Перейти до змісту
Український політичний форум

"Нова" політика Зеленського

Рекомендовані повідомлення

19.11.2020 в 16:36, Рыжая сказал:

для рейтинга президента отключение от интернета опасней, чем отключение избирателей от подачи воздуха.

У Зеленского признали, что «пропустили проблему» подключения коек к кислороду.

Об этом заявил заместитель главы Офиса президента Кирилл Тимошенко:

«Я согласен, что это проблема, которую мы пропустили. Нужно было этим заниматься в первую очередь. Сейчас наверстываем упущенное. Думаю, у нас это получится»

Также он отметил, что ситуация с подключением коек к кислороду в этом месяце существенно улучшилась.

_________________________________________________________________________________________________________________________

Она то улучшилась, но людей, которые погибли в результате их головотяпства - уже не вернуть:

• В Житомире от коронавируса умерла преподаватель Государственного университета «Житомирская политехника» Ольга Грабарь, которая до этого жаловалась на нехватку кислорода в больнице.
Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 1,6 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Зображення у темі

Может не совсем в тему будет тут. 

Сегодня я принял присягу перед родным Городом и теперь имею право сказать.
Всё это время я молчал, стиснув зубы, но теперь имею полное моральное право высказаться, не стесняясь в выражениях.
После того, как у нас цинично украли победу в первом туре и после того, как мы их тотально разгромили в туре втором.
...
Я молчал все это время, пока подручные упрямого горного муфлона, за рога затянутого во второй тур путём различных махинаций, оскорбляли своими грязными ртами меня и моих близких последними словами.
Этого совершенно беспринципного человека, успевшего сбегать за время своей политической карьеры во все возможные партии: от «Нашей Украины» с «Батькивщиной» до «Украинского выбора» с «Оппоблоком».
Ничтожества, отказавшегося ради власти и денег, даже от имени отца и фамилии собственной семьи!
...
Я молчал.
Пока эта обезумевшая компашка, выбрасывала на подкуп миллионы, плодила пачками лживые соцопросы, строила «сетки» и распространяла фейки про автомобильные штрафы во дворах и мерзости о повышении мной квартплаты.
...
Я молчал, стиснув зубы.
И поэтому сейчас, я имею право сказать.
...
Фамилия любого кандидата против меня во втором туре была только одна.
И эта фамилия - Коломойский.
Враг государства и абсолютно аморальный человек.
Именно таков был его план. Затянуть меня любым способом во второй тур и там попытаться уничтожить.
Никакого муфлона, а равно любого другого кандидата, попросту не существовало.
...
Коломойский и его банда прозвали меня «Боря - Могильщик».
С маниакальной ненавистью они привязывали моё честное имя к могилам и покойникам, виселицам и гробам.
С особым цинизмом они уничтожали меня, мою репутацию и плоды моих усилий.
Они взяли в заложники мою команду и моих близких, возбудив более 300 уголовных дел и организовав 125 обысков.
Они продуцировали ложь в галактических масштабах, использовав крупнейший медиа-холдинг страны.
Полтора года они пытались парализовать наш родной Город, блокируя строительство метро и работу коммунального хозяйства.
...
На их стороне было всё.
Продажные силовики, огромные деньги, информационные ресурсы и криминальные кланы.
От бессилия и животной злобы они использовали любые методы: травили мою семью, угрожали физической расправой, провоцировали дачу взятки и даже кидались зелёнкой с нашатырём.
...
Они прозвали меня «Боря- Могильщик».
Они думали, что я испугаюсь и откажусь от борьбы.
Что я буду умолять их о пощаде.
Но я сказал:
«Ок. Ребятки, вы херово поняли.
Вы же сами придумали мне такую кличку и назначили мне такую роль.
«Боря-Могильщик», так «Боря-Могильщик».
Я похороню всех вас.
Политически и репутационно»
...
Их, думавших, что они - хозяева жизни.
«Страшного» Коломойского, который оказался совсем не всесильным олигархом всеукраинского масштаба, а жалким и мелочным кровопийцей, получившим по зубам в своём родном городе.
Где его комичная партия «За майбах» набрала всего полтора процента!
Криминального авторитета по кличке «Нарик», превратившегося из Князя Тьмы в активиста с красными лампасами на штанах, лично ходящего на митинги.
...
Всех их.
Беспринципных медиакиллеров с телеканала «Г+Г» и наиподлейшее племя влащенок и гордонов, улыбающихся тебе при встрече в лицо и тут же ушатами льющих грязь за спиной.
Бессовестных «правоохранителей» и мерзких прокуроров, выполняющих заказ на политические преследования.
Местечковых «активистов» и «антикоррупционеров», включая демальянсовских дешёвых минусовщиков, тотально сидящих на содержании у городских бандитов.
«Народных» депутатов, особенно бывшего торговца мебелью, неудачно мимикрирующего под альфа-самца и обещавшего, «в любом случае баллотироваться против Филатова», но потом трусливо юркнувшего в кусты.
...
Я дал им всем бой.
Многие из них, теперь, после тотального разгрома, будут делать вид, что они были непричастны.
Но вы, подонки, осознанно став на сторону Зла, сделали свой выбор.
А ещё, ребята, у меня очень хорошая
память.
...
Хоть я не держу на вас обид.
Потому, что вас, смехи, больше не существует.
«Боря-могильщик», как ранее и обещал, закопал вас всех в одной братской могиле.
И после того, как вас, черти, так показательно отымели - это лишь начало вашего конца.
Просто теперь все увидели, что никакие вы не страшные, а пустые и жалкие.
...
Наверное, в этом, в действительности, и состояла моя миссия.
Не просто выиграть выборы с разгромным счётом, а первому в Украине показать, что если политик чувствует за собой правду и поддержку людей, то он обязан не договариваться с мафией, а дать ей бой.
Даже если за этой мафией стоят огромные деньги и прокуроры, телеканалы и воры в законе.
...
Покойтесь с миром,
ваш Боря-Могильщик.
Зображення може містити: 1 особа, стоїть
Посилання на коментар

