Натуся Опубліковано 30 квітня, 2013 Опубліковано 30 квітня, 2013 Как всегда с точностью до наоборот!! Ну чому ж...хіба це тільки твій черчіль має право "так бачити", а чому у мене не може бути свого погляду? - тим більше, я все описую з натури і заперечити ти не маєш чим - бо ти зовсім не розумієш написаного - ні мною, ні тобою.
Дэна Опубліковано 30 квітня, 2013 Опубліковано 30 квітня, 2013 Ну чому ж...хіба це тільки твій черчіль має право "так бачити", а чому у мене не може бути свого погляду? - тим більше, я все описую з натури і заперечити ти не маєш чим - бо ти зовсім не розумієш написаного - ні мною, ні тобою.1. Я никогда не была в Англии))))).2. Тебя не понимают даже твои коллеги по методичке.
Натуся Опубліковано 30 квітня, 2013 Опубліковано 30 квітня, 2013 Послушай 5 канал и сделай наоборот! П.С. На практике за ПР и КПУ голосуют , в основном, руководители предприятий, учреждений и их подразделений, интеллигенция среднего возраста, пенсионеры с высшим образованием. Увеличилось количество студентов, голосующих за КПУ, недаром с 4 процентов электорат КПУ увеличился до 13 % (количество пенсионеров увеличиться за 5 лет в 4 с лишним раза не могло))))). національний екзитпол - це не 5-й канал - такого не знати - соромно навіть для тебе. Екзитпол - це коли при виході з виборчої дільниці тобі дають заповнити бланк-анкету. Я завжди хотіла т взяти участь в екзитполі і навіть інколи стояла, щоб пропустити кількох, з надією, що випаде на мене. Цього року випало на мого сина, я попросила, щоб дали написати мені, яка різниця, адже ми йшли разом - НЕ ДАЛИ! Ось так! Це наука, а не якісь там твої придумані фантазії істинного русского.
Натуся Опубліковано 30 квітня, 2013 Опубліковано 30 квітня, 2013 1. Я никогда не была в Англии))))). 2. Тебя не понимают даже твои коллеги по методичке. проекція- Людина приписує іншим власні думки, почуття, мотиви, якості характери тощо, вважаючи, що він/вона прийняли дещо, що відбувається ззовні, а не всередині цієї самої людини. По суті проекція є «віддаленням» загрози від себе. Черчіль - це твій постійний супутник підгавкувач на форумі - забула бідолаха? Це той, хто вчора заявив ... ведь нет позорней назваться украинцем. і ти промовчала - бо ти русская!!!
Дэна Опубліковано 30 квітня, 2013 Опубліковано 30 квітня, 2013 національний екзитпол - це не 5-й канал - такого не знати - соромно навіть для тебе. Екзитпол - це коли при виході з виборчої дільниці тобі дають заповнити бланк-анкету. Я завжди хотіла т взяти участь в екзитполі і навіть інколи стояла, щоб пропустити кількох, з надією, що випаде на мене. Цього року випало на мого сина, я попросила, щоб дали написати мені, яка різниця, адже ми йшли разом - НЕ ДАЛИ! Ось так! Це наука, а не якісь там твої придумані фантазії істинного русского. Я неоднократно участвовала в выборах в разных ипостасях и могу тебя уверить, что данные экзитпола ни в коем случае нельзя брать в качестве точных фактов. Во-первых, голосование анонимно, никто не может осуществить точный анализ состава проголосовавших. На Востоке проводящие опросы на избирательных участках просто ловят проголосовавших, те же усиленно отбрыкиваются. У них нет в отличие от ЗУ НЕТ цели "засветиться" в экзитполе и т.п. Выборка получается не совсем корректной. Например, меня и мою семью на избирательном участке просто за руки хватали, просили ответить на вопросы (о заполнении анкеты они уже и не заикались). Мы все отказались, как и наши соседи, идущие рядом. У нас всех высшее образование, а из опроса выбыли. Женщины, проводящие опросы, одиноко и грустно стояли в сторонке, ловили стеснительных граждан попроще.НЕ фантазиями являются лишь точные статистические данные, конечный результат подсчета голосов избирателей ЦИК.
