Рыжая Опубліковано 13 березня, 2017 Опубліковано 13 березня, 2017 Теперь Соболев зовет,всех к 21-00 на Майдан под стеллу выйти. Не пойдут...
Radiola Опубліковано 13 березня, 2017 Автор Опубліковано 13 березня, 2017 Теперь Соболев зовет,всех к 21-00 на Майдан под стеллу выйти. Не пойдут... Похоже вашим мечтам суждено сбыться: блокадников арестовывают, редуты зачищают. Такое впечатление, что у порошенка вселился янукович. Прискорбно это все, потому что дает шанс тимошенко. А под стеллу даже если и выйдут люди, Майдана все равно не будет - и власть это понимает. А еще прискрбно, что Вы радуетесь за власть, за порошенка, авакова и пр. лицемерную нечисть, которая пришла на крови к власти и теперь сама становится кровавой.
Мастер_Вегард Опубліковано 13 березня, 2017 Опубліковано 13 березня, 2017 Похоже вашим мечтам суждено сбыться: блокадников арестовывают, редуты зачищают. Такое впечатление, что у порошенка вселился янукович. Прискорбно это все, потому что дает шанс тимошенко. А под стеллу даже если и выйдут люди, Майдана все равно не будет - и власть это понимает.А еще прискрбно, что Вы радуетесь за власть, за порошенка, авакова и пр. лицемерную нечисть, которая пришла на крови к власти и теперь сама становится кровавой. Сейчас "третья сила" постреляет блокадников и все пойдет по кругу....
Radiola Опубліковано 13 березня, 2017 Автор Опубліковано 13 березня, 2017 Семенченко: 43 задержанных, это ветераны войны
Рыжая Опубліковано 13 березня, 2017 Опубліковано 13 березня, 2017 Похоже вашим мечтам суждено сбыться: блокадников арестовывают, редуты зачищают. Такое впечатление, что у порошенка вселился янукович. Прискорбно это все, потому что дает шанс тимошенко. А под стеллу даже если и выйдут люди, Майдана все равно не будет - и власть это понимает. А еще прискрбно, что Вы радуетесь за власть, за порошенка, авакова и пр. лицемерную нечисть, которая пришла на крови к власти и теперь сама становится кровавой. Аваков мне никогда не нравился. А вот в отношении Порошенко Вы не правы. ОН на самом деле - лучший из всех президентов, что у нас были. Я не идеализирую его. Есть ошибки и достаточно. Но они не критичны. А что разогнали - правильно сделали. Это не ветераны - это маргиналы. И с ними такие же "титушки", но с другой стороны. Пусть лучше пойдут Львов от мусора очистят - а то уже скоро чума будет..
Tileva Опубліковано 13 березня, 2017 Опубліковано 13 березня, 2017 А кто в АТО воюет? Не маргиналы? Куда уж "маргинальней" стрелять и погибать...
Radiola Опубліковано 13 березня, 2017 Автор Опубліковано 13 березня, 2017 А кто в АТО воюет? Не маргиналы? Куда уж "маргинальней" стрелять и погибать... Прощаемся...
