Перейти до змісту
Український політичний форум

Український націоналізм

Radiola

Рекомендовані повідомлення

Мне как раз нравица ваша трактовка

Но кроме нее  украинская Википедия предлагает ещё две трактовки национальности ,которые мне нравятся не меньше)))

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 65
  • Створена
  • Остання відповідь
02.02.2020 в 21:23, ТРИФОН сказал:

У каждой власти, режима своя история.

Однозначно. Это либо документально-художественная или художественно-документальная наука.  

02.02.2020 в 22:46, Radiola сказал:

А я говорю про національність, яка передбачає кровну приналежність. Тобто, ти можеш жити хоч в чорта на кулічках, якщо ти народився від батька українця - ти також  українець. 

Можно вам ребус, как профессионалу в национальном вопросе? А что если отец у троих детей один и мать кстати тоже, а национальность (по документам), у одного из детей - украинец, а у двоих - русские. Родители оба по свидетельству - украинцы, хотя не жили и одного дня в Украине (только рядышком с ней), на мове никогда не разговаривали, но понимают (отчасти). Как вам такой пердимонокль?))) 

Посилання на коментар

05.02.2020 в 12:45, Ganz сказал:

Однозначно. Это либо документально-художественная или художественно-документальная наука.  

А у вас в роли сказочника вьіступает Хуйло.

Еще тот историк. Из последнего: Польша виновата в том, что началась Вторая  Мировая. 

05.02.2020 в 12:45, Ganz сказал:

по свидетельству - украинцы, хотя не жили и одного дня в Украине (только рядышком с ней), на мове никогда не разговаривали, но понимают (отчасти)

Як тупому  пояснити, що національність по крові не залежить від того, де, хто живе і яку мову знає?

Може хтось знає спосіб, чи методику? Бо у мене слова культурні закінчилися, а хамити не хочеться (

03.02.2020 в 18:21, ukrop.de сказал:

Мне как раз нравица ваша трактовка

Но кроме нее  украинская Википедия предлагает ещё две трактовки национальности ,которые мне нравятся не меньше)))

Слово "коса" має ще більше значень - і що? Я маю враховувати їх всі, коли маю на увазі тільки одне?) 

Посилання на коментар

5 часов назад, Radiola сказал:

Як тупому  пояснити, що національність по крові не залежить від того, де, хто живе і яку мову знає?

Може хтось знає спосіб, чи методику? Бо у мене слова культурні закінчилися, а хамити не хочеться (

Я понимаю, что вы очень умная. Но не до такой же степени. Ей Богу! Я вас вопрошаю, как можно идентифицировать чела, что он украинец (допустим), если он не знает украинский язык, никогда не жил в Украине, какой анализ крови (общий, биохимический и т. д) определит, что он украинец или нет. Вот у меня отец по старому паспорту украинец, а мой покойный дядя по паспорту был русский и отец у них один. Такая вот оказия свершилась. Может пойти анализы сдать, или обратится в бюро находок за утерянной в бумажной кутерьме, национальностью? 

Посилання на коментар

4 минуты назад, Ganz сказал:

вас вопрошаю, как можно идентифицировать чела, что он украинец (допустим), если он не знает украинский язык, никогда не жил в Украине, какой анализ крови (общий, биохимический и т. д) определит, что он украинец или нет

Скажите, а есть национальность американец? 

Посилання на коментар

26 минут назад, Ganz сказал:

Ну это как землянин, только в облегчённой версии).

Так зачем заморачиваться национальностью? Это уже  первый шаг к нацизму и расизму.

Посилання на коментар

11 минут назад, Рыжая сказал:

Так зачем заморачиваться национальностью? Это уже  первый шаг к нацизму и расизму.

Знати свою історію, предків, мати історичну пам"ять - це нацизм? 

Нагадаю ще Вам: нацизм - перш за все, ідеологія ПЕРЕВАГИ одного народу/нації/національності, над іншою. Знати, не означає пропагувати свою первагу, вважати себе кращим, вищим. Це просто - ЗНАТИ і все. 

Коли у людини здорове нутро, коли голова не забита пропагандою, а думає сама - вона ніколи не скотиться у цьому питанні до нацизму.

