Орiана Опубліковано 20 вересня, 2013 Опубліковано 20 вересня, 2013 т.е. все, что здесь - можно множить на ноль. включая все. Від деякого часу - так(!!!) По воле судьбы - кажеш? Чи можемо ми ВСЕ списувати на долю, тримаючи в руках таку небезпечну річ, як Воля?! Хіба винна Доля, що ми поводимося з Волею, як мавпа з гранатою?! "Воля" ⇒ "Доля" - саме так я б позначила причинно наслідковий звязок і прийняла це за аксіому. Ти можеш жити між бомжів, серед злочинців - це може бути твоєю Долею, АЛЕ (!!!!) Але ніяка Доля не може заборонити тобі тримати чистим свій ОСОБИСТИЙ життєвий простір. Тут - тільки твоя Воля. Не спіши ХОВАТИ своїх друзів, якщо їх ще не поховала ДОЛЯ. _________________ І за сценарієм зараз повинен появитися дох, щоб обізвати мене дурепою. Тому... _________________ В кожному написаному вище реченні - прописні істини, яких ти не можеш не знати . Тоді чому? Ти хочеш, щоб тебе погладили по голові (...) ??? І...ти можеш спокійно продовжувати писати тут у звичному режимі - щоб знову нічого не напартачити - я буду оминати цю тему - на майбутнє. Ще раз - вибач. Денині попередження - я відкликала..
Гість Karl Kory Опубліковано 20 вересня, 2013 Опубліковано 20 вересня, 2013 Від деякого часу - так(!!!) По воле судьбы - кажеш? Чи можемо ми ВСЕ списувати на долю, тримаючи в руках таку небезпечну річ, як Воля?! Хіба винна Доля, що ми поводимося з Волею, як мавпа з гранатою?! "Воля" ⇒ "Доля" - саме так я б позначила причинно наслідковий звязок і прийняла це за аксіому. Ти можеш жити між бомжів, серед злочинців - це може бути твоєю Долею, АЛЕ (!!!!) Але ніяка Доля не може заборонити тобі тримати чистим свій ОСОБИСТИЙ життєвий простір. Тут - тільки твоя Воля. Не спіши ХОВАТИ своїх друзів, якщо їх ще не поховала ДОЛЯ. _________________ І за сценарієм зараз повинен появитися дох, щоб обізвати мене дурепою. Тому... _________________ В кожному написаному вище реченні - прописні істини, яких ти не можеш не знати . Тоді чому? Ти хочеш, щоб тебе погладили по голові (...) ??? І...ти можеш спокійно продовжувати писати тут у звичному режимі - щоб знову нічого не напартачити - я буду оминати цю тему - на майбутнє. Ще раз - вибач. Денині попередження - я відкликала.. ты почти все угадала. за исключением, что здесь я друзей не терял. на остальное у меня нет воли.. - твоими словами. а моими... - насмного.
Орiана Опубліковано 20 вересня, 2013 Опубліковано 20 вересня, 2013 ты почти все угадала. за исключением, что здесь я друзей не терял. на остальное у меня нет воли.. - твоими словами. а моими... - насмного. Там взагалі, а не конкретно. І ще ... мож мені хочеться, щоб мене ще раз назвали розумною дурою, а я когось смачно відправила ... "на небо за звездочкой" )))
Юлиус Опубліковано 20 вересня, 2013 Опубліковано 20 вересня, 2013 Рэформы это как всегда затягуй пояса, которые и затягувать вже некуда.
Орiана Опубліковано 20 вересня, 2013 Опубліковано 20 вересня, 2013 Рэформы это как всегда затягуй пояса, которые и затягувать вже некуда. А ти ніколи не думав над тим, що пояс є не лише на твоїх штанях, а й на шиї олігарха?
Гість Karl Kory Опубліковано 20 вересня, 2013 Опубліковано 20 вересня, 2013 Там взагалі, а не конкретно. І ще ... мож мені хочеться, щоб мене ще раз назвали розумною дурою, а я когось смачно відправила ... "на небо за звездочкой" ))) ...если это намек... что то твое.. которое не взагали.. просчитано тобой заранее для нужного результата...тогда - это самый высокий пилотаж, который я когда-либо встречал - только в книгах...
Гість Karl Kory Опубліковано 20 вересня, 2013 Опубліковано 20 вересня, 2013 Рэформы это как всегда затягуй пояса, которые и затягувать вже некуда.нас так учили. как собачек Павлова. Азаров теперь пользуется этим на полную катушку. но это слово имеет и другие значения.