Radiola Опубліковано 13 березня, 2017 Автор Опубліковано 13 березня, 2017 Аваков мне никогда не нравился. А вот в отношении Порошенко Вы не правы. ОН на самом деле - лучший из всех президентов, что у нас были. Я не идеализирую его. Есть ошибки и достаточно. Но они не критичны. А что разогнали - правильно сделали. Это не ветераны - это маргиналы. И с ними такие же "титушки", но с другой стороны. Пусть лучше пойдут Львов от мусора очистят - а то уже скоро чума будет.. При чем тут мусор? Вы считаете, что АТОвцам теперь только мусор убирать? Вы хоть одного человека из них знаете? Да, не думала, что такое от вас услышу... Таки незадался сегодня день, с утра... ((((
Мастер_Вегард Опубліковано 13 березня, 2017 Опубліковано 13 березня, 2017 При чем тут мусор? Вы считаете, что АТОвцам теперь только мусор убирать? Вы хоть одного человека из них знаете? Да, не думала, что такое от вас услышу... Таки незадался сегодня день, с утра... (((( Заявление Правого Сектора: Силовики которые подняли оружие против ветеранов АТО будут уничтожены как враги Украины! «Разгон редута. Согласно последней информации по разгону блокады. Если силовой разгон подтверждается, это означает, что организаторы разгона сознательно провоцируют силовой конфликт в государстве. То есть силовики, которые принимают в этом участие, становятся наравне с сепарами и врагами Украины. Они будут уничтожены. После изучения и подтверждения информации представим наше видение, — заявил Глава Правого Сектора Андрей Стемпицкий. Нардеп С.Семенченко говорит, что Порошенко на грани точки не возврата. Если разгон продолжится ему конец. Ранее в сети было опубликовано видео кровавого разгона Ветеранов войны за независимость Украины: Источник: https://bbcccnn.com.ua/podiyi-shodu/zayavlenie-pravogo-sektora-siloviki-kotorye-podnyali-oruzhie-protiv-veteranov-ato-budut-unichtozheny-kak-vragi-ukrainy/ © BBCcCNN
Radiola Опубліковано 13 березня, 2017 Автор Опубліковано 13 березня, 2017 Посмотрела видео и уже не могу заснуть. Как говорится, найди 10 отличий... с теми событий, что происходили на Майдане. Кстати, КОРД - это тот же Беркут и как видно, мастерство избиения людей не пропили с тех пор.
Radiola Опубліковано 13 березня, 2017 Автор Опубліковано 13 березня, 2017 Протестующие против силового разгона блокады на Донбассе, которые собрались в Волынской ОГА, зачитали свои требования к президенту Петру Порошенко, премьер-министру Владимиру Гройсману, главе Верховной Рады Андрею Парубию и генпрокурору Юрию Луценко. Сам документ обнародовал на своей странице в Facebook депутат от «Самопомощи» Богдан Климчук. Лыхолит: Если блокаду будут атаковать, партизаны обещают подрывать ж/д пути
Radiola Опубліковано 13 березня, 2017 Автор Опубліковано 13 березня, 2017 Эхо разгона блокады: В Черновцах активисты зашли в ОГА, в Виннице палят шины под администрацией
Radiola Опубліковано 13 березня, 2017 Автор Опубліковано 13 березня, 2017 Я думаю, им позарез нужно было пропустить эти составы неизвестно с чем. Завтра начнут извиняться и пойдут на попятную. Пропаганда о том, что блокада - это идея путина - не работает. Даже глупость про спнкции и те высмеяли. Других аргументов у власти против блокады нет. Значит, нужно договариваться, если не хотят раздуть в стране хаос. Почему некоторые критиканы нагоняют только на блокадников, ведь блокада - это следствие, а не причина. А причина сидит на Банковой.
Radiola Опубліковано 13 березня, 2017 Автор Опубліковано 13 березня, 2017 Приказы из кремля выполняются в кратчайшие сроки, 4 дня и блокада снята, это вам не реформы проводить. https://pbs.twimg.com/media/C6feO_9WYAAt4pk.jpg
Рыжая Опубліковано 14 березня, 2017 Опубліковано 14 березня, 2017 То ли влада не такая уж злочинна, то ли сторонников у блокадников просто нет. https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/17264631_1488321631192631_7255700365931089101_n.jpg?oh=4d3d983b1ccee036ef5c6658f9474518&oe=595E33DA При чем тут мусор? Вы считаете, что АТОвцам теперь только мусор убирать? Вы хоть одного человека из них знаете? Да, не думала, что такое от вас услышу... Таки незадался сегодня день, с утра... (((( Я пишу, то , что считаю нужным. И таково мое мнение. Я свое отношение к блокаде высказала. Вы высказали свое. Каждый при своем.