А так... давайте заборонимо автомобілі, бо деякі неадекватні їздуни наражають на небезпеку інших учасників руху. Давайте їздити на велосипедах, самокатах, волах і конях

Посилання на коментар

4 минуты назад, Рыжая сказал:

Вот именно. Есть гражданство и этого достаточно. Пусть будет как с гражданином Рабиновичем, которого остановили гаишники за превышение... 

-Превышаем? Платите штраф! 

-Ну откуда у бедного еврея деньги? 

-А зачем же вы тогда превышаете? 

-Ну а какой русский, не любит быстрой езды? 

Посилання на коментар

1 час назад, Рыжая сказал:

Скажите, а есть национальность американец? 

Є АМЕРИКАНСЬКИЙ народ, який складається з людей різних національностей: французи, індуси, китайці, українці, євреї, поляки, чорношкірі різного походження 

Кожен з них скаже, що він американець. І якщо він не іван безродний, розкаже, хто його предки. Америку, на відміну від рашки, ще ніхто не називав тюрмою народів. Там у мексиканському штаті не будуть судити місцеву газету за те, що вони друкують її на іспанській мові.

36 минут назад, Ganz сказал:

Вот именно. Есть гражданство и этого достаточно

Для івана безродного, який зріся свого родства. А зараз, коли  вбивають його предків, ховається за ширмою безродності, замість того, щоб стояти на стороні українців - мялить щось про нейтралітет.

Почуття огиди - ось що викликаєте ви і ТАКА ваша позиція.  

В росії живуть мільйони етнічних українців - першого і другого коліна родства, тобто, такі, які точно знають, що їх батьки і діди - родом з України.

І що? Як вони впливають на політику кацапської влади, яка почала агресію проти України? А ніяк! Бо вони зреклися свого родства, сказавши словами нашого преЗЕдента: а какая разница.

Ось вам і какая разніца....

1 час назад, Ganz сказал:

Польша просто отжала у поставленной на колени Гитлером Чехословакии, Тишанскую область, под шумок.

Тут читаємо, а тут рибу завертаємо? 

Це ваше про Польшу, як вона там щось віджала - перша частина фантазій хуйла. А було продовження, яке ви волієте тут не згадувати. А якраз ця хуйловська версія поставила з ніг на голову історію початку Другої світової. І ця ж версія дуже перегукується із сьогоденням - з війною в Україні. Тобто, гопник - він і в історичних трактатах  гопник, він і в житті мародер. 

Коли хуйло сказав, що війну почала Польша, яка щось там віджала у чехів, йому нагадали, що в той час срср займався тим самим і не в таких, як поляки, скромних розмахах. На що ваш історичний гопник відповів: мовляв, Польша на той час займалася своїми проблемами (!!!!) і в нас (тобто, у совка) не було в кого запитатися на рахунок віджатих територій.

Нічого не нагадує? Крим, Донбас - ви  не так само віджимали? Не під тим самим приводом? Ото ж бо...

Тому, не вам розповідати про чужі історичні казки на екранах і в книжках, коли у самих  казкар на чолі держави.

Посилання на коментар

27 минут назад, Radiola сказал:

Знати свою історію, предків, мати історичну пам"ять - це нацизм? 

У вас каша в голове. Мы вообще тут о национальности говорим. А не о генеалогии и истории.

Американцы гордятся тем, что они граждане Америки. И не важно национальность. Так и в Украине должно быть. Мы должны городиться, что мы граждане Украины. И не потому что мы ЧИСТОКРОВНЫЕ украинцы. Немало людей других национальностей сделали немало для  Украины. А многие украинцы по  крови были мудаками и предателями. Я сужу человека не по его национальности или языку. Сужу по делам. Кто более ценен для истории Украины? Белорус Жизневский или украинка Савченко

Посилання на коментар

27 минут назад, Radiola сказал:

Як вони впливають на політику кацапської влади, яка почала агресію проти України? А ніяк! Бо вони зреклися свого родства, сказавши словами нашого преЗЕдента: а какая разница.

Да. Они стали гражданами России. И поддерживают России. Это нам может нравится или нет, Но это так.  Сколько эмигрантов в Америке. И поддерживают они именно Америку, а не те страны, из которых они приехали. 

Посилання на коментар

2 минуты назад, Рыжая сказал:

Американцы гордятся тем, что они граждане Америки. И не важно национальность.

Та неужели? 

