MarkValerij Опубліковано 30 червня, 2014 Поділитися Опубліковано 30 червня, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 30 червня, 2014 Поділитися Опубліковано 30 червня, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 2 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2014 — Не грусти, — сказала Алисa. — Рано или поздно все станет понятно, все станет на свои места и выстроится в единую красивую схему, как кружева. Станет понятно, зачем все было нужно, потому что все будет правильно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 2 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=BDLkGBH38gs Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 3 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 3 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 4 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2014 кружева. и не то поздно. не то рано Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 4 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 4 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2014 ты единственная на всем белом свете. кто так понимает. https://www.youtube.com/watch?feature=playe...p;v=XejuqTckwsA Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 4 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2014 я вру сам себе. обычный чел.... ни одному человеку в этом мире это не по силам Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 4 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2014 кружева Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 4 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2014 у меня нет сил. кто первый нарушит кружева?.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2014 Сегодня, 2:02 скажи, ти просто скопіював у мене - так? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 5 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2014 Сегодня, 2:02 скажи, ти просто скопіював у мене - так? не нужно капать расплавленным на темечко Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2014 не нужно капать расплавленным на темечко я просто запиталася - важко відповісти НОРМАЛЬНО? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 5 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2014 я просто запиталася - важко відповісти НОРМАЛЬНО?важко. потому что до этого времени я считал твой коммент ответом на мой. и это из всех вариантов был лучший. но если это был не ответ.. тогда моск обычного человека не вправе комментировать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ВованБольшой Опубліковано 5 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2014 - Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2014 важко. потому что до этого времени я считал твой коммент ответом на мой. и это из всех вариантов был лучший. но если это был не ответ.. тогда моск обычного человека не вправе комментировать я просто бездумно зайшла на пошту - туди мені рідко пишуть - там в ряд стояли повідомлення про коментарі на свободі - я натиснула, знову ж таки, просто так, на одне з посилань - це був комент, твій, на цю пісню - я автоматом зайшла на головну - наче щось шукала... завважила, що там вже хтось був - вийшла. потім у мене виникло бажання послухати цю пісню - повернулася, скопіювала зі свого комента і посилання перенесла сюди. потім глянула - у тебе таке ж, навіть час співпав...... сьогодні зі свіжою головою вирішила розвіяти сумніви то ти не копіював у мене? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 5 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2014 я просто без думок зайшла на пошту - туди мені рідко пишуть - там в ряд стояли повідомлення про коментарі на свободі - я натиснула, знову ж таки, просто так, на одне з посилань - це був комент, твій, на цю пісню, я автоматом зайшла на головну - наче щось шукала (?) побачила, що там вже хтось був - вийшла. потім у мене виникло бажання послухати цю пісню - повернулася, скопіювала зі свого комента і посилання перенесла сюди. потім глянула - у тебе таке ж, навіть час співпав...... сьогодні зі свіжою головою вирішила розвіяти сумніви то ти не копіював у мене? для одаренных - нет. слушай, а тебе не страшно? сверхестественное - это неизвестность. любой чел боится неизвестности. я - боюсь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2014 для одаренных - нет. слушай, а тебе не страшно? сверхестественное - это неизвестность. любой чел боится неизвестности. я - боюсь. це як плавати, треба розслабитися і прийняти це а від того, що ти думаєш чи боїшся - щось хіба зміниться?.. але якщо розслабитися, то, можливо, цим можна керувати чи якусь користь цього мати - х/з прикольно так... а ти точно мене не дуриш? - бо я вірю - приб"ю, якщо дуриш - я тебе попередила - бо я собою не контролюю у такі хвилини Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 5 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2014 це як плавати, треба розслабитися і прийняти це а від того, що ти думаєш чи боїшся - щось хіба зміниться?.. але якщо розслабитися, то, можливо, цим можна керувати чи якусь користь цього мати - х/з прикольно так... а ти точно мене не дуриш? - бо я вірю - приб"ю, якщо дуриш - я тебе попередила - бо я собою не контролюю у такі хвилини теперь я проверил. действительно 1-02користь и расслабиться?... мне страшно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 5 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2014 .. как-то я вышел из дома с целью посетить два магазина. при выходе мне кошка перебежала дорогу. и у подъезда я обнаружил, что забыл деньги, пришлось возвращаться. ... - один мегазин не работал - выходной. во втором был переучет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2014 .. как-то я вышел из дома с целью посетить два магазина. при выходе мне кошка перебежала дорогу. и у подъезда я обнаружил, что забыл деньги, пришлось возвращаться. ... - один магазин не работал - выходной. во втором был переучет в кішок я не вірю, але коли повертаюся за чимось, то намагаюся глянути в дзеркало - мені це зробити не важко - воно у мене висить біля самих дверей. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2014 мне страшно. гаразд, я врахую це, і в майбутньому буду мовчати - а ти сам навряд чи щось помітиш. :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 5 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2014 в кішок я не вірю, але коли повертаюся за чимось, то намагаюся глянути в дзеркало - мені це зробити не важко - воно у мене висить біля самих дверей.самое страшное это когда возвращаешься напрасно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 5 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2014 гаразд, я врахую це, і в майбутньому буду мовчати - а ти сам навряд чи щось помітиш.зараза. ты не понимаешь. - от тебя не зависит сверхестественное. если ты это поймешь - тоже будешь бояться Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2014 самое страшное это когда возвращаешься напрасно. страшно - когда НЕ возвращаешься а когда напрасно - только досадно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2014 ты не понимаешь. - от тебя не зависит сверхестественное. если ты это поймешь - тоже будешь бояться удивительные вещи со мной происходили и раньше, но не так явно в паре - это пожалуй впервые но все равно - меня терзают смутные сомнения что ты меня обманул сам виноват - потерял мое доверие лучше признайся - потому что ты из тех неудачников - которые все время палятся. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 5 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 5 липня, 2014 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.