stefani Опубліковано 2 липня, 2014 Опубліковано 2 липня, 2014 — Не грусти, — сказала Алисa. — Рано или поздно все станет понятно, все станет на свои места и выстроится в единую красивую схему, как кружева. Станет понятно, зачем все было нужно, потому что все будет правильно.
MarkValerij Опубліковано 2 липня, 2014 Опубліковано 2 липня, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=BDLkGBH38gs
MarkValerij Опубліковано 4 липня, 2014 Опубліковано 4 липня, 2014 кружева. и не то поздно. не то рано
MarkValerij Опубліковано 4 липня, 2014 Опубліковано 4 липня, 2014 ты единственная на всем белом свете. кто так понимает. https://www.youtube.com/watch?feature=playe...p;v=XejuqTckwsA
MarkValerij Опубліковано 4 липня, 2014 Опубліковано 4 липня, 2014 я вру сам себе. обычный чел.... ни одному человеку в этом мире это не по силам
MarkValerij Опубліковано 4 липня, 2014 Опубліковано 4 липня, 2014 у меня нет сил. кто первый нарушит кружева?..
Орiана Опубліковано 5 липня, 2014 Опубліковано 5 липня, 2014 Сегодня, 2:02 скажи, ти просто скопіював у мене - так?
MarkValerij Опубліковано 5 липня, 2014 Опубліковано 5 липня, 2014 Сегодня, 2:02 скажи, ти просто скопіював у мене - так? не нужно капать расплавленным на темечко
Орiана Опубліковано 5 липня, 2014 Опубліковано 5 липня, 2014 не нужно капать расплавленным на темечко я просто запиталася - важко відповісти НОРМАЛЬНО?
MarkValerij Опубліковано 5 липня, 2014 Опубліковано 5 липня, 2014 я просто запиталася - важко відповісти НОРМАЛЬНО?важко. потому что до этого времени я считал твой коммент ответом на мой. и это из всех вариантов был лучший. но если это был не ответ.. тогда моск обычного человека не вправе комментировать
Орiана Опубліковано 5 липня, 2014 Опубліковано 5 липня, 2014 важко. потому что до этого времени я считал твой коммент ответом на мой. и это из всех вариантов был лучший. но если это был не ответ.. тогда моск обычного человека не вправе комментировать я просто бездумно зайшла на пошту - туди мені рідко пишуть - там в ряд стояли повідомлення про коментарі на свободі - я натиснула, знову ж таки, просто так, на одне з посилань - це був комент, твій, на цю пісню - я автоматом зайшла на головну - наче щось шукала... завважила, що там вже хтось був - вийшла. потім у мене виникло бажання послухати цю пісню - повернулася, скопіювала зі свого комента і посилання перенесла сюди. потім глянула - у тебе таке ж, навіть час співпав...... сьогодні зі свіжою головою вирішила розвіяти сумніви то ти не копіював у мене?
MarkValerij Опубліковано 5 липня, 2014 Опубліковано 5 липня, 2014 я просто без думок зайшла на пошту - туди мені рідко пишуть - там в ряд стояли повідомлення про коментарі на свободі - я натиснула, знову ж таки, просто так, на одне з посилань - це був комент, твій, на цю пісню, я автоматом зайшла на головну - наче щось шукала (?) побачила, що там вже хтось був - вийшла. потім у мене виникло бажання послухати цю пісню - повернулася, скопіювала зі свого комента і посилання перенесла сюди. потім глянула - у тебе таке ж, навіть час співпав...... сьогодні зі свіжою головою вирішила розвіяти сумніви то ти не копіював у мене? для одаренных - нет. слушай, а тебе не страшно? сверхестественное - это неизвестность. любой чел боится неизвестности. я - боюсь.
Орiана Опубліковано 5 липня, 2014 Опубліковано 5 липня, 2014 для одаренных - нет. слушай, а тебе не страшно? сверхестественное - это неизвестность. любой чел боится неизвестности. я - боюсь. це як плавати, треба розслабитися і прийняти це а від того, що ти думаєш чи боїшся - щось хіба зміниться?.. але якщо розслабитися, то, можливо, цим можна керувати чи якусь користь цього мати - х/з прикольно так... а ти точно мене не дуриш? - бо я вірю - приб"ю, якщо дуриш - я тебе попередила - бо я собою не контролюю у такі хвилини
MarkValerij Опубліковано 5 липня, 2014 Опубліковано 5 липня, 2014 це як плавати, треба розслабитися і прийняти це а від того, що ти думаєш чи боїшся - щось хіба зміниться?.. але якщо розслабитися, то, можливо, цим можна керувати чи якусь користь цього мати - х/з прикольно так... а ти точно мене не дуриш? - бо я вірю - приб"ю, якщо дуриш - я тебе попередила - бо я собою не контролюю у такі хвилини теперь я проверил. действительно 1-02користь и расслабиться?... мне страшно.
MarkValerij Опубліковано 5 липня, 2014 Опубліковано 5 липня, 2014 .. как-то я вышел из дома с целью посетить два магазина. при выходе мне кошка перебежала дорогу. и у подъезда я обнаружил, что забыл деньги, пришлось возвращаться. ... - один мегазин не работал - выходной. во втором был переучет
Орiана Опубліковано 5 липня, 2014 Опубліковано 5 липня, 2014 .. как-то я вышел из дома с целью посетить два магазина. при выходе мне кошка перебежала дорогу. и у подъезда я обнаружил, что забыл деньги, пришлось возвращаться. ... - один магазин не работал - выходной. во втором был переучет в кішок я не вірю, але коли повертаюся за чимось, то намагаюся глянути в дзеркало - мені це зробити не важко - воно у мене висить біля самих дверей.
Орiана Опубліковано 5 липня, 2014 Опубліковано 5 липня, 2014 мне страшно. гаразд, я врахую це, і в майбутньому буду мовчати - а ти сам навряд чи щось помітиш. :P
MarkValerij Опубліковано 5 липня, 2014 Опубліковано 5 липня, 2014 в кішок я не вірю, але коли повертаюся за чимось, то намагаюся глянути в дзеркало - мені це зробити не важко - воно у мене висить біля самих дверей.самое страшное это когда возвращаешься напрасно.
MarkValerij Опубліковано 5 липня, 2014 Опубліковано 5 липня, 2014 гаразд, я врахую це, і в майбутньому буду мовчати - а ти сам навряд чи щось помітиш.зараза. ты не понимаешь. - от тебя не зависит сверхестественное. если ты это поймешь - тоже будешь бояться
Орiана Опубліковано 5 липня, 2014 Опубліковано 5 липня, 2014 самое страшное это когда возвращаешься напрасно. страшно - когда НЕ возвращаешься а когда напрасно - только досадно
Орiана Опубліковано 5 липня, 2014 Опубліковано 5 липня, 2014 ты не понимаешь. - от тебя не зависит сверхестественное. если ты это поймешь - тоже будешь бояться удивительные вещи со мной происходили и раньше, но не так явно в паре - это пожалуй впервые но все равно - меня терзают смутные сомнения что ты меня обманул сам виноват - потерял мое доверие лучше признайся - потому что ты из тех неудачников - которые все время палятся.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.