1 час назад, Рыжая сказал:

Может не совсем в тему будет тут. 

Очень даже в тему. Филатов, насколько мне известно, топил за Пороха, а віьиграл вьіборьі мера, хотя город его зеленьій.

А Садовой топил против Порошенка, вьіиграл вьіборьі мера, хотя город его единственный в Украине, где с большим перевесом вьіиграл Порошенко. 

Где логика у людей? 

Посилання на коментар

2 часа назад, Radiola сказал:

Очень даже в тему. Филатов, насколько мне известно, топил за Пороха, а віьиграл вьіборьі мера, хотя город его зеленьій.

Филатов был же корешом Коломойского. И Корбана. 

2 часа назад, Radiola сказал:

Где логика у людей? 

Политика дело мутное... И логике как по мне не поддается..

Посилання на коментар

13 часов назад, Рыжая сказал:

Филатов был же корешом Коломойского. И Корбана. 

Они вместе создавали партию Укроп, но потом что то пошло не так и вот уже Филатов обещает похоронить всех своих бывших корешков:

"Фамилия любого кандидата против меня во втором туре была только одна.

И эта фамилия - Коломойский. Враг государства и абсолютно аморальный̆ человек."

И знаете что я думаю по этому поводу, что во Львове, что в Днепре победили люди, которые умеют вовремя перекраситься. Помните, как садовый заискивал перед януковичем? - и он, конечно, получал за это свои девиденты, которые потом превращались в победу на выборах мера. С Порошенком было немного иначе, тут у него была своя Партия в ВР, тут ему заискивать не нужно было, тут он просто требовал, но ничего не получил - и Порошенко стал его личным врагом.

Так же и Филатов - он выступал на съезде, который выдвигал Порошенка в президенти, хвалил его, говорил, что только он поделился властью, имея ввиду реформу местного самоуправления (децентрализация). А потом в начале пути зеленского уже пытался подружиться с кловуном, возил вовку по Днепру, обещал поддержку и даже заключил с ним пари. Но тут, скорей всего вмешался коломойским и дружба не задалась - Филатова начали топить.

