Перейти до змісту
Український політичний форум

"Нова" політика Зеленського

Рекомендовані повідомлення

11 минут назад, Мастер_Вегард сказал:

Да не накручивайте так себя, с большой вероятностью все будет хорошо...

Нет, не будет.

Одинаково нехорошо не замечать недостатки, как и негативные ТЕНДЕНЦИИ.

Вчера на Прямом уважаемы мною журналист сказал с горечью, что э все инициативы клоуна - не пиар ходы. Он все это будет вопрощать в жизнь. 

Думаю, его задача посеять в Украине такой хаос, что от нас откажутся все, кроме рашки - то есть, продолжить начатое янукОвощом.

И тут надежда только на АКТИВНОЕ меньшинство. Умереть, но придти на избирательные участки - это первый шаг. Второй - реагировать на все антиукраинские потуги клоуна, не вестись на его разговоры, хамский тон по отношению к чиновникам, заигрывание с народом и пр. методы, которые пока нащупываются, но потом будут использованы по полной.

Бдить, бдить и бдить. НЕ СПАТЬ!

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 1,6 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Зображення у темі

4 минуты назад, Мастер_Вегард сказал:

Вас трудно связать в одно целое - то Зеленский диктатуру строит, то государство уничтожает....

Составные государства - народ и власть. Причем, одним из условий успешности государства - есть противостояние между ними. Если уничтожить одну из составных, или ослабить ее, то и противостояние будет ослаблено и автоматом само государство.

Посилання на коментар

5 минут назад, Radiola сказал:

Нет, не будет.

Вчера на Прямом уважаемы мною журналист сказал с горечью, что э все инициативы клоуна - не пиар ходы. Он все это будет вопрощать в жизнь. 

Думаю, его задача посеять в Украине такой хаос, что от нас откажутся все, кроме рашки - то есть, продолжить начатое янукОвощом.

И тут надежда только на АКТИВНОЕ меньшинство. Умереть, но придти на избирательные участки - это первый шаг. Второй - реагировать на все антиукраинские потуги клоуна, не вестись на его разговоры, хамский тон по отношению к чиновникам, заигрывание с народом и пр. методы, которые пока нащупываются, но потом будут использованы по полной.

В Украине сейчас хаос, а есть призрачная надежда на наведение хоть какого то порядка...

Не смотрите перед обедом телевизор, это НЛП и остронаправленное манипулировпние человеческим сознанием, Вашим в том числе. Я вот, в принципе не смотрю телевизор, от слова вообще...

Посилання на коментар

8 минут назад, Radiola сказал:

Составные государства - народ и власть. Причем, одним из условий успешности государства - есть противостояние между ними. Если уничтожить одну из составных, или ослабить ее, то и противостояние будет ослаблено и автоматом само государство.

Противостояние народа и власти в Украине называется Небесная Сотня...

А успешное государство это доверие народа к власти...

Последние выборы показали степень доверия украинцев к той власти...

А сейчас давайте не истерить, а трезво и аналитически наблюдать за первыми шагами новой власти, которая, по существу ещё и не вылупилась...

И я вовсе не фанат новой власти, просто я не бегаю с ведром воды и криками - Все сгорело, вокруг ещё не построенного дома...

Посилання на коментар

5 минут назад, Radiola сказал:

Составные государства это народ и закон. Власть ,это способ взаимодействия. Вы выделяете власть и народ ,как противостояние .Вот поэтому Порох и пролетел как кака.

• Нравится 1
Посилання на коментар

А за 50 дней вас неплохо   таки накрыло

То ли еще будет

Самое главное

Все це ви поробили разом)))

Посилання на коментар

22 минуты назад, Radiola сказал:

Нет, не будет.

Все что делает Зеленский ,крайне поучительно. Сделает хорошо-хорошо. Сделает плохо-тоже хорошо. Французам ,чтобы понять азы смысла своей жизни достаточно было разнести Бастилию,и проиграть во 2 мировой. Украинцам надо пройти по всем граблям мировой истории . Только бы косой не пытались мышку убить.

