Перейти до змісту
Український політичний форум

"Нова" політика Зеленського

Рекомендовані повідомлення

Віддуватися прийшлося вовкіному представнику у ВР:

Люстрація чиновників періоду керівництва Україною Петром Порошенком торкнеться і команду діючого президента Володимира Зеленського.

Про це заявив представник глави держави у Верховній Раді Руслан Стефанчук.

Цією думкою людина з команди Зеленського поділився під час дебатів з приводу відставки міністра закордонних справ Павло Клімкін та призначення на цю посаду Вадима Пристайка.

У зв’язку з цим нардеп Володимир Ар’єв поцікавився, де у Зеленського причинно-наслідковий зв’язок.

“Сьогодні президент Зеленський заявив, що всі чиновники з 2014 по 2019 роки повинні бути люстрированы. Пан Пристайко був ефективним заступником міністра закордонних справ до 2017 року. Отже, за логікою президента, його кандидат пан Пристайко повинен бути люстрованый. У мене питання: а що у президента з логічно-наслідковим зв’язком?”, – сказав він.

Стефанчуку нічого не залишалося, як нагадати оратору, що поки немає відповідного законопроєкту, а значить нема чого обговорювати. Спочатку треба прийняти закон.

«Але я глибоко переконаний, що в разі підтримки, у нас буде абсолютне виконання всіх норм положень чинного законодавства», – сказав Стефанчук.

Перший віце-спікер парламенту Ірина Геращенко поцікавилася, чи означає сказане, що потрапляють під люстрацію Данилюк і Абромавічус, які зараз працюють з Зеленським.

“Немає у нас питань, пов’язаних з тим, це команда президента, чи не команда. У разі підтримки цього закону він буде поширюватися на всіх осіб, що підпадають під норми цього закону”, – резюмував Стефанчук.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 1,6 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Зображення у темі

10 минут назад, Radiola сказал:

У разі підтримки цього закону він буде поширюватися на всіх осіб, що підпадають під норми цього закону”

Запам"ятайте цю фразу.

Хоча зараз вже очевидно, що вони брешуть. Або в питанні прийняття цього закону - його ніколи не приймуть і навіть не поставлять на розгляд, якщо у них буде своя більшість (а вона буде)

Або в питанні виконання закону - не виженуть вони чиновників, депутатів і всіх решта часів Януковича-Порошенка, бо тоді хто працювати буде? Якщо вони зараз, ініціюючи цю галіматью, не могли цього зробити, щоб повністю відмовитися від чиновників часів Я-П, то потім і поготів.

Отже брехня, піар, причому ДЕШЕВИЙ, розрахований на лохів і любителів гри на фортепіано одним цікавим органом.

Дурак обмануться рад -- це про эЛОХторат клоуна.

Оригинально клоуну ответил  Турчинов: 

«Для Путина и его марионеток из "лугандона" наши действия были преступлением.

С удивлением узнал, что к этой компании присоединился и господин Зеленский»

:5aa267aec4c8e_1(71):

Посилання на коментар

Как бы то не было, эпоха Петра это перевёрнутая страница. Надо жить другими реалиями, какие есть. Сегодня гетман и царь имели телефонный диалог. Именно в диалоге, а не в эфемерных джевелинах кроется какой-никакой, но выход...

Посилання на коментар

14 часов назад, Radiola сказал:
ukrop.de отреагировал на это

УРА! Збулося!!!!

Я їх мирила по різному, але помирила думаєте чим? РЕПРЕСІЯМИ. Одного й іншого покарала за порушення, правда у кожного вони були різні.

Це мені нагадує голосування за зеленського, коли люди протилежних поглядів голосували за нього тільки тому, що їм не подобається Порошенко. Що буде потім - їх не цікавило.

Не помирили, а временно усмирили. Не будем питать иллюзии) Мне пенальти как всегда бесспорный, а вот оппоненту честь-слово удивило. Брависимо! Справедливое решение, во всех смыслах.

Что касательно голосовавших за Зеленского в отместку Порошенко, то кто ж виноват? Если не сам Порошенко от которого отвернулся народ хоть к Зеленскому, хоть к чёрту лысому...

Посилання на коментар

19 минут назад, Radiola сказал:

Новость вчерашнего дня - Вовка по телефону разговаривал с Хуйлом

Подробности известны? Или тет-а-тет бы сугубо интимным?

