Гість Karl Kory Опубліковано 2 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 2 січня, 2014 ну і полюс імунітет особисто від Коріна. черчіль його вже втратив все-таки....есть в этом некое противоречие.... ну, да ладно, все равно его почти никто не заметит.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 2 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 2 січня, 2014 це що кільцева дорога? та нема в Україні доріг ВІДМІННОЇ якості - НЕМА!!!! відмінної якості - це коли ти їдеш в авто і можеш нафарбувти вії чи губи. отличное качество - это для нас. сделали эти дороги за последние пару лет и еще не успели разбить.а взагали...не, ну не везде такие как до Лисичанска .... танкодром был бы там за счастье.....- но и луганчане и дончане выбирают себе авто строго по определенным критериям - усиленная подвеска... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 2 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 2 січня, 2014 протиріччя є у всьому - не залежно від того, помічають їх чи ні.их нет... если сделать вид, что не замечаешь... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 2 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 2 січня, 2014 все-таки....есть в этом некое противоречие.... ну, да ладно, все равно его почти никто не заметит....а знаешь что ещё интересно карл.. - ни один идиот за всю историю не признался в собственном идиотизме Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 2 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 2 січня, 2014 не знаю, прав я или нет. но это нормально.видимо ты опять правэто нормально соответсвует закону руководства джэя - суметь изменить положение дел — главное свойство руководителя. а менять его раньше других — верный признак творческой личности. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 2 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 2 січня, 2014 а знаешь что ещё интересно карл .. - ни один идиот за всю историю не признался в собственном идиотизме Карлуша это знает, как никто. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 2 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 2 січня, 2014 та ладно - ну кому ти втираєш - заходиш ти сюди, бо це єдине місце, де ти можеш вільно, з трибуни, а не зі схрону - сказати свою думку. і ніхто тебе не прикличе до відповідальності за наклеп, як це є на інших форумах, де навіть інфу з нету потрібно фільтрувати на достовірність. ну і полюс імунітет особисто від Коріна. черчіль його вже втратив - тому має шанс відчути різницю між тим, що тут і тим, як є на інших форумах. Только здесь я могу встретить настоящих нациковских идиотов. На остальных форумах их модераторы сдерживают. :lol: А тут модераторов нет...вот и загнил форум. Самое страшное - это то, что останется у меня общение только с нормальными людьми на других форумах!! Я вот пока Харьковский не освоила: не успеваю...упущение. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 2 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 2 січня, 2014 Ну ось, я ми тут їздимо на нормальних авто але хіба дені це поясниш, якщо вона крім свого Донецька і то раз на місяць - нічого не бачить. Детский лепет: мы -цацы, авто хорошие у нас, а дончане - каки, все у них плохое, хотя максимальная продажа дорогих иномарок именно в Донецке. Ну как тут не развлечься? Где еще такую Орю найдешь? :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 2 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 2 січня, 2014 ... спроси лучше у соседки... - похоже, она и то больше знает про донбасс.Нет, это соседка у меня в Новогоднюю ночь спросила: "Ты не знаешь, там в Киеве кто-то на площади стоял. Они уже разошлись или стоят?". Я обалдела: людям и вовсе пофиг... :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 2 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 2 січня, 2014 а знаешь что ещё интересно карл .. - ни один идиот за всю историю не признался в собственном идиотизме я так не вмію тому горизонтально лежачому поліну в білих шатах зараз може перепасти. раджу тобі його чимось зайняти - ну там - серенаду біля нього поспівати чи квіточками прикрасити - на твій смак :P не, ну, ладно я. но пожалейте хоть остальных... - они-то совсем ни в зуб ногой... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 2 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 2 січня, 2014 Карлуша это знает, как никто. :lol:от , блин, Дэна.. а тебе уже действительно за... - тормозишь и не въезжаешь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 2 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 2 січня, 2014 от , блин, Дэна.. а тебе уже действительно за... - тормозишь и не въезжаешь. а знаешь что ещё интересно карл .. - ни один идиот за всю историю не признался в собственном идиотизме А разве ты признавался в собственном идиотизме? Когда ? :o Ведь русофобия -это явный идиотизм. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 2 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 2 січня, 2014 любиш жіної бої?плевать. я балдею от того, что все всё понимают. ... ну ... не все....до этих пор мне казалось, что это прерогатива... задача.... функция.. - мужиков.а теперь я в полной прострации. тебе этого не понять - когда рушатся устои идеологии... воспитания.. мировоззрения.. и.. теперь.. возможно я буду пересматривать фильм - Матрица. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 2 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 2 січня, 2014 А разве ты признавался в собственном идиотизме? Когда ? :o Ведь русофобия -это явный идиотизм.русофобия -это явный идиотизм.подтверждаю. хочешь моего признания в собственном идиотизме? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 2 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 2 січня, 2014 русофобия -это явный идиотизм. подтверждаю. хочешь моего признания в собственном идиотизме? Мне все равно. Ты себя пожалей. Фобии - это болезнь! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 2 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 2 січня, 2014 Мне все равно. Ты себя пожалей. Фобии - это болезнь!... вон оно что, Михалыч.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 2 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 2 січня, 2014 .http://www.youtube.com/watch?v=bBd2bTBihb4 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 2 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 2 січня, 2014 .http://www.youtube.com/watch?v=NcaMHB05X5U Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 2 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 2 січня, 2014 .http://www.youtube.com/watch?v=grXi3Yo-sp0 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 2 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 2 січня, 2014 .http://www.youtube.com/watch?v=e44k8mJv3t4 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 2 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 2 січня, 2014 .http://www.youtube.com/watch?v=PlW-8fJwOmU&feature=player_detailpage Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 2 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 2 січня, 2014 .http://www.youtube.com/watch?v=ioeZ3adwNu8 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 2 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 2 січня, 2014 ясно, зуби заговорюєш, туману напускаєш... хоча, мені по великому рахунку повинно бути байдуже - якщо комусь пофік, яка ти людина і він готовий розмовляти навіть з останнім дебілом, то чому я повинна комусь щось доводити - приймайте що є. але якщо мені важливо хто переді мною - тому будьте добрі - довести, що ви люди, а не якісь моральні потворки. десь так... Матриця... (????) Матрица — это система. Система — есть наш враг. Но когда ты в ней — оглянись, кого ты видишь? Бизнесменов, учителей, адвокатов, работяг, обычных людей, чей разум мы и спасаем. Однако, до тех пор, пока эти люди часть системы, они все наши враги. Ты должен помнить, что большинство не готовы принять реальность, а многие настолько отравлены и так безнадежно зависимы от Системы, что будут драться за нее. чому я повинна бути таким модератором, яким мене уявляє хтось інший - бо так правильно, бо так прийнято, бо так зрозуміло всім? ти також не боїшся бути негативним - тому я знаю, що ти мене розумієш, хоч і не підтримуєш, але мені пофік ... (читай пост з початку) .... э-э... в моем комменте слово "все" относится не ко всем. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 2 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 2 січня, 2014 ну і хто виняток?все остальные......... и под вопросом те, кто не уверен и спрашивает Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 2 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 2 січня, 2014 зачем людям нужны законы, которые они считают правильными, которые приняты в цивилизованных государствах, которые понятны и доступны всем??????? странные они существа... гораздо удобнее ведь по-старинке (как в джунглях) - кто у власти, тот и прав Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 2 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 2 січня, 2014 повний неадекват!!!Согласна. Ты- полный. Об этом я и говорила. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 2 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 2 січня, 2014 а хто не впевнений і запитується?нету у меня спичек. и зажигалку я выбросил. даже свет не включаю...чтобы искры в выключателе не возникло. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 2 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 2 січня, 2014 дена, а ти яким боком до дорогих іномарок? для тебе інша статистика: найбільший відсоток хворих на СНІД, туберкульоз, найвища смертність серед немовлят, розлучень, найгірша криміногенна ситуація - коротше - весь набік соціальних проблем, які супроводжують усі депресивні регіони. і на фоні всього цього - ваші хазяї кожного року міняють авто собі, своїм коханкам, дітям, внукам, тещам - і так далі. А я люблю по-рагульски (не съем, так понадкусываю) бросать косточки на стоящие внизу "Мерсы" и джипы. Свои скромные ставим в стороне, чтобы иным жителям тоже не захотелось, устав от "Мерсов" и на мой минивэнчик или...что-нибудь бросить.Депрессивный - это только твой мозг. Наш регион к этому отношения не имеет. Он наиболее веселенький в стране. Это можно определить и по воющим на майдане: вот кому в жизни тяжело. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 2 січня, 2014 нету у меня спичек. и зажигалку я выбросил. даже свет не включаю...чтобы искры в выключателе не возникло. гадаю, ти знаєш, що робиш.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 2 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 2 січня, 2014 . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.