Орiана Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 Это не отменяет того, что Ориана - дура! Причем с психопатическим уклоном. Согласен? Дена, ти виняткова тупиця - я ж тобі вже сьогодні писала: якщо одна жінка наїжджає на іншу - це означає, що вона їй заздрить. Хоча, яка ти жінка: немита, нечесана з обкусаними нігтями - особа жіночої статі. Чуч тобі під стать: обжиратися жирними котлетами наніч може лише жирний смердючий скунс. Тьху! Парочка, однако.......... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 ну можно так и пиши. я что тебе запрещаю.та не, чучик, мне фиолетово, давай лучше об Ориане? - признайся - зацепила?... мож ты уже ее фотки видал после морей.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 И зря...Во мне можешь не сомневаться. Пишу, значит читала посты форумчан в отличие от тебя. П.С. Платная команда свидомитов, выполняющая задание своего гуру, в состав форумчан включена быть не может. в конце пропущен восклицательный знак - а так ничего... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 о. теперь узнаю. безапелляционное точно - и с броневичка от имени всего наро... пардон - всех форумчан. ... а то, было, бля, ... засомневался.. по просьбе трудящихся...ех, якщо б їй наші з Юлькою можливості - ми б були там де зараз нацист і ростік. А вона ось де і навіть не дякує - невдячна свиня! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 Не кажи и не скажу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 Чуч, не хочу тебе лякати, але це ти відсвічуєш на моніторі, схоже монітор здихає. Тепер тобі доведеться цілодобово чергувати на смітнику - щоб не прогавити більш-менш нормальний монітор. Раджу також прогулюватися біля офісів - вони частенько виносять свою застарілу орг.техніку на вулицю - для бідних. Бля ты это что прохрюкала, как это сдыхает, у тебя, что ещё трубчатый, у меня самсунг с лед подсветкой 24 дюйма, что там подсвечивает.Кстати свою устарелую технику они отдают таким бедным странам как украина, а вам её продают ваши оранжевые, но у тебя видимо денег и на это дерьмо нет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 по просьбе трудящихся...ех, якщо б їй наші з Юлькою можливості - ми б були там де зараз нацист і ростік. А вона ось де і навіть не дякує - невдячна свиня!старческий маразм... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 До речі, дена, Тиверець просив передати, що ти брехуха: він з тобою ніяку програму Свободи не обговорював. Хоча, можливо, це в тебе старчеський склероз - так багато брехати нормальна людина не буде, а тебе ловлять через пост. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 та не, чучик, мне фиолетово, давай лучше об Ориане? - признайся - зацепила? ... мож ты уже ее фотки видал после морей.... нет не видел. а что. в каком смысле зацепила, быдло зацепить. я так думаю. ничем зацепить не может Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 Дена, ти виняткова тупиця - я ж тобі вже сьогодні писала: якщо одна жінка наїжджає на іншу - це означає, що вона їй заздрить. Хоча, яка ти жінка: немита, нечесана з обкусаними нігтями - особа жіночої статі. Чуч тобі під стать: обжиратися жирними котлетами наніч може лише жирний смердючий скунс. Тьху! Парочка, однако.......... Скулишь сука, скули. Я уже и не такой молодой а бабы вереницей жопой крутят, не по твоим зубам. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 До речі, дена, Тиверець просив передати, що ти брехуха: він з тобою ніяку програму Свободи не обговорював. Хоча, можливо, це в тебе старчеський склероз - так багато брехати нормальна людина не буде, а тебе ловлять через пост. Естественно: я так и написала, что он сразу сбежал, а кое-что на мои комменты по первому пункту пыталась нашкрябать ты. А Тиверцю надоели ваши склоки на этом форуме. Я с ним на другом ресурсе общаюсь. И забывай свою идиотскую привычку ЛГАТЬ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 старческий маразм... Ти фільм "Театр" бачив? - з Вією Артмане? Там був такий сюжет, як її героїня прийшла в гості до пристарілого друга - в його спальні він показував її портрет. А в неї був романтичний настрій і вона захотіла пограти - і видала монолог з спектаклю, за яким там слідувала постельна сцена. Чоловік здивовано підняв брови, а вона вчасно опам"яталася: зрозуміла, скільки йому років і що вона поставила його у незручне становище. Мож дена через тебе така знервована - ти ж постійно з нею фліртуєш. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 Ти фільм "Театр" бачив? - з Вією Артмане? Там був такий сюжет, як її героїня прийшла в гості до пристарілого друга - в його спальні він показував її портрет. А в неї був романтичний настрій і вона захотіла пограти - і видала монолог з спектаклю, за яким там слідувала постельна сцена. Чоловік здивовано підняв брови, а вона вчасно опам"яталася: зрозуміла, скільки йому років і що вона поставила його у незручне становище. Мож дена через тебе така знервована - ти ж постійно з нею фліртуєш. Во дура, мы о политике. а она опять о члене. вот где уже проблема у бабы. ну ни кто не хочет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 не отменяет...... значит, для тебя - не отменяет... как интересно... значит, тебе любой засранец может что-то сказать - что угодно... и его слова будут для тебя руководством в твоей жизни... в общем-то похоже на тебя и твое поведение. я правильно тебя понимаю? Ты по своей природе не в состоянии меня даже понять, не то что согласиться. Как же ты осилишь понятие "мое руководство в жизни"? Мое поведение безупречно. B) :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 Естественно: я так и написала, что он сразу сбежал, а кое-что на мои комменты по первому пункту пыталась нашкрябать ты. А Тиверцю надоели ваши склоки на этом форуме. Я с ним на другом ресурсе общаюсь. И забывай свою идиотскую привычку ЛГАТЬ. О, нерви - знацця в точку, трансформатор ще не кипить? Тиверець написав, що йому не цікаво на цьому форумі і пішов. Причини не називав, але ти по своїй привичці брехати - написала від себе - це раз І обговорення програми ВО Свобода не було - це два. Більшість форумчан сходяться на тому, що в тебе вже старчеські зміни організму - тому тебе ніхто строго судити не буде - не переживай. Дена, а ти помітила, з тобою на форумі спілкуються, як з малою дитиною - поблажливо: щоб дитина не робила, лиш би не плакала. Щоб дена не писала, лиш би не почала істерити півметровими літерами, які втомливо прокручувати. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 Дена, ти виняткова тупиця - я ж тобі вже сьогодні писала: якщо одна жінка наїжджає на іншу - це означає, що вона їй заздрить. Хоча, яка ти жінка: немита, нечесана з обкусаними нігтями - особа жіночої статі. Чуч тобі під стать: обжиратися жирними котлетами наніч може лише жирний смердючий скунс. Тьху! Парочка, однако.......... Рогулям не в состоянии позавидовать даже вонючий скунс! :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 Ти фільм "Театр" бачив? - з Вією Артмане? Там був такий сюжет, як її героїня прийшла в гості до пристарілого друга - в його спальні він показував її портрет. А в неї був романтичний настрій і вона захотіла пограти - і видала монолог з спектаклю, за яким там слідувала постельна сцена. Чоловік здивовано підняв брови, а вона вчасно опам"яталася: зрозуміла, скільки йому років і що вона поставила його у незручне становище. Мож дена через тебе така знервована - ти ж постійно з нею фліртуєш. ты ей только этого не говори. интересная женщина - постоянно что-то скрывает... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 Мое поведение безупречно. B) :lol: І самі стало смішно ... :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 О, нерви - знацця в точку, трансформатор ще не кипить? Тиверець написав, що йому не цікаво на цьому форумі і пішов. Причини не називав, але ти по своїй привичці брехати - написала від себе - це раз І обговорення програми ВО Свобода не було - це два. Більшість форумчан сходяться на тому, що в тебе вже старчеські зміни організму - тому тебе ніхто строго судити не буде - не переживай. Дена, а ти помітила, з тобою на форумі спілкуються, як з малою дитиною - поблажливо: щоб дитина не робила, лиш би не плакала. Щоб дена не писала, лиш би не почала істерити півметровими літерами, які втомливо прокручувати. главно. что с тобой уже никто не хочет. ну как с полнейшей идиоткой можно общаться Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 в конце пропущен восклицательный знак - а так ничего...Знак не пропущен...Ты не в состоянии определить, какую информацию я хочу довести до оппонента. Поставила многоточие - значит многоточие. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 старческий маразм...