Садовый и Филатов - безпринципные прыстосуванци.

Посилання на коментар

Топ тема этой недели - коррупция в ОПе зеленского. 

Микитась, которого поймали еще при Порошенке за какие то коррупционные схемы, пошел на сотрудничество со следствием и выдал подельников, среди которых, один оказался заместителем ермака - татаров. 

Татаров курирует в ОПе - правохранительные органы власти.

Петух клюнул  - внезапно, но  огнетушитель сработам - оперативно. Венедиктова, вопреки всем существующим в Украине законам, лишила доступа к этому делу всех  прокуроров САП, которые вели дело Микитася и назначила себя на их место. В связи с чем татаров избежал ареста, а дело пытаются всеми силами замять.

Клоун, как всегда бывает  в таких резонансных делах - отмалчивается. Говорят, за время работы в ОПе,  татарова собрал достаточно компромата на зеленского и как теперь Вовка выйдет из ситуации - непонятно. 

Посилання на коментар

В Україні вдвічі зменшили тестування - як наслідок, на стільки ж зменшилася кількість інфікованих короновірусом 

На днях кловун мав бесіду президентом Литви і поділився досвідом України у боротьбі з КОВІД-19:

Володимир Зеленський наголосив, що нашій країні вдалося зменшити приріст хворих завдяки карантину вихідного дня

Хоча перед тим сам міністр охорони здоров"я признав, що ці обмеження виявилися малоефективними. 

НУ НЕ ІДІОТ!

Посилання на коментар

• 2 тижня потому...

Детективы Национального антикоррупционного бюро не смогли лично вручить подозрение заместителю главы Офиса президента Олегу Татарову. Об этом сообщил журналист Юрий Бутусов.

По его словам, 18 декабря исполняющий обязанности главы САП Максим Грищук подписал подозрение Татарову. Детективы НАБУ приехали в ОП по месту его работы, однако выяснилось, что Татаров сегодня на работу не явился. По месту жительства детективы также не обнаружили Татарова. В итоге подозрение было передано по месту работы Татарова в ОП.

Бутусов также отмечает, в самом Офисе президента никак не комментируют исчезновение Татарова.

«Такое ощущение, что у Татарова иммунитет, и ни президент Зеленский и ни глава ОП Ермак за своих подчиненных вообще не хотят нести никакой ответственности. Эй, парни, бросайте пинг-понг и карусель, у вас пропал координатор правоохранительных органов! Он подозревается в коррупции!», — написал он.