Рыжая Опубліковано 14 березня, 2017 Опубліковано 14 березня, 2017 Та ніч, коли чувак, який не здатен прибрати смітник у себе в місті, руками примітивних мандатоносців перетворює на звалище всю країну... А ляльковод із трьома паспортами посміхається... Скоропадський думав, що його бенефіс, це вихід з положення...Петлюра був переконаний, що завалити Скоропадського - вирішення проблем...Потім обидва писали мемуари в еміграції, а в Україні розгортався російський терор. Карма.. Коли врятувати щось буде неможливо, ті хто творив нову руїну будуть по Швейцаріях. Чи зрозуміють маріонетки, що їх використали і кинули? Якщо і зрозуміють, буде пізно (В. Гайдукевич)
Рыжая Опубліковано 14 березня, 2017 Опубліковано 14 березня, 2017 ================================ Іван Хомяк 12 ч · Цю країну не погублять ні внутрішні вороги, ні зовнішні. Цю країну погублять "корисні дурні" керовані політичними аферистами. А коли вони свого доб'ються, тоді мені буде глибоко до дистального кінця травної системи, якими благородними намірами вони керувалися. Світу до речі так само буде до цього самого місця.Нації, які відбулися отримують свою державу, постколоніальні етноси міняють одного рабовласника на іншого, зберігаючи пісні та перекази про свої героїчні поразки. Історики пишуть, що вбивство Євгена Коновальця призвело до розколу ОУН в 1938. Ні, це постколоніальне прокляття розкололо ОУН. Що було ділити, якщо Україна Єдина для усіх? Що було ділити після перемоги під Конотопом 1659? Що було ділити в 1918-1920? Що ділити зараз?Не спроможний утилізувати сміття - влаштую блокаду, відсунули від газових схем - влаштую перевибори, прикрили бюджетні ліваки також приєднаюся, проявив повну неспроможність, що дома, що в нас - бариги винуваті..Що найбільш боляче? Що мої друзі і далекі знайомі, які стояли поруч в найгарячіші часи і зараз стоять, ведуться на голосні фрази політичних аферистів. Друзі! Схаменіться, якщо для вас дійсно Україна понад усе. Думайте. Включайте голову.Тому що ті хто смикає за ваші нерви і давить на ваші рани питимуть Савіньйон на березі Женевського озера. А ви і ваші діти...Блокада має одну мету- усунути Порошенка від влади за будьяку ціну. Будь яку ціну(!). Тут питання стоїть ребром або ми крутитимемо Україною, або вона нам не потрібна геть. Блокада не зменшить ні на одну краплину крові, що ллється на війні і не наблизить ні на один день перемогу (якщо вам потрібна перемога, а не припинення війни шляхом капітуляції). Єдине що зробить блокада це забере у нас купу грошей і держава стоятиме перед вибором або понижувати соцстандарти або знижувати витрати на оборону. Це лише спроба загнати Порошенка в кут. Розженеш блокаду отримаєш бунт, не розженеш блокаду отримаєш бунт. Ви готові заплатити державою за те щоб зняти Порошенка, ненависть до якого вам навіювали ці роки політичні аферисти. Я ні. Тому ми будемо по різні боки барикади.
Рыжая Опубліковано 14 березня, 2017 Опубліковано 14 березня, 2017 Патриотизм - эти хорошо. Но патриоты должны думать. Желательно головой. © Sergey FursaКакая самая большая мечта Сбербанка России в Украине? - уйти из Украины поскорее. Какая цель "патриотов" Украины - выгнать Сбербанк из Украины любой ценой. Любой ценой для Украины. Почему же так часто мечты "патриотов" совпадают с желанием Кремля? Уже слишком часто.Российские банки в Украине попали в ловушку. Они понимают, что у них нет будущего на украинском рынке. Но и уйти не могут. Нет покупателей. Они не могут продать банк, потому что никто не покупает, и не могут просто закрыть его. В итоге они вынуждены выполнять жесткие требования НБУ. За 2 года российские банки завели в страну 73 млрд. грн. Это две трети от всех прямых инвестиций в страну. Завели просто чтобы сохранить банки.Они не могут закрыть банки. Но если Украина национализирует их или сделает еще какую-нибудь глупость, то это будет подарком. Они просто разведут руками. Подадут на Украину в суд. И забудут про головную боль. А Украина ее получит. И ввиде прямого иска, и в виде отношений инвесторов к Украине. Очень патриотично.Патриотизм - эти хорошо. Но патриоты должны думать. Воинствующее невежество очень дорого обходится стране. Спросите у тех, кто еще помнить 1918 год. Логика "патриотов - блокадников" один в один повторяет логику большевиков. И лица такие же, не обезображенные интеллектом. А если не думаете вы, значит пляшете под музыку тех, кто уже подумал.Надо думать. Надо задавать вопросы. При опросе на одном телеканале на вопрос " верите ли вы, что блокада остановит войну" большинство ответило "да". Очень любопытно, чтобы они ответили на вопрос "как?". Как блокада останавливает войну? Понятно, как это делает торговля. Люди либо торгуют, либо воюют. Чем больше вы торгуете, тем меньше вы стреляете. Это аксиома. Оружие Там будет всегда, его бесплатно поставляет Россия. А чем меньше у вас еды, тем более вы злые. И как по вашему, злость и ненависть останавливает войну?Патриотизм это хорошо. Но Воинствующее невежество под маской патриотизма способно погубить страну. И погубить. Если люди не научаться думать.
