Churchill Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Класна фотка. Особливо жінка в капелюсі.Ога, бабушка в чепчике. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Ога, бабушка в чепчике. черч, прекрати выкаблучиваться. Скажи (можешь сам себе про себя и шепотом) _ твоя супруга или кто там с тобой, - выглядит лучше? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Venus_slave Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Ога, бабушка в чепчике.А Черчіль не юнак правда ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Ты вновь о своем, о девичьем..Я хорошо владею образным русским языком, да еще отлично понимаю, что может и кого зацепить: аналитическое мышление на уровне))))).пипец.... а если так - сколько будет 2+2? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Venus_slave Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 пипец. ... а если так - сколько будет 2+2? а 2+2*2 ? тільки чесно скажете? Чи підете в гугл шукати правильну відповідь) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Щойно Ви сказали що я збрехав. Будьте добрі або сюди доказ. Або Ваші слова - то є пшик, і я перестану Вас сприймати серйозно. "кто считает, что не знает истины - не имеет своего мнения" то взагалі сміх... За Вашою логікою у Сократа не було власної думки.... нічого собі первый абзац неплохо, понятно, что нужно быть полным идиотом, чтобы воспринимать серьезно все. логика не совсем. Сократ не считал, что не знает истину. знать, что ничего не знаешь - это тоже истина. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 черч, прекрати выкаблучиваться. Скажи (можешь сам себе про себя и шепотом) _ твоя супруга или кто там с тобой, - выглядит лучше?почему шёпотом, какой смысл менять шило на мыло. я думаю тебя такой ответ устроит. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 а 2+2*2 ? тільки чесно скажете? Чи підете в гугл шукати правильну відповідь) та зачем мне твой гугл, у меня вот калькулятор есть ... от набираем... 2..+..2.. * на 2.. - от ответ - 8. шо, съел? - против машины не попрешь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 дякую. У меня еще есть ультра националистические. В жовто-синьому кольорах. Но они слишком откровенные, я педика дэна боюсь, снова из зависти навоняет...Вот тут поосторожнее, нелицеприятное это зрелище старых баб нагишом смотреть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 черч, прекрати выкаблучиваться. Скажи (можешь сам себе про себя и шепотом) _ твоя супруга или кто там с тобой, - выглядит лучше? ключове - видлене. Юля, мужайся - ми щойно з Чучем "перетерли" ы вын признався, що його від жінок його нудить - я припустила, що він гомік - Чу не заперечував. Ось так.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 ключове - видлене. Юля, мужайся - ми щойно з Чучем "перетерли" ы вын признався, що його від жінок його нудить - я припустила, що він гомік - Чу не заперечував. Ось так.... у него в квартире живет повар... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Вот тут поосторожнее, нелицеприятное это зрелище старых баб нагишом смотреть. А мене нудить від таких як ти - жирних і пузатих. Тьху, я б вас на галери, щоб образ чоловіка не дискредитували (!!!!) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 та зачем мне твой гугл, у меня вот калькулятор есть ... от набираем... 2..+..2.. * на 2.. - от ответ - 8. шо, съел? - против машины не попрешь. ответ неправильный, будет 6 ибо по правилам сначала делается умножение и деление, а потом сложение и вычитание ссммотрим 2+2х2= 2х2=4 +2=6. Кто то вместо школы по подворотням курил. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 у него в квартире живет повар... ...і це не дена. Дена ненавидить варити істи. Отже.................невже олд-сварог?!!!!!! :o :o :o :o :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Вот тут поосторожнее, нелицеприятное это зрелище старых баб нагишом смотреть.Я тоже Жирафы боюсь. Она для меня просто буквочки на мониторе, а фотографий юных красоток в инете много. Зачем на бабку смотреть, нервы расстроятся от испуга. :lol: А для меня вообще очень важно внутренне содержание, а какие фотки на мониторе высветятся, вообще наплевать (в виртуале так точно)))). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 ключове - видлене. Юля, мужайся - ми щойно з Чучем "перетерли" ы вын признався, що його від жінок його нудить - я припустила, що він гомік - Чу не заперечував. Ось так.... Клуша, ты опять, да не ебу я таких как ты, брезгую, сколько можно напрашиваться. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 ключове - видлене. Юля, мужайся - ми щойно з Чучем "перетерли" ы вын признався, що його від жінок його нудить - я припустила, що він гомік - Чу не заперечував. Ось так.... Просто он молод....душой и телом, а тут к нему бабульки пристают. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 ответ неправильный, будет 6 ибо по правилам сначала делается умножение и деление, а потом сложение и вычитание ссммотрим 2+2х2= 2х2=4 +2=6. Кто то вместо школы по подворотням курил. У-УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ Розумний аж страшно........... розумніший від калькулятора............ :o :o :o :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 А мене нудить від таких як ти - жирних і пузатих. Тьху, я б вас на галери, щоб образ чоловіка не дискредитували (!!!!)а ты меня видела, чукча, я тебя да , фуу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Venus_slave Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 первый абзац неплохо, понятно, что нужно быть полным идиотом, чтобы воспринимать серьезно все. логика не совсем. Сократ не считал, что не знает истину. знать, что ничего не знаешь - это тоже истина. добре, зрозуміло Я мабуть приєднався до решти форуму і перестаю вважати на Ваші слова. Хоча даю шанс виправитись якщо Ви вибачитесь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 У-УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ Розумний аж страшно........... розумніший від калькулятора............ :o :o :o :o ога 2 коасс советской школы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Venus_slave Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 та зачем мне твой гугл, у меня вот калькулятор есть ... от набираем... 2..+..2.. * на 2.. - от ответ - 8. шо, съел? - против машины не попрешь. Ви таки мабуть жартуєте ))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Просто он молод....душой и телом, а тут к нему бабульки пристают. Бабульки пристають до п"яних і закоханих - єдині, які на них не зважають. На Чу вони плюють Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 ога 2 коасс советской школы. Ну і досить з тебе :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Venus_slave Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 У-УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ Розумний аж страшно........... розумніший від калькулятора............ :o :o :o :o Не кажіть )) але і у мене тут чомусь на цьому форумі слава зануди теж (((( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 добре, зрозуміло Я мабуть приєднався до решти форуму і перестаю вважати на Ваші слова. Хоча даю шанс виправитись якщо Ви вибачитесь. :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Не кажіть )) але і у мене тут чомусь на цьому форумі слава зануди теж (((( а хто тут ще зануда? ти просто новенький - ще трішки напружений. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Venus_slave Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 а хто тут ще зануда? ти просто новенький - ще трішки напружений. Ну Ви так казали про Черчіля ніби він розумник і зануда.. Чи то мені здалось? Добре, я постаюсь бути розслабленішим.. Ви вже всі знаєтесь, а я?! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Ну і досить з тебе :lol:у тебя и этого нет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Бабульки пристають до п"яних і закоханих - єдині, які на них не зважають. На Чу вони плюють я тебе разрешаю на меня плевать, но должна же хоть одна баба на меня плюнуть, а то как то не интересно. Так нет и ты жопой крутишь вдоль да около. не крути не выйдкет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.