Посилання на коментар

Bellingcat снимает фильм о том, как после совещания в кабинете президента Зеленского провалили спецоперацию ГУР МО Украины. О постыдном предательстве узнает весь мир. Это правда, я уже дал интервью Bellingcat по делу "вагнеровцев".
А ведь я сразу предупреждал - будут последствия, вам не удастся замолчать такой удар по национальной безопасности. Знаменитый расследователь и лидер Bellingcat , расследовавший дело об отравлении Алексея Навального, сейчас работает над фильмом о провале спецоперации ГУР Минобороны по захвату 28 российских террористов - "вагнеровцев" . Об этом Грозев заявил сегодня в интервью Алесе Бацман: https://gordonua.com/.../navalnyj-gaaga-dlja-putina...
Я уже дал интервью журналистам для этого проекта в Киеве, здесь уже работала съемочная группа. И сам Грозев также посетит Киев.
Как заявил Х.Грозев в интервью:
"Украинская военная разведка вместе с СБУ придумали план, как обмануть, разыграть ГРУ, ФСБ и вагнеровцев... Это все было придумано гениально. И вдруг сейчас ваше правительство говорит, что такого не было никогда и что это выдумка российских спецслужб. Такой хороший проект, который сделал из российских спецслужб посмешище, клоунов, а государство отказывается от этого выиграша. Я такого никогда не видел... Если было бы предательство, то это было бы очень-очень засекреченным звонком или намеком даже, которые нашими средствами не обнаружить. Самое простое объяснение - это был испуг, это было решение не создавать такую конфронтацию с Россией. Предательство или политический страх - я не уверен, но если даже политическая трусость, то и это очень плохо".
Президент Зеленский думает, что можно занять страусиную позицию, и проблемы рассасываются сами собой. Так вот, Владимир Александрович, если вы боитесь решать проблемы, то проблемы приходят к вам сами. Национальная безопасность - это не пинг-понг, и Зеленскому придется отвечать по делу "вагнеровцев" по полной программе, хоть он и не способен даже это осознать, судя по давлению Банковой на расследование. Просыпайтесь, Владимир Александрович, отвечайте за свои поступки, предупреждаю вас как советник министра обороны.
Можете не сомневаться, что Bellingcat обеспечит провалу спецоперации максимальный международный резонанс, который увидят во всех мировых столицах. Причина такого резонанса - участие спецслужб стран НАТО, в том числе США, в операции по захвату российских террористов, часть которых воевала и на Донбассе и в Сирии.
Провал спецоперации глубоко подорвал доверие к украинским спецслужбам со стороны спецслужб НАТО. По данным Цензор.Нет, в операции совместно с ГУР МО принимали участие спецслужбы США и Турции.
Но просто так предателям в руководстве Украины это с рук не сойдет. Российской агентуре во власти не место, надеюсь, с помощью Bellingcat удастся заставить украинские власти провести расследование.
7 декабря командир спецподразделения ГУР МО дал показания народным депутатам комитета по обороне и безопасности ВР о всех деталях спецоперации, и теперь даже у Слуг народа нет никаких сомнений в том, что операция была отлично подготовлена и могла увенчаться успехом.
Вот с чего начался скандал, на который уже четыре месяца не реагирует Офис президента: https://censor.net/.../predatelstvo_na_samom_verhu...
)Ю. Бутусов)
Посилання на коментар

Йшов ДРУГИЙ рік правління КЛОВУНА

Цитата

Після  пікету під Палацом Україна», 95 квартал відмінив свій концерт 28 грудня у Одесі.

Ггггг...  А як же локдаун, який підлаштовували під концерти 95 кварталу? 

Посилання на коментар

3 часа назад, Radiola сказал:

Ггггг...  А як же локдаун, який підлаштовували під концерти 95 кварталу? 