Дэна Опубліковано 30 квітня, 2013 Опубліковано 30 квітня, 2013 проекція- Людина приписує іншим власні думки, почуття, мотиви, якості характери тощо, вважаючи, що він/вона прийняли дещо, що відбувається ззовні, а не всередині цієї самої людини. По суті проекція є «віддаленням» загрози від себе. Черчіль - це твій постійний супутник підгавкувач на форумі - забула бідолаха? Це той, хто вчора заявив і ти промовчала - бо ти русская!!! Повторяю в сотый раз: мне непонятна ваша склонность к делению людей по национальному признаку. Какая разница: русская я или японка? КАКАЯ? Так и коммунистическую, и националистическую идеологию исповедуют люди РАЗНЫХ национальностей. Я - ИНТЕРНАЦИОНАЛИСТКА, я даже не интересуюсь, какой национальности человек, который является моим единомышленником. Что касается моей национальности, то я об этом уже не раз писала: у меня в роду есть и украинцы, и русские, и итальянец. Я сама не знаю, какая национальность у меня превалирует: живу и родилась в Украине, люблю свою Родину; люблю и Россию, где прожила 10 лет в детстве и где жили часть моих родственников. Не вижу различий между русскими и украинцами, точнее раньше не видела: до появления националистов, те отличаются явно.... А внешне похожа на итальянку. Можешь называть меня любой из этих национальностей - моих взглядов это не изменит!!
Натуся Опубліковано 30 квітня, 2013 Опубліковано 30 квітня, 2013 Я неоднократно участвовала в выборах в разных ипостасях и могу тебя уверить, что данные экзитпола ни в коем случае нельзя брать в качестве точных фактов. Во-первых, голосование анонимно, никто не может осуществить точный анализ состава проголосовавших. На Востоке проводящие опросы на избирательных участках просто ловят проголосовавших, те же усиленно отбрыкиваются. У них нет в отличие от ЗУ НЕТ цели "засветиться" в экзитполе и т.п. Выборка получается не совсем корректной. Например, меня и мою семью на избирательном участке просто за руки хватали, просили ответить на вопросы (о заполнении анкеты они уже и не заикались). Мы все отказались, как и наши соседи, идущие рядом. У нас всех высшее образование, а из опроса выбыли. Женщины, проводящие опросы, одиноко и грустно стояли в сторонке, ловили стеснительных граждан попроще. НЕ фантазиями являются лишь точные статистические данные, конечный результат подсчета голосов избирателей ЦИК. Ну ось такі дикі, які не розуміють суті екзитполів, потім починають фантазувати про самі екзитполи. Не знаю в якій дірі ти живеш, але твій досвід - це не вся Україна. До твого відома - підтвердженням правильності цього виду опитування свідчить ЄДИНИЙ і безсумнівний факт - вже багато років поспіль підсумки виборів збігаються з даними екзитполів. Ще раз повторюю - це ціла наука. В Україні проводили кілька незалежних опитувань при виході з виборчих дільниць і особливої різниці в їх результатах - не було. Твої доводи непереконливі і тягнуть на заангажованість
Натуся Опубліковано 30 квітня, 2013 Опубліковано 30 квітня, 2013 Повторяю в сотый раз: мне непонятна ваша склонность к делению людей по национальному признаку. Какая разница: русская я или японка? КАКАЯ? Т Архетип, ментальність - тобі відомі такі поняття? Ти можеш бути сто-піццот раз інтернаціоналісткою, але англієць і русскій - це дві різні людини. І лише з часом, коли людина перестає жити в ареалі своєї національності і асимілюється до іншого суспільства - вона дещо губить свої національні звички і характер - і то не відразу, а через кілька поколінь. Інша справа Україна і русскі. Живучи в Україні, русскі поводилися як хазяї - вони не бажали асимілюватися в українське середовище, а нав"язували тут свої порядки. Більшість русскіх - це українці, які не витримали тиску і зрадили своїй національності. Якщо твоя мама розмовляла українською, а ти перейшла на російську, але не так, як, приміром, діти черчіля в Англії перейшли б на англійську, а не змінюючи ареалу проживання своєї національності - то на рівні ментальності, архетипу відбуваються збої. Совки - це і є результат вже генетичного збою. Ти помітила, як ти відрізняєшся від того ж ЗаУма - хоча ви проживаєте в одному регіоні? Ото ж бо... Крім того, ви не сприймаєте реальність такою, якою вона є - ви всіх, хто думає не так як ви - записуєте до націоналістів. Хоча, насправді націоналістів лише 10%, всі решта такі ж як і ви - інтернаціоналісти, тільки не совки.
