ukrop.de Опубліковано 31 жовтня, 2016 Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2016 Я не только ходыв ,я искренне ненавидел. тоді є до кого звертатися нехай тобі допоможе твій обранець какого хуя тут воздух сотрясать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 31 жовтня, 2016 Автор Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2016 тому я гадаю і пропоную все наші особливі теми обговорювати тільки на нашій мові і одночасно наші вороги перестануть уклинюватися і набридати нам в наших питаннях Справа в тому, любий Укроп-де, вони завжди можуть скористатися перекладачем. Крім того, у них менталітет такий: ти його у двері, а він у вікно, ти його у вікно, він у комин поліз. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 31 жовтня, 2016 Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2016 Детей едет навестить) Не суди его строго ukrop.de, тебя и на русском то, тяжело понимать))) Укроп, добавляй ему больше мата, для внятности... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Водолаз_пустыни Опубліковано 31 жовтня, 2016 Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2016 Укроп, добавляй ему больше мата, для внятности... Взрослый дядя, ты чему ребенка учишь, ты ему еще сигаретку в рот сунь и водочки налей. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 31 жовтня, 2016 Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2016 Взрослый дядя, ты чему ребенка учишь, ты ему еще сигаретку в рот сунь и водочки налей. Ты хочешь его в русского перековать? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 31 жовтня, 2016 Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2016 Справа в тому, любий Укроп-де, вони завжди можуть скористатися перекладачем. Крім того, у них менталітет такий: ти його у двері, а він у вікно, ти його у вікно, він у комин поліз. це ми мусемо ще подивитися, але виглядати буде справді забавним як наприклад рузькі ганс, сидячи на чергуванні,використовуватиме словник але ще комічнішими і цікавішими стануть відповіді москалів на мові це буде перший росийський цирк на дроті на бандеровському форумі Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 31 жовтня, 2016 Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2016 ти ідіот на вибори ходив? тоді є до кого звертатися нехай тобі допоможе твій обранець какого хуя тут воздух сотрясать Мне, украинцу ты не интересен. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 31 жовтня, 2016 Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2016 ты долбоеб-а долбоебы неважно каких кровей портят воздух Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 31 жовтня, 2016 Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2016 К чему эта патетика?! Нужно изучать украинский в школе и делать его модным среди молодежи - это самая прогрессивная часть нашего общества, способная изменить отношение к украинскому, как к чему-то архаичному, простонародному, нифига не продвинутому. Это делает давно уже Вакарчук, в свое время делала Билык и много других артистов. Нужно отдать должное нашим авторитетам на литературном поприще: у нас, не побоюсь этого слова, ренесанс украиномовного творчества. Так много по украински писали только в раннем "совке" К тому ,что городская часть украинского молодежного общества ,большой хер ложила на мову. И вообще на весь украинский мир. А на украинскую государственность и ментальность -тем более. Украину делают 50ти десятилетние совки . Всем, в этом проукраинском и подлороссийском мире заведуют совки полстолетней давности. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 31 жовтня, 2016 Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2016 ты долбоеб-а долбоебы неважно каких кровей портят воздух Я -дятел.И такому фейерическому дереву как ты ,обязательно продолбу кору до мозгов .Хотя бы для того ,чтобы все заинтересованные убедились в твоей неважной позиции. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 31 жовтня, 2016 Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2016 Я -дятел.И такому фейерическому дереву как ты ,обязательно продолбу кору до мозгов .Хотя бы для того ,чтобы все заинтересованные убедились в твоей неважной позиции. Дятел очень увлеченно долбил бетонный столб и потому на территории дурдома смотрелся очень органично.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 31 жовтня, 2016 Автор Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2016 це ми мусемо ще подивитися, але виглядати буде справді забавним як наприклад рузькі ганс, сидячи на чергуванні,використовуватиме словник але ще комічнішими і цікавішими стануть відповіді москалів на мові це буде перший росийський цирк на дроті на бандеровському форумі До речі, під час перемовин у Берліні, путіна спіймали на тому, що він не користувався слухавками і розумів українську, якою розмовляв Порошенко, без перекладу. Я -дятел.