В Одессе нет столько полиции, чтобы их охранять(((

• Нравится 1
Посилання на коментар

Роман Донік разом з Roman Donik. 
27 грудня о 9:29 ·

Тут зараз пів Фейсбуку іржуть, як коні, зі слів Зеленського про мобілізацію. А пів Фейсбуку не розуміють з чого ірже перша половина. І невелика частина холуїв доводить з піною у рота, що Зеленський дуже патріотично і правильно все сказав.
Спробую пояснити не розуміючій половині Фейсбуку, що ж смішного і безглуздого в сказаному.
Сказав Зеленський правильні речі. Ті, які повинен говорити і виконувати глава держави. Безвідносно особистості.
Але між словом і ділом, є прірва. Особливо у Зеленського. Під час мобілізації, діти багатьох чиновників, так-сяк прикинули військову форму і послужили. Деякі навіть повоювали. Деякі навіть з ризиком для життя. Тому, коли Порошенко щось говорив про війну, то не було викривлень в свідомості. А ось коли Зеленський, продубасившій на корпоративах і концертах, прознімавши на російські гроші серіали в найгарячіші часи на фронті, говорить це, тут, як би, рвуться шаблони.
Ось як зараз я бачу мобілізовану Олену, яка підтягує кулеметникові короб з набитими стрічками. Або маму Рімму з татом Сашком (поблискуючим ланцюгом на шиї), що плетуть маскувальні сітки і в'яжуть довгими вечорами вовняні шкарпетки бійцям на фронт. У вас же теж така картина перед очима, коли він сказав про мобілізацію всіх?
Тепер з приводу ржущої частини суспільства. Вони іржуть тому що знають, що таке війна. І знають, що їх на відміну від «гучномовців» мобілізувати не треба. У них, до сих пір, «тривожні» рюкзаки на балконах і в коморах. Вони самі підуть. Хоча вони не гинули на Донбасі, як брат Єрмака, щоб воскреснути для торгівлі посадами. Вони підуть. Але, на жаль, вони підуть не туди, куди їх покличе Зеленський. Тому що воювати під керівництвом людини у якої в активі планування і керівництво всього однієї операції - Иловайскої, сумнівне задоволення. Тому що невідомо, забаганки якого олігарха в наступний раз почне виконувати Хомчак і кине ЗСУ в безнадійний захід. А якщо ще врахувати, що реформування ЗСУ Хомчак почав з поліпшення житлового питання для себе коханого і залучення на службу відданих йому людей, які жодного дня не воювали, то стає ще веселіше.
Розумієте, про Муженка можна багато говорити, різного, але у важкі часи, при необхідності, він з автоматів в руках ставав звичайним піхотинцем не боячись померти. І таких же людей він цінує. Які не бояться воювати і можуть підняти людей і організувати, як оборону, так і наступ в перших рядах. У Хомчака інший підхід. Він перетягнув в ГШ та до себе ближче всіх відданих йому ГІМОшніков жодного дня не воювавших.
Розумієте, коли Муженко читає про обстріли, він згадує пакет РСЗВ, який ліг в сотні метрів від нього на "Зеніті" під ДАП взимку 14-15 року.
Коли Хомчак читає, то він згадує далекі звуки розривів за спиною, коли він втік і кинув колону, яку розстрілювали російські танки. Зеленський, взагалі думає, судячи з усього, що це так само весело, як петарди і феєрверки, просто комусь "не пощастило" під час запуску. А Нинішній НГШ нічого не думає. Тому що він взагалі на фронті не був ні дня. Просидів в інспекції в Києві. Як і його заступники, яких він підтягнув з пенсії.
У разі агресії Росії, дуже багато піде воювати, не чекаючи наказу Зеленського. Так само, як пішли в 14-15 роках. Хто не міг піти служити в ЗСУ, пішли в добробати або їздили волонтерами. До речі, теж, на відміну від великих "військових експертів" і писак, їздили в найгарячіші і небезпечні часи. Коли потрібні були найбільше, тоді і їздили, а не вибирали безпечні для себе часи перемир'я.
Репутація і довіра, дуже крихкі речі, тісно пов'язані між собою. Шлунки, для яких пише ролики Зеленський, не підуть воювати, як ти їх не мобілізуй. І аваковський орли не підуть, яких загодовують подачками і "плюшками". Тому що вони на "це не підписувалися". А ті, які підуть, то серед них немає довіри до військово політичного керівництва країни. Військові можуть і будуть виконувати накази. Тому що це система і субординація. Але якщо виконувати всі чітко за правилами, то це буде "італійський страйк". А "рвати жопу" ніхто не буде. Тому що репутація. І тому що довіри немає. Тому що Назарову термін світить. Присуджений цивільним судом. Тому що порушують кримінальні справи проти військових, яких судитимуть підконтрольні ОП суди. Тому що в результаті реформи Хомчака з армії технічно змушують йти офіцерів з безцінним бойовим досвідом, створюючи умови, при яких вони або йдуть на пенсію або втрачають на своїх посадах в зарплаті і потім відповідно у пенсіях. Хоча цивільним чиновникам продовжили можливість працювати після терміну виходу на пенсію на п'ять років. Тому що "реформування" проводиться, як ніби не для воюючої армії, а так, немов армія в стані глибокого миру. І керувати тими, кого Зеленський збирається мобілізувати, будуть ті, хто не має бойового досвіду, але віддані Хомчаку. Який, в свою чергу, не має довіри серед військових
Посилання на коментар