Посилання на коментар

19 минут назад, doctor_Ganz сказал:

Подробности известны? Или тет-а-тет бы сугубо интимным?

Хто ж вам правду скаже. Офіційно, горили про полонених моряків 

Посилання на коментар

11.07.2019 в 06:39, Radiola сказал:

По ссылке зайдите, там написано, что 

Засновник будівельної компанії «РІЕЛ» та син львівського екс-регіонала Ростислав Мельник всупереч здоровому глузду реформаторської риторики партії «Слуга народу» висунутий пропрезидентською політичною силою кандидатом в народні депутати України  по одномандатному виборчому округу № 116 в місті Львові. 

Пояснять нечего, все и так понятно

Спасибi

Я ж тонкости уси знати не можу

Пробачьте будь ласко

Посилання на коментар

09.07.2019 в 21:56, Radiola сказал:

Ще раз запитую:  ви  вважаєте, ті хто голосує за Хуйла - хороші люди, чи погані? 

Те кто голосует за хуйла в россии,хорошие люди и выбор  их достойный. В Украине никто не голосует за Путина-только за мир с россией любой ценой(мансы) ,за войну до победы(те же +25%) и за личные интересы в 2 предыдущих возможностях(75%). Вряд ли наберется и несколько процентов ,желающих объединения с соседней страной. Но возможно я очень сильно ошибаюсь,как например в отношении тех же жителей  ЛуганДонии.

Посилання на коментар

17 часов назад, Radiola сказал:

Як же осточортів цей низькосортний спектакль. Як його витримати всі 5-ть років ((((

У кого нерви сильні, дивіться у звуці, я тільки титри (чомусь саме зараз їх почали ставити під відео, чи може раніше я їх не помічала)

https://twitter.com/i/status/1149318704221577221

Вовка-клоун запропонував розширити дію закону про люстрацію на президента, депутатів, міністрів та інших топ-чиновників, які займали посади з 23 лютого 2014 року.

Пропонуєш - роби. І не потім, а ЗАРАЗ. Слабо? А триндіти на весь світ галіматью - не слабо? Ото ж бо... 

Ты где жила последние 25 лет?неужели в Эстонии?Я ничему не удивляюсь..,да и чему ??? удивлятся ! Ты хочешь ,чтобы весь!  беднейший народ в ЕВРОПЕ! а это именно украинцы, вмиг превратился в аналог  нынешнему немецкому бюргеру  или  подданному Ее Величества?  Мы совсем не давно вырвались из тотального советского рабства,кое как  допилили более менее жизнеспособное  общество во главе с еврейскими феодалами  и тут ты такая -як це вытрыматы. Вот так ..., как  Богом и историей прописано.

• Нравится 2
Посилання на коментар

17 часов назад, Radiola сказал:

Як же осточортів цей низькосортний спектакль. Як його витримати всі 5-ть років ((((

У кого нерви сильні, дивіться у звуці, я тільки титри (чомусь саме зараз їх почали ставити під відео, чи може раніше я їх не помічала)

https://twitter.com/i/status/1149318704221577221

Вовка-клоун запропонував розширити дію закону про люстрацію на президента, депутатів, міністрів та інших топ-чиновників, які займали посади з 23 лютого 2014 року.

Пропонуєш - роби. І не потім, а ЗАРАЗ. Слабо? А триндіти на весь світ галіматью - не слабо? Ото ж бо... 

Зеленский внес в Раду законопроект о люстрации

Президент Украины Владимир Зеленский внес в Раду анонсированный законопроект о новой люстрации.

Соответствующий текст документа появился на официальном сайте парламента под номером 10444.

В пояснительной записке к документу сказано очень немного, но обозначено, что законопроект направлен на "совершенствование механизма очистки власти с учетом замечаний и предложений государственных органов, ответственных за проведение проверки"

Похоже кто-то совсем скоро сойдёт с ума...

• Не нравится 1
Посилання на коментар

Багато політиків скаржилися, що новий президент проти люстрації влади. Думаю, що його реакції вони точно не чекали. Адже Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради як невідкладний законопроект про люстрацію на низку посад і кандидатів на відповідні посади. Деякими з них є – посади президента, місцевих і народних депутатів України, Уряду (часів Порошенка) і т.д. Усім їм буде заборонено обіймати важливі державні посади протягом 10 років.
Цікаво чи проголосують депутати за такий законопроект?!