Посилання на коментар

Ви нас усіх вважаєте ідіотами?”: Зеленський в Одесі поставив на місце головного фіскала і оголосив конкурс на главу ОДА

Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки до Одеси заявив, що призначення Андрія Андрейчикова главою області відкладається, буде проведено конкурс. Це рішення не пов'язане з Андрейчиковим, а пов'язано з успішним експериментом у Львівській області.

«Ми мали дуже хороший експеримент у Львівській області. Ми знайшли там дуже потужних людей, і навіть одна людина, яка була на другому місці, ця людина стала головою Івано-Франківської державної обладміністрації. Я думаю, що ми не можемо ризикувати в Одесі, навіть Андрейчиковим, якого я особисто знаю. Тобто ми проведемо конкурс в Одесі. це дуже відповідальна місія. Ми не хочемо вас, одеситів, підвест », – заявив Зеленський.

До цього у президента запитали, чи буде він призначати Андрейченкова главою області. Він попросив у журналіста, який задав це питання, надати докази, в тому числі зв'язку Андрейченкова з Марковим.

«Мене всі заплутали з цим питанням. Дійсно є багато людей, які маніпулюють в ЗМІ, тому я думаю, що ми приймемо рішення. Я знаю пана Андрейчикова», – заявив він.

Під час наради в Адміністрації морських портів Зеленський закликав Власова написати заяву про відставку за невиконання у повному обсязі домовленостей про звільнення керівників чотирьох митниць у західних областях України, пише "Інтерфакс-Україна".

"Ми з вами домовилися, що ви звільните митників, якщо вони самі не напишуть заяви про звільнення. Після цього я побачив ваш пост у Facebook і дуже радів, що дійсно нормальна людина з'явилася, і побачив, що ви їх звільнили. Але надані мені реальні документи не співпадали з вашим постом. Тобто ви людей відправили у відпустку", – заявив Зеленський.

Власов зазначив, що "за цей короткий термін мета досягнута", і ці митники звільнені від виконання обов'язків. "Дві посадові особи пішли у відпустку за станом здоров'я близьких родичів, і вони написали заяви на звільнення", – зазначив він.

"Ви вважаєте, що я ідіот? Гаразд я. Ви нас усіх вважаєте ідіотами? Я хотів би, щоб ви особисто написали заяву на ваше звільнення. Не пішли у відпустку, а реально це зробили, якщо можна. Якщо ви не можете впоратися з людьми, які є відповідальністю за вашою вертикаллю. Скажіть мені дату, щоб я це знав не з Facebook, а з реальних документів", – заявив Зеленський, звертаючись до Власова.

У свою чергу Власов заявив: "Я сьогодні напишу заяву і відправлю в Кабмін".

Посилання на коментар

59 минут назад, Мастер_Вегард сказал:

Ви нас усіх вважаєте ідіотами?

Ото ж бо...

Бо якщо він щось має на цього фіскала, то треба йти у суд, а не гнати показуху і відпускати злочинця з заявою про звільнення. 

Дешевий піар, луценко в тому смислі був талановитіший, чого вартувала його спец. операція на кабміні, або вертольоти, якими він доставляв з різних регіонів  до Кєва  затриманих топ чиновників.

А результат?

Посилання на коментар

53 минуты назад, Radiola сказал:

Ото ж бо...

Бо якщо він щось має на цього фіскала, то треба йти у суд, а не гнати показуху і відпускати злочинця з заявою про звільнення. 

Дешевий піар, луценко в тому смислі був талановитіший, чого вартувала його спец. операція на кабміні, або вертольоти, якими він доставляв з різних регіонів  до Кєва  затриманих топ чиновників.

А результат?

Он выгнал его за то, что он не выполнил его прямое указание...

Посилання на коментар

1 час назад, Мастер_Вегард сказал:

Противостояние народа и власти в Украине называется Небесная Сотня...

А успешное государство это доверие народа к власти...

Ні, не так.

Держава - це народ і влада.

Умова успішної держави - це протистояння народу і держави - енергія, як джерело руху. Без енергії нема руху. Як буде рухатися (розвиватися) держава, якщо і влада, і народ будуть думати в одному напрямку? Адже у цих двох складових державаи - РІЗНІ цілі і бажання.

