ukrop.de Опубліковано 14 липня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 14 липня, 2022 Ким саме почався розгляд? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 14 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 14 липня, 2022 5 минут назад, ukrop.de сказал: Ким саме почався розгляд? Рамблер про це нічого не пише? )))))))))))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 14 липня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 14 липня, 2022 Нет , рамблер считает что это внутреннее дело Украины.))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 3 серпня, 2022 Поділитися Опубліковано 3 серпня, 2022 Відучора всі говорять про Ненсі Пелосі – жінку зі сталевими… нервами і характером. Хто забув: саме вона демонстративно розірвала промову Трампа після його виступу в Конгресі й домагалася його імпічменту. А вчора демонстративно прилетіла на Тайвань попри всі перестороги колег та погрози Китаю і тим самим «зламала хребет китайському дракону, навіть не торкнувшись його…», як сказав один з міжнародних експертів. Спікерка Палати представників США вже не вперше порушує політичні «правила» і викликає захват, ненависть, повагу й осуд одночасно у різних сил, країн і персон. Барак Обама назвав Пелосі «одним із найкращих спікерів Палати представників за всю її історію», а Трамп «нервовою» і «дурною». На нашу думку, і перший, і другий її однаково… бояться Бо знають, що це – жінка вогонь. Ось кілька цікавих фактів про неї. Вона італійка за походженням – звідси, напевно, й темперамент. Її батько і брат теж політики-конгресмени. У юності думала піти у черниці, але потім вступила у Трініті-коледж на політологію і, як кажуть, понеслося… Вона перша жінка в США, яка стала спікеркою Палати представників США – це третя за значущістю посада в Америці. В політиці вона вже 46 років – чого тільки не бачила. Очолювала каліфорнійських демократів і переобиралася 10 разів у Конгрес США, набираючи рекордні 80% підтримки, працювала навіть у комітеті розвідки. Ненсі Пелосі діє так, як велить їй серце і розум, а не політичні пріоритети і протоколи. І Китаю вона вже якось показувала, що думає: у 1991 році під час візиту до Пекіна скандально розгорнула банер на підтримку вбитих продемократичних протестувальників. Ще вона першою з керівництва США відвідала Хіросіму, засуджувала дискримінацію ЛГБТ, протидіяла спробам заборонити аборти в США – і це далеко не повний список «демаршів» Пелосі, які багатьох політиків змушували хапатись за серце. Після обрання спікеркою Палати представників вона заявила, що втілить передвиборчу програму демократів, яких представляє, за перші 110 годин роботи. Над нею насміхались. А вона взяла і виконала майже повністю. Вона майже 60 років заміжня за одним і тим же чоловіком – з бізнесменом Полом Пелосі. Народила п'ять дітей, вже має дев'ять онуків. Вона – чесна мільйонерка: має задекларовані 101 млн доларів, сьома за статками у списку конгресменів. Разом з чоловіком володіє акціями Apple, Facebook і Disney і виноградників у Каліфорнії. Що важливо, Ненсі Пелосі щиро підтримує Україну і бореться з «диявольською росією», як вона її називає. Не побоялася й приїхала до Києва в перші місяці війни і лобіює всі пакети допомоги нашій країні. До речі, нагороджена нашим Орденом княгині Ольги III ступеню. Їй 82, і ми б хотіли в її віці бути такими ж активними, діяльними і мати такий вигляд і такі сталеві… нерви Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 5 серпня, 2022 Поділитися Опубліковано 5 серпня, 2022 В 22.02.2022 в 22:08, Radiola сказав: Тоесть, это Порох породил дураков в частности - вас? Имено и только. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 6 серпня, 2022 Поділитися Опубліковано 6 серпня, 2022 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 20 серпня, 2022 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2022 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 28 вересня, 2022 Поділитися Опубліковано 28 вересня, 2022 Пошуки тих, хто підірвав росіянам їхні Потоки - це найсмішніше, що я бачила за останній тиждень. Це навіть смішніше за штурм росіянами грузинського кордону і одна халабуда з написом "Воєнкомат", яка повергла у шок і трепет чергу зі ста тисяч чоловіків:) Тому що перше що зробили росіяни - це звинуватили у теракті українців. Це був щирий, а тому необдуманий порив, який вони зараз всіма силами намагаються запхати назад. Бо визнати, що це знову ми - означає віддати Україні лаври за високоточну, технологічну, ПІДВОДНУ операцію у водах Балтійського моря. Можна подумати, на росії і так мало українців бояться. А втім... Ви праві, без наших там не обійшлося. Наступного разу ми вспливемо прямо на вашій Красній площі. Бу-га-га))))) Вооруженные силы Дании опубликовали фото и видео с места утечки газа на Северном потоке. По данным датских военных, повреждение на обеих нитях Северного потока произошло на северо-западе от острова Борнгольм, а на одной из нитей Северного потока-2 – на юге. Вокруг мест, где зафиксирована утечка газа, установили запретные зоны для безопасности судоходства и воздушного движения. Туда отправили фрегат Absalon и природоохранное судно Gunnar Thorson, которое должно взять пробы для мониторинга качества воды. Разгерметизация на обоих газопроводах Северный поток произошла 26 сентября. Ее причина до сих пор не установлена. Власти Германии начали расследование, но в обоих случаях оно осложнено необходимостью спуска на морское дно, сообщило местное издание Der Tagesspiegel со ссылкой на информированный источник. Должностные лица Дании и Польши считают, что речь идет о диверсии. Премьер Дании Мэтте Фредериксен заявила, что одновременное повреждение трех из четырех нитей Северных потоков вряд ли можно считать совпадением. "Мы не можем исключить диверсию, но сейчас слишком рано делать выводы", – сказала она. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 28 вересня, 2022 Поділитися Опубліковано 28 вересня, 2022 🤡 Путин после мобилизации хочет бросить свою "великую" армию на Одессу, – Bloomberg После объявленной мобилизации Россия хочет захватить Одессу. Они думаю, что будут воевать до конца, смогут объявить о переговорах и оставить себе часть территорий. 300 тысяч необученных оккупантов не смогут изменить ситуацию на фронте, кроме как сдержать украинское наступление. Поэтому Путин, скорей всего, продолжит террор мирных жителей своими мопедами и ракетами. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 28 вересня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 28 вересня, 2022 5 годин тому, Рыжая сказав: Пошуки тих, хто підірвав росіянам їхні Потоки - це найсмішніше, що я бачила за останній тиждень. Це навіть смішніше за штурм росіянами грузинського кордону і одна халабуда з написом "Воєнкомат", яка повергла у шок і трепет чергу зі ста тисяч чоловіків:) Тому що перше що зробили росіяни - це звинуватили у теракті українців. Це був щирий, а тому необдуманий порив, який вони зараз всіма силами намагаються запхати назад. Бо визнати, що це знову ми - означає віддати Україні лаври за високоточну, технологічну, ПІДВОДНУ операцію у водах Балтійського моря. Можна подумати, на росії і так мало українців бояться. А втім... Ви праві, без наших там не обійшлося. Наступного разу ми вспливемо прямо на вашій Красній площі. Бу-га-га))))) Вооруженные силы Дании опубликовали фото и видео с места утечки газа на Северном потоке. По данным датских военных, повреждение на обеих нитях Северного потока произошло на северо-западе от острова Борнгольм, а на одной из нитей Северного потока-2 – на юге. Вокруг мест, где зафиксирована утечка газа, установили запретные зоны для безопасности судоходства и воздушного движения. Туда отправили фрегат Absalon и природоохранное судно Gunnar Thorson, которое должно взять пробы для мониторинга качества воды. Разгерметизация на обоих газопроводах Северный поток произошла 26 сентября. Ее причина до сих пор не установлена. Власти