Наверное потому там украинцы до сих пор знают украинский язык, потому что им не важно, что они украинцы по крови?!

Я это даже обсуждать не хочу с людьми, которым не важно и какая разница.

30 минут назад, Radiola сказал:

В росії живуть мільйони етнічних українців - першого і другого коліна родства, тобто, такі, які точно знають, що їх батьки і діди - родом з України.

І що? Як вони впливають на політику кацапської влади, яка почала агресію проти України? А ніяк! Бо вони зреклися свого родства, сказавши словами нашого преЗЕдента: а какая разница.

Ось вам і какая разніца....

!!!!!

4 минуты назад, Ganz сказал:

Да африканцев туда веками на курорт возили. А Мартин Лютер Кинг в своё время напраслину на ослепительно Белый Дом возвёл. 

Не важливо, що було, Важливо, що СТАЛО

А у вас - що було - те і стало, на відміну від американців, де українці знають мову, впливають на політику щодо України і навіть на політику в Україні, допомагають при потребі.

На відміну від українців в Мордорі. 

Чи може в рашці не такі самі українці живуть? Хтось їх сортував перед відправкою: ті в Америку,а ті - в рашку? 

7 минут назад, Рыжая сказал:

Сколько эмигрантов в Америке. И поддерживают они именно Америку, а не те страны, из которых они приехали

https://uk.wikipedia.org/wiki/Світовий_Конґрес_Українців

10 минут назад, Рыжая сказал:

У вас каша в голове. Мы вообще тут о национальности говорим. А не о генеалогии и истории.

А національність - це не історія? Тоді чому Ви так чітко тут розписали своїх предків по національності?

І ще цікаво знати, якщо прийдеться, що напишуть про вас ваші нащадки? Хто ви по національності? Чи напишуть словами кловуна: какая разница - адже ви себе саме так спозиціонували по цьому питанню.

14 минут назад, Рыжая сказал:

Сужу по делам. Кто более ценен для истории Украины? Белорус Жизневский или украинка Савченко

А це тут до чого? 

До речі, не я, а ви почали порівнювати людей по крові. В той час як я просто кажу: треба ЗНАТИ і все. Просто - ЗНАТИ!  І ні в якому разі не порівнювати і тим більше, не робити висновки, хто вище, а хто нижче. Люди скрізь однакові - є погані, є хороші. І не має значення, яка кров у тобі тече.

Посилання на коментар

20 часов назад, Radiola сказал:

Я это даже обсуждать не хочу с людьми, которым не важно и какая разница.

Да. Для меня язык вторичен. Если тварь говорит на украинском, то я ее и буду считать тварью. А если чедовек любит Украину, но говорит на русском или любом другом языке, то я его буду уважать. Если ты этого не понимаешь, то нам таки нечего обсуждать.

И еще. Америка говорит на английском. Южная Америка - испанский, португальский. КАнада - английский. французский. Швейцария - немецкий, французский. итальянский, раманшский. Австралия - английский. Индия - английский, хинди. нет языков коренного населения. Разве, что частично в Швейцарии. И никаких трагедий.

Дело не в языке. Дело в душе. 

А делить по чистоте нации - это настоящий нацизм. И идеология Тягныбока.

Посилання на коментар

34 минуты назад, Рыжая сказал:

Дело не в языке. Дело в душе. 

А ще в Україні, яку ви прирікаєте такою позицією на вимирання. 

Нацизм, ВТРЕТЄ повторюю - ідеологія ВОЗВИШЕННЯ. 

Де в моїх закликах ЗНАТИ, возвишення? Ото ж бо. 

Вчіть теорію і ніколи не помилитися у висновках. 

Посилання на коментар

52 минуты назад, Radiola сказал:

Вчіть теорію і ніколи не помилитися у висновках. 

Задекларовані положення ідеології націонал-соціалізму:

1.  
  2. Націоналізм: головним чинником солідарності є належність до однієї нації. 

Нічого не нагадує?

Щодо Свободи..(До лютого 2004 року мала назву Соціал-Національна партія України.)

