Перейти до змісту
Український політичний форум

"Нова" політика Зеленського

Рекомендовані повідомлення

18 часов назад, Radiola сказал:

Сьогодні о 19-45 буде відеоверсія на Прямому.

• Нравится 1
Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 1,6 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Зображення у темі

3 часа назад, Рыжая сказал:

Сьогодні о 19-45 буде відеоверсія на Прямому.

Якраз почалася. Потім викладу окремим відео

Посилання на коментар

38 минут назад, Radiola сказал:

Шо то в лісі здохло: Савік мочить кловунів на ахметівському каналі ))))

А кловуни - жоден не прийшов

• Нравится 1
Посилання на коментар

https://www.youtube.com/watch?v=jUV4YAddnNA

Чомусь відео не можу поставити - там Думка Савіка Шустера про ефір від 19 листопада. Спеціально для YouTube. Дуже критична щодо влади - неочікувано.

1 час назад, Рыжая сказал:

А кловуни - жоден не прийшов

Савік - продажний журналіст. Він здавався демократом за часів демократа Ющенка. А коли прийшов янукович  - стало зрозуміло, що Шустер - це дзеркало влади.

І те, що досі лояльна до зеленського "Свобода слова"  так мочить владу - це щось та означає. Кажуть, що зеленський побив горщики з Ахметовим. Але тоді  виходить - Ахметов сильніший від кловуна. А якщо так, тоді ЦЕ вже списаний матеріал... 

Тут є відпоідь - ХТО дав наказ перенести операцію.

Посилання на коментар

В 19.11.2021 в 22:27, Radiola сказал:

Шо то в лісі здохло: Савік мочить кловунів на ахметівському каналі ))))

Шустер любит только деньги...и ничего украинско-патриотичного в нем -нет! не было ! и не будет!. ребята ...не ищите в евреях  украинозначимые чесноты. Верьте или нет,но проукраинских евреев не существует. Вот пророссийские -ЕСТЬ!Потому ,что именно в российскозначимой социальной  диллеме  только еврей может стать за 10 -15 лет- миллиардером и значимым политиком. Там где царит беззаконие и абсолют несправедливости .именно и только еврею удается не только выжить ,но и возглавить любое социально значимое  направление.Украина стремится  уйти от эдакой семитской синтеграции. Закон-один для всех. И любые потуги какого бы то не было суперанигиляционного общества,(евреи... .нынешние варвары(с востока и Африки...с лат. Америки и т.д.)уже по сути равны  были бы =нолю!  Но сейчас это не так.

Посилання на коментар

Ювілей Єрмака святкували на держдачі в Карпатах, а гостей возили гелікоптерами ДСНС

Президент Володимир Зеленський та Офіс президента святкували день народження Андрія Єрмака на державній дачі, використовуючи гелікоптери ДСНС для доставляння людей до резиденції в Карпатах.

За інформацією джерел "Української правди" у політичних колах президент Володимир Зеленський та керівник його офісу Андрій Єрмак у п'ятницю вдень залишили Банкову ще до закінчення робочого дня і полетіли в Карпати до державної резиденції президента України Синьогора, де у неділю Андрій Єрмак має відсвяткувати ювілей - 50 років.

Згідно з даними публічних онлайн радарів, президентський борт із Києва не прилітав, на відміну від самого президента.

Натомість за допомогою онлайн радару вдалося встановити, що у п'ятницю вранці 19 листопада з Києва до Івано-Франківська прилетів чартер який має стосунок до групи "Приват" Ігоря Коломойського. Борт майже одразу повернувся до Києва.Чи був президент Зеленський або керівник його офісу Єрмак на борту наразі не вдалося ані підтвердити, ані спростувати.

Згодом розслідувачі УП знайшли докази, що 21 листопада, у день народження Єрмака та в день Гідності та Свободи близько 10 ранку Зеленський і Єрмак, які були на Івано-Франківщині, з'являються на Інститутській у Києві, о 12 президент нагороджує воїнів, а вже о першій гвинтокрил ДСНС злітає з бази рятувальників у Козині і за дві години здійснює посадку в Івано-Франківську. 

За джерелами "Української правди", серед гостей на святі були заступник керівника Офісу Андрій Татаров та міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов. 

УП надіслала запити з одним питанням: На яких підставах авіацію спеціального призначення було задіяно для святкування дня народження Андрія Єрмака? Бо скільки державному бюджету коштувало чотирьох денне святкування у державній резиденції, перельоти на гелікоптері на відстань у 700 кілометрів, закриття готеля на час святкування, транспортування співробітників управління державної охорони та співробітників державного управління справами після цього матеріалу президент Зеленський має розповісти вже суспільству особисто. 

