Рыжая Опубліковано 24 червня, 2022 Поділитися Опубліковано 24 червня, 2022 США не видали дозвіл на приліт російського спецрейсу для вивезення російських дипломатів, яким було наказано залишити країну Як інформує Цензор.НЕТ, про це заявила директорка Департаменту інформації і преси МЗС РФ Марія Захарова. "Вашингтон відзначився черговим ворожим стосовно нашої країни кроком, не видавши дозволу на приліт у США спецрейсу державіації Росії, який мав відвезти співробітників російських закордонних установ та членів їхніх сімей", – йдеться у коментарі Захарової на сайті МЗС РФ. Зазначається, що літак мав прилетіти за російськими дипломатами, яким Держдепартамент раніше "ультимативно наказав залишити територію США до кінця місяця". Захарова своєю чергою пообіцяла жорстку відповідь з боку Росії. "У разі відмови в допуску російського спецборту неминуче підуть контрзаходи, у тому числі асиметричного характеру, про які ми повідомимо в установленому порядку дипломатичними каналами", – заявила вона. Читайте на "Цензор.НЕТ": Росія звинуватила США в "планомірному руйнуванні двосторонніх відносин" Джерело: https://censor.net/ua/n3349840 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 26 червня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 26 червня, 2022 Британія, Сполучені Штати, Канада і Японія у рамках нових санкцій проти РФ заборонять імпорт золота з Росії. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 26 червня, 2022 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2022 Моє бачення стосовно зброї. Я вирішила написати цей пост, бо в умовно вільний час, тобто, коли роблю щось не головою, а руками, постійно слухаю ю-туб. І, якщо чесно, то мені трошки неприємно чути те, що постійно товбичить пан Жданов, пан Кушнарь та пан Русамзаде про те, що нам допомогають зброєю дуже слабко, щоб тільки в змозі були триматися, що "США готові воювати з рашкостаном до останнього українця" (хтось з них це повторює регулярно), та ще щось таке. Панів Кушнаря і Рустамазаде перестала слухати з цього приводу взагалі. Як би не те, що той же пан Жданов дає саме інформацію про події на фронті, я б і його не слухала теж. І саме обурення той думкою, яку вони кидають постійно в інформпростір, мене і підштовхнуло на цей пост. Так от. Жоден з них, висловлюючи вище зазначену тезу - не дивиться подальше цього тижня, або місяця. Я не кажу, чи повільно, чи швидко нам надають зброю, але я розумію, як важко її доставити - це не листа по інтернету відіслати. Я розумію, що це не просто зброя, а дуже складні агрегати, якими ще треба вміти керувати. Без цього, використання цієї зброї буде все одно, що мікроскопом горіхи колоти. А навчання потребує часу. А те, що на момент початку активних бойових дій в нашій країні не було досить військових фахівців з користування цією зброєю винувата зе-влада і ніхто більше. Але, навіть не це головне. Моя думка про це жорстока, але така, як є. Військові дії повинні йти як би то мовити паралельно з дотисканням раші економічно. І от це головне. Чому? Тому, що нікому з нас не потрібно, щоб стався наступний сценарій: - ми розбиваємо досить швидко рашістьскі війська. - їх залишки повертаються в каzzaпстан. - раша деякий час зализує свої втрати, але будучи ще спроможною клепати зброю, готує новий удар по нас. На це їй може знадобитися рік, а може і десять років. Але поки вона існує, вона буде жадати нашої землі. Тому рашу треба саме знищити. І, враховуючи всі речі, іншого варіанту, як саме одночасно вдавити її і військовими методами, і економічними, не існує. Тому і війна повинна тривати доки, поки в раші не почнеться саме економічний колапс, який неодмінно призведе до соціального і політичного. Я не можу судити, що краще: швидкий розгром зараз і через декілька років нова війна, або довша війна зараз і після світ без раші. І відсутність війн взагалі. Вірніше, в мене є своя думка, але я не буду нікому її нав'язувати. Але я бачу гороскоп України на 31- 32 рік. І він може бути потенційно роком нової війни. Але таким він може ще не стати. І, як само програються планетні позиції в тому поки ще далекому за часом солярі, вирішується саме зараз. Катерина Соляник, астролог. =================== Я її пост не тому виставила, що вона астролог (хоча її прогнози збуваються). Виставила том, що її бачення збігається з моїм. А позаяк я ледащо, то вирішила просто копірнути її пост з ФБ =============================================== Путін таки переконав Байдена дати нам системи PRO. Ось вже є і подробиці: Це буде NASAMS - передова системи ПРО, протиракетної оборони середньої та великої дальності. До речі, саме таку зараз іспанці розгорнули в Балтії. Система на озброєнні з 1998 року. Розробка Норвегії і США — до чого тут НАТО) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 1 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 1 липня, 2022 Вперше в історії США поставили в ЄС більше газу, ніж росія. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 3 липня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 3 липня, 2022 На днях захотілося перейтися по сайтах, де я раніше писала, але з часом втратила до них інтерес. Вони в мене залишилися в закладках. Частина з них - кацапські. Але я не могла цього зробити: виявилося, всі домени, в назвах яких присутня орієнтація на рашку - заблоковані в Україні. Тому, тепер зустріч з кацапами - тільки на наших сайтах. Воно і добре - безпечніше для тих, хто проти війни. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 4 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2022 Німеччина конфіскувала зразу три танкери доньки Газпрому "Gazprom Germania" разом із скрапленим газом в них. Саму "Gazprom Germania", яка керує найбільшими в Німеччині сховищами газу, уряд Німеччини націоналізував кілька тижнів тому. Шольцу було корисно відвідати Бучу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 4 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2022 17 часов назад, Radiola сказал: На днях захотілося перейтися по сайтах, де я раніше писала, але з часом втратила до них інтерес. Вони в мене залишилися в закладках. Частина з них - кацапські. Але я не могла цього зробити: виявилося, всі домени, в назвах яких присутня орієнтація на рашку - заблоковані в Україні. Тому, тепер зустріч з кацапами - тільки на наших сайтах. Воно і добре - безпечніше для тих, хто проти війни. Не жалейте, все они стали примитивны как ваш доктор ганц в последнее время Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ganz Опубліковано 4 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2022 2 часа назад, ukrop.de сказал: Не жалейте, все они стали примитивны как ваш доктор ганц в последнее время А в чём этот доктор примитивен? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 4 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2022 Давайте от противного, а в чем этот доктор прогресссивен, если он хуйловский доктор? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ganz Опубліковано 4 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2022 2 часа назад, ukrop.de сказал: Давайте от противного, а в чем этот доктор прогресссивен, если он хуйловский доктор? Это всё от твоих завышенных ожиданий. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 5 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2022 Что всё и каких ожиданий? Ты не только примитивен, но и не понятен Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 5 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2022 17 часов назад, ukrop.de сказал: как ваш доктор ганц в последнее время Можна питання? А чому доктор? Коли це він доктором став. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 5 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2022 Так был же доктор ганц. Хуйло хвалил. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 5 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2022 3 минуты назад, ukrop.de сказал: Так был же доктор ганц. Хуйло хвалил. Та ні. Був просто ДОХТУР. І був ГАНЗ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 5 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2022 20 минут назад, Рыжая сказал: Та ні. Був просто ДОХТУР. І був ГАНЗ Хуйла не было? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 5 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2022 39 минут назад, ukrop.de сказал: Хуйла не было? За хуйла був Водолаз. Док алкаш зх мозгами навиворіт. Але точно не хуйловець 7 часов назад, ukrop.de сказал: Так был же доктор ганц. Хуйло хвалил. Укроп , хочу вибачитись. Він таки був раніше доктор_Ганз Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 5 липня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 5 липня, 2022 Трохи про Китай: "У 2021 році обсяг двосторонньої торгівлі між Китаєм та Росією зріс на 35% і досяг $147 млрд, але цей показник все одно менший удесятеро від загального обсягу торгівлі зі США ($657 млрд) та ЄС ($828,1 млрд). У воєнному відношенні Росію можна віднести до наддержав, проте в економічному відношенні вона – карлик у стані тривалого структурного занепаду. Її ВВП лише трохи перевищує аналогічний показник Іспанії, що є п'ятою за розміром національної економіки в ЄС. Китай зовсім не зацікавлений у тривалій конфронтації із Заходом через партнерство з такою країною». Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 9 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 9 липня, 2022 10 стран ЕС передали Украине 100% обещанной помощи, – Bild. Это: ▪️ Польша - 100% обещанного вооружения на 1,8 млрд евро, ▪️ Литва - 220 млн евро, ▪️ Франция - 160 млн евро, ▪️ Италия 150 млн евро, ▪️ Бельгия - 80 млн, ▪️ Люксембург - 50 млн, ▪️ Финляндия - 30 млн, ▪️ Словения - 10 млн, ▪️ Австрия - 3,3 млн, ▪️ Болгария - 3,5 млн. В абсолютном измерении стоимости военной помощи лидеры: ▪️США - 2,33 млрд евро, 38,4% от обещанного, ▪️Польша - на 1,8 млрд евро, 100% от обещанного, ▪️Великобритания 90,7% из обещанных 1,12 млн евро, ▪️Канада - 82,5% из обещанных 920 млн евро). Также много помогают: ▪️Эстония (обещала 250 млн евро, предоставила 98%), ▪️Норвегия (450 млн, выполнила 96%), ▪️Чехия (260 млн, выполнила 88,9%), ▪️Нидерланды (80 млн, выполнили 84,9%), ▪️Литва (50 млн, выполнила 82,6%). ▪️Далее следуют Словакия, Испания, Швеция, Дания, Австралия. Что касается Германии, то из обещанных 675 млн евро военной помощи она предоставила Украине 269 млн евро, то есть 39,9%. За ней следуют Новая Зеландия (31% из 3,6 млн евро), Греция (5,8% из 250 млн). Южная Корея, Португалия, Румыния и Хорватия пока вообще не предоставили Украине обещанную помощь. Всего западные страны пообещали Украине оказать военную помощь на сумму 80,7 млрд евро. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 13 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2022 Божі санкції. На Кубані стаї саранчі знищують врожай. От так буває, коли ти палиш чужу землю, крадеш чужий врожай - то потім починаєтся. А далі після саранчі чекаємо на тьму єгипетську та смерть всіх первістків. Бо так говорить Господь! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ В Білому домі прокоментували, яким чином планують використати програму ленд-лізу для України. Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на Голос Америки. "Наразі ми ставимо в пріоритет безпекову допомогу для України, за яку їм пізніше не потрібно буде повертати кошти", - сказав посадовець Білого дому. За його словами, програма ленд-лізу передбачає повернення коштів за отриману техніку, тоді як інші програми, за якими США постачають допомогу Україні, як то USAI (Ініціатива сприяння безпеці в Україні) та програма президентських повноважень, не передбачають повернення коштів. Зазначається, що останні поставки американського озброєння в Україну відбуваються за цими програмами. Наразі Адміністрація Байдена використовує для них кошти, які виділив Конгрес США. Йдеться про пакет на суму в $40 млрд, більше половини з якого закладені на військову допомогу та супутні витрати. Ці кошти потрібно витратити до кінця фіскального року в США, який припадає на кінець вересня. Водночас координатор Ради з нацбезпеки США і стратегічних комунікацій Джон Кірбі пояснив, що адміністрація все ще розглядає повноваження, які надає програма ленд-лізу. "Лише минулої п’ятниці президент Байден підписав виділення ще 400 мільйонів доларів військової допомоги Україні за програмою президентських повноважень. Ми вже маємо багато повноважень, і ми їх використовуємо", - сказав він. Джерело: https://censor.net/ua/n3354035 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 14 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 14 липня, 2022 Шаг вперёд и два назад Запад в очередной раз смягчил санкции против России Елена Прошина Министерство финансов США объявило об ослаблении введённых в отношении России санкций. Об этом в своём Telegram-канале сообщает РБК. Фото: Reuters В частности, из-под санкций вывели транзакции, связанные с удобрениями, продовольствием, посевными материалами, лекарствами и медоборудованием. Кроме того, санкции были сняты с бывшей дочерней компании «Газпрома» в Германии Gazprom Germania GmbH и дочерней компании Альфа-банка в Казахстане. Стали известны подробности новых санкций ЕС против России Отметим, что это уже третье подобное смягчение санкций за последнее время со стороны Запада Об этом сообщает "Рамблер". Далее: https://finance.rambler.ru/economics/49000992/?utm_content=mfinance_media&utm_medium=read_more&utm_source=copylink 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 14 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 14 липня, 2022 5 минут назад, ukrop.de сказал: Об этом сообщает "Рамблер О так... клас джерело. Рупор кацапський. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 14 липня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 14 липня, 2022 3 минуты назад, Рыжая сказал: О так... клас джерело. Рупор кацапський. В нас цей ресурс заблокований. Елена Прошина. Редактор. E-mail: [email protected]. Закончила Московский авиационный институт Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 15 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 15 липня, 2022 От і посипався "патріот". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 15 липня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 15 липня, 2022 15 часов назад, Рыжая сказал: От і посипався "патріот". Угу, кацапські новини перепощує сюди. Меня стошнило... от последней вонючей консервы на форуме. И вот нас только двое.... (((( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 16 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 16 липня, 2022 7 часов назад, Radiola сказал: И вот нас только двое.... (((( Алягер ком алягер... У мене відсіялось дуже багато знайомих. Ми з тобою пишемо не для себе. Ми я так все це знаємо. ПИшемо для тих, хто заходить на форум. Гостями. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 14 серпня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 14 серпня, 2022 Польща працює над концепцією, яка дозволить відмовляти росіянам у видачі віз. Про це повідомив заступник міністра закордонних справ Пьотр Вавжик Вавжик заявив, що Польща виступає за розширення санкцій ЄС, особливо щодо призупинення дії угоди про спрощення візового руху для громадян Російської Федерації. Водночас він визнав, що не всі країни Євросоюзу на це згодні. "Проти цього виступають великі країни-члени, включаючи Німеччину, Францію та Нідерланди. У зв'язку з тим, що неможливо подолати опір цих країн щодо призупинення дії угоди про спрощення візового руху для громадян РФ, Польща працює над новим рішенням", – сказав він. Вавжик додав, що польська дипломатія вже кілька тижнів веде переговори на цю тему з деякими державами-членами та зазначив, що подібний погляд на ці питання мають також Литва, Латвія та Естонія, Чехія та Словаччина. "Ми можемо очікувати рішення з цього питання в найближчі тижні", – додав дипломат. Вавжик нагадав, що Польща вже кілька місяців не видає туристичні візи громадянам РФ. Нині їх отримують лише росіяни, які через роботу змушені перетинати польсько-російський кордон, в тому числі водії вантажівок, дипломати, а також особи з "картою поляка" та члени сімей громадян Польщі та інших країн ЄС. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 29 вересня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 29 вересня, 2022 Глава МВС Фінляндії заявила, що Гельсінкі розгляне можливість будівництва паркану на своєму кордоні з рф. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 14 листопада, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2022 Генасамблея ООН ухвалила резолюцію, згідно з якою РФ має виплатити репарації Україні Відповідну резолюцію 14 листопада підтримали 94 зі 193 членів асамблеї, проти проголосували 14, 73 утрималися. Нью-Йорк, 14 листопада 2022 року Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 15 листопада, 2022 Поділитися Опубліковано 15 листопада, 2022 7 годин тому, Radiola сказав: Генасамблея ООН ухвалила резолюцію, згідно з якою РФ має виплатити репарації Україні Відповідну резолюцію 14 листопада підтримали 94 зі 193 членів асамблеї, проти проголосували 14, 73 утрималися. Нью-Йорк, 14 листопада 2022 року Можно я немного остужу радость от новости, которую разгоняет под заголовком "Генассамблея ООН приняла резолюцию о выплате репараций Украине от России"? Начнём с того, что Генассамблея ООН приняла резолюцию по созданию реестра ущерба, нанесенного Украине в результате российской войны, и с призывом к России возместить ущерб и ПРОРАБОТКУ механизма выплаты репараций. Понимаете? Это значит, что начнут создавать механизм по передаче финансовых активов РФ на восстановление Украины. Как долго будут искать правовое решение? Не знаю. Но быстрым этот процесс не будет. Решение будет найдено. В этом я уверен, но это может быть долгим и сложным процессом осложненным правовыми рамками и некоторыми непубличными нюансами. Например, нельзя просто забрать у РФ деньги. Потому что многие страны осознав, что так же могут забрать и у них, без правового обоснования, а лишь руководствуясь справедливость, местью или революционной необходимостью, могут принять решения о выводе своих финансовых активов и резервов в более надежные для них "гавани". Те же саудиты имеют постоянные конфликтные моменты с США и могут после решения о конфискации арестованных средств вывести все свои финансовые активы из США. А это огромные деньги. Так что будут создавать правовой механизм и искать юридическую конструкцию, при которой возможен не только арест, но и конфискация активов РФ в пользу Украины. И финальная вишенка на торте. Это было голосование за резолюцию, а не за решение. А резолюция имеет рекомендательный характер, а не обязательное исполнение. Но в любом случаи процес пошёл. Хотя, мог пойти и раньше. Решения я публично предлагал и передавал его в профильные структуры власти. Но этим занялись лишь сейчас. Лучше поздно, чем никогда. Но от ложных недежд и иллюзий лучше избавиться чтобы не разочаровываться. У нас впереди долгий путь и работа на результат. Так что наберитесь терпения. Б. Береза Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 13 грудня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2022 Нідерланди готові створити трибунал для Росії в Гаазі Разом з ЄС Нідерланди будуть шукати міжнародну підтримку і фінансування для трибуналу. Також ідеться про те, що новий суд не буде на заваді роботі Міжнародного кримінального суду (МКС), який також розміщується в Нідерландах. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.
Увійти