Перейти до змісту
Український політичний форум

Вибори у ВР України 2019 рік

Рекомендовані повідомлення

Де юре  передвиборча кампанія ще не отримала відмашку. Але, читаюч деяку інформацію, чітко розумію, що де факто агітація, націлена на вибори до парламенту, вже йде повним ходом.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 77
  • Створена
  • Остання відповідь

Да кому он всрался,лещенко

Посилання на коментар

• 1 місяць потому...

Новина тижня: Притула  30--й номер списку "Голосу" Вакарчука.

Поважаю цю людину, він багато допомагає нашим військовим, сама кілька разів зверталася до нього за допомогою, коли збирали необхідні речі для відправки в АТО. А непрохідний, як на зараз номер - гарний стимул голосувати за "Голос" тим, хто, як я, поважає Притулу, але на відміну від мене - не переносить Пороха.

D9RPgDaXoAAGg3p.jpg

Посилання на коментар

Они бл ,не наигрались  никак

Посилання на коментар

• 2 тижня потому...

Начиная с 1991 г. (а то и ранее) и по сей день, читаем лозунги, переросшие в кричалки, вроде:  "Украина понад усэ" или "И запам`ятай чужынець, тут хазяин ураинець". Ну и многое подобное. В принципе, всё верно. Однако, берёт сомнение, так ли это? Ну а далее, толи с юмором, толи всерьёз. Как кому понравится.

У нас в Украине, модно стало называть россиян, ватниками. Тогда, скажем, учитывая наши национальные особенности, украинцев можно назвать "кожухами", что и неплохо, надёжно и добротно. Только вот одно мне непонятно, почему нашими "кожухами", правят лапсердаки"?  Полным ходом идёт подготовка и  агитация к выборам в ВР. И вновь, нескончаемая вереница тех, что ложа руку на сердце, призывают нас згадаты тэ, що воны козацького роду. Вальцманы, Гройссманы, Бакаи, Турчиновы, Капительманы, Фротманы, Этинзоны, Добкины, Кернесы, Гурвицы, Яроши, Рабиновичи......  список бесконечен.  И многие из них, будут выбраны.

Кто сможет объяснить, почему так будет?

Посилання на коментар

7 часов назад, Антирагуль сказал:

У нас в Украине...

198.16.*.*

Країна: Нідерланди
Регіон: Північна Голландія
Місто: Харлем
Посилання на коментар

Не показатель. Я тоже выхожу через VPN

Посилання на коментар

25 минут назад, Рыжая сказал:

Не показатель. Я тоже выхожу через VPN

Для чого? Боїтесь когось?

Посилання на коментар

9 часов назад, Антирагуль сказал:

И вновь, нескончаемая вереница тех, что ложа руку на сердце, призывают нас згадаты тэ, що воны козацького роду. Вальцманы, Гройссманы, Бакаи, Турчиновы, Капительманы, Фротманы, Этинзоны, Добкины, Кернесы, Гурвицы, Яроши, Рабиновичи......  список бесконечен

Удивительно, почему в этом списке нет Вовки клоуна? А? 

Кстати, ни разу не слышала, чтобы из названных кто то призывал вспомнить, что он казацького роду. Какая -то белеберда написана в вашем сообщении. 

Предупреждаю, на форуме нацизм запрещен!

Посилання на коментар

Свіжі рейтинги

результати опитування, проведеного Соціологічною групою "Рейтинг" протягом 29 червня – 3 липня. 

Посилання на коментар

13 часов назад, Radiola сказал:

Свіжі рейтинги

результати опитування, проведеного Соціологічною групою "Рейтинг" протягом 29 червня – 3 липня. 

А де демсокира?

Посилання на коментар

11 часов назад, ukrop.de сказал:

А де демсокира?

Не зустріли ні одного українця, хто б за них хотів голосувати.  

Посилання на коментар

25 минут назад, stark сказал:

сподiваюся, Вакарчук i його партiя зроблять законодавчий фурор у ВР. I всякi там Добкiни, Вiлкули, Бойки... принаймнi будуть безсилi 

Щоб зробити "законодавчий фурор у ВР", треба мати переконливу більшість. Голосу це не світить. 

Посилання на коментар

Штаб партії "Слуга народу" проводить для своїх кандидатів у нардепи групові тренування, щоб навчити, як спілкуватися з журналістами і уникати незручних питань.

Про це йдеться у статті "Української правди" "Нові партії на виборах. Хто і чим займається в штабах "Слуги народу" та "Голосу"".

За даними журналіста, на День Конституції "Слуга народу" зібрала списочників, де їхні "скіли прокачували" штабні юристи, медійники та діджитал-офіс. 

"Упродовж кількох годин їх вчили, як поводитися з журналістами: правильно спілкуватися, відповідати на незручні запитання або ж уникати їх, змінювати тему розмови", - йдеться у статті. 

Також СММники пояснювали майбутнім депутатам, якими в ідеалі повинні бути їхні сторінки у соцмедіа, просили утримуватися від політичних жартів, критики опонентів у Фейсбуці.

Крім того, кандидатам рекомендували уважно переглянути історію своїх постів, щоб ненароком ні в кого не знайшли еротичних фото чи брутальних висловлювань. 