Ідеологи СНПУ спиралися на праці ідеолога Організації Українських Націоналістів (ОУН) 1930-х рр. Миколи Сціборського, який розробив альтернативний демократії політичний режим націократії. У зовнішній політиці СНПУ орієнтувалася на створення «Великої України»

З самого початку своєї діяльності партія намагалася позиціювати себе як месіанський загальноєвропейський рух. 19 листопада 1995 р. під час своєї презентації у львівському театрі ім. Марії Заньковецької представники СНПУ заявили: «У зв'язку з перспективою масової деградації людей і цілих народів, ми є останньою надією білої раси і людства взагалі…».

І скажіть мені. що це не нацизм? 

От чому  я НІКОЛИ не підтримувала Свободу. А Ви зараз пропогуєте її гасла.

І до речі... Пані щира українка, а чому Ви пишете російською?

Посилання на коментар

Задекларовані положення ідеології націонал-соціалізму:

Це вже по бажанню. А щодо нашої дискусії - то значення поняття "нацизм", щоб не писати всякі дурниці. 

От чому  я НІКОЛИ не підтримувала Свободу.

А це тут до чого? 

Я взагалі дивуюся, а за що ви підтримували Порошенка. Адже йому  НЕ ОДНАКОВО, на якій мові, під яким пам"ятником, на якій вулиці. На відміну від зеленського і, як я тепер вияснила, і вас також (

Нам не однаково, яка мова, тому що українська об’єднує і консолідує. Що не заважає нам поважати і тих співвітчизників, які говорять російською, кримськотатарською, іншими мовами. Це їхнє беззаперечне право.

Нам не однаково, які пам’ятники. Як не було байдуже німцям, коли вони знесли численні пам’ятники Гітлеру. Ми очистили нашу карту від комуністичних ідолів. Місцеві громади тепер самі вирішують, як називати вулиці і кому зводити монументи.

Нам не однаково, яка церква, і тому ми вибороли Томос. Ми розуміємо, що РПЦ в Україні не просто конфесія, а інструмент геополітичного впливу Росії. Але громадяни вільні обирати свій шлях до Бога. Навіть якщо для когось він і досі пролягає, на жаль, через Москву.

Більшості українців не однаково, вступимо ми до НАТО чи сповземо у Ташкентський пакт… Будемо частиною Європи, чи повернемося до сфери російського впливу.

3 часа назад, Рыжая сказал:

А если чедовек любит Украину, но говорит на русском или любом другом языке, то я его буду уважать. Если ты этого не понимаешь, то нам таки нечего обсуждать

Якщо людина ЛЮБИТЬ УКРАЇНУ, вона не скаже, що для неї мова - вторинна. Бо в нашій ситуації - вона якраз ПЕРВИННА. 

Але ми тут не про мову, не про націоналізм і навіть не про нацизм і тим більше, не про націонал-соціалізм.

Ми тут про національність (по крові), яку треба знати, щоб не бути безродними іванами. 

До речі, Катя, я Вас там вище запитала, ви не відповіли. Чому? 

23 часа назад, Radiola сказал:

Ви так чітко тут розписали своїх предків по національності

... цікаво знати, якщо прийдеться, що напишуть про вас ваші нащадки? Хто ви по національності? Чи напишуть словами кловуна: какая разница - адже ви себе саме так спозиціонували по цьому питанню.

Посилання на коментар

22 минуты назад, Radiola сказал:

До речі, Катя, я Вас там вище запитала, ви не відповіли. Чому? 

Не побачила. 

Щодо ащадків. Ті, що вже є знають, що я українка. І вони теж. 

Син у мене більш патріотичний. Донька не дуже цікавиться політичними питаннямию

Мова - я білінгва. Народилася в селі на Черкащині. Вдома говорили українською. Але часто тоді гостювала у тітки в Києві. У неї чловік був росіянин. Взагалі мови не знав. Тому у тітки в родині говорили російською.

Коли меня було 8 років, то переїхала з мамою до Києва. І пішла в російську школу - української не було поруч. 

Отак і було - вдома українська. В школі російська.

от тому я і кажу, що для мене мова втринна. 

так сталося, що Україна протягом кількох століть була власне колонією Россії. Нас позбавляли мови, історії, пам*яті. Так, це треба вертати. Але за рук-десять... навіть 50 це не станеться. Це досить довгий процес. І насильно тут нічого не зробиш. Методи Фаріон лише шкодять. Треба робити так, щоб українська була престижною. Але спершу треба випалити в українців меншовартість. Порошенко почав цей процес. А зараз через цього шмарклю українці знову починають відчувати сеье приниженими... Це боляче. Доведеться знову починати ве з початку... 