У 2020 році ми дізнались:
– що після років висміювань відпочинку попереднього президента на Мальдівах за його власні кошти можна махнути на 18-й відпочинок за рік за невідомо чиї кошти, брешучи людям, що ти то в Карпатах, то залучаєш оманські інвестиції;
– що можна збивати українські пасажирські літаки. За це нічого нікому не буде. Спочатку твій друг-завгосп «кварталу» відкриє кримінальну справу проти пілотів, а потім ти гордо (за які заслуги) нагородиш їх званням Героя України. І що ти будеш мовчати 2 дні, переказуючи ірано-гусняві версії, поки про те, що твій літак збили, будуть відкрито казати світові лідери;
– що можна призначити керівником ДБР адвоката Януковича, який буде фальсифікувати справу проти майданівців;
– що твій депутат і твій замміністра охорони здоров’я обговорюють, як можна прібарахліться в МОЗ, а за рік твоя генпрокурор навіть не відкрила провадження;
– що можна продавати і вивозити за кордон засоби захисту для твоїх громадян під час пандемії, залишаючи власних громадян беззахисними;
– що в презедента в голові пусті місця;
– що 17 поліцейських можуть бігати за одним плавцем, який порушує правила карантину, що можна закрити весь бізнес, але ресторан твого депутата може працювати як хоче;
– що ковідний фонд можна направити не на підтримку лікарів, закупівлю ліків і кисню, а на доплату поліції;
– що твоє ручне ДБР, очолюване адвокатом Януковича, може вилучати деталі ППО, залишаючи відкрите небо під час війни, а Печерський суд може надавати дозвіл на вилучення стратегічного плану оборони;
– що суди можуть дарувати мільярди гривень «бені» і «суркісу», через ВР можна проводити закони-подарунки «бені», але найбільше зло підприємці, яких треба обібрати в часи заборон та ідіотських локдаунів;
– що можна залишати пораненого військового помирати на полі бою під твоїм особистим контролем;
– що можна танцювати на кістках полеглих, розказуючи що в нас перемир’я і нема смертей;
– що можна розпиляти мільярди на вже збудовані попереднім президентом дороги, назвавши розпил будівництвом, великим. При цьому щиро, не моргнувши, розказувати, що ніхто не краде. І не заносить;
– що можна штурмувати картинні галереї, намагаючись «дістати» лідера опозиції, але власний депутат-хабарник отримує підозру тільки після публічного оприлюднення відео і спокійно ходить на «роботу»;
– що можна тримати власного Свинарчука в якості правої руки і голови, незважаючи на генебні факти проти його брата і вигороджуючи його злочини;
– що можна 3 місяці витягувати танкер;
– що можна топтатися з клоунами-малоросами по українському прапору, і це називається «святкування Дня незалежності»;
– що чемпіонство світу в боротьбі з коронавірусом — це коли щодня вмирають люди без кисню і допомоги;
– що міністр може їздити в іншу країну з підробним тестом на ковід;
– що можна давати гуснявому агенту плівки розмов Порошенка, щоб той їх фальсифікував, а потім не відмитись від проблем;
– що в очах Путіна можна побачити мир;
– що власний одомашнений Свинарчук може зірвати міжнародну операцію з арешту вагнерівців, зливши її ФСБ, а ти замість його миттєвого арешту розказуєш, що то вигадки, незважаючи на факти;
– що можна забути про звільнення наших полонених, бо х*йло ще минулого року отримав все, що хотів;
– що МВФ, лідери інших держав тобі просто не вірять;
– що можна піднімати в рази тарифи на газ і електроенергію, розказуючи перед тим, що це злочин, і ми їх обов’язково зменшимо;
– що можна відмазувати суддю ОАСК і не розпускати ОАСК, хоч можеш і мусиш це зробити, незважаючи на неспростовні факти його корупції, зате лізти протизаконно, антиконституційно розпускати Конституційний суд;
– що можна не відсторонювати і не звільняти шавку Януковича, яку ти підібрав, незважаючи на докази корупції, хоча ти можеш і мусиш це зробити, але лізти протизаконно, антиконституційно відсторонювати суддю КС…
І головне, що ми дізналися в 2020: В УСЬОМУ ВИНЕН ВИСОКОСНИЙ РІК!
Посилання на коментар

"Вы спрашиваете, почему с 8 января в супермаркетах не будут работать отделы с бытовой химией?
Отвечаю: чтобы удивить коронавирус!
Пока ошарашенная эпидемия будет пытаться понять, в чем смысл такого запрета, кабинет министров подкрадется и нападет на нее сзади."
Р.Шрайк
  • Нравится 1
Посилання на коментар

• 3 тижня потому...