Гелікоптер ДСНС здійснив посадку в аеропорту Бориспіль майже о четвертій годині дня. Таким чином президент і керівник його офісу могли дістатися на роботу на Банкову близько п'ятої години вечора. А це означає що Зеленський під час такої гострої внутрішньої і зовнішньої ситуації літав у гори на дачу на чотири дні. 

Посилання на коментар

Вчора  "найвеличніший" провів пресконференцію - неочікувано.  Наговорив купу дурні, наображав багато людей - серед яких більшість тих, хто допоміг йому прийти до влади, тому не шкода.

Але не можна пройти повз того, що він звів наклепи на наших військових - тобто, розвідників, серед яких Бурба - того він ображав переходячи на особистості і що найголовніше - бездоказово. 

У кого здорові нерви, можуть подивитися, як це було:

До речі, Порошенка він називає "Пєтя", а Бурбу - совковим "товариш". Про формулу КОВІДу - це взагалі клініка. Хоча там, з його потоку свідомості,  дуже важко  розібрати - хто на кому стояв і хто кому ту формулу пропонував - але сам факт такої заяви....- це щосьза гранню здорового глузду.

Катя, як Ви думаєте, цей наїзд на Бурбу і решту розвідників (я маю на увазі їх звільнення і потім анулювання їх закордонних паспортів, розсекречення прізвищ, тощо) - це вже той початок кінця, який ми бачили на  інівгурації, коли ВІЙСЬКОВИЙ ВПУСТИВ ЙОГО ПОСВІДЧЕННЯ Президента на підлогу? Я не кажу, що вони повстануть проти нього, але, як я раніше вже говорила (під час виборів Президента ) - як проголосує армія - той і виграє?

І взагалі... особисто я не здивована нічим  - він показав себе ще перед виборами: ті вирячені очі, те хамство і неповага до журналістів, коли його спіймали зненацька з питанням про  офшори. 

Якщо хтось думав, що людину можна змінити, що справжній зеленський - це той стрибаючий хлопчик, якого ми бачили в кіно, чи на площі перед інавгурацією - ті просто недалекі люди. 

Підсвідомість - керує людиною, а не навпаки. А тоді в розмові про офшори - якраз тому, що він був спійманий неприємним запитанням ЗНЕНАЦЬКА - його підсвідомість показала себе неприкритою, голою. Тоді він був справжній.

І тепер, коли зелене чмо вирішило, що воно СЦАРЬ, якого не має права рухати ніхто. 

Посилання на коментар

2 часа назад, Radiola сказал:

Катя, як Ви думаєте, цей наїзд на Бурбу і решту розвідників (я маю на увазі їх звільнення і потім анулювання їх закордонних паспортів, розсекречення прізвищ, тощо) - це вже той початок кінця, який ми бачили на  інівгурації, коли ВІЙСЬКОВИЙ ВПУСТИВ ЙОГО ПОСВІДЧЕННЯ Президента на підлогу? Я не кажу, що вони повстануть проти нього, але, як я раніше вже говорила (під час виборів Президента ) - як проголосує армія - той і виграє?

Я не дивилась. У мене нерви не залізні. ІВ блювати я так багато не можу. Потім уже ввечері дивилась обговорення зі шматками його брєда. 

Він сам собі риє яму. Військові не лише ті, що зараз служать. У нас зараз ще близько півмільйона тих, хто пройшов війну. 

А якщо збунтується армія, то нашого Бубочку чекає доля Чаушеску. Йому не дадуть втікти, як Януковичу. 