Посилання на коментар

9 минут назад, Рыжая сказал:

І насильно тут нічого не зробиш

Звичайно. 

Але починати з чогось треба. Я пропоную з того, щоб перестати говорити словами клоуна: какая разница. 

А процес іде - це очевидно. І треба ще знати, що швидко у таких питаннях і при нашій ситуації - не буде. 

Підтримую Вашу позицію щодо Порошенка. Пам"ятається, ми з Вами одного разу дуже посперечалися на цю тему. Просто Ви - вірите, а мені треба мати щось в руках на підтвердження результату.  Прозріння прийшло несподівано і неочікувано. Одного разу я зрозуміла: така Україна мені подобається. 

Ця моя родичка, яка голосувала за кловуна, вона молода і дурна  і зовсім не люмпен. Вона просто лоханулася, бо не мала життєвого досвіду, щоб самій розібратися  і авторитету, щоб їй могли підказати. Тому вона каже на всі досягнення Пороха, не своїми словами навіть: а ви думаєте, що це все він сам робив? Це робили багато людей, а він приписав результат собі.

Я вибила табуретку з-під її теорії одним запитанням: Якщо так, тоді чому ось це стало можливим тільки тепер? Чому всі українофоби України осміліли саме зараз, а при Порошенку мовчали? Вона не знала, що відповісти:

"Знайти тональність української мови, щоб глядач її сприймав, досить непросто, – пояснює Олена Єремєєва, продюсерка серіалів та фільмів каналу. – За нашими спостереженнями, мелодрами українською мовою виглядають гірше, ніж комедії. 

Посилання на коментар

Та не однаково мені,
Як Україну злиї люде
Присплять, лукаві, і в огні 
Її окраденую збудять...
Ох, не однаково мені!

(Т. Шевченко)

Посилання на коментар

Попався на очі пост Віталія Гайдукевича. Дещо в тему нащої суперечки

Вельмишановні адміністратори і модератори, а головне - дописувачі групи - думайТЕ, що пишите, репостите і апрувите. Якщо в когось є бажання репостити персоналій рівня Фаріон, то Ви помилилися адресою - не тут. Печерний націоналізм, націонал-соціалізм не є ідеологією нашої спільноти. Ми є республіканці (неоконсерватори) і в площині національно-патріотичних ідей ГО обстоює логіку "націоналізм здорової людини". Є бажання процитувати? Є вдосталь "наших" джерел розумної думки, що вкладаються в Принципи і Цінності спільноти: Берк, Липинський, Скоропадський, Черчилль, Тетчер, Айзенхауер, Рейган, Маккейн, Порошенко...

Нагадаю, що "те, що ВОС декларувала, Порох зробив за 5 років", це не жарт, а сувора реальність. Тому будьте розбірливими в репостах, гугліть КОГО Ви репостите (можливо це примітивний балабол, або показовий патріот, якого пошкреби і знайдеш провокатора), пам'ятайте - не за кожним акаунтом з прапорами і вишиванками сидить Громадянин!

Якщо є потреба в чіткому проговоренні наших принципів і цінностей - скажіть і ми викладемо ідеологічну платформу по пунктах сюди.

З повагою. Дякую...

Посилання на коментар

20 часов назад, ТРИФОН сказал:

Мне как то ближе  Макс Бужанский.

Кто б сомневался, как для фанатика медведчука - бужанский самое то... 

Посилання на коментар

08.02.2020 в 17:34, Рыжая сказал:

Якщо в когось є бажання репостити персоналій рівня Фаріон, то Ви помилилися адресою - не тут. Печерний націоналізм, націонал-соціалізм не є ідеологією нашої спільноти.

Я гадаю, Фаріон не бажають чути, бо не мають чим їй апелювати.

Інтерв"ю, яке ДОКОРІННО змінило мою думку про Фаріон. Вона до біса розумна жінка  і щоб їй перечити, треба мати стільки ж розуму і знань, як у неї. А, оскільки, мало хто з її опонентів може цим похвалитися - тому і не бажають бачити її ім"я на своїх сторінках у соціальних мережах.