Ціль народу - добре і безпечно жити. Логіка такої цілі - влада, яку наймає народ, щоб вона йому це забезпечила

Ціль кожної влади - ЗБЕРЕГТИСЯ. Влада повинна хотіти залишитися якнайдовше, щоб дати якийсь результат. Результат - це гарантія збереження влади. 

Щоб добре жити, народ повинен змусити владу день і ніч працювати. Але влада сама нічого не виробляє, скільки би не працювала. А виробляє той самий народ. Отже, щоб досягти цілі,  а значить зберегтися, владі треба примусити народ працювати, ділитися і поводитися чемно (безпека). А як примусити? Правильно - ЗАКОНАМИ.

Ось вам і протистояння. А як в кожному протистоянні,  то один перемагає, то інший: то народ домінує, тоді влада приймає приємні для нього закони, то влада - тоді народ змушують більше працювати і ділитися. І так вони шарпаються - виробляють енергію, пхають державу вгору. Але тільки при такій умові, коли сили біль менш рівні, нема очевидної перемоги однієї з них.

Вважається, що держава успішна,  народ щасливіший, а влада справедливіша тоді, коли цілі однієї й іншої складової держави - більш менш сходяться. Тобто коли між ними консенсус, але не повна капітуляція однієї з них. 

Це не те саме, що довіра до влади. Це довіряй, але провіряй, це коли МИТТЄВА реакція на порушення конвенції однієї зі сторін. 

Десь так....

26 минут назад, ukrop.de сказал:

Точно также отщепенцами вы считаете и многие тысячи украинцев из диаспоры

Я вас здивую, коли скажу, що вони самі себе такими вважають. І в цьому слові нема нічого образливого. Ти відчепився від візка з написом Україна і примкнув до візка з іншим написом. Але це не означає, що коли якийсь із візків потрапив у біду, ти не станеш на його допомогу. Це правило взаємне. 

Посилання на коментар

2 часа назад, Мастер_Вегард сказал:

В Украине сейчас хаос,

В Україні нема ніякого хаосу. Люди купляють квартири, їздять за кордон заробляють гроші. Я знаю, що багато залишилися вдома, бо тут можна заробити майже такі самі гроші, наприклад, на будівництві, туризмі,  в ІТ. Банки не лихоманить. Доллар тримається стабільно вже довший період часу.  Ви зараз знаходитеся у Львові, використайте вільний від форуму час, поїдьте в Львівський аеропорт, подивіться, скільки там людей. Ви не можете порівняти, але повірте мені, коли мене одного разу возили подивится на нього, це було відразу після ЧЄ по футболу, там людей зовсім не було. Навіть трохи моторошно було. Тепер там досить пожвавлено Звичайно, не Туреччина і не Мадрид, але як для провінційного міста, не столиці, народу достатньо. І це ви називаєте хаосом? Сусідка закордонний паспорт робила, а перед тим український і машину продавали - шок: як все змінилося, ні черг, ні рішал всяких, ні додаткових платежів у кишеню чиновника.

Зміни не бачить тільки сліпий і ворог України - це моє тверде переконання.

Посилання на коментар

36 минут назад, Мастер_Вегард сказал:

Он выгнал его за то, что он не выполнил его прямое указание...

Он не имеет права никого выгонять, по трудовому кодексу он должен оформить приказ, назвать причину по которой его увольняют и поставить чиновника в известность. От его хамства и произвола вэрнэ. 

Лично мне стыдно, что у нас президент не только клоун, но и держиморда. Скоро он войдет во вкус и уже на людях начнет применять свои методы. Это классика поведения зарвавшегося начальника.

5 минут назад, ukrop.de сказал:

Матюки не   дуже заважали розумiти  змicт?

Мені матюки ніколи не заважали. Тим більше, Супрун сказала, що вони навыть допомагают у здоров"ї. Особисто я не застосовую ненормативну лексику, тому що вважаю, що нею ще треба вміти користуватися.

Але якщо речення складається  з самих матючний слів - то це неприйнятно у спілкуванні.