И такому фейерическому дереву как ты ,обязательно продолбу кору до мозгов .Хотя бы для того ,чтобы все заинтересованные убедились в твоей неважной позиции. У него позиция, в отличии от Вашей, очень четкая и понятная. Это Вы мечетесь от одной крайности к другой, тратя силы и производя лишние потоки, которые мешают и Вам и другим, таким, как Укроп-де. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 31 жовтня, 2016 Автор Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2016 Мне, украинцу ты не интересен. Док, был бы не интересен, Вы бы столько времени ему не уделяли. Прекращайте это ваше долбление бетона, рискуете клюв сломать. А без клюва вы вроде путина без его отличительного органа Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 31 жовтня, 2016 Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2016 К чему эта патетика?! Нужно изучать украинский в школе и делать его модным среди молодежи - это самая прогрессивная часть нашего общества, способная изменить отношение к украинскому, как к чему-то архаичному, простонародному, нифига не продвинутому. Это делает давно уже Вакарчук, в свое время делала Билык и много других артистов. Нужно отдать должное нашим авторитетам на литературном поприще: у нас, не побоюсь этого слова, ренесанс украиномовного творчества. Так много по украински писали только в раннем "совке" Я не на вижу нынешний украинский. Его испохабили до благоглупости модные прогрессаторы. Украинский должен быть , не академически ебанутым(которым он сейчас фактически,является) , а поэтически восстребованным. Тяжелочелюстной польско швайнотустью ,я гребую и все рванье не понимающее ментальных прорывов своих предков,презираю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 31 жовтня, 2016 Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2016 До речі, під час перемовин у Берліні, путіна спіймали на тому, що він не користувався слухавками і розумів українську, якою розмовляв Порошенко, без перекладу. У него позиция, в отличии от Вашей, очень четкая и понятная. Это Вы мечетесь от одной крайности к другой, тратя силы и производя лишние потоки, которые мешают и Вам и другим, таким, как Укроп-де. дорогая Радиола вы меня очень хорошо понимаете но в данном случае,**штрилиц понимал ,что его также слушают и много других ушей*** поэтому 1-совершенно не важно на каком языке говорил порошенко в берлине-он мог бы свободно говорить на английском-если то было предусмотрено протоколом 2 совершенно не важно понимало его хуйло или нет но на английском бы точно не понимало 3 важно что хуйло не может к нам обратится на украинском это самое главное в нащей истории а на русском не хай его слушают все кто хочет я слушаю в первую очередь тех,кто тут и в Украине говорит по украински это будет дуже прикольно когда кацапня начнет к нам, обращатся на мови Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 31 жовтня, 2016 Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2016 Справа в тому, любий Укроп-де, вони завжди можуть скористатися перекладачем. Крім того, у них менталітет такий: ти його у двері, а він у вікно, ти його у вікно, він у комин поліз. Справа в тому, любий Укроп-де, вони завжди можуть скористатися перекладачем. Крім того, у них менталітет такий: ти його у двері, а він у вікно, ти його у вікно, він у комин поліз. Приедь ко мне в гости ,Радиола. Запорожская область. Гуляйпольский район. ..В личке -остальное. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 31 жовтня, 2016 Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2016 Я не на вижу нынешний украинский. Его испохабили до благоглупости модные прогрессаторы. Украинский должен быть , не академически ебанутым(которым он сейчас фактически,является) , а поэтически восстребованным. Тяжелочелюстной польско швайнотустью ,я гребую и все рванье не понимающее ментальных прорывов своих предков,презираю. И вы и любый укроп -не украинцы.. И я той же гадостной планиде подвержен. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 31 жовтня, 2016 Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2016 Док, был бы не интересен, Вы бы столько времени ему не уделяли. Прекращайте это ваше долбление бетона, рискуете клюв сломать. А без клюва вы вроде путина без его отличительного органа Если я именно тебе не интересен.ЛАДНО. Но этот Гнилюк не интересен мне ,украинцу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 31 жовтня, 2016 Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2016 Приедь ко мне в гости ,Радиола. Запорожская область. Гуляйпольский район. ..В личке -остальное. Бывал я в Гуляй Поле. Жирное село.