Натуся Опубліковано 30 квітня, 2013 Опубліковано 30 квітня, 2013 Корін, мене мучать сумніви, колись, мож я чого не знаю. Тільки серйозно - шутівська відповідь мене тільки розізлить, тому краще не відповідай взагалі, розберуся сама http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=191068
Predator Опубліковано 30 квітня, 2013 Опубліковано 30 квітня, 2013 Архетип, ментальність - тобі відомі такі поняття? Совки - це і є результат вже генетичного збою. Ти помітила, як ти відрізняєшся від того ж ЗаУма - хоча ви проживаєте в одному регіоні? Ото ж бо... Крім того, ви не сприймаєте реальність такою, якою вона є - ви всіх, хто думає не так як ви - записуєте до націоналістів. Хоча, насправді націоналістів лише 10%, всі решта такі ж як і ви - інтернаціоналісти, тільки не совки. Но ведь Вы тоже, мадам Ориана, не можете отказаться от своей религии (в прямом понимании этого слова), считая ее единственно истинной...
Predator Опубліковано 30 квітня, 2013 Опубліковано 30 квітня, 2013 Мадам Ориана,давайте подискутируем с Вами о теории заблуждений...
Натуся Опубліковано 30 квітня, 2013 Опубліковано 30 квітня, 2013 Но ведь Вы тоже, мадам Ориана, не можете отказаться от своей религии (в прямом понимании этого слова), считая ее единственно истинной... Для себе так, але ти не можеш мені дорікнути, що я свою РЕЛІГІЮ (віру у Христа) нав"язую тобі, хоча про переваги і вигоди можу поговорити. Нехай мені хтось з совків доведе - чим їх ідеологія, побудована на лицемірстві і подвійних стандартах - корисного може принести людству - мож я також зацікавлюся. А наразі - як не совок, то деградант в пошуках погонича і вівчарки. "На ето я пойтіть нє могу", я людина свобідна...в душі. Пардон, забирають комп - мушу прощатися. Жаль...
Натуся Опубліковано 30 квітня, 2013 Опубліковано 30 квітня, 2013 Мадам Ориана, давайте подискутируем с Вами о теории заблуждений... Віть приходь ввечері, бо вже все - чесно
Predator Опубліковано 30 квітня, 2013 Опубліковано 30 квітня, 2013 Для себе так, але ти не можеш мені дорікнути, що я свою РЕЛІГІЮ (віру у Христа) нав"язую тобі, хоча про переваги і вигоди можу поговорити. Нехай мені хтось з совків доведе - чим їх ідеологія, побудована на лицемірстві і подвійних стандартах - корисного може принести людству - мож я також зацікавлюся. А наразі - як не совок, то деградант в пошуках погонича і вівчарки. "На ето я пойтіть нє могу", я людина свобідна...в душі. Пардон, забирають комп - мушу прощатися. Жаль... ОК. Продолжим как-нибудь эту интересную тему...
GiRaFo.chka Опубліковано 30 квітня, 2013 Опубліковано 30 квітня, 2013 Да еще вылить свою накопившуюся то ли в результате генетического сбоя, то ли в процессе неудачного воспитания злобу на окружающих ее людей, которые смеют думать иначе, чем она. а ты думаешь также, как твой неудачно воспитанный дружок ? ↓ А ты кто, украинка. И не позорно, ведь нет позорней назваться украинцем.
