Дэна Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 какую-нибудь тему?... - а давай. ключевое слово - Гунвор. Так способны или нет? Развивай, что - это все твои возможности? Помогу с началом темы:"Захар Прилепин - мужчина со стальными яйцами. ..." Смотри, Ори сейчас у тебя эту тему оторвет вместе с ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 А тут, чуч, у нас взаємне порозуміння: саме так про вас гоміків кажуть чоловіки, які люблять жінок...... Кожному своє....... Ось чому ти виїхав в англію!!!!! - уявляю гоміка на дону: яйця б в мить обчикали шаблюкою твої казаки :( Ну тут в своей тарелке, ну зачем думать, тут про тебя говорят, а не про женщин, а с тебя какая женщина. ну вот опять чушь написала. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Так способны или нет? Развивай, что - это все твои возможности? Помогу с началом темы:"Захар Прилепин - мужчина со стальными яйцами. ..." Смотри, Ори сейчас у тебя эту тему оторвет вместе с ...от оно чё, Михалыч... а это - Челябинск. - Челябинская порнуха настолько сурова, что ее запретили в Германии Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Погугли , дура, самостоятельно : банки Европы, сарказм...революция.. Я не надеюсь, что поймешь, поэтому время на тебя тратить не собираюсь. Люба, ти на мене потратиш часу стільки, скільки я захочу, бо ти не керуєш собою - ти без гальм і голови. Відмазка незарах - думай ще про світову революцію в Ісландії, або признайся: "мир" у твоєму лексиконі маловживане слово. А "світова революція" засіла в голові ще з часів Леніна-Сталіна, чиїми ровесниками ти являєшся. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Ну тут в своей тарелке, ну зачем думать, тут про тебя говорят, а не про женщин, а с тебя какая женщина. ну вот опять чушь написала. Чуч, якщо сто чоловіків сказали мені, що я чарівна, сексуальна, ніжна і таке всяке ЖІНКА, то ти що думаєш я на слово повірю якомусь гоміку, навіть якщо він і земляк Елтона Джона? Примітивний ти, як двері! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Люба, ти на мене потратиш часу стільки, скільки я захочу, бо ти не керуєш собою - ти без гальм і голови. Відмазка незарах - думай ще про світову революцію в Ісландії, або признайся: "мир" у твоєму лексиконі маловживане слово. А "світова революція" засіла в голові ще з часів Леніна-Сталіна, чиїми ровесниками ти являєшся. На тебя мы можем только нассать, а вот для текбя время тратить и не будем. Научись по человечески разговаривать, привыкла у себя на западенщине со свиньями. хрюкать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 от оно чё, Михалыч... а это - Челябинск. - Челябинская порнуха настолько сурова, что ее запретили в Германии Дена таке дивиться? Нє, ну тих дореволюційних старух і мухоморами не доб"єш. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 На тебя мы можем только нассать, а вот для текбя время тратить и не будем. Научись по человечески разговаривать, привыкла у себя на западенщине со свиньями. хрюкать. Чуч, нассать на когось - це різновид отримання задоволення. Я це не практикую - це огидно. Зі свинями також. Тьху, який ти збоченець - ну точено казаки порішити хотіли, тому ти за море звалив - до головного гоміка всіх часів і народів - Елтона- першого. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Чуч, якщо сто чоловіків сказали мені, що я чарівна, сексуальна, ніжна і таке всяке ЖІНКА, то ти що думаєш я на слово повірю якомусь гоміку, навіть якщо він і земляк Елтона Джона? Примітивний ти, як двері!Неужели тебе за целых сорок лет только 100 человек это сказали???? :lol: Обычно мужики это ляпают запросто, лишь бы рядом кое-что шевелилось. А тут всего 100 ? В чем проблема, в твоей глупости, хамстве или черном рте?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 .http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8zUjmFGbp8g Мировая революция в Исландии :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Дена таке дивиться? Нє, ну тих дореволюційних старух і мухоморами не доб"єш. а про шо с ней еще гутарить? Гунвор оно проигнорировало... хотя - да.. этих и мухоморы не возьмут. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Люба, ти на мене потратиш часу стільки, скільки я захочу, бо ти не керуєш собою - ти без гальм і голови. Відмазка незарах - думай ще про світову революцію в Ісландії, або признайся: "мир" у твоєму лексиконі маловживане слово. А "світова революція" засіла в голові ще з часів Леніна-Сталіна, чиїми ровесниками ти являєшся. а я ваще не въезжаю, че ты с трансом вонючим валандаешься? Ноги переступать устали? Не уделяй ему внимания, оно станет шелковым и смирным, будет тихонько копипастить свои цитаты или `одно мнение` и никому не мешать. Если еще и король оставит вниманием старческое советское ностальжи под ником бздэно - там будет патовая ситуация. Что нам и нужно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Чуч, нассать на когось - це різновид отримання задоволення. Я це не практикую - це огидно. Зі свинями також. Тьху, який ти збоченець - ну точено казаки порішити хотіли, тому ти за море звалив - до головного гоміка всіх часів і народів - Елтона- першого. Ты знаешь, казаки разбираются, так, что не мельтеши, рагули ей сказали, новый анекдот, если бы тебе люди сказали, но пока увы люди тебе не говорят. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 а я ваще не въезжаю, че ты с трансом вонючим валандаешься? Ноги переступать устали? Не уделяй ему внимания, оно станет шелковым и смирным, будет тихонько копипастить свои цитаты или `одно мнение` и никому не мешать. Если еще и король оставит вниманием старческое советское ностальжи под ником бздэно - там будет патовая ситуация. Что нам и нужно. Ты чё не похмелилась, не успела зайти уже орёшь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Неужели тебе за целых сорок лет только 100 человек это сказали???? :lol: Обычно мужики это ляпают запросто, лишь бы рядом кое-что шевелилось. А тут всего 100 ? В чем проблема, в твоей глупости, хамстве или черном рте?? А Корі казав що ти дивишся круту порнуху....... Дена, люба, там було образно..... А те що ти написала - свідчення того, що тобі ні один чоловік цього не казав, бо ти, ідіотка, не знаєш, що чоловікам пофік жіночий розум, і колір роту, коли є таке тіло, як у мене, такі очі, я вже мовчу про рот. А ти ще не знаєш, що деякі жінки мають природній запах, який діє на підсвідомість - і тоді чоловіку ШВАХ!!! Бо тобі, щоб заманити чоловіка у ліжко, постійно треба було приймати душ і кропитися духами - чорноволосі жінки мають неприємний запах тіла Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Чуч, нассать на когось - це різновид отримання задоволення. Я це не практикую - це огидно. Зі свинями також. Тьху, який ти збоченець - ну точено казаки порішити хотіли, тому ти за море звалив - до головного гоміка всіх часів і народів - Елтона- першого. Ты даже и не поняла, что я написал, тебе только йух на уме, там написано, что ты привыкла на свинячем со свиньями, что???? Правильно разговаривать, а ты о чём, видать всё таки трахалась со свиньями, раз написала. Ну я не виноват, что не понравилось, не надо было пробовать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Ты чё не похмелилась, не успела зайти уже орёшь. тебе выпить нечего? Или пожрать никто не дал? Какого лезешь как бегемот в трамвай? Меня олдсварог разозлил. А ты не будь к каждой дырке затычкой. И всем будет щастя. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 а я ваще не въезжаю, че ты с трансом вонючим валандаешься? Ноги переступать устали? Не уделяй ему внимания, оно станет шелковым и смирным, будет тихонько копипастить свои цитаты или `одно мнение` и никому не мешать. Если еще и король оставит вниманием старческое советское ностальжи под ником бздэно - там будет патовая ситуация. Что нам и нужно. Юля, ВОНО світу оголосила революцію і призначилО місце зустрічі в Ісландії - ось ми з Корі і зацікавилися. А ти чого така строга? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 тебе выпить нечего? Или пожрать никто не дал? Какого лезешь как бегемот в трамвай? Меня олдсварог разозлил. А ты не будь к каждой дырке затычкой. И всем будет щастя.ты меня расстраиваешь. тебя рассердили. а я тут причём. веди себя прилично. ты же не на базаре рыбой торгуешь. а то тут одна со свиньями . прости Будда. совокупляется и себя рекламирует. а ты ещё и кричишь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 а про шо с ней еще гутарить? Гунвор оно проигнорировало... хотя - да.. этих и мухоморы не возьмут. Стільки з нею провів часу - і не знаєш: чим вона зацікавилася і що в точку - вона не коментує. Хоча, щоб коментувати цю тему потрібні знання, а вона ж шпарить по писаному. Завтра отримає темники - мож щось і видасть. У Дени все йде по плану: зранку, коли її боси ще відсипаються, вона шарить по архіву і шукає старі пости від вчора, потім тикає "об"язаловку", ну а вже на завершення дня - для душі, тобто, ми - єдині її знайомці, з ким вона може відтягнутися без прикрас. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Venus_slave Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 место жительства? профессия? ... попутно уже стоит заметить, что несмотря на декларацию "виваженои аргументованои позиціі", ты уже настроен быть за кого-то. потому, что только лоббирование и проталкивание своей лучшести - предполагает конкуренцию. Истина конкуренции не требует. Західна україна детальніше не скажу! А взагалі нашо Вам))) інтернет ніби ж анонімна штука, хоч зовсім і не анонімна..ну але. я от не розумію що позиція доцента історії більш вадлива ніж продавця мобільних телефонів чи що? Я наприклад ні за кого не настроєний. Я усвідомлюю що не знаю істини. Ось Ви зробили твердження що я за когось... Будьте добрі скажіть за кого, раз Ви так кажете. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 ты меня расстраиваешь. тебя рассердили. а я тут причём. веди себя прилично. ты же не на базаре рыбой торгуешь. а то тут одна со свиньями . прости Будда. совокупляется и себя рекламирует. а ты ещё и кричишь. я на тебя еще не кричала. Упоминать о приличиях при твоем лексиконе даже я бы застеснялась. Ненавижу менторские поучения. ПС у калечного инвалиды джины брезгую спросить, а вот тебе задам вопрос : что позорного в рыночной торговле? Или в торговле рыбой? Сможешь толково пояснить? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Стільки з нею провів часу - і не знаєш: чим вона зацікавилася і що в точку - вона не коментує. Хоча, щоб коментувати цю тему потрібні знання, а вона ж шпарить по писаному. Завтра отримає темники - мож щось і видасть. У Дени все йде по плану: зранку, коли її боси ще відсипаються, вона шарить по архіву і шукає старі пости від вчора, потім тикає "об"язаловку", ну а вже на завершення дня - для душі, тобто, ми - єдині її знайомці, з ким вона може відтягнутися без прикрас. может хватит смешить людей знаниями, ты кроме хуя и совокупления со свинями ничего умного и не сказала, ты чё в натуре не не бельмеса, что фуйню гонишь, ты метлу прикуси, пока её не подрезали тебе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Venus_slave Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 а кому сейчас легко?.... ..все боятся... особенно когда их пугают... спорим, что струсит? не розумію Вас.. а ой вибачте.. на форумі страаашно аж руки тремтять Ви виграли у всіх всі спори я дуже боюся... Ваших реплік.. лол Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Стільки з нею провів часу - і не знаєш: чим вона зацікавилася і що в точку - вона не коментує. Хоча, щоб коментувати цю тему потрібні знання, а вона ж шпарить по писаному. Завтра отримає темники - мож щось і видасть. У Дени все йде по плану: зранку, коли її боси ще відсипаються, вона шарить по архіву і шукає старі пости від вчора, потім тикає "об"язаловку", ну а вже на завершення дня - для душі, тобто, ми - єдині її знайомці, з ким вона може відтягнутися без прикрас. Она, не используя мата и пошлых выражений,загнала вас всех под лавку как помойных котов. Вы там сидите и только следите ,сколько постов она написала и времени на форуме провела.Ума у вас не хватает, спорить с ней посредством аргументов. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Venus_slave Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Она, не используя мата и пошлых выражений,загнала вас всех под лавку как помойных котов. Вы там сидите и только следите ,сколько постов она написала и времени на форуме провела. Ума у вас не хватает, спорить с ней посредством аргументов. чому... я готовий спорити аргументовано. навіть визнавати свою неправоту якщо вона буде доведена Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 я на тебя еще не кричала. Упоминать о приличиях при твоем лексиконе даже я бы застеснялась. Ненавижу менторские поучения. ПС у калечного инвалиды джины брезгую спросить, а вот тебе задам вопрос : что позорного в рыночной торговле? Или в торговле рыбой? Сможешь толково пояснить? Дело в том , что продавщицы рыбой, всегда злые, и постоянно кричат, так как запах рыбы, которым они пропитались . преследует их везде и это их угнетает Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Дело в том , что продавщицы рыбой, всегда злые, и постоянно кричат, так как запах рыбы, которым они пропитались . преследует их везде и это их угнетает это в Англии запах рыбы? ;) У нас на рынках все чистенько и стерильно. Моя знакомая с параллельной улицы имеет свой лоток с морской рыбой. Мы у нее всегда пеленгас покупаем. Идеально чистый прилавок, мой любимый запах моря и великолепная рыба. И бриллианты в ушах в три раза дороже чем мои. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 а я ваще не въезжаю, че ты с трансом вонючим валандаешься? Ноги переступать устали? Не уделяй ему внимания, оно станет шелковым и смирным, будет тихонько копипастить свои цитаты или `одно мнение` и никому не мешать. Если еще и король оставит вниманием старческое советское ностальжи под ником бздэно - там будет патовая ситуация. Что нам и нужно. Господи, зачем ты позволили этим двум пьянчужкам на форум вернуться? Исправь их ошибку - отправь за бутылкой вновь)). :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 может хватит смешить людей знаниями, ты кроме хуя и совокупления со свинями ничего умного и не сказала, ты чё в натуре не не бельмеса, что фуйню гонишь, ты метлу прикуси, пока её не подрезали тебе. Ну ось, ти вже видав себе - почав мені грозити. Я ж кажу: примітивний ти, чу, як двері. З тобою секс - як з поліном. Плюс - ти огидна жирна свиня - тому і свиней постійно згадуєш. Добре, що ти до жінок байдужий... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.