Орiана Опубліковано 20 вересня, 2013 Опубліковано 20 вересня, 2013 ...если это намек... что то твое.. которое не взагали.. просчитано тобой заранее для нужного результата...тогда - это самый высокий пилотаж, который я когда-либо встречал - только в книгах... Корі, ти ж знаєш, я не люблю патоки - мені подобається гірчинка. Хоча ти правий, але це підсвідомо, майже, ну ... ти вгадав ))) Женщина не размышляет, женщина - ЗАМЫШЛЯЕТ. Крым того, у мене з гальмати проблема. Уявляэш, ЯКИЙ ПЫЛОТАЖ, якщо я досы ще жива?
Дэна Опубліковано 20 вересня, 2013 Опубліковано 20 вересня, 2013 Корі, ти ж знаєш, я не люблю патоки - мені подобається гірчинка. Хоча ти правий, але це підсвідомо, майже, ну ... ти вгадав ))) Женщина не размышляет, женщина - ЗАМЫШЛЯЕТ. Крым того, у мене з гальмати проблема. Уявляэш, ЯКИЙ ПЫЛОТАЖ, якщо я досы ще жива? :D А что, уже были желающие это исправить? :lol:
Дэна Опубліковано 20 вересня, 2013 Опубліковано 20 вересня, 2013 Победа демократии Цитата: "Мы победили. "4 дня в мае" сняли с эфира. Мы увидим нормальное кино День Победы Уважаемые читатели! Докладываю: нам с вами, а также братским ресурсам и общественным организациям удалось очень быстро починить ситуацию с художественным фильмом "4 дня в мае". Сегодня на первой странице телеканала "НТВ" висит сообщение: "В сетку вещания НТВ внесены изменения. Вместо фильма «4 дня в мае» канал покажет «В августе 44-го…» Намерение НТВ показать в канун Дня Победы — 7 мая — фильм режиссера Ахима фон Борриса «4 дня в мае» вызвало крайне негативную реакцию ветеранских организаций и отдельных зрителей — участников Великой Отечественной войны. Фильм действительно затрагивает темы, вокруг которых ведутся споры и отсутствуют однозначные оценки. Так как в намерения НТВ не входит каким бы то ни было образом омрачать праздник поколению победителей, генеральный директор телекомпании счел необходимым внести в сетку изменения: 7 мая, в 19:25 смотрите на нашем телеканале фильм режиссера Михаила Пташука «В августе 44-го…»". ...Что тут сказать? Спасибо вам, друзья. Вопрос о том, можете ли вы на что-то влиять, предлагаю считать решённым. P.S. Тем, кто бубнил про "ничего не получится" и злорадствовал на тему "это вам специальный пинок сапогом в рожу от обожаемой вертикали" - предлагается либо пересмотреть свои взгляды на жизнь и роль коллективной воли, либо обтекать. P.P.S. "В августе 44-го" - хороший фильм. "
Дэна Опубліковано 20 вересня, 2013 Опубліковано 20 вересня, 2013 .http://www.youtube.com/watch?v=va-KsQyZCgs&feature=player_detailpage
Орiана Опубліковано 20 вересня, 2013 Опубліковано 20 вересня, 2013 Да, дена, починай вже молитися на Корі - таку фігню ти сюди носиш - тільки свята людина це може витримати... На краще на це подивися - твої агітки і ти разом з ними маєш ось такий вигляд *http://www.youtube.com/watch?v=JUfEYhwqPgg З.І. До речі, зауваж, коли вона казала про дитяче рабство - вона знала це не з чужих слів - а з власного досвіду: думаєш що там роблять хлопчики з плакатами на задньому плані? Таємно відвідують її зооборделі, а вона їх тим шантажує :lol: :lol: :lol:
Гість Karl Kory Опубліковано 20 вересня, 2013 Опубліковано 20 вересня, 2013 Да, дена, починай вже молитися на Корі - таку фігню ти сюди носиш - тільки свята людина це може витримати... На краще на це подивися - твої агітки і ти разом з ними маєш ось такий вигляд *http://www.youtube.com/watch?v=JUfEYhwqPgg З.І. До речі, зауваж, коли вона казала про дитяче рабство - вона знала це не з чужих слів - а з власного досвіду: думаєш що там роблять хлопчики з плакатами на задньому плані? Таємно відвідують її зооборделі, а вона їх тим шантажує :lol: :lol: :lol: никому не говори, но это расчет и ну, немного провокации. ...через несколько лет... за этим материалом все юмористы будут с ночи занимать очередь...