Radiola Опубліковано 14 березня, 2017 Автор Опубліковано 14 березня, 2017 То ли влада не такая уж злочинна, то ли сторонников у блокадников просто нет. Я пишу, то , что считаю нужным. И таково мое мнение. Я свое отношение к блокаде высказала. Вы высказали свое. Каждый при своем. Как раз своего отношения к блокаде Вы не высказали. Но тут не про саму блокаду, а про блокадников, бывших АТОшников, которых вы послали убирать мусор. И да, власть у нас белоснежная, а протестовальники - воры, убийцы и маргиналы. Вчера то же о них сказал еще один кристально честный человек из власти - Аваков. На этом и разойдемся. Спорить тут не о чем.
Radiola Опубліковано 14 березня, 2017 Автор Опубліковано 14 березня, 2017 Почему Фурса отвиняет не тех, кто стал причиной блокады, а самих блоковальников? Вы об этом думали, уважаемая Рыжая? И каков ответ, если думали? Потому что тупо постить чужое, неизвестно чье мнение и не отвечать за него - как то не комильфо. Выскажитесь по-этому поводу, пожалуйста. Тем более, Фурса сам зазывает ставить вопросы. Вот я и поставила, отвечайте за него, раз уж принели его статейку на форум. Лично я не знаю, кто такой этот С. Фурса, но предполагаю, что ему могли заплатить за эту статейку. И работа у него как раз подходит для этого: Сергей Фурса Специалист отдела продаж долговых ценных бумаг Dragon Capital
Рыжая Опубліковано 14 березня, 2017 Опубліковано 14 березня, 2017 МВС України с Національна поліція України.Нравится Страница 34 мин. · Всі затримані на станції Кривий Торець відпущені, жоден не має тілесних ушкоджень. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України - начальник ГУНП в Донецькій області Vyacheslav Abroskin. Він також розповів, що всього 13 березня співробітниками ГУНП в Донецькій області були затримані 45 осіб. Генерал повідомив, що серед затриманих блокувальників - 8 осіб, які, за їхніми словами, брали участь в АТО, 4 - власника зброї та 6 - раніше засуджені. Вони є мешканцями 8 областей України – Дніпропетровської, Київської, Чернігівської, Вінницької, Житомирської, Донецької, Сумської, Миколаївської. - Один із затриманих – житель Житомирської області, раніше засуджений за вбивство. Провів у місцях позбавлення волі 9 років, вийшов на волю у 2013 році. Каже, що його та ще кількох людей звозили в Донецьку область централізовано. Забезпечили грошами та обіцяли плату за три тижні чергування на «редуті» - 400 гривень на день. Звертаюсь до кожного - не ведіться на провокації та гучні заяви від політиків, які намагаються за рахунок чужого горя підняти собі рейтинг. Поліція Донеччини діє виключно в межах закону та робить все можливе задля безпеки наших громадян, - наголосив В’ячеслав Аброськін. На ранок 14 березня всі вони відпущені. Жоден не має тілесних ушкоджень. ===================== Здесь вообщем то ответ и про белоснежных блокадников. И про оплату.