Германии начали расследование, но в обоих случаях оно осложнено необходимостью спуска на морское дно, сообщило местное издание Der Tagesspiegel со ссылкой на информированный источник. Должностные лица Дании и Польши считают, что речь идет о диверсии. Премьер Дании Мэтте Фредериксен заявила, что одновременное повреждение трех из четырех нитей Северных потоков вряд ли можно считать совпадением. "Мы не можем исключить диверсию, но сейчас слишком рано делать выводы", – сказала она. Классно что рванули, я очень ряд. Пусть задумаются пердуны, что было лучше газ через укр гтс или ваабще без кацапского газа Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 28 вересня, 2022 Поділитися Опубліковано 28 вересня, 2022 1 хвилину тому, ukrop.de сказав: ваабще без кацапского газа Це краще Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 16 жовтня, 2022 Поділитися Опубліковано 16 жовтня, 2022 Вчора була інформація, що русня таки відпустила терориста гіркіна на війну. У звязку з чим українці вирішили скинутися на його захист НА ЗАРАЗ За ЖИВОГО гіркіна дають 50тис дол - і це ще не кінцева сума винагороди. 3 години тому, Radiola сказав: і це ще не кінцева сума винагороди. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 21 жовтня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 21 жовтня, 2022 От всей души желаю государству Израиль новых гостинцев от Ирана, усовершенствованных хуйлостаном , пусть это произойдёт как можно быстрее, гораздо раньше чем преполагают тамошние толкователи талмуда Аминь 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 20 листопада, 2022 Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2022 12 годин тому, Рыжая сказав: я думаю, буде гірше. Після війни. І після Перемоги. Ще жодна країна після війни не вийшла з достатком. І це нормально. Не нормально думати, що з перемогою все відразу зміниться І паралельно з питаннями до минулого - будувати плани на майбутнє. Тільки так... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 13 грудня, 2022 Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2022 Німеччина досі не надає Україні сучасні танки, але продовжує надсилати інші види озброєнь, серед яких, зокрема, самохідні гаубиці. Джерело: глава оборонного комітету Бундестагу Марі-Агнес Штрак-Ціммерман, цитують Die Zeit, ZN.ua Пряма мова: "В Україну було доставлено більше самохідних гаубиць. Йдеться про 24 одиниці. Також буде надано шість-сім САУ Gepard". Деталі: Представниця Бундестагу зазначила, що особисто вона виступає також за відправку Україні сучасних танків Leopard і Marder, але в уряді цю ініціативу досі не підтримують. За словами Штрак-Ціммерман, їх надання зараз є просто необхідним і вона більше "не бачить причин не робити цього". Нагадаємо: Німеччина надала Україні нові зобов’язання про постачання зброї для протистояння повномасштабному російському вторгненню. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 15 грудня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2022 Польша заблокировала в ЕС пакет решений, среди которых предоставление 18 млрд евро Украине, - Politico Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 16 грудня, 2022 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2022 Чому? P.S. Перед тим венгрія блокувала пакет рішень, серед яких допомога Україні. Але Укроп чомусь про це не написав великими літерами. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 17 грудня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 17 грудня, 2022 А причём здесь ваабще венгрия, Венгрии заблокировали 6.5 млрд евро То что венгрия курва, это давно известно, и никак не может быть темой дня. Вот темой каждого дня может быть не признание США росии как террористическое государство Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 17 грудня, 2022 Поділитися Опубліковано 17 грудня, 2022 14 годин тому, ukrop.de сказав: Вот темой каждого дня может быть не признание США росии как террористическое государство