Перейти до змісту
Український політичний форум

Реформы

Гість korin

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 37.6 тис
  • Створена
  • Остання відповідь
Опубліковано

Натали, как думаешь, это не заразно? - когда различают правильное и неправильное гудение по гу-у-у-у...?

Твое дело - чертей нянчить!
Опубліковано

тебе уже ничего не поможет. в тебе человека уже не осталось. осталось одно было в виде старой свиньи

Чуч, не хочу тебе лякати, але це ти відсвічуєш на моніторі, схоже монітор здихає. Тепер тобі доведеться цілодобово чергувати на смітнику - щоб не прогавити більш-менш нормальний монітор.

Раджу також прогулюватися біля офісів - вони частенько виносять свою застарілу орг.техніку на вулицю - для бідних.

Опубліковано

Не гуди так занудно, не завывай. Я только пришла за комп, а тут опять рогульские выкрики..Ну не надоело самой-то?

О. в тебе вже гудіння на відтінки діляться - до голосів - один крок. Схоже, ти втрачаєш......блін, що може втрачати людина, яка не має розуму - а-ааа, ти божеволієш.

Опубліковано

О. в тебе вже гудіння на відтінки діляться - до голосів - один крок. Схоже, ти втрачаєш......блін, що може втрачати людина, яка не має розуму - а-ааа, ти божеволієш.

Трансформатор, иди в свою рогульскую будку.
Опубліковано

Натали, как думаешь, это не заразно? - когда различают правильное и неправильное гудение по гу-у-у-у...?

Ти чуєш гудіння? Значить це вже дена підвиває - гавкати не може.

Я ось думаю - може її більше не рухати, бо зараз почне істерити, літери метрові ставити - а воно нам треба, сторінку прокручувати рука заболить.

Опубліковано

Я ось думаю - може її більше не рухати, бо зараз почне істерити, літери метрові ставити - а воно нам треба, сторінку прокручувати рука заболить.

:lol: Бедолага! Как тебя крутит. Говорила же: сиди в будке, рогуля!
Опубліковано

интересно, у вас во Львове тоже концерт чешет? и смотрящий от презика в телевизоре?...

если - да, то кто же из народных попал по распределению во Львов?

а партию регионов пиарят? - тупо как у нас...

Опубліковано

Твое дело - чертей нянчить!

... а ты чем занимаешься?.. - в свободное от агитации время?...
Опубліковано

Трансформатор, иди в свою рогульскую будку.

Хочеш, щоб я була схожа на тебе: немита, нечесана, з обкусаними нігтями і сірим обличчям? Бр....

Крім того, у мене засмага, яка мені пасує - чого б я таку красу у будки закривала? Ось буду 70-тилітньою - тоді - да, тоді я так як ти - зранку до ночі в будці з компом, який гудить, як трансформаторна будка.

Опубліковано

Хочеш, щоб я була схожа на тебе: немита, нечесана, з обкусаними нігтями і сірим обличчям? Бр....

Крім того, у мене засмага, яка мені пасує - чого б я таку красу у будки закривала? Ось буду 70-тилітньою - тоді - да, тоді я так як ти - зранку до ночі в будці з компом, який гудить, як трансформаторна будка.

.
Опубліковано

интересно, у вас во Львове тоже концерт чешет? и смотрящий от презика в телевизоре?...

если - да, то кто же из народных попал по распределению во Львов?

а партию регионов пиарят? - тупо как у нас...

Є бігборди з символікою ПР, але без морд - тільки вітання.

А хто там чеше - я не знаю - я вже не ходжу на такі збіговиська. Гадаю, хтось з своїх, бо інших просто засвистали б.

У нас сьогодні холодно - зараз +17, тому будуть грітися алкоголем, а це значить буде багато малолітнього бидла. Не люблю таких свят. Люблю Львів спокійним і романтичним у вогнях ліхтарів, а не ілюмінацій.

Опубліковано

:lol: Бедолага! Как тебя крутит. Говорила же: сиди в будке, рогуля!

Дена, це вже з голови чи ти мантруєш?

Невдала мантра- у твоєму випадку треба повторювати: в сад, на повітря, на люди.....

Опубліковано

Сообщение отредактировал Karl Kory - Сегодня, 21:47

Вразила твою естетичну натуру описом дени?

первый раз - мимо.

попробуй еще.

PS подсказка - холодно.

Опубліковано

холодно...

Пропонуєш до 70-ти краще не жити?

кепкуешь... ну-ну... - ты с самого начала все знала.

а сейчас ты, милая, - прокололась... - ты сделала пропуск. ага - потому, что знала.

..эти женщины такие хитрые.. обязательно хотят, чтобы прямым текстом....

- а не скажу.

Опубліковано

кепкуешь... ну-ну... - ты с самого начала все знала.

а сейчас ты, милая, - прокололась... - ты сделала пропуск. ага - потому, что знала.

..эти женщины такие хитрые.. обязательно хотят, чтобы прямым текстом....

- а не скажу.

этой дуре на прямую скажи она не поймёт. ибо нечем
Опубліковано

Точно! Не нужны уже спектакли. Форумчане давно разобрались в возможностях нерп, рогуль и рабиновичей.
Опубліковано

по поводу дуры... - здесь напрямую можно писать и слитно, вообще-то...
Опубліковано

Точно! Не нужны уже спектакли. Форумчане давно разобрались в возможностях нерп, рогуль и рабиновичей.

о. теперь узнаю.

безапелляционное точно - и с броневичка от имени всего наро... пардон - всех форумчан.

... а то, было, бля, ... засомневался..

Опубліковано

по поводу дуры... - здесь напрямую можно писать и слитно, вообще-то...

Это не отменяет того, что Ориана - дура! Причем с психопатическим уклоном. Согласен?
Опубліковано

о. теперь узнаю.

безапелляционное точно - и с броневичка от имени всего наро... пардон - всех форумчан.

... а то, было, бля, ... засомневался..

И зря...Во мне можешь не сомневаться. Пишу, значит читала посты форумчан в отличие от тебя.

П.С. Платная команда свидомитов, выполняющая задание своего гуру, в состав форумчан включена быть не может.

Опубліковано

Это не отменяет того, что Ориана - дура! Причем с психопатическим уклоном. Согласен?

не отменяет...... значит, для тебя - не отменяет... как интересно...

значит, тебе любой засранец может что-то сказать - что угодно... и его слова будут для тебя руководством в твоей жизни...

в общем-то похоже на тебя и твое поведение.

я правильно тебя понимаю?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...