ukrop.de Опубліковано 20 лютого, 2015 Поділитися Опубліковано 20 лютого, 2015 нехороший ты чел нельзя показывать рваные колготки на женщине это чУлки када в чУлках -мне нравица больше Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 20 лютого, 2015 Поділитися Опубліковано 20 лютого, 2015 это чУлки када в чУлках -мне нравица больше не ну у каждого свои вкусымне, например, обязательно нужно трогать, ощущать пальцами тело женщины... ну если тебе нравится просто смотреть на чулки.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 20 лютого, 2015 Поділитися Опубліковано 20 лютого, 2015 не ну у каждого свои вкусы мне, например, обязательно нужно трогать, ощущать пальцами тело женщины... ну если тебе нравится просто смотреть на чулки.. ну а че еще с такой костлявой делать-тока смотретьа вам с ней жить и с ее рваными чУлками Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 20 лютого, 2015 Поділитися Опубліковано 20 лютого, 2015 ну а че еще с такой костлявой делать-тока смотреть а вам с ней жить и с ее рваными чУлками знаешь, друг... как бы это... тут такое дело... от черт... видишь ли... как бы это тебе ... блядь... хренова карма - не могу сказать.. в общем... а ну его нахуй, нахер мне тебе объяснять? - если у меня еще пара часов чтобы выпить?... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 20 лютого, 2015 Поділитися Опубліковано 20 лютого, 2015 знаешь, друг... как бы это... тут такое дело... от черт... видишь ли... как бы это тебе ... блядь... хренова карма - не могу сказать.. в общем... а ну его нахуй, нахер мне тебе объяснять? - если у меня еще пара часов чтобы выпить?... так оно канеша потому шо шожражденый пить --еб....ть не может Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 20 лютого, 2015 Поділитися Опубліковано 20 лютого, 2015 так оно канеша потому шо шож ражденый пить --еб....ть не может ну хер с ним, я попробую ........ .............оргазм. стандарт - это оргазм женщины... - и ни кака ссука никогда не подразумевает оргазм мужика а между тем, мужик может кончать в женщину несколько раз - и не иметь оргазм - ты это когда-нить знал? но чтобы мужик получил оргазм - а не просто спустил - ты хоть как думал, что для этого нада? - ведь просто кончить можно и вручную.... и тут начинаются сложности. женщина. скрипка. ты когда-нить имел дело со скрипкой? ... если не настроить - это просто ужасно.. а когда она звучит - это божественно. короче. если ты продлишь этот логический ряд - ты выйдешь на то, что ты не прав Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Лиля Опубліковано 24 лютого, 2015 Поділитися Опубліковано 24 лютого, 2015 скрипка. ты когда-нить имел дело со скрипкой? ... если не настроить - это просто ужасно.. а когда она звучит - это божественно. Ты хоть сто раз настраивай,если руки из интересного места растут,никакая настройка игре не поможет.Уморил... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 24 лютого, 2015 Поділитися Опубліковано 24 лютого, 2015 Ты хоть сто раз настраивай,если руки из интересного места растут,никакая настройка игре не поможет. Уморил... не сердись. говорят, это вредно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Лиля Опубліковано 25 лютого, 2015 Поділитися Опубліковано 25 лютого, 2015 не сердись :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 27 лютого, 2015 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2015 http://www.pravda.com.ua/news/2015/02/26/7059926/ и шо? 15 лет дадут? а потом придет очередной зєк к власти - и выпустят...? нету Сталина. у него было военное положение - для всех. и каждый отвечал - за свои действия и поступки.... да знаю я, что это одно и то же.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 27 лютого, 2015 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2015 может быть. сейчас что-то решается. кроличья политика сдохла... наверное... и сам кролик решает - что делать? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Алхас Опубліковано 27 лютого, 2015 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2015 А 5 миллиардов гривен, направленные банку Коломойского в качестве господдержки и переведённые им в доллары - это тоже часть реформ, призванных улучшить нашу жизнь? Вот только гривна после этого рухнула почему-то..... не пора ли начать расследовать такие "улучшения" нашей жизни и наказывать за них?! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 28 лютого, 2015 Поділитися Опубліковано 28 лютого, 2015 алкоголь - зло ничёсе, что в мире творится.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 28 лютого, 2015 Поділитися Опубліковано 28 лютого, 2015 алкоголь - зло ничёсе, что в мире творится.. это да(и то и другое верно) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 2 березня, 2015 Поділитися Опубліковано 2 березня, 2015 тяжало... идет искоренение паразитов. - только по требованию мвф паразиты попытались отменить спецпенсии. надолго ли? тем не менее хоть какой-то результат евроинтеграции. недаром паразиты так ее не хотят... - даже отменили уже подписанную ассоциацию Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
