stefani Опубліковано 16 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 16 травня, 2014 соловей это вершина, а соловьев я слышала только в Крыму - причем - они утром мешали спать - ты можешь себе такое представить - СОЛОВЬИ МЕШАЮТ СПАТЬ!!!я не могла бы уснуть от самолётов (истребителей) летающих через каждые пять минут в небе над моим домом а соловьи..они как колыбельная. я знаю почему он поёт. и понимаю, что это не может продолжаться вечно. - той, для кого он это делает не нужно так долго. а мне нужно к нам сегодня пришли остатки вашего дождя, точнее даже морось которая когда тепло очень идёт тому что меня окружает Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 16 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 16 травня, 2014 я хоть и не в селе живу, но в таком месте где много дикой природы - БЫЛО. но ж наши люди кажный пустырек готовы под огород скопать - вот и результат: нет, соловьями у нас и раньше не пахло, преимущественно живут птички попроще, но запах ромашки - настоящей, РУМЯНКА, как ее у нас называюи или аптечной - был и как раз на Троицу так благоухало, что хотелось дышать и дышать. но потом ее истребили, как бурьян - и теперь уже не пахнет помню в селе у бабушки эта ромашка тоже росла на огородах - но ее не уничтожали, а оставляли расти на мэжах - потом чай всю зиму пили. На Троицу моя бабуля(Ц.ей Н.)-устилала полы свежескошенной полевой травой ,но особо почиталась для этого дела -богородичная (чабер) и мята...А родители предпочитали вообще летом спать на огромной куче заготовленного сена -под звездным небом ,под стрекот мириад сверчков и еле заметными тенями порхающих во всех направлениях летучих мышей.(Естественно,меня отправляли спать в дом, и я понятно по детской глупости ,очень на них, обижался ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 16 травня, 2014 КАПЕЦЬ!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 16 травня, 2014 На Троицу моя бабуля(Ц.ей Н.)-устилала полы свежескошенной полевой травой ,но особо почиталась для этого дела -богородичная (чабер) и мята...А родители предпочитали вообще летом спать на огромной куче заготовленного сена -под звездным небом ,под стрекот мириад сверчков и еле заметными тенями порхающих во всех направлениях летучих мышей.(Естественно,меня отправляли спать в дом, и я понятно по детской глупости ,очень на них, обижался ) ага, а в такому сіні - або вуж, або гадюка Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 17 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 травня, 2014 http://www.pravda.com.ua/news/2014/05/17/7025600/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 травня, 2014 http://www.pravda.com.ua/news/2014/05/17/7025600/ http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=371827 P.S. Намалюй ще два коменти, щоб відключилася предмодерація. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 травня, 2014 ой, я провтыкала, шо король вернулись? :lol: рада. искренне рада.. так все новшества надоели.. в семью охота))))))))))))))))))))))))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 травня, 2014 КАПЕЦЬ!!! Олександр Чаленко невдовзі після втечі Віктора Януковича виїхав до Росії, де постав в образі гнаного з України журналіста. За його ж словами, його викликали на допит до прокуратури у справі щодо сепаратизму. Із 15 квітня працює кореспондентом інформагентства «Россия сегодня». ___________ от всі би так: не подобається Україна - вали звідси, не муч ні себе, ні інших. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 травня, 2014 ой, я провтыкала, шо король вернулись? :lol: рада. искренне рада.. так все новшества надоели.. в семью охота))))))))))))))))))))))))))) т-ссс........... не злякай проявами радості Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 травня, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 17 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 травня, 2014 http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=371827 P.S. Намалюй ще два коменти, щоб відключилася предмодерація. lb,bks Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 17 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 травня, 2014 ой, я провтыкала, шо король вернулись? :lol: рада. искренне рада.. так все новшества надоели.. в семью охота))))))))))))))))))))))))))) нет его, он покинул рассею. хотел спросить только какому идиёту нужно рисовать сотни читающих энту тему? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 травня, 2014 нет его, он покинул рассею. это они теперь мне пишут из Торонто? :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 17 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 травня, 2014 это они теперь мне пишут из Торонто? :lol:ну да... а шо? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Chortik Опубліковано 17 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 травня, 2014 нет его, он покинул рассею. Заминировал хотя б перед отъездом? Стратегические объекты? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 17 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 травня, 2014 Заминировал хотя б перед отъездом? Стратегические объекты?не. волочился за молоденькой... такая лапочка... ниче не знает и можно делать все что захочешь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 травня, 2014 Заминировал хотя б перед отъездом? Стратегические объекты? Ты чЁ, он бы первый на этой мине и подорвался, когда б возвращался из этого своего Торонто. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 травня, 2014 не. волочился за молоденькой... такая лапочка... ниче не знает и можно делать все что захочешь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 травня, 2014 ну да... а шо? знавби ШО - то б не запитувався: а шо? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 травня, 2014 СцИМАНЄНКО Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 травня, 2014 Ку-ку... :P 4 чел. читают эту тему (гостей: 2, скрытых пользователей: 0) Пользователей: 2 Оріана, MarkValerij Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 17 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 травня, 2014 купилась...а хотелось девочку завести... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 17 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 травня, 2014 Ку-ку... :P 4 чел. читают эту тему (гостей: 2, скрытых пользователей: 0) Пользователей: 2 Оріана, MarkValerij всегда нужна правда - пока не выведешь на чистую воду.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 травня, 2014 купилась... а хотелось девочку завести... якої породи? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 травня, 2014 всегда нужна правда - пока не выведешь на чистую воду.... та ні - це тебе система впізнала - і ти впав у ціні ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 17 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 травня, 2014 та ні - це тебе система впізнала - і ти впав у ціні )...боятся - значит уважают. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 17 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 травня, 2014 якої породи?так и знал....завести можно и кота а можно и машину... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 травня, 2014 так и знал. ...завести можно и кота а можно и машину... Зай, а як називається рибка, яку коли налякати - пускає такий сірий туман, щоб її в ньому не бачили? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 травня, 2014 ...боятся - значит уважают. ти краще дай нам з Юлею ЦУ за кого нам голосувати треба Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 17 травня, 2014 а соловьи..они как колыбельная. я знаю почему он поёт. и понимаю, что это не может продолжаться вечно. - той, для кого он это делает не нужно так долго. а мне нужно еще бы знать - для кого он поет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.