Посилання на коментар

А ведь как "красиво" начинал сегодняшнее мероприятие президент: печенюшки - на столе, улыбочка - на лице и, казалось бы, океан доброжелательности и спокойствия во всем облике. Но уж как-то быстро все рассосалось, едва журналисты стали задавать неудобные вопросы.
Вообще-то умение... я бы даже сказала - культура общения - с журналистами - это целое искусство. Этому специально учат!
Журналисты это такие акулы, которым палец в рот не клади, с кем фамильярничать не стОит. И уж, тем более, не стОит унижать. Даже если ты - мэр, губернатор или президент.
Но Зеленскому это неведомо: для него обращение "Миша", "Вася" - в порядке вещей.
А фамильярное "Андрей" все обязаны воспринимать, как упоминание Ермака.
Не буду здесь разбирать по косточкам 5-ти часовой разговор ни о чем главы государства. Остановлюсь только на одном моменте, который более всего запомнился и возмутил. Я о фразе, которую Зеленский бросил походя.
"Я почти не вижу своих детей. Я должен только им. А больше никому ничего не должен!"
Когда-то он уже это говорил.
Ему настолько понравился этот тезис (своей беспринципностью), он настолько офигевает от собственной дерзости, что смеет повторять вновь и вновь: "Я вам ничего не должен!"
Мы, как клячи, из последних сил тянем на себе лямку и телегу его охраны, его машин, дач, вертолётов, обслуги, многочисленных помощников и советников... поездок с Ленкой в Парижи, Оманы и Турции... А он нам за это: "пшлинах¥i" ((
Он не просто не сумел до конца пресс-конференции сохранить лицо - нервничал, психовал, занимался сплетнями на уровне дворовой бабки у подъезда...
Он переходил на личности, беспрерывно ставил в пример своего папу... Гримасничал. Терял нить разговора. Многократно напоминал: "Я президент! Мы не дураки!" (Ну да, и не лох. Мы помним.)
Но апогеем встречи стало даже не упоминание всуе имени Гордона.))
А НАПАДЕНИЕ на журналистку телеканала "Прямой", которая 6 часов простояла на холоде, чтобы задать Зеленскому 1 вопрос. Ведь ее, как и многих неугодных, на мероприятие не допустили.
На Ганну Дзьобу могучие охранники "велосипедиста" напали в момент, когда он подошёл к автомобилю. Девушку швырнули на капот машины, а потом повалили на землю! Причинив при этом не только моральную, но и физическую травму.
Ганна Дзьоба доставлена в больницу, где ей оказывается помощь.
В перепачканной одежде, с трудом сдерживая слезы, хрупкая журналистка продолжала в прямом эфире вести репортаж на "Прямом".
Зеленский почувствовал вседозволенность. Напрасно!!!
Ибо такой наглости себе не позволял даже Янукович...
Вспоминаю, как на меня напали "быки" Яныка в момент, когда брала интервью у его прибывших из Донбасса титушек. Быки не бросились на меня с кулаками, а, зажав корпусами с двух сторон, потащили в темноту для расправы...
Охранники Зе на виду у миллионов телезрителей не постеснялась напасть на журналистку.
Гадко выглядевшее многочасовое шоу "наполеона" завершилось бесславно и мерзко.
Мы не услыхали конструктивных предложений и планов. Вместо этого были обозначены лишь явные и скрытые угрозы "потерпевшего", обильно приправленные, как всегда, враньём.
Автор: Татьяна Лагунова
Посилання на коментар

5 часов назад, Рыжая сказал:

Військові не лише ті, що зараз служать. У нас зараз ще близько півмільйона тих, хто пройшов війну. 

Та ото ж...

Я переважно читала. Дивилася лише деякі його наїзди - зокрема на Бурбу, на Ткача і на Бутусова. 

Посилання на коментар

17 минут назад, Radiola сказал:

і на Бутусова. 

Чесно кажучи, я вперше бачила такий відкритий наїзд Бутусова на Зелю. Юра такий... дещо слизькуватий тип))) Знаю його особисто. Але в цьому конкретному випадку - Бутусов молодець. 

Посилання на коментар

1 час назад, Рыжая сказал:

Юра такий... дещо слизькуватий тип))

От що Палій написав про Бутусова. І я повністю погоджуюсь

Чимало друзів вчора захоплювалися "батлом" Бубочки з журналістом Юрієм Бутусовим.
А я ні.
Просто я пам'ятаю як патріотичний "Цензор" раптом в одну мить у 2019 році став на бік Зеленського.
А ще, найважливіше, я дуже добре пам'ятаю, як у ключовий критичний момент весняної агресії Росії Бутусов раптом 2 квітня, у день очікуваного дзвінка Байдена Зеленському, злив інформацію "від правоохоронців" про "експертизу голосу" президента США Джозефа Байдена у "кримінальній справі" в Україні.
Якби цей життєво-важливий для України контакт з американським президентом у вирішальний для України момент було зруйновано, Росія напевно масштабно б вдерлася в Україну ще навесні.
Я історик, а в істориків хороша пам'ять, чого і всім бажаю.
P.S. І да, важко знайти огидніше видовище, як різні шарлатани, на яких тавра ніде ставити, різні Шустери і Гордони, які всіма кінцівками допомагали посадили Зеленського в крісло, зараз розповідають, як вони "лоханулися".
В українців це називається "На криве дерево і цапи скачуть". Ні, це не вони лоханулися, це вони одурили країну, і хочуть ще.
Посилання на коментар