Посилання на коментар

Открывается ли моя ссылка?

https://oleg-leusenko.livejournal.com/11841006.html

Посилання на коментар

19 минут назад, Radiola сказал:

Не всі можуть бути МЕДИЧНИМИ волонтерами. Але я довший час волонтерила для армії. Я досі на стражі України в інформ просторі. 

А в мене ще бильш почесний обов'язок

Я захищаю Украiну  не тiльки на внутришьному инф просторi aле також на свiтовому.

Бiльш того я свободно володiю нiмецькою мовою та можу донести до нiмецькогорозмовляючего населення справжнi турботи украiнцiв

Посилання на коментар

Немного узнала о Годунке, которого клоун выгнал  из зала с криками черт, разбойник.

Он был бойцом Беркута, а инцендент имел место быть с наркодиллером, который беспредельничал на контролируемой Годунком территории, или участке, не знаю как правильно. Этого наркодиллера не раз арестовывали, но у него была крыша и он все время выходил на волю. Беркутовцам это надоело и они пришли к нему домой, выламали дверь и пытками узнали откуда тот берет наркоту, как распространяет. Поскольку у наркодиллера была защита, то Годунка обвинили в разбое. Он пошел на сотрудничеств со следствием и возместил ущерб, нанесенные здоровью наркодиллера и ему дали условный срок. Во время Помаранчевой революции, Годунок, как член Поры, руководил отрядом самообороны. Он останавливал поезда с титушками, его подставляли, подкидая взрывчатку. Годунок реально не тот разбойник, каким его ославил на всю Украину клоун.

Кстати, трудно найти отдельное видео этого скандала, многие сайты уже его удалили. 

Посилання на коментар

А теперь про медведчука...

Мастер в  привлечении его к Минскому процессу обвинил Порошенка. Я знаю, что это не правда. А вот появились и доказательства:

Стало известно, как Путин привлек Медведчука в «Минск»

Президент России Владимир Путин привлек своего кума Виктора Медведчука к участию в минском процессе, подсказав его фамилию канцлеру Германии Ангелы Меркель. Об этом в эфире Радио НВ заявил  представитель Украины в политической подгруппе на переговорах в Минске Роман Бессмертный.

«Вспомните, как Медведчук появляется в минском процессе. Вот сейчас рассказывают — Порошенко такой сякой. Да не Порошенко его назвал. Его фамилию первой назвала канцлер Ангела Меркель… Она назвала во время открытой встречи, что этот человек мог бы быть в ТКГ, где он взялся, его фамилию канцлер Меркель знала? Она услышала эту фамилию от Путина» 

Посилання на коментар

Вже відома причина, чому клоун відмінив парад: вони хочуть на День Незалежності привести  до присяги нову ВР. А парад трохи затьмарить це дійство. 

Так що, як бачите, у них нічого просто так не відбувається. За кожним словом, дійством - є приховані мотиви, завернуті у благі наміри. 

Правду мені казав один лікар АТОвець: вони будуть казати, проголошувати, агітувати все правильно, тільки робити будуть ПРОТИЛЕЖНЕ.

Посилання на коментар

Ігор ГолованьАдвокат, керуючий партнер Адвокатського об'єднання "Головань і партнери"

Ночі Портнова

Важкі часи зараз у багаторічного друга керівника президентського офісу відомого юриста Андрія Портнова.

На носі вибори, а інформаційні приводи про жорстоку розправу над Петром Порошенком всі у майбутньому часі.

Ресурси задіяні серйозні. І багаторічний друг пана Портнова підтримує, мовляв, заяв Портнова про Порошенка не читав, але там багато "по делу".

Навіть сам Президент, хоч його керівник офісу ще недавно обіцяв "не підставляти", підставився по повній, запропонувавши рецепт Портнова з "удосконалення люстраційного законодавства" як результат роботи своєї команди.

Коли пан Портнов анонсує проведення люстраціі тих, хто займав вищі державні посади за час президента Порошенка, а через тиждень цю ініціативу вносить в парламент президент, іллюзії зникають остаточно.