stefani Опубліковано 30 квітня, 2013 Опубліковано 30 квітня, 2013 Никто и не стремится создать общество всеобщей справедливости, но принять вот это дикое что есть - ну-у-у... наверно нужно совсем себя не уважать. Тут эта "дичь" в стране не нравится никому, но они верят, что можно привести к власти этаких бравых парниш, без страха и упрёка, и наша, гнилая изначально дичь, превратится в хорошо пахнущую и превлекательную легкоусвояемую индюшатину. Им объясняешь - тухлятина, как ни крути - так и останется ею... нифига, верят в чудесное превращение, полнейший идиотизм... Совсем недавно молились на Ющенко, хотя там на лбу было написано крупными буквами - дурак, потом аферистка Тимошенко покорила их воображение и наконец, на современном этапе - националистическая партия Свобода - их послушать 5 минут, посмотреть на их рожи и нормальный человек перекрестится. Но кориноподобные рвут последнюю рубашку на себе, отстаивая свой, в очередной раз,"ПРАВИЛЬНЫЙ ВЫБОР". И заметь - они сперва молятся на них, а потом, при смене кумира - матюкают на чем свет стоит, не испытывая при этом никакого дискомфорта. Мол подумаешь - ошиблись, с кем не бывает. И так 20 лет подряд. Как можно столько раз быть лохами и при этом считать себя вумными? Конченные придурки, но гонора... были бы поумней - так забились бы в угол и сопели молча в две дырочки. Вот я тебе вкратце нарисовал местную картину. забиться в угол мыслящему человеку трудно, здесь свой взгляд на вещи, своё понимание - как защита..но на итог, окончательное решение оно (это понимание) никак не повлияет..и с этим надо как-то жить.. мне в этом смысле легче, потому что живу я на отдалённом острове под названием анклав..и положа руку на сердце тихонько этому радуюсь. законодательство одной страны, но атмосфера - другой..кем хочешь - тем и называйся. за продуктами, которые в два раза дешевле, в - ЕС (мне до него полчаса езды), коммуналку плачу по российским тарифам.. в россии в глубинке многие не живут, а выживают..цены и доходы несопоставимы. у поляков (мы граничим с северными областями) тоже не всё гладко..километровые очереди из бензовозов на границе говорят сами за себя.. это вот такая моя местная картина... и поэтому, и ещё по другим причинам я очень далека не только от украинской политики, но и от российской..в этом спектакле я только зритель со своими представлениями о свободе..
Дэна Опубліковано 30 квітня, 2013 Опубліковано 30 квітня, 2013 Ну ось такі дикі, які не розуміють суті екзитполів, потім починають фантазувати про самі екзитполи. Не знаю в якій дірі ти живеш, але твій досвід - це не вся Україна. До твого відома - підтвердженням правильності цього виду опитування свідчить ЄДИНИЙ і безсумнівний факт - вже багато років поспіль підсумки виборів збігаються з даними екзитполів. Ще раз повторюю - це ціла наука. В Україні проводили кілька незалежних опитувань при виході з виборчих дільниць і особливої різниці в їх результатах - не було. Твої доводи непереконливі і тягнуть на заангажованість Экзит-полл по заказу Шустер Студио: Виктор Янукович - 48,7%, Юлия Тимошенко - 45, 6%Экзит-полл по заказу ICTV: Виктор Янукович - 49,8%, Юлия Тимошенко - 45, 2% 07.02.2010 20:57 / ICTV Экзит-полл по заказу ICTV: Виктор Янукович - 49,8%, Юлия Тимошенко - 45, 2% Экзит-полл по заказу "Интера"(SOCIS): Янукович - 49,5%, Тимошенко -44,5% 07.02.2010 20:55 / "Интер" (SOCIS) Экзит-полл по заказу "Интера"(SOCIS): Янукович - 49,5%, Тимошенко -44,5% Национальный экзит-полл: Виктор Янукович - 48,7%, Юлия Тимошенко -45,5% 07.02.2010 20:49 / Национальный экзит-полл Национальный экзит-полл: Виктор Янукович - 48,7%, Юлия Тимошенко -45,5% Экзит-полл компании Research & Branding Group: Янукович - 37,7%, Тимошенко - 26,1%, Тигипко - 11,6% 17.01.2010 22:23 / Экзит-полл компании Research & Branding Group: Янукович - 37,7%, Тимошенко - 26,1%, Тигипко - 11,6% Экзит-полл по заказу газеты Аргументы и факты в Украине: Янукович - 34,7%, Тимошенко - 24,8%, Тигипко - 11,5% 17.01.2010 22:17 / Экзит-полл по заказу газеты Аргументы и факты в Украине: Янукович - 34,7%, Тимошенко - 24,8%, Тигипко - 11,5% Экзит-полл соцслужбы продакшна Савик Шустер студия: Янукович -34,7%, Тимошенко - 25%, Тигипко - 13,2% 17.01.2010 22:11 / Экзит-полл соцслужбы продакшна Савик Шустер студия: Янукович -34,7%, Тимошенко - 25%, Тигипко - 13,2% Экзит-полл по заказу телеканала ICTV: Янукович -35,1%, Тимошенко - 25,7%, Тигипко - 13,4% 17.01.2010 22:03 / Вот она: точность экзит-поллов. Янукович: от 34,7% до 49,8%.