Уманський заявив, що доручення Зеленського перевірити тарифи на газ – маніпуляція

“Цар хороший – боярє погані. Маніпуляція стара, як світ. Президент видає Кирилові Тимошенко «доручення перевірити відповідність тарифної сітки на побутовий газ та опалення в регіонах країни». Мовляв, тарифи на опалення, побутовий газ, користування громадським транспортом тощо – це відповідальність поганої місцевої влади, і зараз хороший Президент зробить всім «атата»”

За його словами, в такій стратегії є одне “але”, яке полягає в тому, що з усіх перерахованих тарифів на місцях формується тільки ціна на міський громадський транспорт.

Уманський процитував ст.28 Закону України “Про місцеве самоврядування”, згідно з якою тарифи на тепло і воду встановлюють не вони, а Національна комісія. 

На думку екс-міністра, подібні доручення без терміну виконання і конкретних цілей – “нахабна і відверта маніпуляція громадською думкою”.

«Вибачте, а що саме має стати результатом цього «государєва бажання»? А нічого. Бо єдина мета цього «доручення» – перекладання відповідальності і чергове вішання локшини на вуха українцям”, – написав він.

Уманський підсумував, що “при владі не професіонали, а піарники”.

Нагадаю, Ігор Уманский - міністр фінансів уряду Гончарука (тобто, першого уряду кловуна), а потім  радник ОПи, який подав у відставку восени минулого року.

Тобто, коли Уманський погоджувався на посаду міністра, а потім радника - він не думав, що йде на роботу до піариників?  А потім, коли попрацював з ними деякий час - його осінило?

А я про це попереджала ще ДО того, як кловун став президентом. То я, виходить, розумніша за наших міністрів, хоч і колишніх?!

Посилання на коментар

• 3 тижня потому...
Знаєте як тонув Титанік?
Повільно.
Чим більша конструкція з заліза чи ... з цінностей і принципів чи ... тим довше йде процес її краху.
Титаніку знадобилося 2 години і 40 хвилин щоб затонути ... Притому кожен з конкретних актів загибелі не вів до його моментального знищення.
Ось вода увірвалася через пробоїну ... але ми все ще живі ... грає оркестр, люди п'ють шампанське ...
Ось вода пішла в трюми .. але ми все ще живі ... грає оркестр, люди п'ють шампанське ...
Ось вода пішла в каюти ... але ми все ще живі ... грає оркестр, люди п'ють шампанське ...
А тепер через 2 години і 40 хвилин ви в холодній воді, і ви знову не мертві - ваша загибель настане лише через 10-15 хвилин.
Просто ви менше Титаніка і тому загинете швидше, а він більше і протримається довше хоча ви з м'яса і кісток а він з металу ... але правило дотримується чітко.
Все просто.
Країна ще більше ніж Титанік, а тому отримавши смертельну пробоїну 21 квітня Україна як і Титанік стала вмирати, хоча кожен з конкретних актів її смерті не був сам по собі смертельний, так само як затоплення конкретного трюму на Титаніку.
Спершу зелена жижа залила всі гілки влади отримавши максимальну концентрацію влади в країні коли небудь за всю історію ... але ми все ще живі ... грає оркестр, люди п'ють шампанське ... політологи сперечаються про якість влади, перспективи, електоральні настрої.
Потім ця влада почала брати важелі контролю вибудовуючи вертикаль ... але ми все ще живі ... грає оркестр, люди п'ють шампанське ... політики шукають корисне в змінах ... йдуть дискусії ... чутна критика ... а іноді доноситься і щире схвалення ...
Тепер ми бачимо як вертикаль почала здавати країну саджаючи волонтерів та українських воїнів і відпускаючи сепаратистів і злочинців ... але ми все ще живі ... грає оркестр, люди п'ють шампанське ... чутні знову гарячі суперечки ...
Загибель країни просто займе більше часу ніж 2 години і 40 хвилин...
Але вона так само неминуча як загибель Титаніка бо він знайшов свій айсберг а ми свого Зеленського.
Але все ще грає оркестр, люди п'ють шампанське ... новий рік...
Хоча багато хто з нас вже мерці і стали ними не коли це мало статись а коли 21 числа вибрали кінець епохи ... так само як пасажири Титаніка ... так само як загиблі на Майдані...
Просто процеси вони завжди тривалі ... та й годі...
Те що ми бачимо - це не помилки і не дурниці ... це ми тонемо і спостерігаємо один з епізодів цього процесу.
Тільки і всього.
Ми всі на борту нашого Титаніка і зійшли на нього 21 квітня...
І хто знову побачить берег - тепер велике питання... (на жаль не запам"ятала ім"я авторки...Але знімаю капелюха перед нею за цей допис)
Посилання на коментар