Те, що Портнов близький до "нової влади" і діє спільно з "новою владою", всі зрозуміли.

І дехто згадує старі звички, "бере під козирок", виконуючи забаганки старих-нових можновладців.

Однак передвиборчий результат зусиль пана Портнова, його багаторічних друзів і теперішніх спільників нульовий.

А післявиборний може нікому і не знадобитися.

Так до чого це я.

Свій час я написав про порушення кримінального провадження за фактом завідомо неправдивого повідомлення про злочин.

Того самого, з приводу якого пан Портнов "засвітив" свої неформальні стосунки з чиновниками ДБР.

Телефонує мені у четвер 11 липня особа, що представляється як слідчий Мірковець Дмитро Михайлович. Каже, що хоче мене у кримінальному провадженні за фактом завідомо неправдивого повідомлення про злочин допитати.

Оскільки я з п'ятниці за межами України, погоджуємося сконтактувати у понеділок.

Поговорили десь о 15-08.

А наступного дня, тобто, 12 липня 2019 року о 10-45 пан Портнов у своєму стилі "русскоязычной шпаны" публікує постанову слідчого Мірковця про закриття кримінального провадження за відсутністю складу кримінального правопорушення.

Без допитів, без слідчих дій.

Постанова датована 11 липня 2019р. і начебто видана Портнову на його запит, що надійшов до Головного слідчого управління Національної поліції України наступного дня 12 липня.

Отже, запит Портнова було опрацьовано буквально за пару годин. А може, вночі працювали, бо пан Портнов дуже рівний перед законом. Чи не рІвніший за всіх.

Більш наочно продемонструвати всьому світу, які порядки і як швидко "нова влада" повертає у правоохоронну систему, навряд чи можливо.

P.S. Постанову ми, звісно, оскаржимо. Боротися з чиновницьким правовим нігілізмом нам не вперше. Це наша спеціалізація.

Однак за Президента турбуємося. Бо ті, хто довіряв талантам відомого юриста, потрапляли як не до в'язниці (ЮВТ), то до Ростова (самі знаєте хто).

Нічого особистого, просто факти.

Посилання на коментар

22 часа назад, Radiola сказал:

Немного узнала о Годунке, которого клоун выгнал  из зала с криками черт, разбойник.

Годунок реально не тот разбойник, каким его ославил на всю Украину клоун. 

Он голосовал за ЗЕ. Я щитаю,это просто прэлэстно!

Посилання на коментар

17 часов назад, Radiola сказал:

Вже відома причина, чому клоун відмінив парад: вони хочуть на День Незалежності привести  до присяги нову ВР. А парад трохи затьмарить це дійство. 

Так що, як бачите, у них нічого просто так не відбувається. За кожним словом, дійством - є приховані мотиви, завернуті у благі наміри. 

Правду мені казав один лікар АТОвець: вони будуть казати, проголошувати, агітувати все правильно, тільки робити будуть ПРОТИЛЕЖНЕ.

Мы достойны  случившегося. Настоящая система оценивается по самому слабому звену...,это то тебе пеньку с высшим образованием должно быть известно.Или нет? :41:

Посилання на коментар

На укп политфоруме не отурываются ссылки на леусенко

Возможны варианты

1 админ есть сепара

2 какая то др тех проблема

Ищем по названи в жж леусенко

Кінець епохи бідності, жадібності і брехні: № 28 (огляд)

Посилання на коментар

1 час назад, ukrop.de сказал:

Ищем по названи в жж леусенко

Ну если по ссылке не открывается, то и по ключевым словам не откроется - на его ЖЖ невозможно зайти. Вернее, зайти можно, но сайт галимо грузится.

Посилання на коментар

Твит открывается хорошо https://twitter.com/Leusenko_Oleg?ref_src=twsrc^google|twcamp^serp|twgr^author

А вот ссылки на ЖЖ - нет

Я думаю вот в чем дело. Лусенко же в рашке запрещен. А сайт находится на рос. платформе, или как там это называется, движок, что ли? Ну типа основа, с которой лепится форум. И он уже изначально может быть запрограмирован на то, чтобы блокировать Лусенка.