• Не нравится 2
Посилання на коментар

33 минуты назад, Мастер_Вегард сказал:

Похоже кто-то совсем скоро сойдёт с ума.

Почему скоро? УЖЕ сошел с ума. Даже я знаю, что никакой закон не может вступають в конфлікт с Конституцией. А в Конституции сказано, что КАЖДЬІЙ человек может принимать участие в вьіборах и может бьіть избран за определенного списка исключений.  По этому, гоблин может засунуть свой закон в одно место, или изменить Конституцию.

Данньій спектакль расчитан ислючительно на лохов.

НЕ ГОЛОСУЙ ЗА СН, НЕ БУДЬ ЛОХОМ!!! 

33 минуты назад, Мастер_Вегард сказал:

Цікаво чи проголосують депутати за такий законопроект?!

Цікаво ІНШЕ: ЯКІ депутати? - дайте відповідь, будьласка

Посилання на коментар

А кто-то в предыдущем посту чирикал, что слабо Зеленскому подать в Раду закон о люстрации...

«Пропонуєш - роби. І не потім, а ЗАРАЗ. Слабо?»

В Конституции Украины и про Майданы ничего не сказано...

И что эта фраза означает: - и может бьіть избран за определенного списка исключений.

• Не нравится 1
Посилання на коментар

45 минут назад, Мастер_Вегард сказал:

Зеленский внес в Раду законопроект о люстрации

Ваш щенячий захват смішить. Для чого він це зробив, Рада вже не зможе фізично розглянути цей законопроект? 

До речі, посли G7вже відповіли на цю аферу клоуна. 

Раз вас так захопила ця тема, оприлюдніть їх думку, пліз

Посилання на коментар

12 минут назад, Radiola сказал:

Почему скоро? УЖЕ сошел с ума. Даже я знаю, что никакой закон не может вступають в конфлікт с Конституцией. А в Конституции сказано, что КАЖДЬІЙ человек может принимать участие в вьіборах и может бьіть избран за определенного списка исключений.  По этому, гоблин может засунуть свой закон в одно место, или изменить Конституцию.

А Вы сами не догадываетесь?

• Не нравится 1
Посилання на коментар

9 часов назад, Radiola сказал:

Ваш щенячий захват смішить. Для чого він це зробив, Рада вже не зможе фізично розглянути цей законопроект? 

До речі, посли G7вже відповіли на цю аферу клоуна. 

Раз вас так захопила ця тема, оприлюдніть їх думку, пліз

Да плевать на Вашу G7, пять лет лучшие сыны Украины гибнут на фронте развязанной Россией войны и пять лет G7, EC и прочая ПАРЕ выражают глубокую озабоченность по этому поводу и активно торгуют с Россией....

Виправлено: образи, брехлива інформація особистого змісту

• Не нравится 1
Посилання на коментар

Називаючи в один голос з кремлем минулу владу злочинною, і ставлячи її в один ранг з владою янукОвоща, Вовка тим самим прогинається у реверансі перед Хуйлом. 

Це очевидно. Бо насправді цей Законопроект, який він відіслав у непрацюючу ВР, нічим його не зобов'язує, тим більше, зовсім не загрожує його команді, яка на половину уже складається з тих, кого треба люструвати  по діючому закону, я вже мовчу про клоунський. 

29 минут назад, Мастер_Вегард сказал:

А Вы сами не догадываетесь?

Ні, бо дані депутати, як я вже написала вище, розглянути його не зможуть по процедурі. Сьогодні у них був останній сесійний день.

А для нового парламенту цей Законопроект втратить чинність. Так для кого цей спектакль? 

Посилання на коментар

7 минут назад, Radiola сказал:

Називаючи в один голос з кремлем минулу владу злочинною, і ставлячи її в один ранг з владою янукОвоща, Вовка тим самим прогинається у реверансі перед Хуйлом. 

Це очевидно. Бо насправді цей Законопроект, який він відіслав у непрацюючу ВР, нічим його не зобов'язує, тим більше, зовсім не загрожує його команді, яка на половину уже складається з тих, кого треба люструвати  по діючому закону, я вже мовчу про клоунський. 