23 часа назад, Рыжая сказал:

От що Палій написав про Бутусова. І я повністю погоджуюсь

Чимало друзів вчора захоплювалися "батлом" Бубочки з журналістом Юрієм Бутусовим.
А я ні.
Просто я пам'ятаю як патріотичний "Цензор" раптом в одну мить у 2019 році став на бік Зеленського.
А ще, найважливіше, я дуже добре пам'ятаю, як у ключовий критичний момент весняної агресії Росії Бутусов раптом 2 квітня, у день очікуваного дзвінка Байдена Зеленському, злив інформацію "від правоохоронців" про "експертизу голосу" президента США Джозефа Байдена у "кримінальній справі" в Україні.
Якби цей життєво-важливий для України контакт з американським президентом у вирішальний для України момент було зруйновано, Росія напевно масштабно б вдерлася в Україну ще навесні.
Я історик, а в істориків хороша пам'ять, чого і всім бажаю.
P.S. І да, важко знайти огидніше видовище, як різні шарлатани, на яких тавра ніде ставити, різні Шустери і Гордони, які всіма кінцівками допомагали посадили Зеленського в крісло, зараз розповідають, як вони "лоханулися".
В українців це називається "На криве дерево і цапи скачуть". Ні, це не вони лоханулися, це вони одурили країну, і хочуть ще.

Нельзя одурить (очаровать) кого то  без его на то согласия. Если только не поставить на колени. Вот весь украинский  народ(73% и это тенденция) из за тотальной бедности !!!! и отсутствия даже признаков справедливости  и законности  ведется на популистов прислужников нынешнего неофеодального  устройства Украины. Мы отброшены фактически во времена падения Киевской Руси-отрабатываем траблы того безвременья и княжеских междуусобиц.  Я не историк .

Посилання на коментар

• Нравится 1
Посилання на коментар

Отголоски клоунской прессухи:

После критики Бутусовым Зеленского ГБР возбудило против журналиста уголовное дело

Из УГО уволили работников, не сбивших дрон журналистов над Гутой во время визита Зеленского и Ермака

Богдан обвинил президента во лжи

гдscreenshot-2021-11-27_21-33-41-868.jpg.webpан обвинил президента во лжи

Відео треба дивитися на Ютюбі

Тут повністю - треба клікнути на "Переглянути на YouTube"

Посилання на коментар

262427767_659317282113687_80384065008506

Посилання на коментар

13 часов назад, Radiola сказал:

Тоесть, он выступит и уйдет? 

Ага. Ще у  мене виникло питання. А на середні пальці їм кайданки одягнуть? ))))

Посилання на коментар

8 часов назад, Рыжая сказал:

А на середні пальці їм кайданки одягнуть? ))))

До речі, це вперше, коли депутатів заздалегідь просять бути коректними під час виступу при*здента.

Навіть при януку такого не було. 

Посилання на коментар

16 минут назад, Radiola сказал:

На завтра кловун запланував путч

Ага... Ковзанку заливає під ОПУ. Прийдуть путчисти з ковзанами

Посилання на коментар

1 минуту назад, Рыжая сказал:

Ковзанку заливає під ОПУ.

Згадалася недороблена ялинка януковича )))

• Нравится 1
Посилання на коментар

• 2 тижня потому...

Вчера "величайший" на "г+г" запел старую пестню о референдуме на тему Донбасса и Крыма. Что-то меня это начинает пугать. Все то, что происходит вокруг Украины - пугает. И даже  не так  многтысячный контингент рашистских войск, как все эти недомолки и слухи вокруг клоуна и наших т.с. союзников.

Боюсь, что вовка загонит нас в такую ситуацию, когда все варианты будут катастрофическими и выбирать придется только по числу человеческих жертв. ОНО исполнит свою миссию и уйдет, как сказала мольфарка. 

Посилання на коментар

3 часа назад, Radiola сказал:

Вчера "величайший" на "г+г" запел старую пестню о референдуме на тему Донбасса и Крыма

3 часа назад, Radiola сказал:

ОНО исполнит свою миссию и уйдет, как сказала мольфарка. 

Я бы не боялась сильно. Потому что все, на  что оно строит планы - идет в жопу. Только языком мелет. И еще... Сейчас цу нас около полумиллиона бывших АТОвцев. Думаю они не будут сидеть сложа руки

Посилання на коментар

В 11.12.2021 в 17:35, Рыжая сказал:

Вчера "величайший" на "г+г" запел старую пестню о референдуме на тему Донбасса и Крыма

Чем вам референдум не нравится

Посилання на коментар

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.

Увійти

• Створити...