Дэна Опубліковано 30 квітня, 2013 Опубліковано 30 квітня, 2013 Архетип, ментальність - тобі відомі такі поняття? Ти можеш бути сто-піццот раз інтернаціоналісткою, але англієць і русскій - це дві різні людини. І лише з часом, коли людина перестає жити в ареалі своєї національності і асимілюється до іншого суспільства - вона дещо губить свої національні звички і характер - і то не відразу, а через кілька поколінь. Інша справа Україна і русскі. Живучи в Україні, русскі поводилися як хазяї - вони не бажали асимілюватися в українське середовище, а нав"язували тут свої порядки. Більшість русскіх - це українці, які не витримали тиску і зрадили своїй національності. Якщо твоя мама розмовляла українською, а ти перейшла на російську, але не так, як, приміром, діти черчіля в Англії перейшли б на англійську, а не змінюючи ареалу проживання своєї національності - то на рівні ментальності, архетипу відбуваються збої. Совки - це і є результат вже генетичного збою. Ти помітила, як ти відрізняєшся від того ж ЗаУма - хоча ви проживаєте в одному регіоні? Ото ж бо... Крім того, ви не сприймаєте реальність такою, якою вона є - ви всіх, хто думає не так як ви - записуєте до націоналістів. Хоча, насправді націоналістів лише 10%, всі решта такі ж як і ви - інтернаціоналісти, тільки не совки. Читать нотации националисту - бессмысленно. Несколько поколения предков русскоязычного населения Украины разговаривали на русском языке, поэтому и они РУССКОЯЗЫЧНЫЕ. Какие "зрады"? И не смейте , придя к нам из Польши, устанавливать здесь свои порядки!
Дэна Опубліковано 30 квітня, 2013 Опубліковано 30 квітня, 2013 а ты думаешь также, как твой неудачно воспитанный дружок ? ↓ Даже не открывай свой рот: что мы все думаем - тебе уж точно неизвестно. Иначе бы покраснела бы да такою навсегда и осталась бы.
GiRaFo.chka Опубліковано 30 квітня, 2013 Опубліковано 30 квітня, 2013 Архетип, ментальність - тобі відомі такі поняття? Ти можеш бути сто-піццот раз інтернаціоналісткою, але англієць і русскій - це дві різні людини. І лише з часом, коли людина перестає жити в ареалі своєї національності і асимілюється до іншого суспільства - вона дещо губить свої національні звички і характер - і то не відразу, а через кілька поколінь. Інша справа Україна і русскі. Живучи в Україні, русскі поводилися як хазяї - вони не бажали асимілюватися в українське середовище, а нав"язували тут свої порядки. Більшість русскіх - це українці, які не витримали тиску і зрадили своїй національності. Якщо твоя мама розмовляла українською, а ти перейшла на російську, але не так, як, приміром, діти черчіля в Англії перейшли б на англійську, а не змінюючи ареалу проживання своєї національності - то на рівні ментальності, архетипу відбуваються збої. Совки - це і є результат вже генетичного збою. Ти помітила, як ти відрізняєшся від того ж ЗаУма - хоча ви проживаєте в одному регіоні? Ото ж бо... Крім того, ви не сприймаєте реальність такою, якою вона є - ви всіх, хто думає не так як ви - записуєте до націоналістів. Хоча, насправді націоналістів лише 10%, всі решта такі ж як і ви - інтернаціоналісти, тільки не совки. а интересно, ты знаешь вообще откуда взялось слово "совок" ? (я - да))))
GiRaFo.chka Опубліковано 30 квітня, 2013 Опубліковано 30 квітня, 2013 Даже не открывай свой рот: что мы все думаем - тебе уж точно неизвестно. Иначе бы покраснела бы да такою навсегда и осталась бы. ваше с твоим ведром мнение обо мне меня совершенно не трогает, фрекенБок.
stefani Опубліковано 30 квітня, 2013 Опубліковано 30 квітня, 2013 *http://www.youtube.com/watch?v=whOev_R0pVw
Гість korin Опубліковано 30 квітня, 2013 Опубліковано 30 квітня, 2013 *http://www.youtube.com/watch?v=whOev_R0pVw...если ты этого совсем не понимаешь - у тебя нет души..., если это тебе очень нравится - ты продал свою душу...