Radiola Опубліковано 14 березня, 2017 Автор Опубліковано 14 березня, 2017 Іван Хомяк 12 ч · Цю країну не погублять ні внутрішні вороги, ні зовнішні. Цю країну погублять "корисні дурні" керовані політичними аферистами. Іван Хомяк 9 год · Кожна копійка недодана в бюджет це життя нашого солдата. У мене просте питання: скільки українських синів, батьків і чоловіків ви готові положити чисто із принципу? У мене все. А теперь вопрос к самому Хомяку, сколько жизней наших солдат заберут недостающие гривны, которые не заплатили в бюджет орки из неподконтрольной Украине территории? Олигархи, которые прикрываются оками, и тоже ничего не платят в бюджет? И хватит ли солдат в таком случае, чтобы защищать Родину? Или он думает, их несчетное число? Так кто погубит эту страну? Определился бы, а то виляет, как собака хвостом перед хозяином.
Рыжая Опубліковано 14 березня, 2017 Опубліковано 14 березня, 2017 Я сказала, что я ЗА блокаду, но НЕ ЗА ТАКУЮ Организаторы у этой блокады ничем хорошим себя не зарекомендовали. Веры и доверия к ним нет. И не только у меня.
Radiola Опубліковано 14 березня, 2017 Автор Опубліковано 14 березня, 2017 Помнится, на Майдане тоже были одни наркоманы и маргиналы - так их представляла власть Януковича. Так теперь представляют мини-Майдан власть Порошенка. Ничего по сути не изменилось. Никто ничему не учится. Даже вы, Рыжая, которая в свое время ошиблась в Тимошенко. Вы ее так же рьяно защищали? Лично мое мнение: власть защищать нельзя. У народа и власти разные цели. Если власть начинает защищать народ, будет, как в РФ. Я сказала, что я ЗА блокаду, но НЕ ЗА ТАКУЮ Организаторы у этой блокады ничем хорошим себя не зарекомендовали. Веры и доверия к ним нет. И не только у меня. А лидеры Майдана чем хорошим себя зарекомендовали? Яценюк, пуля в лоб или тот же Тягнибок? Поймите, за такими ничтожествами могут стоять порядочные люди, а вы их на мусорник. Как по мне, вам должно быть стыдно за ваши высказывания. Все, больше об этом говориьь не хочу. Осадок еще от вчера потрит настроение
Рыжая Опубліковано 14 березня, 2017 Опубліковано 14 березня, 2017 Стоп-стоп! Так ведь Тягнибок и его Свобода сейчас поддерживают блокаду! Вы его сейчас назвали ничтожеством. И такие же ничтожества Семенченко, Парасюк и Соболев. Порядошные люди не позволят командовать собой ничтожествам. Я тоже все сказала
Radiola Опубліковано 14 березня, 2017 Автор Опубліковано 14 березня, 2017 Стоп-стоп! Так ведь Тягнибок и его Свобода сейчас поддерживают блокаду! Вы его сейчас назвали ничтожеством. И такие же ничтожества Семенченко, Парасюк и Соболев. Порядошные люди не позволят командовать собой ничтожествам. Я тоже все сказала Вот и договорились! Внешне Майданом тоже руководили ничтожества Яценюк, Тягнибок, Тимошенко (незримо), Кличко Значит вся "Небесная сотня" и те миллионы которые стояли на Майдане - непорядочные люди, потому что разрешили командовать собой этим мерзавцам. А теперь послушайте, как было на самом деле и об этом не раз писалось. Этих на трибунах держали только ради того, что у них был статус, они могли вести переговоры на высшем уровне. Не желали власть Януковича и западные политики общаться с представителями из народа. Им нужны были вот такие хоть и ничтожные, но лидеры, которые бы брали на себя ответственность. Вы наверное забыли, как те приходили на Майдан после каждых переговоров с Януковичем, в хлам пяьяные, потому, что боялись брать на себя ответственность, знали, что сами они ничего не решают. Им нужно было одобрение народа, потому что без такого одобрения - они никто. Так и тут, Парасюк, Семенченко, Соболев, как народные депутаты, у которых есть имунитет и трибуна, которые могут обеспечить информ сопровождение и в случае надобности стать перед ментами, когда те будут применять силу. Все это не ново, все эти методы применялись и на Майдане.