Орiана Опубліковано 20 вересня, 2013 Опубліковано 20 вересня, 2013 ...через несколько лет... схоже це їх пісня *http://youtu.be/JFRunzgYij8
Гість Karl Kory Опубліковано 20 вересня, 2013 Опубліковано 20 вересня, 2013 .http://www.youtube.com/watch?v=qGncmIICmAg
Орiана Опубліковано 20 вересня, 2013 Опубліковано 20 вересня, 2013 на кого це ти натякаєш? По-оооодумаєш, можу і на бухалику пісні ставити B)
Churchill Опубліковано 20 вересня, 2013 Опубліковано 20 вересня, 2013 на кого це ти натякаєш? По-оооодумаєш, можу і на бухалику пісні ставити B) А где там ваша наркоша гей-гей, это же каким надо было быть идиотом, что бы её ещё в раду брать. Такое и государство
Гість Karl Kory Опубліковано 20 вересня, 2013 Опубліковано 20 вересня, 2013 По-оооодумаєш это ниже пояса. я ж знаю.. что ты сейчас.. чай пьешь....
Гість Karl Kory Опубліковано 20 вересня, 2013 Опубліковано 20 вересня, 2013 А где там ваша наркоша гей-гей, это же каким надо было быть идиотом, что бы её ещё в раду брать. Такое и государствочерч, ты нарываешься. знаешь, что установили модераторство... ты шо? - хочешь, чтобы завели еще и наркоконтроль?
Churchill Опубліковано 20 вересня, 2013 Опубліковано 20 вересня, 2013 черч, ты нарываешься. знаешь, что установили модераторство... ты шо? - хочешь, чтобы завели еще и наркоконтроль?А ты, что уже с нирваны вернулся, так , чего вы его , этот контроль раньше не установили, смотри ваша Руслана и не скололась бы.А этой дуре, чуть , чуть осталось, а потом под зад коленом.
Орiана Опубліковано 20 вересня, 2013 Опубліковано 20 вересня, 2013 А где там ваша наркоша гей-гей Дена сьогодні в образі Барбюса - на Марс полетіла )))
Орiана Опубліковано 20 вересня, 2013 Опубліковано 20 вересня, 2013 это ниже пояса. я ж знаю.. что ты сейчас.. чай пьешь.... Не поняла - це відповідь на "Мерсі" чи думки читаєш? :blink: _________________ Ты расскажи, че те жена на 23-е подарила? - Ни*ера.. - Тож полезный подарок. - Ага, главное места не занимает
Churchill Опубліковано 20 вересня, 2013 Опубліковано 20 вересня, 2013 Дена сьогодні в образі Барбюса - на Марс полетіла )))Ога дена, Руслана Лыжачка.ваша, вот вы все такие, чуть чуть выше и сразу мордойв грязь.
Орiана Опубліковано 20 вересня, 2013 Опубліковано 20 вересня, 2013 Ога дена, Руслана Лыжачка.ваша, вот вы все такие, чуть чуть выше и сразу мордойв грязь. Черч, мені інколи здається, що ти мариш. Руслана переможниця Євробачення - причому тріумфальна переможниця. а ти хто?
Churchill Опубліковано 20 вересня, 2013 Опубліковано 20 вересня, 2013 Черч, мені інколи здається, що ти мариш. Руслана переможниця Євробачення - причому тріумфальна переможниця. а ти хто? Да певичка она, просто певичка и то была. А сейчас наркоша конченная. А я европеец, а ты кто, стоящая у дверей на коленях
Орiана Опубліковано 20 вересня, 2013 Опубліковано 20 вересня, 2013 Да певичка она, просто певичка и то была. А сейчас наркоша конченная. А я европеец, а ты кто, стоящая у дверей на коленях Чу, не шути больше так. Я вообще-то бейлис пью - на ноут могла пролить. :P
Churchill Опубліковано 20 вересня, 2013 Опубліковано 20 вересня, 2013 Чу, не шути больше так. Я вообще-то бейлис пью - на ноут могла пролить. :P Да пей хоть говно через тряпочку, нашла чем удевить, бред. я же не пишу, что я пью виски, которые стоят твою годовую зарплату. и не езжу по Европе как вы в бочках из под селёдки. Анадысь двоих из бандерштата привезли, мы ухахакивались.
Орiана Опубліковано 20 вересня, 2013 Опубліковано 20 вересня, 2013 Да пей хоть говно через тряпочку, нашла чем удевить, бред. я же не пишу, что я пью виски, которые стоят твою годовую зарплату. и не езжу по Европе как вы в бочках из под селёдки. Анадысь двоих из бандерштата привезли, мы ухахакивались. Боже!!! Ты как заезженная шарманка... .http://www.youtube.com/watch?v=5rs_mtUmQeY
Churchill Опубліковано 20 вересня, 2013 Опубліковано 20 вересня, 2013 Боже!!! Ты как заезженная шарманка... .http://www.youtube.com/watch?v=5rs_mtUmQeY Так кто вам виноват. Сами. не понимаете. А это аксиома.
Дэна Опубліковано 20 вересня, 2013 Опубліковано 20 вересня, 2013 Так кто вам виноват. Сами. не понимаете. А это аксиома.Им нечем понимать(((.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.