Посилання на коментар

• 1 рік потому...
… Ось Андрій Іллєнко («Свобода») кличе до стін суду, який повертає київському Проспекту Степана Бандери назву «Московський». Зворушливо… Спочатку вони разом із Кремлем поборюють команду президента, яка власне й провела тотальну декомунізацію Києва. Просуваючи своїм кандидатом «праведного» Кошулинського, свободівці щосили поливають брудом «неправедного» Порошенка, допомагаючи зрештою привести до влади зелений гній і повернути портнових. А тепер от вони «обурені»...
Хто вони, верхівка свободівців? Просто безголові? Не думаю. Хіба не розуміли, що разом із Порошенком піде найефективніша за історію України команда, що піде й В'ятрович, який керував декомунізацією? Прекрасно розуміли. Тому це не дурість, а зрадництво від вивіскою «націоналізму».
Коли політичне самоствердження відбувається через поборювання найкориснішого за часи незалежності президента – це не безголовість чи вузьколобість. Це зрадництво. Причому зрадництво інтересів не якої-небудь, а саме української України під вивіскою «патріотизму» та «націоналізму».
Насправді, вони націоналістами не є. Бо український націоналіст – це державник. Державник розуміє, що усунути за рік-два наслідки колонізації, яка відбувалася два з половиною століття, неможливо. І шлях до мети часто-густо лежить не напряму, а через створення умов, плацдарму, з якого до мети ближче. Мова, Армія, Томос – хіба це не плацдарм для подальшої ефективнішої роботи українських партій та організацій?
Справжній націоналіст пишався б тим, як Україна взяла за яй*я мордор санкціями, як відродила військо, запустила розробку новітніх озброєнь і отримала історичний Томос. Справжній націоналіст сказав би: ми тебе, «бариго», підтримуємо - у цьому, у цьому, у цьому…. Але оце ти не доробив. А оце зробив неправильно. А це погано… Та ми розуміємо, що позитивного для України ти зробив незрівнянно більше. Тож ми, націоналісти, своїх кошулинських висувати не будемо аби не розпорошувати сили. Ми тебе підтримаємо. Але ти маєш виправити і доробити оце, оце, оце…
Так вчинили би справжні націоналісти. Ті, що державники. Але тільки не голівка «Свободи».
Втім, гадаю, існує ще одна причина істеричного поборювання порошенків фаріон-тягнибоківцями. Вона одвічна й полягає у звичайній людській заздрості до успіхів інших.
В чиє президентство було найбільше зроблено для нашого просування в напрямку української України? Закон про мову, відродження українського кіно, обов’язковий мінімум на українську музичну продукцію на радіо – це ж усе, як перший крок, як той плацдарм, про який я казав, зробив якийсь «барига»!.. І пре з їхніх дрібних, але надзвичайно «патріотичних» душ примітивна заздрість. Пре псевдонаціоналістичне «обурення». Як так?! Чому не ми?? Чому «барига»??
І от скажіть, будь-ласка, що може бути підлішим та паскуднішим за ситуацію, коли псевдонаціоналіст спочатку свідомо стає на заваді поступу української України, а потім «праведно» кличе під стіни суду «боротися» за її «світле майбутнє»?
Посилання на коментар

Национальность = гражданство.

Например,

Мирей Матье - этническая француженка

Шарль Азнавур - этнический армянин

Патрисия Каас - немка(по-нашей терминологии) из Лотарингии

Зинедин Зидан - алжирец

И все они французы. Все, кроме Каас, кавалеры Ордена Почётного Легиона. А уж кто какого племени, то сугубо личное дело каждого.

Посилання на коментар

Націонал-соціалістична Свобода завжди люто ненавиділа і затято боролася з проукраїнськими політиками, вбачаючи в них конкурентів на патріотичній електоральній ниві. Спочатку нищили Ющенка, потім Порошенка. Допомігши Януковичу стати президентом, вони навіть зайшли в парламент. Допомагаючи Зеленському - намагались цей трюк повторити. Не вийшло. А доля України, і доля нації мамчиних націоналістів ніколи особливо не турбувала. Тільки влада, тільки гроші. Нічого особистого.

Незалежний журналіст Олег Леусенко також робить висновок, що співпраця ВО "Свобода" і Януковича – очевидна.