Разумеется. Жирафа с Орианой постоянно забывают, какое ничтожество они собой представляют. Им необходимо чаще перечитывать посты форумчан. Сам уже с ними мучаешься - это заметно, хотя и ты недалеко от них ушел)). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 Рогулям не в состоянии позавидовать даже вонючий скунс! :lol: правильно, бо він нікому окрім тебе тут не потрібен. Ну ось скажи дена - хто повірить, що ти щоранку встаєш, марафетишся, вдіваєш гарну одежу і сідаєш за комп і так цілий день сидиш, а ввечері знімаєш косметику, перевдіваєшся в домашню одежу і лягаєш спати. НІХТО!!! Бо це тупа робота для людини, яка не виходить на вулицю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 Ты по своей природе не в состоянии меня даже понять, не то что согласиться. Как же ты осилишь понятие "мое руководство в жизни"? Мое поведение безупречно. B) :lol:как же тебя понять, коли ты ничего не говоришь?вот последний вопрос - разве можно соглашаться с безупречным поведением, которое диктует засранец? т.е. ты игнорируешь нормальных людей и их мнение... зато выполняешь все, что тебе диктует проходимец... и считаешь свое поведение безупречным... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 как же тебя понять, коли ты ничего не говоришь? вот последний вопрос - разве можно соглашаться с безупречным поведением, которое диктует засранец? т.е. ты игнорируешь нормальных людей и их мнение... зато выполняешь все, что тебе диктует проходимец... и считаешь свое поведение безупречным... это твоё субъективное мнение.и не имеет никакой объективности, Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 Разумеется. Жирафа с Орианой постоянно забывают, какое ничтожество они собой представляют. Им необходимо чаще перечитывать посты форумчан. Сам уже с ними мучаешься - это заметно, хотя и ты недалеко от них ушел)). Дена, коли ти останній раз купляла собі нову одежу? Досі в радянській італійського виробництва ходиш? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 Знак не пропущен...Ты не в состоянии определить, какую информацию я хочу довести до оппонента. Поставила многоточие - значит многоточие.ну... если честно.. там в общем-то стояла точка... и никакого многоточия. Неужели так все серьезно?... скоро ты начнешь буквы пукать.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 О, нерви - знацця в точку, трансформатор ще не кипить? Тиверець написав, що йому не цікаво на цьому форумі і пішов. Причини не називав, але ти по своїй привичці брехати - написала від себе - це раз І обговорення програми ВО Свобода не було - це два. Більшість форумчан сходяться на тому, що в тебе вже старчеські зміни організму - тому тебе ніхто строго судити не буде - не переживай. Дена, а ти помітила, з тобою на форумі спілкуються, як з малою дитиною - поблажливо: щоб дитина не робила, лиш би не плакала. Щоб дена не писала, лиш би не почала істерити півметровими літерами, які втомливо прокручувати. Тиверець в отличие от тебя, хоть и нацик, чушь иногда пишет, но в общем норм мужик. Ты ему и в подметки не годишься, чтобы хвостом вилять. Насчет темы: склероз надо лечить. В остальном успокойся: сколько бы ты себе не наридумывала обо мне гадостей, они тебе достичь даже середины подобного уровня не помогут : по всем параметрам. :lol: П.С. Вот наглая чушка, прямо развеселила. Это наш дурацкий копипастник большими красными буквами Ори (весь форум смеялся) учит нас жить. Ну , веселая чущка! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 главно. что с тобой уже никто не хочет. ну как с полнейшей идиоткой можно общаться Чуч, а хто тобі відповідає? Ніхто! Ти сам себе опустив до рівня ідіота форуму. Коли в дени - це хвороба, ти це зробив з власної волі. А я можу КОЖНОГО завести - КОЖНОГО, хто має очі і слух - тільки не кожного хочу. Ти - не цікавий, і навіть не тому, що обмежений, а тому що без фантазії. Таке відчуття, що тобі 50-ть років тому заклали в голову програму і ти так з нею і ходиш. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 Разумеется. Жирафа с Орианой постоянно забываютпостоянно забывают... ну, да... ну, да... теперь даже мне понятно.Дэна, я тут с врачом знакомым посоветовался - говорит нужно кушать чеснок. ну... если..чтобы... не жевать - можно же вручную измельчить.... ну, где-то так... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 это твоё субъективное мнение.и не имеет никакой объективности,Ты очень мягко выразился)). Это просто Карлушин бред. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.