Radiola Опубліковано 23 листопада, 2017 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2017 Какие люди на форуме!!! Средь шумного бала, случайно!!!! Не случайно. Админ исполнил свое обещание: отремонтировал Ютюб ))) Большое спасибо. ...и если честно, я всегда стараюсь держаться подальше от начальства - так спокойней Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 23 листопада, 2017 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2017 Не случайно. Админ исполнил свое обещание: отремонтировал Ютюб ))) Большое спасибо. ...и если честно, я всегда стараюсь держаться подальше от начальства - так спокойней Я уже заметил, спасибо ему....А отремонтировал он ситуацию, когда забаненные навсегда кассиры супермаркета, время от времени показывают на форуме свое гнилое рыло? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Технарь2018 Опубліковано 25 березня, 2018 Поділитися Опубліковано 25 березня, 2018 Чи можна на цьому форумi Леся Подерв'янського цитувати? Скажімо, зi п'єси "Блєск і ніщєта підарасів" (дивись нижче)? Наприклад, менi дуже подобаються фрази Цитата Недосконалість світу заїбала чи Цитата Папа, а можна бути підарасом і одноврємєнно людожером? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 26 березня, 2018 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2018 12 часов назад, Технарь2018 сказал: Чи можна на цьому форумi Леся Подерв'янського цитувати? Встречное предложение: цитируйте его на российский форумах. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.