"Вперше, коли я запідозрив ВОС в антидержавний політиці – це їх синхронні виступи з Кремлем проти видобутку в Україні сланцю. Якби сьогодні на Донбасі, на Юзівському пласті, працювали американські компанії, то ніякий Путін туди не прийшов би. Але, тягнибоківці зірвали цю угоду. Друге прозріння сталося після антисемітських висловлювань "Свободи" і їх расистська істерика на Гайтану, нашу співачку на Євробаченні. Сюди ж можна додати і спектаклі проти геїв для рашаТВ. Ну, а якщо згадати зв’язки ВОС з путінськими "Йобіком" і Ле Пен, піар "Свободи" на фірташівському "Інтері", гранати в наших хлопців під Радою, неприйняття Мінська-2, сьогоднішня риторика на ТБ, то пазли складаються самі собою" – пише він.

Посилання на коментар

26.02.2021 в 15:45, Рыжая сказал:

Націонал-соціалістична Свобода завжди люто ненавиділа і затято боролася з проукраїнськими політиками, вбачаючи в них конкурентів на патріотичній електоральній ниві. Спочатку нищили Ющенка, потім Порошенка. Допомігши Януковичу стати президентом, вони навіть зайшли в парламент. Допомагаючи Зеленському - намагались цей трюк повторити. Не вийшло. А доля України, і доля нації мамчиних націоналістів ніколи особливо не турбувала. Тільки влада, тільки гроші. Нічого особистого.

Незалежний журналіст Олег Леусенко також робить висновок, що співпраця ВО "Свобода" і Януковича – очевидна.

"Вперше, коли я запідозрив ВОС в антидержавний політиці – це їх синхронні виступи з Кремлем проти видобутку в Україні сланцю. Якби сьогодні на Донбасі, на Юзівському пласті, працювали американські компанії, то ніякий Путін туди не прийшов би. Але, тягнибоківці зірвали цю угоду. Друге прозріння сталося після антисемітських висловлювань "Свободи" і їх расистська істерика на Гайтану, нашу співачку на Євробаченні. Сюди ж можна додати і спектаклі проти геїв для рашаТВ. Ну, а якщо згадати зв’язки ВОС з путінськими "Йобіком" і Ле Пен, піар "Свободи" на фірташівському "Інтері", гранати в наших хлопців під Радою, неприйняття Мінська-2, сьогоднішня риторика на ТБ, то пазли складаються самі собою" – пише він.

Кстати, к этому не без оснований можно пристегнуть Ирину Фарион с её высказываниями, громкими заявлениями. Один только визит в детский сад чего стоит! 

Посилання на коментар

7 часов назад, ingvar сказал:

Кстати, к этому не без оснований можно пристегнуть Ирину Фарион с её высказываниями, громкими заявлениями. Один только визит в детский сад чего стоит! 

Фарион - кретинка... Патриотка хренова. Она своим языком больше вреда приносит

Посилання на коментар

Фарион - кретинка... Патриотка хренова. Она своим языком больше вреда приносит

В том-то и дело!

По ходу возникает закономерный вопрос. Почему ей и ей подобным всё  сходит с рук? У нас кого-нибудь когда-нибудь наказывали за ксенофобию, оскорбление сограждан по языковому признаку и т.п. ?

Посилання на коментар

• 2 тижня потому...
«А де зараз уся ця гопота ОУН, УНА-УНСО, "Правий сектор", С-14, батальйон "Торнадо", ВОО "Сокіл", "Карпатська Січ", які у Львові обливали червоною фарбою крамницю Рошен?
Ну, бо ПП прийшов на крові! Кому не ясно?
А цей же ж спустився, як херувим з небес, осяяних сонцем.
Смокчіть Де Надя Сравченко зі своєю бойовою сестрою?
Де Міхуїл, який живе на даху?А мужній комбат Сємєнченко?
А де Тягни-відомо-що? Де ви зараз, піздюки без яєць і без совісті?
А Нацкорпус, який влаштовував протести проти ПП?
Ви тепер в мікроскопі Сівоху нарешті помітили?
То я вам нагадаю дещо. Ви здєлалі нас разом з клоунами і сівохами. Тепер їж-те!»

ЗАПЕРЕЧЕННЯ БУДУТЬ?
Хто-хто, а Юрій Винничук, славний письменник зі Львова, уміє сказати.....
Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...