olf Опубліковано 6 березня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 березня, 2015 "Нова влада заявила, що з 1 травня тарифи зростуть вдвічі. Зарплати ж не піднімуться ні на копійку! Хтось може сказати, що грошей в бюджеті немає? Хай арештовують майно колишньої влади, олігархів і урядовців, як це робить Європа і США, цих коштів вистачаить щоб і пенсії, і зарплати підняти по всій країні. Нехай репреватизують та націоналізують підприємства, вкрадені ахметовими, фірташами, тарутами, ландиками за останні роки. Хай в кілька разів зменшать кількість чиновників, податки знизять для населення, підвищать податки для олігархів. Хай врешті решт просять у Європи додаткових коштів, щоб покрили підвищенням зарплат нам підвищені тарифи. Якщо захотіти - знайти можна! В Європі при підвищенні податку на піввідсотка виходить на протест мільйон людей, чим ми гірші? Ось і буде перевірка для нас - чи погодимось ми на грабунок населення нинішньої владою, чи відстоїмо колишні тарифи. В четвер має бути під Парламентом кілька тисяч людей із плакатами проти підвищення цін, за підвищення зарплат та проти свавілля міліції і здачі Криму. Допоки політики не виконають всіх вимог протестувальників - не випускати їх з Парламенту!" Пост 'Ева_vl' ще від 26.3.2014... А тарифи на газ підняли ще в 2.5 рази... Ось що говорив пан Яценюк про тарифи в 2013 році апелюючи до Азарова Там взагалі багато чого він нарозповідав, в тому числі і про МВФ. Кабмін Яценюка хазяйнує вже рік. І нехай би розповів нам, - чим діяльність його уряду відрізняється від уряду азірова. Про обіцянки однотурового я вже навіть мовчу... То давайте вчитися думати головою за кого голосувати на наступних виборах і кого допускати до влади. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 березня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 березня, 2015 То давайте вчитися думати головою за кого голосувати на наступних виборах і кого допускати до влади. Яценюк такий самий популість, як і ти Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 березня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 березня, 2015 До речі, умову підняття ціни на газ - МВФ ставив ще за часів Ющенка і Тимошенко --- так що це тема не нова і, судячи з усього - актуальна. Критикувати треба не саму ціну на газ - а малу зарплатню українців, яка, певно, залежить не тільки від влади. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
vasso Опубліковано 6 березня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 березня, 2015 До речі, умову підняття ціни на газ - МВФ ставив ще за часів Ющенка і Тимошенко --- так що це тема не нова і, судячи з усього - актуальна. Критикувати треба не саму ціну на газ - а малу зарплатню українців, яка, певно, залежить не тільки від влади. Согласен. А как и кто поднимет зарплату, если кругом "ЖЛОБЫ" сидят? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
olf Опубліковано 6 березня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 березня, 2015 До речі, умову підняття ціни на газ - МВФ ставив ще за часів Ющенка і Тимошенко Покажи мені де написана ця умова. Раз не рахуєш популістскою себе. Заодно послухай ВЕСЬ виступ Яценюка по посиланню що я дав. В "житті по-новому" винуваті всі, хто голосував за однотурового, БПП та НФ. Тепер їх виборцям хоч трохи очі відкрились надіюсь. Тебе це також стосується. І не треба переводити на мене стрілку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 березня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 березня, 2015 Покажи мені де написана ця умова. Раз не рахуєш популістскою себе. Заодно послухай ВЕСЬ виступ Яценюка по посиланню що я дав. В "житті по-новому" винуваті всі, хто голосував за однотурового, БПП та НФ. Тепер їх виборцям хоч трохи очі відкрились надіюсь. Тебе це також стосується. І не треба переводити на мене стрілку. цей пункт завжди був у списку умов для надання кредитів МВФ - дивно, що ти не знаєш. що стосується винуватості, то я так розумію, себе ти до них не зачисляєш? Гаразд, приймається. А тепер дивсь, що відбулося сьогодні. Вчора я прочитала новину, що Гонтарева написала заяву про відставку. Сьогодні вона звітувала у ВР і підсумком цього звіту могла стати її відставка. Тим більше, вона наче і не проти. А що відбулося? - Ляшко впав у істерику, влаштував на трибуні цирк - і Гонтарева демонстративно пішла і залишилася на посаді. Я ВВАЖАЮ - Ляшко спеціально влаштував виставу, щоб і самому попіаритися і Гонтареву залишити на посаді Але ж такого бути не може, правда? бо Ляшко святий, а винні Яценюк і Порошенко. А ти - ВСІ РОЗУМИ ПОЇВ - і я вже тобі казала - балотуйся, я за тебе проголосую. АМІНЬ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 березня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 березня, 2015 Согласен. А как и кто поднимет зарплату, если кругом "ЖЛОБЫ" сидят? не будь жлобом, плати людям достойную запплату - требуй от них хорошей работы! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 6 березня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 березня, 2015 не будь жлобом, плати людям достойную запплату - требуй от них хорошей работы!не прокатит Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
olf Опубліковано 6 березня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 березня, 2015 не будь жлобом, плати людям достойную запплату - требуй от них хорошей работы! ідеалістка... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 6 березня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 березня, 2015 ідеалістка...не гони на Наташу, ей не легко убивать каждый день руську фсбэ... хотя и приятно.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 6 березня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 березня, 2015 не дави Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 6 березня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 березня, 2015 Листьев не обожгло, Веток не обломало... День промыт, как стекло, Только этого мало. 1967 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 6 березня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 березня, 2015 блин так невозможно работать когда знающие давят на болевые точки Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 6 березня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 березня, 2015 . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 6 березня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 березня, 2015 я думал она уже спит.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.