Radiola Опубліковано 16 березня, 2021 Автор Опубліковано 16 березня, 2021 14 часов назад, Рыжая сказал: ЗАПЕРЕЧЕННЯ БУДУТЬ Я не впевнена про Правий сектор, здається, Ярош не виступав проти Порошенка
Рыжая Опубліковано 16 березня, 2021 Опубліковано 16 березня, 2021 6 часов назад, Radiola сказал: Ярош не виступав проти Порошенка Ярош да. Але й толку з його заяв про останнє попередження зеленому? До речі, Маруся Звіробій знялась на користь Кошулинського
ingvar Опубліковано 16 березня, 2021 Опубліковано 16 березня, 2021 15.03.2021 в 17:22, Рыжая сказал: «А де зараз уся ця гопота ОУН, УНА-УНСО, "Правий сектор", С-14, батальйон "Торнадо", ВОО "Сокіл", "Карпатська Січ", які у Львові обливали червоною фарбою крамницю Рошен? Ну, бо ПП прийшов на крові! Кому не ясно? А цей же ж спустився, як херувим з небес, осяяних сонцем. Смокчіть Де Надя Сравченко зі своєю бойовою сестрою? Де Міхуїл, який живе на даху?А мужній комбат Сємєнченко? А де Тягни-відомо-що? Де ви зараз, піздюки без яєць і без совісті? А Нацкорпус, який влаштовував протести проти ПП? Ви тепер в мікроскопі Сівоху нарешті помітили? То я вам нагадаю дещо. Ви здєлалі нас разом з клоунами і сівохами. Тепер їж-те!» ЗАПЕРЕЧЕННЯ БУДУТЬ? Хто-хто, а Юрій Винничук, славний письменник зі Львова, уміє сказати..... На счёт "гопоты" не могу не согласиться. Это действительно гопота и при этом на зарплате.
Рыжая Опубліковано 17 березня, 2021 Опубліковано 17 березня, 2021 18 часов назад, ingvar сказал: и при этом на зарплате.
Рыжая Опубліковано 21 вересня, 2021 Опубліковано 21 вересня, 2021 Білецькі, тягнибики, фаріони і прочія....
доктур Опубліковано 2 лютого, 2022 Опубліковано 2 лютого, 2022 Да. Этим говном мы должны переварив ,испражнится. В 16.03.2021 в 15:05, Рыжая сказал: Ярош да. Але й толку з його заяв про останнє попередження зеленому? До речі, Маруся Звіробій знялась на користь Кошулинського Я тоже.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.