Мастер_Вегард Опубліковано 5 липня, 2019 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2019 1 час назад, Radiola сказал: Я не вивчала родоводу Порошенка, але він намагався бути українцем, він хотів цього. І вже наприкінці його каденції я зрозуміла, що він щирий. Тим більше, там, де не потрібна була підтримка зі сторони, там де він все вирішував сам - якраз там він досяг успіхів, які оцінити важко - вони безцінні. Велике видно - на відстані. Ну пройдет 30 лет и страна оценит успехи Порошенко... Только, вот боюсь, что ГПУ оценит раньше.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 5 липня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 5 липня, 2019 1 час назад, Мастер_Вегард сказал: Только, вот боюсь, что ГПУ оценит раньше.... Мрії, путіна, портнова, коломойського, водолаза і майстра. Мила компанія ))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 5 липня, 2019 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2019 16 минут назад, Radiola сказал: Мрії, путіна, портнова, коломойського, водолаза і майстра. Мила компанія ))))) А ты не воруй... (c) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stark Опубліковано 5 липня, 2019 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2019 2 часа назад, Мастер_Вегард сказал: Какая, кстати, общая историческая память есть у жителей Донбаса и у жителей Галичины? Пока Галичина болталась на задворках Европы по восточной Украине прокатился сталинский Молох голодомора, который не то что память, а людей в живых не оставил... Так, i саме тому потрiбно працювати над об"єднанням нашого народу i побудови справдi потужної нацiї i держави. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 5 липня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 5 липня, 2019 2 часа назад, stark сказал: потрiбно працювати над об"єднанням нашого народу i побудови справдi потужної нацiї i держави. Усі знають, що потрібно, але ніхто не знає, як цього досягти - а Ви? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 5 липня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 5 липня, 2019 3 часа назад, Мастер_Вегард сказал: А ты не воруй... (c) Тобто, тому що ХТОСЬ крав, ви записалися до команди названих осіб? Якась повністю ущербна логіка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 6 липня, 2019 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2019 23 часа назад, Radiola сказал: Усі знають, що потрібно, але ніхто не знає, як цього досягти - а Ви? Я знаю,но это отнюдь не демократические методы. Пороху дали серьезные возможности,вплоть до применения военного законопроизводительства. Он пользовался самыми удобными. Поэтому именно украинцам в этом не понятно каком государстве жить мах. не комфортно, а вот всякой подлости и злонамеренности жить здесь очень комфортно. 22 часа назад, Radiola сказал: Тобто, тому що ХТОСЬ крав, ви записалися до команди названих осіб? Якась повністю ущербна логіка. Национально озабоченные ,обычно -очень чувствительны. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 7 липня, 2019 Поділитися Опубліковано 7 липня, 2019 05.07.2019 в 18:58, Radiola сказал: Тобто, тому що ХТОСЬ крав, ви записалися до команди названих осіб? Якась повністю ущербна логіка. Я отнюдь не записался в эту команду, просто мне претит когда человек, которого я всегда считал умным и склонным к аналитическим выводам, бессмысленно бросается лайном и по поводу и без повода... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 7 липня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 7 липня, 2019 3 часа назад, Мастер_Вегард сказал: бессмысленно бросается лайном и по поводу и без повода. Я никогда ничего бессмысленно не делаю. Другое дело, что мы в разном видим смысл. Я вижу смысл в том, чтобы опередить беду. Вы же говорите: а подождем, посмотрим. Когда до войны некоторые "радикалы" говорили, что войны с россией не миновать - никто, ни я, ни вы, в это не верили. И что? Потому, опекшись на молоке, я дую на воду. И последние события подтверждают не вашу, а мою праводу: если бы общество не возмутилось, в парламенте бы сейчас сидели шарий, клюев и кузьмин. Но даже это возмущение не гарантирует нам, что в парламенте не будут сидеть им подобные. Об этом и многом другом я и говорю В этом нет смысла? А в чем есть смысл? - ждать? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 7 липня, 2019 Поділитися Опубліковано 7 липня, 2019 Лично я со своим выбором определилась. И даже волонтером-наблюдателем записалась Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 7 липня, 2019 Поділитися Опубліковано 7 липня, 2019 1 час назад, Radiola сказал: Я никогда ничего бессмысленно не делаю. Другое дело, что мы в разном видим смысл. Я вижу смысл в том, чтобы опередить беду. Вы же говорите: а подождем, посмотрим. Когда до войны некоторые "радикалы" говорили, что войны с россией не миновать - никто, ни я, ни вы, в это не верили. И что? Потому, опекшись на молоке, я дую на воду. И последние события подтверждают не вашу, а мою праводу: если бы общество не возмутилось, в парламенте бы сейчас сидели шарий, клюев и кузьмин. Но даже это возмущение не гарантирует нам, что в парламенте не будут сидеть им подобные. Об этом и многом другом я и говорю В этом нет смысла? А в чем есть смысл? - ждать? Там и сейчас сидят им подобные, только лозунги у них патриотические, а дела нет... А что до Шария Клюева и пр. так наши тоже научились делать красивые спектакли где зрители наравне с артистами начинают верить в происходящее... Не все же только путину россиян за ноздри по Синаю водить... Предельно тупой спектакль... На какую то, совершенно рядовую встречу Порошенко приходят молодые люди с красными шариками, что даёт возможность Пороху рассказать всему миру как он победил трехглавого дракона Шария Клюева и Кузмина... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 7 липня, 2019 Поділитися Опубліковано 7 липня, 2019 Слуга народа» исключила из списка 7 человек: среди них Соколов и жена люстрированного прокурора Сьогодні о 13:40•Буквы Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 9 липня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 9 липня, 2019 07.07.2019 в 16:27, Мастер_Вегард сказал: Слуга народа» исключила из списка 7 человек: среди них Соколов и жена люстрированного прокурора Як вони взагалі могли потрапити в список? Хоча, якщо слідувати вашій логіці: 07.07.2019 в 13:46, Мастер_Вегард сказал: тоже научились делать красивые спектакли где зрители наравне с артистами начинают верить в происходящее... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Борис Опубліковано 9 липня, 2019 Поділитися Опубліковано 9 липня, 2019 Правильно сделали что исключили. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 10 липня, 2019 Поділитися Опубліковано 10 липня, 2019 09.07.2019 в 13:51, Борис сказал: Правильно сделали что исключили. Совершенно с вами согласен. Даже маленькие нюансы партийной технологии о многом говорят. Я вот как муха возле бочки с Порошенковской партией кружусь. Пока и близко не вижу чего то более достойного моему вниманию. . Хорошо что там только говно с медом перемешаны. Деготь я не употребляю из принципа. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 15 липня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 15 липня, 2019 Хто не знає, це Колєсніков - кандидат від *оппи Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 15 липня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 15 липня, 2019 Лідер партії Голос Святослав Вакарчук пропонує карати “переговорників” з Росією, не уповноважених на це державою, позбавленням волі на строк до 15 років. Про це Вакарчук заявив на прес-конференції. За його словами, дану практику використовують у багатьох країнах. Наприклад, у США ще в 1799 році ввела “акт Логана”, який вводить кримінальну відповідальність за будь-які переговори з країнами, з якими США перебували в стані конфлікту. “Ми пропонуємо подібний за духом і змістом закон. Його повна назва буде “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо заборони сепаратистських переговорів з представниками держави-агресора”, – сказав Вакарчук. Він пропонує внести зміни до статті 111 КК “держзрада”, і ввести покарання за такі дії – позбавлення волі на 13-15 років і заборону займати певні посади та займатися певною діяльністю на строк до п’яти років. До обов’язків СБУ проектом додається обов’язок реагувати на подібні “переговори”. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Fil Опубліковано 19 липня, 2019 Поділитися Опубліковано 19 липня, 2019 Когда политики пишут про себя правду! Это Одесса, детки! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 20 липня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 20 липня, 2019 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Fil Опубліковано 21 липня, 2019 Поділитися Опубліковано 21 липня, 2019 Ну що, певні результати, при чому очікувані, є. Тут я слухав Портнікова, і той радів тому що буцімто у суспільства з'явився попит на нові обличя, і от результат... Насправді все не так, ніякого попита, все було інакше, простіше. Просто після Ющенко у ПРУ і Путіна найбільший ворог і загроза пануванню в Україні певний час була - Тимошенко. От вони з Манафортом і вигадували всякі манипулятивні технології проти неї: Проти всіх, Нові обличя, бабушка, тощо. Це технології, на які попалися некритично мислячі громадяни, у тому числі і Портніков. Гумор в тому що ці технології вдарили не тільки по Тимошенко, а бумерангом і по самим авторам. Хто з них міг передбачати що до влади дійсно прийде зовсім нова сила і новий лідер, причому такий образливий для них, - Володарів життя. Так, їх переміг фактично КЛОУН На зараз ситуація такова що Слузі народу доведеться створювати коаліцію і з Голосом і з Батьківщиною, природними союзниками. А в опозиції, в одній пасочці опиняться всі регонали, Від Бойка до Порошенко. При чому в дуже глибокій опозиції. А країну поведуть вперед зовсім інші люди, і Тимошенко! Справедливість існує. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 21 липня, 2019 Поділитися Опубліковано 21 липня, 2019 1 минуту назад, Fil сказал: Ну що, певні результати, при чому очікувані, є. Тут я слухав Портнікова, і той радів тому що буцімто у суспільства з'явився попит на нові обличя, і от результат... Насправді все не так, ніякого попита, все було інакше, простіше. Просто після Ющенко у ПРУ і Путіна найбільший ворог і загроза пануванню в Україні певний час була - Тимошенко. От вони з Манафортом і вигадували всякі манипулятивні технології проти неї: Проти всіх, Нові обличя, бабушка, тощо. Це технології, на які попалися некритично мислячі громадяни, у тому числі і Портніков. Гумор в тому що ці технології вдарили не тільки по Тимошенко, а бумерангом і по самим авторам. Хто з них міг передбачати що до влади дійсно прийде зовсім нова сила і новий лідер, причому такий образливий для них, - Володарів життя. Так, їх переміг фактично КЛОУН На зараз ситуація такова що Слузі народу доведеться створювати коаліцію і з Голосом і з Батьківщиною, природними союзниками. А в опозиції, в одній пасочці опиняться всі регонали, Від Бойка до Порошенко. При чому в дуже глибокій опозиції. А країну поведуть вперед зовсім інші люди, і Тимошенко! Справедливість існує. Сейчас Радиола Вас забанит.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Fil Опубліковано 21 липня, 2019 Поділитися Опубліковано 21 липня, 2019 16 минут назад, Мастер_Вегард сказал: Сейчас Радиола Вас забанит.... А по суті? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 21 липня, 2019 Поділитися Опубліковано 21 липня, 2019 Только что, Fil сказал: А по суті? По сути, нужно смотреть на конечный результат. Стояла задача монокоалиции или про запас пытались подстраховаться Вакарчуком... Нужны официальные и конечные результаты.... Юля, как самый последний вариант, Новым хозяевам Украины, Юля не очень подходит.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 21 липня, 2019 Поділитися Опубліковано 21 липня, 2019 Если уже совсем по сути - Украина Ротшильдам и Рокфеллерам стала не интересна, уздечку передали или Бриттам или, что вероятнее, Моссаду... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Fil Опубліковано 21 липня, 2019 Поділитися Опубліковано 21 липня, 2019 6 минут назад, Мастер_Вегард сказал: Если уже совсем по сути - Украина Ротшильдам и Рокфеллерам стала не интересна, уздечку передали или Бриттам или, что вероятнее, Моссаду... Україна "цікава" тільки для РФ, але як раз їй нічого з цих виборів не впало. Тому дихайте вільно, ніякий Моссад за вами не прийде. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 21 липня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 21 липня, 2019 3 минуты назад, Fil сказал: Україна "цікава" тільки для РФ, але як раз їй нічого з цих виборів не впало. Тому дихайте вільно, ніякий Моссад за вами не прийде. Ггггг.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 21 липня, 2019 Поділитися Опубліковано 21 липня, 2019 5 минут назад, Fil сказал: Україна "цікава" тільки для РФ, але як раз їй нічого з цих виборів не впало. Тому дихайте вільно, ніякий Моссад за вами не прийде. Он уже пришел, сегодня новый полк подгрузился.... 3 минуты назад, Radiola сказал: Ггггг.... Что Гггг...? Зеленский же путину Украину продаст. Так что у Вас гггг? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 21 липня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 21 липня, 2019 1 час назад, Fil сказал: Просто після Ющенко у ПРУ і Путіна найбільший ворог і загроза пануванню в Україні певний час була - Тимошенко Ггггг... Це коли ВОНА була загрозою? Після хі-хі чи ДО? 1 час назад, Мастер_Вегард сказал: Так, їх переміг фактично КЛОУН Че вы сказали? какой я вам КЛОУН?! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 22 липня, 2019 Поділитися Опубліковано 22 липня, 2019 Ну неужели у кого-то не взорвется мозг? Львовская область проголосовала за Голос, который уже сегодня активно обсуждает вопрос создания коалиции со Слугой народа... Зрада повсюду... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Fil Опубліковано 22 липня, 2019 Поділитися Опубліковано 22 липня, 2019 11 часов назад, Radiola сказал: Ггггг... Це коли ВОНА була загрозою? Після хі-хі чи ДО? І після і ДО, і головне, ПІД ЧАС хі-хі Це добре видно хоча б по її газових контрактів, які для Газпрому вийшли боком навіть попри всі старання Януковича і його міністра Порошенко, грати за РФ. Цитата Че вы сказали? какой я вам КЛОУН?! А як можновладці ще Зеленського сприймають? І зараз, то пан Клімкін, то пан Парубій взбрикне, не хоче співпрацювати з "шутом и циркачем". При чому я власне Парубія дуже поважаю, але вже зажрався, пора гнати. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.