Посилання на коментар

А розробкою  стратегії та програми партії "Слуга народу" займаються політичні консультанти Микита Потураєв та Денис Семенов, які раніше працювали з Віктором Пінчуком, Сергієм Тігіпком та партією "УКРОП" Ігоря Коломойського.

Посилання на коментар

2 минуты назад, Radiola сказал:

А розробкою  стратегії та програми партії "Слуга народу" займаються політичні консультанти Микита Потураєв та Денис Семенов, які раніше працювали з Віктором Пінчуком, Сергієм Тігіпком та партією "УКРОП" Ігоря Коломойського.

Там дураков не держали...

Посилання на коментар

2 часа назад, Radiola сказал:

Не зустріли ні одного українця, хто б за них хотів голосувати.  

Не росповсюджени, мабудь нарид  ще спить

15 часов назад, Radiola сказал:

90b0e-0000000.jpg

Лялечко

Посилання на коментар

Чекайте ще Бобула в парламентi ))  https://brothernews.info/politics/vakarchuk-pritula-ivo-bobul-kto-iz-ukrainskih-zvezd-idet-v-verhovnuju-radu

Може вони всi там влаштують нам спiльний концерт?)

Посилання на коментар

32 минуты назад, Мастер_Вегард сказал:

Там дураков не держали...

Скажи мне, кто твой политтехнолог и я скужу, какую страну ты будешь строить.

Когда я писала об окружении зеленского - я именно это имела ввиду. Там нет ПРОУКРАИНСКИХ людей, там в лучшем случае макурты.

Манку́рт — людина зі стертою історичною пам'яттю. 

Посилання на коментар

Он чуть чуть лох...

Я видел почти изнутри, как проходили его президентские выборы в 2015...

Весь его штаб спер примерно 90% денег из выборного бюджета и обеспечил ему несколько процентов голосов...

Посилання на коментар

7 минут назад, Radiola сказал:

Скажи мне, кто твой политтехнолог и я скужу, какую страну ты будешь строить.

Когда я писала об окружении зеленского - я именно это имела ввиду. Там нет ПРОУКРАИНСКИХ людей, там в лучшем случае макурты.

Манку́рт — людина зі стертою історичною пам'яттю. 

Да, есть разные политтехнологии для одурачивания населения, мы за последние 15 лет видели несколько диаметрально противоположных вариантов...

Но это все, как известно, идеологическая надстройка, отработанная к 21-му веку практически идеально...

И как правило, по меньшей мере в Украине, под этой надстройкой скрывается не менее известный лозунг - ГРАБЬ НАГРАБЛЕННОЕ!!!

И реализацию этого лозунга мы тоже наблюдаем уже 15-ть лет + Кучма...

Патриотизм - это четкое, ясное, хорошо аргументированное объяснение того,
почему мы должны жить хуже других. (Жванецкий)

Какая, кстати, общая историческая память есть у жителей Донбаса и у жителей Галичины?

Пока Галичина болталась на задворках Европы по восточной Украине прокатился сталинский Молох голодомора, который не то что память, а людей в живых не оставил...

Посилання на коментар

14 минут назад, Мастер_Вегард сказал:

Я видел почти изнутри, как проходили его президентские выборы в 2015...

Весь его штаб спер примерно 90% денег из выборного бюджета и обеспечил ему несколько процентов голосов...

Давайте не будемо апелювати такими аргументами як, я бачив, я брав участь - якщо ви цього не можете довести. А ви цього довести не можете. 

Посилання на коментар

29 минут назад, stark сказал:

Чекайте ще Бобула в парламентi ))  https://brothernews.info/politics/vakarchuk-pritula-ivo-bobul-kto-iz-ukrainskih-zvezd-idet-v-verhovnuju-radu

Може вони всi там влаштують нам спiльний концерт?

Яйдцами™ по роялю

Посилання на коментар

9 минут назад, Мастер_Вегард сказал:

Пока Галичина болталась на задворках Европы по восточной Украине прокатился сталинский Молох голодомора, который не то что память, а людей в живых не оставил...

Ваш сталін і на Галичині встиг надолужити прогаяне, коли " Галичина болталась на задворках Европы" - просто для цього йому треба було менше часу. Тим більше, скільки там тої Галичини. 

Причина манкурства в іншому: більшість східняків - московити за походженням. Вони прийшлі, не народжені в Україні - ось чому в їх генотипі нема нічого українського. Таким є Вовка і все його оточення. 

Я не вивчала родоводу Порошенка, але він намагався бути українцем, він хотів цього. І вже наприкінці його каденції я зрозуміла, що він  щирий. Тим більше, там, де не потрібна була підтримка зі сторони, там де він все вирішував сам - якраз там він досяг успіхів, які оцінити важко - вони безцінні. Велике видно - на відстані. 

17 минут назад, Мастер_Вегард сказал:

Патриотизм - это четкое, ясное, хорошо аргументированное объяснение того,
почему мы должны жить хуже других. (Жванецкий)

Це той жванецький, який не погидував отримати медальку від хуйла? 

Фууууууууу

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...