Сейчас попробую обойти, может получится

Так и есть, через анонимайзер загрузился хорошо

http://0s.n5wgkzznnrsxk43fnzvw6.nruxmzlkn52xe3tbnqxgg33n.cmle.ru/11846523.html

Посилання на коментар

3 часа назад, доктур сказал:

Мы достойны  случившегося. Настоящая система оценивается по самому слабому звену...,это то тебе пеньку с высшим образованием должно быть известно.Или нет? :41:

Вот вы и есть то самое слабое звено.

Вас из под пепла уже не видно - прекращайте это дело

Посилання на коментар

Кортеж Зеленського потрапив у ДТП: "підрізав" колону автобусів з дітьми

Про жертви поки інформації нема. 

Посилання на коментар

Карочє, розмови про обмін - фейк, бо моряків ПОВИННІ відпустити по рішенню морського арбітражу - по любому, інакше проти рашки будуть застосовані нехилі санкції. 

Якщо клоун заковтне цей гачок, він визнає вину наших моряків 

Крім того, він зіграє на відбіленні репутації хуйла.

Як сказав один із батьків полонених моряків - вони не хлопчики, які вийшли в море погуляти, і не туди заплили. Вони військовослужбовці, які виконували наказ. Обміняти їх на когось з росії - означає визнати, що вони порушники, що за Україною нема правди, а правда за росією - тобто, керченська затока, Крим - російські.

Ось перед такою виделкою зараз стоїть зеленський. 

Порошенко би не попався на такий гачок - це однозначно, а клоун - запросто, бо він не вище, він не лідер - він за спинами, він ХВІСТ.

Посилання на коментар

«Хочу обратиться к президенту РФ Владимиру Путину. Надо поговорить? Надо. Обсудим чей Крым, кого там нет на Донбассе. Компанию для разговора предлагаю следующую: я, Вы, президент США Дональд Трамп, премьер Великобритании Тереза Мэй, канцлер ФРГ Ангела Меркель и президент Франции Эммануэль Макрон. Место? Думаю, Александр Григорьевич Лукашенко с удовольствием примет нас с вами в Минске

Мы не меняем и не отказываемся ни от каких дипломатических форматов. Мы предлагаем поговорить. Ведь надо поговорить, правда?»,

Після страждань, які пережив хуйло за Порошенка, Вовка - його віддушина, подарунок, іменини серця.

Не знаю, як ви, але мені чимраз тим страшніше жити в Україні. Скажу навіть більше, я за янукОвоща так не боялася.

ВОНО що реально не розуміє де він, і що він? Ти сорочку не ту вдів і там вже косо на тебе дивляться. А він по пацанячи запрошує на ПОГОВОРИТЬ...

І де там той хвалений Пристайко?!!!! 

Посилання на коментар

Пропозиція президента України Володимира Зеленського про новий формат переговорів з країною-агресором ні з ким не узгоджувалося, ніяк не готувалося, від нього й відмовилися США. Про це в ефірі ATR заявив український дипломат Роман Безсмертний, якого нещодавно глава держави повернув у робочу підгрупу з питань ТКГ.

«Перед тим, як пропонувати певні речі, їх потрібно підготувати. Взагалі у зовнішній політиці, в дипломатичному світі дуже скептично ставляться до непідготовлених експромтів. Я це підкреслюю. І Лукашенко, і Трамп, і Меркель, і Тереза Мей перед тим, як це повинно було бути оприлюднений, вони повинні були знати про це, що це буде оприлюднене», – сказав він.

Щоб такі переговори стали цікаві США, потрібно ретельно продумати, чим мотивувати партнерів.

«Дипломатичні відносини між Мінськом і Вашингтоном зведені до нуля. Я вже не кажу про те, що дуже важкі відносини між Лондоном і Мінськом. Тому в даному випадку я схильний до того, що потрібно опрацьовувати ці питання потрібно глибоко і я би в даному випадку дозволив би собі пропонувати участь в цих форматах ще й по Києву», – резюмував він.

Посилання на коментар

• Radiola закрив тема
  • Radiola відкрив тема

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.

Увійти

• Створити...