ukrop.de Опубліковано 26 листопада, 2022 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2022 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 27 листопада, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2022 Ностальгія за совком? - ось від кого я не чекала, так це від Укропа Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 27 листопада, 2022 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2022 Считайте меня красноармейцем)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 27 листопада, 2022 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2022 6 годин тому, Radiola сказав: Ностальгія за совком? - ось від кого я не чекала, так це від Укропа Ти мене розсмішила. Він типовий совок... Він його ховає під оболонкою Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 27 листопада, 2022 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2022 А чо й та яво хавайю, вон даже в ролеке два раза ленин был мельком виден.))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 26 грудня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 26 грудня, 2022 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 16 серпня, 2023 Поділитися Опубліковано 16 серпня, 2023 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 17 серпня, 2023 Поділитися Опубліковано 17 серпня, 2023 Ой, яке чудове літо, Ой, які спекотні дні, Я так хочу загоріти! Бачу я Багами в сні! Прошу тебе, мій миленький, Тільки мені не відмов, Помандруєм океаном, Пошукаємо любов! Приспів: Я хочу так на Багами! Там ананаси й банани, Там океан, там красиво! Поїдь зі мною, мій милий! Я хочу так на Багами! Там ананаси й банани, Там океан, там красиво! Поїдь, поїдь! На Багамах, мов у раю, Синій-синій океан, На Багами я бажаю, Буде солодко нам там! Прошу тебе, мій миленький, Ти зі мною не жартуй, На Багами, на Багами Ти зі мною помандруй! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 23 серпня, 2023 Поділитися Опубліковано 23 серпня, 2023 Посвящяется уничтожению русогойской системе с400 на мысе ТАРХАНХУТ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 26 серпня, 2023 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2023 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 5 вересня, 2023 Поділитися Опубліковано 5 вересня, 2023 https://youtu.be/wnop1jorL5Y?si=EmZQeNbASpwOSj9Phttps://youtu.be/wnop1jorL5Y?si=EmZQeNbASpwOSj9P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 15 вересня, 2023 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2023 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 13 листопада, 2023 Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2023 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 21 грудня, 2023 Поділитися Опубліковано 21 грудня, 2023 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 31 грудня, 2023 Поділитися Опубліковано 31 грудня, 2023 2024 Хай щастить Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 5 січня, 2024 Поділитися Опубліковано 5 січня, 2024 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 14 січня, 2024 Автор Поділитися Опубліковано 14 січня, 2024 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 20 червня, 2024 Поділитися Опубліковано 20 червня, 2024 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.
Увійти