ukrop.de Опубліковано 17 серпня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 17 серпня, 2019 А от придеца четать на мови,суки https://oleg-leusenko.livejournal.com/11985461. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 17 серпня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 17 серпня, 2019 Радиоле не приходится читать Радиола по жизни читает на мови Остальным сукам приходится читать Угруму сложнее всего Он самая неграмотная сука Завистливая кацапская свиння Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 17 серпня, 2019 Поділитися Опубліковано 17 серпня, 2019 3 часа назад, Мастер_Вегард сказал: Я не сержусь, мне стыдно за вас, за форум, за все то, что здесь происходит В первую очередь вам должно быть стыдно за себя, во что вы превратились: вместо ответов по сути, брызжание слюной, переходы на личности, оскорбительный тон. Так что там с "экономическим дерьмом", при котором идет рост ВВП, на фоне европейского падения? Как по мне, ваш преЗЕдент получил хорошую старновую позицию, а не ту субстанцию, о которой вы регулярно тут пишите. Оперативная отраслевая статистика и ВВП, % реального изменения год-к-году Строительство, как и говорилось, поднялось больше других отраслей экономики. От бедной жизни люди покупают квартиры? ))))))))))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 17 серпня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 17 серпня, 2019 Тогда розкажи мне об реальных узпехах за 100 дней шапето То что живот твой начал спадать ,я понял Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 18 серпня, 2019 Поділитися Опубліковано 18 серпня, 2019 26.07.2019 в 17:56, ukrop.de сказал: Он правда и сам николи не воював Ну разве шо в испании из маклером за дачу Тогда аоен не было. НО в армии он служил. 28.07.2019 в 12:11, Fil сказал: Порохоботи, ви нам потрібні, адекватні, без Пєті, без помсти за нього, щоб побудувати сучасну і успішну Україну. Ми без вас не зможемо це зробити, я к не зможемо це зробити без донетчан і кримчан. А какие жде это порохоботы без Пети? Он нас породил. И без него мы умрем. И мстим мы не за Петю, а за поруганную УКраину. 16.08.2019 в 12:41, ukrop.de сказал: Один клинический нищий идиот Это ты о себе? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 18 серпня, 2019 Поділитися Опубліковано 18 серпня, 2019 20 часов назад, ukrop.de сказал: А от придеца четать на мови,суки А хто суки? Користувачі форуму? І яка ж, "сука", потім сюди прийде, якщо до неї так звертаються? А модератор мовчить.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Fil Опубліковано 18 серпня, 2019 Поділитися Опубліковано 18 серпня, 2019 5 часов назад, Рыжая сказал: А какие жде это порохоботы без Пети? Он нас породил. И без него мы умрем. И мстим мы не за Петю, а за поруганную УКраину. Пєтя помре, помруть і порохоботи , а Україна продовжить жити, тільки послабшає. Пропоную порохоботам подумати, чи є життя після Пєті, і позитивно собі відповісти. Колись Кучма ставив знак рівняння між собою і Україною, зараз ця пошесть переповзла на кучміста Порошенко. Кажупорохоботам, якщо в них вже нема критичного мислення, то хоч майте позитивне. Зверніть увагу, я не лаю порохоботів, бо вони також частина Украни, тому не мстіться, бо Украна не поругана полаяна. До речі, у відомого Олеся Донія нещодавно вийшла чудова книга, "Трансформація української національної ідеї". Це знакова і потрібна подія. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 18 серпня, 2019 Поділитися Опубліковано 18 серпня, 2019 25 минут назад, Fil сказал: До речі, у відомого Олеся Донія нещодавно вийшла чудова книга, "Трансформація української національної ідеї". Це знакова і потрібна подія. Доний Давно упал в моих глазах. Не тот сейчас Доний. А в отношении порохоботов... ТОчнее нас назвать украиноботы. И с исчезновнием Пороха никуда мы не денемся. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 18 серпня, 2019 Поділитися Опубліковано 18 серпня, 2019 37 минут назад, Fil сказал: Пєтя помре, помруть і порохоботи Петя помре, але залишаться результати його праці. Якщо, звичайно, клоун не знищить все. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Fil Опубліковано 18 серпня, 2019 Поділитися Опубліковано 18 серпня, 2019 52 минуты назад, Рыжая сказал: Доний Давно упал в моих глазах. Не тот сейчас Доний. Якій же він був, що не такий як зараз? На мій погляд Доній став тільки краще (мудріше). Цитата А в отношении порохоботов... ТОчнее нас назвать украиноботы. И с исчезновнием Пороха никуда мы не денемся. Ще точніше, - кучмісти. 45 минут назад, Radiola сказал: Петя помре, але залишаться результати його праці. Якщо, звичайно, клоун не знищить все. Ні, не знищить, київський торт буде завжди. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 18 серпня, 2019 Поділитися Опубліковано 18 серпня, 2019 19 минут назад, Fil сказал: Ще точніше, - кучмісти. В кто ты? Коммунист? Зелепупень? Овощепоклонник? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Fil Опубліковано 18 серпня, 2019 Поділитися Опубліковано 18 серпня, 2019 13 минут назад, Рыжая сказал: В кто ты? Коммунист? Зелепупень? Овощепоклонник? Прошу ВАС не ТЬІкати. Я звичайний одеський космополіт, ще питання? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 18 серпня, 2019 Поділитися Опубліковано 18 серпня, 2019 Только что, Fil сказал: Прошу ВАС не ТЬІкати. Я звичайний одеський космополіт, ще питання? Сорри... сударь... Т.е. Никто и ничто... И одновременно все и вся... Короче, куда ветер подует Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Fil Опубліковано 18 серпня, 2019 Поділитися Опубліковано 18 серпня, 2019 17.08.2019 в 18:37, Radiola сказал: В первую очередь вам должно быть стыдно за себя, во что вы превратились: вместо ответов по сути, брызжание слюной, переходы на личности, оскорбительный тон. Так что там с "экономическим дерьмом", при котором идет рост ВВП, на фоне европейского падения? Как по мне, ваш преЗЕдент получил хорошую старновую позицию, а не ту субстанцию, о которой вы регулярно тут пишите. Оперативная отраслевая статистика и ВВП, % реального изменения год-к-году Строительство, как и говорилось, поднялось больше других отраслей экономики. От бедной жизни люди покупают квартиры? ))))))))))))) Прокоментую. В цілому, як бачите, ВВП позитивно відгукнулось на зміну влади, так тримати. Виключення, будівництво, де зростання суттєво сповільнилось, хоча залишилось з двозначними цифрами. Для тих хто особливо радіє будівництву. Будівництво зростає в періоди КРИЗИ, коли нема де прикласти гроші в поганій економіці, і їх "заривають в нерухомість". Тому відносне падіння будівництва, теж позитивний сигнал, гроші перестали лякатись вкладатись в інші галузі. Насправді економіка дуже енерційна, і наступному уряду ще 1,5-2 роки жити під тиском рішень попередників. Нинішнє покращення варто небагато, просто полегшене економічне зітхання, від попереднього тиска. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Fil Опубліковано 18 серпня, 2019 Поділитися Опубліковано 18 серпня, 2019 9 минут назад, Рыжая сказал: Сорри... сударь... Т.е. Никто и ничто... И одновременно все и вся... Короче, куда ветер подует Ні, космополіт, це - ЩОСЬ, не дарма радянська влада боролась з космополітами не менш завзято ніж з націоналістами, хоча перших було в СРСР... ну дуже мало. Але ваше визначення мені теж розшмішило сподобалось, нагадало страшилку з кіно "я здесь и не здесь, я везде и нигде" ))) Так шо пані, не лякайтесь, все буде добре! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 18 серпня, 2019 Поділитися Опубліковано 18 серпня, 2019 49 минут назад, Fil сказал: Ні, не знищить, київський торт буде завжди. Кожному своє. Кому торт, а кому українська Церква, можливість подорожувати світом без віз, велич нашої армії і слава Героїв України. Кожному СВОЄ. 7 минут назад, Fil сказал: як бачите, ВВП позитивно відгукнулось на зміну влади, Ггггг.... Не втомлююся повторювати приклад з лікарями: ви, певно, дуже ПОЗИТИВНО відгукнетеся на інформацію про те, що вашу вкрай важку операцію буде проводити... артист, який грав лікаря у серіалі. АЛЕ, з дуже компетентними асистентами ))))))))))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Fil Опубліковано 18 серпня, 2019 Поділитися Опубліковано 18 серпня, 2019 5 минут назад, Radiola сказал: Кожному своє. Кому торт, а кому українська Церква, можливість подорожувати світом без віз, велич нашої армії і слава Героїв України. Кожному СВОЄ. Ви часом ні ватниця? Бо саме ватники хизуються "досягненнями" при радянській владі, не беручі до уваги що радянська влада знищила багато людей, і в цілому відкинула наші народи далеко назад в цівілізаційному розвитку. Ці злочинці вважають що якщо при них біло щось позитивне, то це виправдовує будь що. Цитата Ггггг.... Не втомлююся повторювати приклад з лікарями: ви, певно, дуже ПОЗИТИВНО відгукнетеся на інформацію про те, що вашу вкрай важку операцію буде проводити... артист, який грав лікаря у серіалі. АЛЕ, з дуже компетентними асистентами ))))))))))))) Так, гарний приклад, це значне краще ніж ніж лікаря, якому потрібен якійсь мій орган. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 18 серпня, 2019 Поділитися Опубліковано 18 серпня, 2019 27 минут назад, Fil сказал: це значне краще ніж ніж лікаря, якому потрібен якійсь мій орган Ви хоч думайте, що пишите: ВВП виросло, бо прийшов до влади "лікар", який заріже Україну без шансів?! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Fil Опубліковано 19 серпня, 2019 Поділитися Опубліковано 19 серпня, 2019 17 часов назад, Radiola сказал: Ви хоч думайте, що пишите: ВВП виросло, бо прийшов до влади "лікар", який заріже Україну без шансів?! Відділить те що я написав, від того що ви написали. Я написав свій аналіз економічного ПІДЙОМУ, як ПОЗИТИВНОЇ реакції бізнеса на зміну влади. До речі, бізнес рідко помиляється або навмисно собі бреше, бо брехня в бізнес справах дуже дорого коштує. А ваша реакція: "заріже Україну без шансів". Іншими словами - ВСЕ ПРОПАЛО! Не Україна, ВИ, пропадете чи заріжетесь, а життя піде далі, без вас. Я за радянські і роки незалежності вже багато бачив таких всепропавших, перетворившихся на маленькі маргінальні групи, зі своїм крихітним світлом в середині дупи. От і не залазьте туди, верніться до людей. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 19 серпня, 2019 Поділитися Опубліковано 19 серпня, 2019 3 часа назад, Fil сказал: Я написав свій аналіз економічного ПІДЙОМУ, як ПОЗИТИВНОЇ реакції бізнеса на зміну влади. Боже, чого тільки можна почути від людини, яка хоче оправдати свою дурість: від новини про те, що вашого поганого лікаря замінять на хорошого артиста, який чудово зіграв роль лікаря - має бути позитивна реакція від хворого... 3 часа назад, Fil сказал: бізнес рідко помиляється або навмисно собі бреше, бо брехня в бізнес справах дуже дорого коштує. Якраз бізнес в брехні ніхто не звинувачує. В брехні звинувачують когось іншого. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Fil Опубліковано 20 серпня, 2019 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2019 11 часов назад, Radiola сказал: Боже, чого тільки можна почути від людини, яка хоче оправдати свою дурість: від новини про те, що вашого поганого лікаря замінять на хорошого артиста, який чудово зіграв роль лікаря - має бути позитивна реакція від хворого... Задовбали своїм артистом. Так доктор Наус скоріше краще проведе операцію, ніж це вдалося кондітеру, ще питання? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 20 серпня, 2019 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2019 18.08.2019 в 20:03, Fil сказал: Але ваше визначення мені теж розшмішило сподобалось, нагадало страшилку з кіно "я здесь и не здесь, я везде и нигде" ))) Так шо пані, не лякайтесь, все буде добре! Патриотизм меня не опалит - Пусть патриоты дружно мне не внемлют,Но государство - только власть и земли,Но в Космосе рожден космополит, Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Fil Опубліковано 20 серпня, 2019 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2019 10 часов назад, Рыжая сказал: Патриотизм меня не опалит - Пусть патриоты дружно мне не внемлют,Но государство - только власть и земли,Но в Космосе рожден космополит, Так, космополітизм і космополіти зараз, це потужна і зростаюча сила в світі. Але її час ще не прийшов. Зараз на часі націоналізм. Але я не почув в вас про Донія, чим він вам не догодив, хто його значно краще, приклади? На кого Україна може спертись у будь якому випадку? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 20 серпня, 2019 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2019 2 минуты назад, Fil сказал: Але я не почув в вас про Донія, чим він вам не догодив, хто його значно краще, приклади? На кого Україна може спертись у будь якому випадку? Внук коммунистического номенклатурщика и функцинера. Доний заявлял, что когда он и его стороннику придут к власти, они очистят Украину от олигархов. Аж два раза. Такие заявления делал человек, который дружил со скандальным олигархом Николаем Рудьковским. Именно Рудьковский содержал Центр исследования политических ценностей Дония и фактически платил последнему зарплату. И тот брал ее, совершенно не гнушаясь олигархическими долларами. И продолжал с ним дружить и после. На протяжении многих лет пытался попвсть в Раду. 2014 мажоритарка Верховна Рада 8-го скликання: самовисування 2012 мажоритарка Верховна Рада 7-го скликання: самовисуванняобрано 2007 список Верховна Рада 6-го скликання: НУНС 2006 список Верховна Рада 5-го скликання: СПУ 2002 мажоритарка Верховна Рада 4-го скликання: самовисування 1998 список Верховна Рада 3-го скликання: Наша Україна 1998 мажоритарка Верховна Рада 3-го скликання: Наша Україна Наконец попал.И тут... трах-бах... И опять Майдан. И в списки его никто не взял. И пролетел, как фанера.. Вот он и ненавидит Пороха и его партию. Его кормушки лишили. Почему я такие выводы сделала? Просто я его внимательно слушаю, когда попадаю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Fil Опубліковано 21 серпня, 2019 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2019 13 часов назад, Рыжая сказал: Вот он и ненавидит Пороха и его партию. Его кормушки лишили. Почему я такие выводы сделала? Просто я его внимательно слушаю, когда попадаю Вікіпедія дає трохи інші але більш цікаві відомості: Цитата Народний депутат України[ред. | ред. код] Народний депутат України VI скликання з 23 листопада 2007 до 12 грудня 2012 від Блоку «Наша Україна — Народна самооборона», № 37 в списку. Голова підкомітету з питань гуманітарної освіти, науки та інформатизації Комітету Верховної Ради з питань науки і освіти. Під час бійки у Верховній Раді 27 квітня 2010 року, яка виникла через питання ратифікації Харківських угод Януковича-Мєдвєдєва отримав струс мозку[1]внаслідок побиття п'ятьма депутатами Партії Регіонів . Народний депутат України VII скликання з 12 грудня 2012 р. Позафракційний. Переміг на виборах у мажоритарному одномандатному виборчому окрузі № 88 (Коломийщина-Городенківщина, Івано-Франківська область). Самовисуванець. Голова підкомітету з питань державної політики у сфері розвитку та використання мов Комітету Верховної Ради з питань культури і духовності. В 2012 р. був одним з організацій акцій на захист української мови («Мовний Майдан»). Під час Євромайдану(«Революції гідності») як керівник Мистецького об'єднання «Остання Барикада» відповідав і організовував музичну сцену Майдану. Навесні 2014 р. створив та очолив