А німці вже визнали? А може євреї? Ага! Тут Шольц на днях видав перл, який мало чим відрізняється від кацапського "гуманітарного бомбардування" : "Рішуча обережність" - це як? "У всьому цьому ми дотримуємося трьох чітких принципів: По-перше, ми підтримуємо Україну в міру наших можливостей. По-друге, ми запобігаємо прямій конфронтації між НАТО і Росією. І, по-третє, не буде жодних односторонніх дій із боку Німеччини. Це критерій нашої рішучої, але обережної політики – і він діятиме і наступного року. Моє враження, що переважна більшість німців вважає це правильним", - сказав Шольц. Тому, коли будинку загрожують щури, летючим мишам краще помовчати До США є багато претензій, але більше, ніж вони, Україні не дає ніхто. Ось коли почнуть давати, тоді вже зможуть щось в їх сторону булькнути і то не дуже голосно. Але з "рішучою обережністю" 14 годин тому, ukrop.de сказав: А причём здесь ваабще венгрия, Венгрии заблокировали 6.5 млрд евро А Польща при чому? Якщо пишете про Польщу, то перед тим треба було згадувати у цьому контексті венгрів - тим більще, що ті стають у позу при КОЖНОМУ голосуванні, а поляки лише раз - і мають на це свою причину. Тому я вас і запитала: ЧОМУ поляки заблокували допомогу Україні? Але ж вам не цікаво. Вам треба голосніше крикнути "тримай злодія", щоб ніхто не зрозумів, хто є злодій наспраді. Венгри шантажували ЕС і отримали, що хотіли. А у випадку з поляками, то саме їх шантажують цим пакетом. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 18 грудня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 18 грудня, 2022 И те и те *хороши * Я в отличие от вас работал месяцами и с теми и с другими... Но это другая история(((( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 18 грудня, 2022 Поділитися Опубліковано 18 грудня, 2022 9 годин тому, ukrop.de сказав: Я в отличие от вас работал месяцами и с теми и с другими... Ви знаєте історію мого життя, що стверджуєте про якесь "отлічіє"? Тут про вето Польщі, яке, до речі,тривало недовго і нічого не принесло їй, НА ВІДМІНУ від угорщини. https://www.eurointegration.com.ua/articles/2022/12/17/7152655/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 19 грудня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 19 грудня, 2022 10 годин тому, Radiola сказав: Ви знаєте історію мого життя, що стверджуєте про якесь "отлічіє"? Тут про вето Польщі, яке, до речі,тривало недовго і нічого не принесло їй, НА ВІДМІНУ від угорщини. https://www.eurointegration.com.ua/articles/2022/12/17/7152655/ Вы хотите сказать что тоже длительное время работали и с венграми и с поляками? Ну и как впечатление, раз у вас есть опыт и сравнение? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 21 грудня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 21 грудня, 2022 Вы Вы непобедимые вы несломленные, вы из гранита, я пишаюсь вами https://m.censor.net/ru/video_news/3388321/kievskaya_uchitelnitsa_vedet_urok_sidya_na_kortochkah_na_ulitse_video_dnya Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 21 грудня, 2022 Поділитися Опубліковано 21 грудня, 2022 В 19.12.2022 в 11:12, ukrop.de сказав: Вы хотите сказать что тоже длительное время работали и с венграми и с поляками? Я хочу сказати, що не можна щось стверджувати про людину, якої не знаєш. І, певна річ, я маю досвід спілкування з поляками і венграми і знаю різницю між ними, але писати про це не буду. Не хочу. Ще одна версія на тему: чому Німеччина не хоче передати Україні ЗРК Петріот Німеччина "принципово не проти" надання Україні ЗРК Patriot, але не має запасних систем А для Польщі мала? І якщо це була зайва система, то хіба Німеччині не всеодно де вона буде стояти? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 21 грудня, 2022 Поділитися Опубліковано 21 грудня, 2022 Новий пакет військової допомоги США Україні на суму 1,85 мільярда доларів передбачає надання однієї батареї зенітно-ракетного комплексу Patriot із боєприпасами. У межах 1 мільярда доларів, які своїм указом виділив президент США Джо Байден, окрім ЗРК Patriot будуть надаватися: боєприпаси для HIMARS; 500 високоточних артснарядів 155 мм; 10 мінометів 120 мм і 10 тисяч снарядів до них; по 10 мінометів 60 і 82 мм; 37 авто із захистом від мін Cougar; 120 броньовиків HMMWV; шість броньованих ваговозів; ракети HARM; високоточне авіаційне озброєння; понад 2700 одиниць гранатометів і стрілецької зброї; протипіхотні боєприпаси Claymore; підривні боєприпаси; засоби й приціли нічного бачення; тактичні захищені засоби зв’язку; броню. А в межах додаткових 850 мільйонів доларів, які виділяє Пентагон у межах ініціативи Ukraine Security Assistance Initiative, будуть надані: 45 тисяч артснарядів 152 мм; 20 тисяч артснарядів 122 мм; 50 тисяч снарядів 122 мм для систем "Град"; 100 тисяч танкових снарядів 125 мм; термінали супутникового зв’язку SATCOM; а також фінансування для навчання та підтримання в бойовому стані обладнання. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 21 грудня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 21 грудня, 2022 6 годин тому, Radiola сказав: Я хочу сказати, що не можна щось стверджувати про людину, якої не знаєш. І, певна річ, я маю досвід спілкування з поляками і венграми і знаю різницю між ними, але писати про це не буду. Не хочу. Ще одна версія на тему: чому Німеччина не хоче передати Україні ЗРК Петріот Німеччина "принципово не проти" надання Україні ЗРК Patriot, але не має запасних систем А для Польщі мала? І якщо це була зайва система, то хіба Німеччині не всеодно де вона буде стояти? Мы не знаем всех нюансов этой истории. Якобы те патриоты которые фрг предложила были Уже интегрированы в закрытую систему НАто. Это раз Второе нисмотря на сомнительньную полезность для Польши с точки зрения покрытия уязвимых территорий по первоначальном утверждению польских лидеров, тем не менее Польша принимает патриоты от фрг. А теперь внимание вопрос, радиола. ЧТО МЕШАЕТ ПОЛЬШЕ ПЕРЕДАТЬ ПОЛУЧЕННЫЕ ОТ ФРГ ПАТРИОТЫ УКРАИНЕ, ТЕМ САМЫМ РЕАЛИЗОВАТЬ СВОЕ ПЕРВОНАЧАЛЬНОЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ. ИБО КАК СКАЗАЛ СТОЛТЕНБЕРГ В ПРОШЛОМ МЕСЯЦЕ КАЖАЯ СТРАНА НАТО САМА РЕШАЕТ ЧЕГО И СКОЛЬКО ПЕРЕДАТЬ УКРАИНЕ? АСЬ? И что б два раза не вставать, кому из вас известны номера ракет которые залетели в Польшу со стороны Украины? Подтвердили ли украинские эксперты что залетела именно украинская ракета? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 22 грудня, 2022 Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2022 9 годин тому, ukrop.de сказав: ЧТО МЕШАЕТ ПОЛЬШЕ ПЕРЕДАТЬ ПОЛУЧЕННЫЕ ОТ ФРГ ПАТРИОТЫ УКРАИНЕ ББББББ........ спокійно... дихай, радіоло, дихай... НІМЕЧЧИНА ЗАВАЖАЄ!!!! Укроп, ще раз прочитаю подібне запитання, їйбо, заблокую до НР. Бо це вже просто знущання якесь Наді мною, над читаами і над здоровим глуздом Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 22 грудня, 2022 Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2022 За Петріотами підуть літаки - до гадалки не треба йти... До речі, Німеччина в одній із своїй черговій відмазці, чому вони не хочуть передати Україні систему Петріот - сказала, що не буде передавати Україні НІЩО в односторонньому порядку. США започаткували це дійство - отже Німеччина може йти слідом, бо буде вже не сама. Ат ні, дізнавшись, що США передають Україні системи Петріот - Німеччина вигадала нову відмазку: у них нема зайвих. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 2 січня, 2023 Поділитися Опубліковано 2 січня, 2023 Німеччина розпочала виробництво САУ RCH 155 для України https://inforesist.org/ua/nimechchina-rozpochala-virobnicztvo-sau-rch-155-dlya-ukraini/… Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 2 січня, 2023 Автор Поділитися Опубліковано 2 січня, 2023 https://aillarionov.livejournal.com/1342765.html У Украины ващето есть жирная чрезвычайная п. Ослица в США? Чого вана до сих пир спить? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.
Увійти