30.06.2019 в 10:35, Мастер_Вегард сказал:

Я так понял, что строительство Северного потока 2 лично с Порошенко согласовали...

Вы еще про безвиз расскажите - видел фото, чехи для украинских заробитчан хостелы строят прямо на территории своих заводов...

И платят им ровно в половину меньше чем чехам, это реальная ключевая перемога....

Какими нужно быть наивными дурачками, чтобы заглатывать всю ту пургу, которую Порошенко вешал на уши доверчивым украинцам....

Ну наверное надо быть умными и понимать что в России безвиза нет, и им вообще нисколько не платят. А украинцы живут достойно. И мне нравится их экономика(увлекаюсь экономикой). А Зеленский вообще мой кумир. Закрыл эти гребаные 3 канала. И в целом молодец. 

..... Мы великие...аж напелось мысленно)))

• Не нравится 1
Посилання на коментар

32 минуты назад, PROlom сказал:

И в целом молодец. 

молодец - так могут сказать олигархи и приближенные к зеленой власти, но не простой украинец, который ждал конца эпохи бедности, а получил повышения тарифов, уничтожение малого бизнеса и прочие прелести 

Посилання на коментар

18 минут назад, Radiola сказал:

молодец - так могут сказать олигархи и приближенные к зеленой власти, но не простой украинец, который ждал конца эпохи бедности, а получил повышения тарифов, уничтожение малого бизнеса и прочие прелести 

И при всем этом живёте вы лучше белорусов и россиян.

Посилання на коментар

1 час назад, PROlom сказал:

А Зеленский вообще мой кумир.

А вы, по каким критериям, его (кумира) сотворили для себя? 

Посилання на коментар

3 минуты назад, Ganz сказал:

А вы, по каким критериям, его (кумира) сотворили для себя? 

С Россией не стелится)

В ес ведёт

С США дружит

За демократию)

Посилання на коментар

1 час назад, PROlom сказал:

И при всем этом живёте вы лучше белорусов и россиян.

Ну если и так, то это не заслуга зеленского, поверьте мне.

Посилання на коментар

5 минут назад, Radiola сказал:

Ну если и так, то это не заслуга зеленского, поверьте мне.

Верю)рада и должна. Зато он известное лицо и умеет вести диалог. Все рано лучше чем...

В общем могло быть и хуже)

Посилання на коментар

3 минуты назад, Ganz сказал:

Как Сусанин)) 

Ну че как Сусанин, ЕС то не болото. Болото это с Россией сотрудничать)

Посилання на коментар

19 минут назад, PROlom сказал:

Зато он известное лицо и умеет вести диалог.

Диалог - это когда он говорит журналисту, что немного зол на Трампа, а у Байдена хочет спросить, почему мі не в НАТО?

Слушайте, перестаньте нести глупости! Чтобы вести  диалог на международном уровне, нужно быть дипломатом, или хотя бы политиком. А он - ни то, ни другое!

Посилання на коментар

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.

Увійти

• Створити...