Інформаційний Центр протидії сепаратизму «Наша земля». Організував випуск газет проти російської агресії: «Наш Крым», «Наша Одесса», «Наш Донецк», «Наш Луганск». Особисто їздив в Крим(Сімферополь, Севастополь), Одесу, Харків для протидії колаборантам та російським окупантам. Але в де чому ви праві, він не може і не міг бути разом з Порошенко, якій вітав "Харківські угоди" Януковича, в той час коли соратники Порошенко, регіонали, гуртом били Донія у Верховній Раді, за спротив ним. Дякую, ви відкрили мені більш справжніх Донія і Порошенко. Завдяки вам я першого ще більше поважаю, а останього, ще менше. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 21 серпня, 2019 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2019 10 минут назад, Fil сказал: Дякую, ви відкрили мені більш справжніх Донія і Порошенко. Завдяки вам я першого ще більше поважаю, а останього, ще менше. Кожен бачить своє. Та я ще й чую. А не лише цитую Вікі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 21 серпня, 2019 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2019 Підсумки візиту прем*єра Ізраілю Визит Биньямина Нетаньяху в Киев можно оценить, как очень удачный для Израиля и совершенно провальный для Украины. Слово «провальный» не преувеличение – это видно по итогам. Я мог бы процитировать покойного Чечетова, но не стану. Развели, как котят – не мой лексикон. Но честно говоря, это полный провал Зеленского. Гость получил все. Мы оплатили счет и остались должны - будем платить дальше. Дороговато нам обходятся сразу и в перспективе такие визиты. Может, как-то ограничить общение с высокими гостями, пока президент не научится отстаивать в первую очередь украинские интересы? Или главу МИДа опытного подберет. По миру ведь пустят за пару лет…(К. Сазонов) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 21 серпня, 2019 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2019 И вторая важная тема дня. Трамп и Макрон выступают за возврат РФ в G8 Можно как угодно относиться к Порошенко, но одно отрицать нельзя. Он смог добиться того, чтоб без нас о нас никто ни о чем не договаривался. Нельзя потерять достигнутое ранее. Если руководство Украины не сможет изменить эту ситуацию, то нас просто будут ставить перед фактом того, что о нас договорятся без нас и не особо учитывая наши интересы или желания. А это угроза для будущего Украины и опасность опять попасть под контроль России. Поэтому сейчас необходима консолидация всех сил, вне зависимости от того в коалиции они или в оппозиции, для того, чтоб изменить ситуацию. Ведь это непосредственно влияет на будущий вектор Украины и вновь поднимает вопрос выживания государства. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 21 серпня, 2019 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2019 2 часа назад, Рыжая сказал: Підсумки візиту прем*єра Ізраілю Визит Биньямина Нетаньяху в Киев можно оценить, как очень удачный для Израиля и совершенно провальный для Украины. Слово «провальный» не преувеличение – это видно по итогам. Я мог бы процитировать покойного Чечетова, но не стану. Развели, как котят – не мой лексикон. Но честно говоря, это полный провал Зеленского. Гость получил все. Мы оплатили счет и остались должны - будем платить дальше. Дороговато нам обходятся сразу и в перспективе такие визиты. Может, как-то ограничить общение с высокими гостями, пока президент не научится отстаивать в первую очередь украинские интересы? Или главу МИДа опытного подберет. По миру ведь пустят за пару лет…(К. Сазонов) Ну ведь есть в Украине умные люди. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 21 серпня, 2019 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2019 24 минуты назад, доктур сказал: Ну ведь есть в Украине умные люди. Есть. Но вот только возле ваЗЕлина сплошной квартал 95... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.
Увійти