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Водолаз_пустыни Опубліковано 31 жовтня, 2016 Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2016 Опитування: 51% українців за вступ України до ЄС, а 19% - за Митний союз Приблизно 51% українців хочуть вступу України до ЄС, тоді як 19% опитаних виступають за Митний союз Росії, Білорусі та Казахстану. Про це свідчать дані опитування соціологічної групи "Рейтинг" на замовлення Республіканського Міжнародного Інституту, проведеного з 28 вересня по 7 жовтня 2016 р. За даними опитування, 51% українців хочуть, щоб Україна стала членом ЄС, а 19% виступають за Митний союз (у червні 2016 року таких було 15%). Интересно, а сколько % европейцев хотят видеть Украину в ЕС Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 31 жовтня, 2016 Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2016 Опитування: 51% українців за вступ України до ЄС, а 19% - за Митний союз Приблизно 51% українців хочуть вступу України до ЄС, тоді як 19% опитаних виступають за Митний союз Росії, Білорусі та Казахстану. Про це свідчать дані опитування соціологічної групи "Рейтинг" на замовлення Республіканського Міжнародного Інституту, проведеного з 28 вересня по 7 жовтня 2016 р. За даними опитування, 51% українців хочуть, щоб Україна стала членом ЄС, а 19% виступають за Митний союз (у червні 2016 року таких було 15%). Интересно, а сколько % европейцев хотят видеть Украину в ЕС Тебе-то какое свинное дело.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Водолаз_пустыни Опубліковано 31 жовтня, 2016 Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2016 Порадую на ночь глядя, наших украинских друзей шоб ночью сладко спалось))) Украина в суде потребовала от "Газпрома" 6,7 миллиарда долларовАнтимонопольный комитет Украины на заседании Хозяйственного суда Киева в понедельник потребовал взыскать с "Газпрома" 172 миллиарда гривен (6,7 миллиарда долларов по нынешнему курсу). В эту сумму входит штраф, наложенный АМКУ на российский концерн в конце января за нарушение экономической конкуренции на рынке транзита газа через территорию республики в период с 2009 по декабрь 2015 года, а также пеня за его неуплату в установленный срок. "Антимонопольный комитет подал иск о взыскании 85,966 миллиарда гривен штрафа и 85,966 миллиарда гривен пени", — цитирует "Интерфакс" слова представителя АМКУ. Сообщается, что суд продолжит рассмотрение иска комитета 21 ноября.В "Газпроме" считают, что у Антимонопольного комитета Украины отсутствуют полномочия в вопросе регулирования транзита газа. Российская компания подавала несколько апелляций в различные судебные инстанции Украины, однако они были отклонены. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Водолаз_пустыни Опубліковано 31 жовтня, 2016 Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2016 Парубий подписал постановление о повышении зарплат депутатам Понедельник, 31 октября 2016, 20:20 Спикер Верховной Рады Андрей Парубий подписал проект постановления № 5000-П, согласно которому с 1 ноября должны вырасти зарплаты членов парламента. Соответствующая информация содержится на сайте ВР. Как известно, 20 октября Верховная Рада проголосовала за увеличение должностных окладов народных депутатов. Соответствующая норма содержится в принятом Радой проекте постановления №5000-П "О выводах и предложениях к проекту Закона Украины о Государственном бюджете Украины на 2017 год". Так, планировалось, что заработная плата народного депутата составит 25 "минималок", то есть приблизительно 36 250 гривен. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 31 жовтня, 2016 Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2016 Парубий подписал постановление о повышении зарплат депутатам Понедельник, 31 октября 2016, 20:20 Спикер Верховной Рады Андрей Парубий подписал проект постановления № 5000-П, согласно которому с 1 ноября должны вырасти зарплаты членов парламента. Соответствующая информация содержится на сайте ВР. Как известно, 20 октября Верховная Рада проголосовала за увеличение должностных окладов народных депутатов. Соответствующая норма содержится в принятом Радой проекте постановления №5000-П "О выводах и предложениях к проекту Закона Украины о Государственном бюджете Украины на 2017 год". Так, планировалось, что заработная плата народного депутата составит 25 "минималок", то есть приблизительно 36 250 гривен. Спікер Верховної Ради Андрій Парубій підписав проект постанови № 5000-П, згідно з яким з 1 листопада мають зрости зарплати членів парламенту. Відповідна інформація міститься на сайті ВР. Водночас у коментарі Українській правді голова парламенту пояснив, що підписання цієї постанови було вимушеним юридичним кроком. "Я не мав змоги внести навіть постанову про зміну цієї старої постанови, поки не підписав її. Тепер, коли вона підписана, я одразу ж зареєстрував нову постанову, якою пункти 3 і 4 про підняття заробітної плати депутатам просто виключаються", - розповів Парубій. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Водолаз_пустыни Опубліковано 31 жовтня, 2016 Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2016 Спікер Верховної Ради Андрій Парубій підписав проект постанови № 5000-П, згідно з яким з 1 листопада мають зрости зарплати членів парламенту. Відповідна інформація міститься на сайті ВР. Водночас у коментарі Українській правді голова парламенту пояснив, що підписання цієї постанови було вимушеним юридичним кроком. "Я не мав змоги внести навіть постанову про зміну цієї старої постанови, поки не підписав її. Тепер, коли вона підписана, я одразу ж зареєстрував нову постанову, якою пункти 3 і 4 про підняття заробітної плати депутатам просто виключаються", - розповів Парубій. http://www.pravda.com.ua/ Будим посмотреть как они будут исправлять эту ОШИБКУ))) Парубий говорит, что депутаты согласились отменить повышенные им зарплатыСпикер парламента Андрей Парубий заявляет, что руководители фракции высказываются за отмену повышения зарплат депутатам. Об этом Парубий заявил на согласительном совете в понедельник. "Сегодня мы встретились с руководителями фракций. Пришли к согласию, что постановление о повышении зарплаты депутатам нужно изменить", - сказал он. "Да, постановление о повышении зарплаты было неверным. Но мы показываем, что умеем признавать ошибки и быстро реагировать", - добавил он. В свою очередь лидер фракции "Народный Фронт" Максим Бурбак заявил, что этот вопрос будет голосоваться во вторник. "Завтра мы должны проголосовать это постановление ... эта ошибка будет исправлена", - отметил он. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 31 жовтня, 2016 Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2016 http://www.pravda.com.ua/ Будим посмотреть как они будут исправлять эту ОШИБКУ))) Парубий говорит, что депутаты согласились отменить повышенные им зарплаты Спикер парламента Андрей Парубий заявляет, что руководители фракции высказываются за отмену повышения зарплат депутатам. Об этом Парубий заявил на согласительном совете в понедельник. "Сегодня мы встретились с руководителями фракций. Пришли к согласию, что постановление о повышении зарплаты депутатам нужно изменить", - сказал он. "Да, постановление о повышении зарплаты было неверным. Но мы показываем, что умеем признавать ошибки и быстро реагировать", - добавил он. В свою очередь лидер фракции "Народный Фронт" Максим Бурбак заявил, что этот вопрос будет голосоваться во вторник. "Завтра мы должны проголосовать это постановление ... эта ошибка будет исправлена", - отметил он. Тебе, дурню, больше не на чем кормиться? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Водолаз_пустыни Опубліковано 31 жовтня, 2016 Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2016 Тебе, дурню, больше не на чем кормиться? Билеты на кукурузник не забудь) Вообще мне нравится как голосуют в Раде по 30-50-100 подходов по одному вопросу ...) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 1 листопада, 2016 Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2016 Билеты на кукурузник не забудь) Вообще мне нравится как голосуют в Раде по 30-50-100 подходов по одному вопросу ...) Тебе какое свинное дело? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Водолаз_пустыни Опубліковано 1 листопада, 2016 Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2016 «Роскосмос» ведет переговоры о возможном пуске украинского спутника с Байконура. Гендиректор «Роскосмоса» Игорь Комаров во время посещения авиасалона Airshow China-2016 сообщил о проведении переговоров о возможном пуске с Байконура украинского спутника «Лыбидь». «Действительно, он ("Лыбидь".— "Ъ"), у нас находится на ответственном хранении. Сейчас решаются вопросы оплаты двигателя и пусковых услуг. Переговоры идут»,— приводит «РИА Новости» слова господин Комарова. Напомним, спутник «Лыбидь» создавася на платформе Express 1000 HТ российской компании ОАО «Информационные спутниковые системы имени академика Решетнева». Запуск спутника был намечен еще на декабрь 2013 года с космодрома Байконур при помощи ракеты-носителя «Зенит-2SLBF», однако позже его отложили на 2014 год. Причиной для этого стало затянувшееся согласование орбитальной позиции для космического аппарата Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 1 листопада, 2016 Автор Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2016 «Роскосмос» ведет переговоры о возможном пуске украинского спутника с Байконура. Ключевое слово в этом сообщении "возможно" ) Обіцянка - цяцянка )))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.
Увійти