ну це вже, як ви всі можете бачити - діагноз. Він чудом поновився на форумі і вже на третій день - ця істерика. І не кажіть, що я погана і не дала йому шанс. БАН НАЗАВЖДИ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 8 лютого, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2021 Ассоциальное поведение Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 4 грудня, 2021 Поділитися Опубліковано 4 грудня, 2021 В 04.12.2021 в 15:15, Radiola сказал: Турция в ближайшее время передаст Украине более 20 беспилотников Bayraktar Радиола .... ты стала настолько ... говном! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 10 лютого, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 10 лютого, 2022 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.