Radiola Опубліковано 14 березня, 2017 Автор Опубліковано 14 березня, 2017 Чистосердечное признание )))) Символично! Сегодня !4 Марта В Украине ВПЕРВЫЕ отмечают День украинского добровольца
Рыжая Опубліковано 14 березня, 2017 Опубліковано 14 березня, 2017 Силовики на БТРах зі стріляниною здійснили силовий (пробачте за тавтологію) розгін «редуту»! Блокувальників жорстко побили. Розбиті голови. Їх доправили до райвідділку, де продовжують бити. Це повторення подій на Майдані. Влада йде шляхом Януковича. Пси Авакова. Зрада! МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ! Ось це я вчора весь вечір та всю ніч читав в мережі. І як швидко підхопили такі точні та на стільки близькі нам всім тези. Бо ж ми ще добре пам’ятаємо, як все це відбувалося на Майдані. І тому так швидко репости розбіглися по ФБ. Але чомусь ніхто особливо не репостив слова екс-бійця «Донбасу» Дмитра Різниченка, який писав про те, що блокадникам пропонують гроші. Пропонує Семен. І платить зі своєї фірми «Донбас-Безпека». Ніхто особливо не репостнув слова Дмитра про те, що Семен всіх розвів, що він всіх кине, як тільки запахне смаженим, як він це вже не раз робив. Ну і ось маємо – Семена дійсно не було. В мережі він писав про те, що їде на редут, їде до ментів, їде до інших редутів, а в результаті чувак засвітився на прес-поінті за 1000 км. від редутів чи райвідділку із затриманими блокадниками. І щоб ми з вами особливо не замислювалися, чого це так – нам знову розповідали про «понівечених» блокадників, БТРи та бєспрєдєл. Але! А де відео з БТРами? Де відео, на якому б’ють блокадників? Нема. Натомість є відос якоїсь дєвочкі, якій чемно але голосно кажуть відійти за автобус, а вона продовжує за кадром волати про зраду, описуючи в голос те, що є, а головне, чого немає на відео. Вночі блокадників випускають. І… і де фото розбитих голів та скалічених блокадників. Семен по запарі виставив кілька фоток, на яких 4-5 блокадників живісінькі та неушкоджені. Але чекайте, ще не вечір – будуть заяви про «струс мозку», який не можна побачити візувально. Тільки є одна проблема – справа в тім, що всіх блокадників в поліції ретельно обстежили та сфотаграфували, щоб довести відсутність побоїв. І я не здивуюсь, якщо незабаром ці фото потраплять до мережі. І ніхто не буде робити МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ. Кричати «ЗРАДА» або говорити, що погарячкували та не розібралися в ситуації. Бо то так не цікаво… Ну і наостанок, відео з зізнаннями одного з затриманих. Людина «авторітетна» в плані відсиджених років. Але я не хочу, щоб це відео розглядалося як кліше для всіх учасників блокади. Багато хто там дійсно з ідейних міркувань. Це відео – це просто чергове підтвердження того, що не треба кидатися на гасла, а треба думати головою. P.S. На фото «побиті» блокадники зі сторінки Семена https://www.youtube.com/watch?v=_pa8OoheDt8&feature=youtu.be https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/17308703_10208852644141504_1160746705326885169_n.jpg?oh=edfe4e0a3fc17e50191a79859da750e9&oe=5961C26D https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/17309730_10208852644861522_1972091224086484593_n.jpg?oh=4c580dcd5f38f8d3d3f039dc67cfc4fe&oe=59634766 https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/17308780_10208852644821521_760603675502299872_n.jpg?oh=77350dc4c3729c3c2bb39a7a7024ecea&oe=59636D1F https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/17264500_10208852644661517_6375439780891325614_n.jpg?oh=d0ab695c95a33e99aea49bb65dad0a4d&oe=59648D47
Radiola Опубліковано 14 березня, 2017 Автор Опубліковано 14 березня, 2017 В честь праздника, маленькое лирическое отступление. Посмотрите на это фото, какое у вас впечатление, особенно, если сказать, что на фото судья? https://pbs.twimg.com/media/C63NLslWkAIdOOJ.jpg
Radiola Опубліковано 14 березня, 2017 Автор Опубліковано 14 березня, 2017 "Лицо нашего правосудия" - самый ласковый коментарий под этим фото
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.