Гість korin Опубліковано 30 квітня, 2013 Опубліковано 30 квітня, 2013 Корін, мене мучать сумніви, колись, мож я чого не знаю. Тільки серйозно - шутівська відповідь мене тільки розізлить, тому краще не відповідай взагалі, розберуся сама.https://www.youtube.com/watch?v=Kt_L5JP1JVU ты все знаешь. если ты чего не будешь знать - я тебе расскажу.
Натуся Опубліковано 30 квітня, 2013 Опубліковано 30 квітня, 2013 Читать нотации националисту - бессмысленно. Несколько поколения предков русскоязычного населения Украины разговаривали на русском языке, поэтому и они РУССКОЯЗЫЧНЫЕ. Какие "зрады"? И не смейте , придя к нам из Польши, устанавливать здесь свои порядки! Читай СВОЄ На форуме следует высказывать свое мнение, комментировать посты собеседников, но ни в коем случае не оскорблять оппонента за выражение иных взглядов, мнений.. Де там є що ти повинна мені читати мораль? Ще раз - ти дійсно розумієш ВСЕ, ЩО ПИШЕШ САМА? Ось... а щодо "прийдя с Польши" - люба моя - це історія совка починається з 1922 року, моя ж історія бере початок в 12 ст. зі створенням Галицько- Волинського князівства Київським князем Данилом Галицьким. Ото ж вмийся і веди себе пристойно - не на базарі мірятися хто скоріше зайняв прилавок.
Натуся Опубліковано 30 квітня, 2013 Опубліковано 30 квітня, 2013 .https://www.youtube.com/watch?v=Kt_L5JP1JVU ты все знаешь. если ты чего не будешь знать - я тебе расскажу. Я ж тебе просила - серйозно або ніяк!!! Ну добре, більше просити не буду НІЧОГО - можеш вже починати святкувати!
Натуся Опубліковано 30 квітня, 2013 Опубліковано 30 квітня, 2013 а интересно, ты знаешь вообще откуда взялось слово "совок" ? (я - да)))) Я не знаю, але думаю - від совєтскій - нє?
Дэна Опубліковано 30 квітня, 2013 Опубліковано 30 квітня, 2013 Читай СВОЄ Де там є що ти повинна мені читати мораль? Ще раз - ти дійсно розумієш ВСЕ, ЩО ПИШЕШ САМА? Ось... а щодо "прийдя с Польши" - люба моя - це історія совка починається з 1922 року, моя ж історія бере початок в 12 ст. зі створенням Галицько- Волинського князівства Київським князем Данилом Галицьким. Ото ж вмийся і веди себе пристойно - не на базарі мірятися хто скоріше зайняв прилавок. Ну как можно с тобой общаться СЕРЬЕЗНО? Что ты пишешь? :lol:
Натуся Опубліковано 30 квітня, 2013 Опубліковано 30 квітня, 2013 Даже не открывай свой рот: что мы все думаем - тебе уж точно неизвестно. Иначе бы покраснела бы да такою навсегда и осталась бы. Тобі ще раз повторити твої правила поведінки на форумі? Де там є пункт, що ти маєш право закривати людині рот? Тебе попросили прокоментувати вислів твого підбріхувача черчіля - якщо нема що сказати у виправдання, а підтримати соромно - могла б просто промовчати - не треба хамити, Жирафка не винна, що твій однодумець - хам і ти боїшся йому про це сказати.
Натуся Опубліковано 30 квітня, 2013 Опубліковано 30 квітня, 2013 Ну как можно с тобой общаться СЕРЬЕЗНО? Что ты пишешь? :lol: Тобто, ти вже проштудіювала Вікі, побачила, що вона на цей раз тобі не допоможе і вирішила злиняти з теми - гаразд, так і запишемо: злив зарах
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.