Преступником каждого чиновника любой власти может признать только суд, а закон о люстрации это всего лишь закон, который позволяет подготовить конкретный список преступлений и дать возможность суду сделать вывод о виновности или не виновности чиновника. По вашей логике, если чиновник грабил страну в вышиванке, то любые вопросы к нему по этому поводу, это происки кремля...

Совершенно иезуитская логика...

И, кстати, а действующий закон о люстрации соответствует Конституции?

• Нравится 1
Посилання на коментар

21 минуту назад, Radiola сказал:

Ні, бо дані депутати, як я вже написала вище, розглянути його не зможуть по процедурі. Сьогодні у них був останній сесійний день.

А для нового парламенту цей Законопроект втратить чинність. Так для кого цей спектакль? 

Какая дикая бредятина - все законопроекты, которые не успели пройти весь цикл рассмотрения и голосования в старой Раде автоматически переходят к рассмотрению новой Радой....

Посилання на коментар

52 минуты назад, Мастер_Вегард сказал:

Да плевать на Вашу G7,

У вас ус отклеился)))) 

Пока на работе неудобно отвечать с телефонна, приду домой на все обстоятельно отвечу

Посилання на коментар

1 час назад, Radiola сказал:

Видалено: оф-топ

Да кто-бы сомневался ...

Вы все больше и больше становитесь похожи на лягушку, которую переехал КАМАЗ...

•  
  • Конечно, с телефона удобно тереть чужие посты, а что-то внятное ответить так нет... Интересно кому Вы хотите на все обстоятельно ответить? Мастер, так он агент Кремля, тайно внедрённый в дебри этого форума, а кроме Мастера и Укропа эту всю вашу несусветицу последних пары месяцев никто и не читает вовсе...
  •  
Посилання на коментар

1 час назад, Radiola сказал:

У вас ус отклеился)))) 

Пока на работе неудобно отвечать с телефонна, приду домой на все обстоятельно отвечу

Да, да, мы Вас внимательно выслушаем...

Укроп взвизгнет от восторга и крикнет - Яволь май унтерфюрер...

А Мастер покрутит пальцем у виска...

Посилання на коментар

2 часа назад, Radiola сказал:

Це все  ми зробили разом

Посилання на коментар

11.07.2019 в 21:54, doctor_Ganz сказал:

Именно в диалоге, а не в эфемерных джевелинах кроется какой-никакой, но выход...

Та неужели? Это вы расскажите родственникам убитых, покалеченным, которые утратили все в этой войне. Про результат  расскажете тут

Не я и тем более не вы, а именно они должны решать.

Даже рашистская наволочь признает:  все, что не возможно было за Порошенка, стало возможным за клоуна.

Посилання на коментар

8 часов назад, Мастер_Вегард сказал:

- все законопроекты, которые не успели пройти весь цикл рассмотрения и голосования в старой Раде автоматически переходят к рассмотрению новой Радой....

Все не могут переходить, потому что для представления законопроекта, нужен его автор. Но, возможно, с президентскими так и есть - тогда еще интересней будет...

Посилання на коментар

6 минут назад, Radiola сказал:

Та неужели?

Вы и дальше хотите войны до победного конца? Раз не нужен диалог.

Посилання на коментар

8 часов назад, Мастер_Вегард сказал:

И, кстати, а действующий закон о люстрации соответствует Конституции?

Пока это неизвестно. Но вы продолжаете доказывать тот факт, что в лице Вовки избрали на пост президента того же Порошенка, только в клоунском костюме и с омерзительным голосом))))))))))

2 минуты назад, doctor_Ganz сказал:

до победного конца

ВАШЕГО 

9 часов назад, Мастер_Вегард сказал:

Да плевать на Вашу G7,

Вот и россии тоже плевать. Еще одна тема, в которой вы срослись ))))))))))

Посилання на коментар

28 минут назад, doctor_Ganz сказал:

вы за продолжение АТО (ООС) на Донбасе?

А є інші варіанти, щоб вас стримувати?

Особисто я за те, щоб кинути на росію атомну бомбу - тоді принаймні на років сто, ви будете мати, чим займатися всередині країни і перестанете зазіхати на чужі території. -  але хто  на таке піде?!

https://www.facebook.com/artem.ovdienko/videos/2807501009279333/

Посилання на коментар

• Radiola закрив тема
  • Radiola відкрив тема

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.

Увійти

• Створити...