GiRaFo.chka Опубліковано 12 березня, 2013 Опубліковано 12 березня, 2013 где этот недолеченный лакей дохтур спрятался? Я-то давно поняла, что к таким холопам один способ применим - отстегать на конюшне. Зубов у него все равно ни одного не осталось, выбить нечего, вместо крови - вонючая юшка, умыть нечем, и язык - последний его инструмент для выживания. Док! Я никогда тебя не воспринимала за человекоподобное, но после твоих последних изрыганий- утвердилась окончательно, что таких мартышек, как ты - держать только на цепочке и желательно в заваренной клетке с выдвижным дном. Скажи спасибо своей покойной маме, что квартиру на тебя переписала. Иначе твоя несчастная Люся с тобой, уродом ни дня б не жила. И питался б ты объедками, как твой братец до конца своей гнидной жизни, а не ждал подачки от женщины, которую от тебя выворачивает последних 9 лет. Своей мазнёй утрись и подавись. Рабинович, /сто лет ему жить/ - никогда не ошибается: ты ущербный недоебок, преждевременный выкидыш, битый в школе, обиженный по жизни и под старость - оплёваный роднёй. Тебя после смерти даже для опытов не возьмут.
Орiана Опубліковано 12 березня, 2013 Опубліковано 12 березня, 2013 где этот недолеченный лакей дохтур спрятался? Вже навіть шавок відігнали, музичку поставили для настрою - прийшло чмо, наслідило, навоняло і пішло. Нє, ну розумію - хочеш поговорити - є така потреба - то принеси з собою радість, усмішку - а це, як та саркома - чесно, іншого порівняння просто не знайшла. Нехай нас Боженько ВСІХ милує - ну реально вже дістав. Тьху, аж знудило.
дохтур Опубліковано 12 березня, 2013 Опубліковано 12 березня, 2013 Спеціальне харчування для катетера купи - для певності Хотите сказать у меня достаточно сложное заболевание??! Мне не повезло! Благодарите судьбу-у вас обычное ,очень заразное, но смешное и детское - холера ясна. Организм у вас крепкий, заботами и не по силам работами не подорван. Выкарабкаетесь. Как это? - у знакомых евреев спросите.
GiRaFo.chka Опубліковано 12 березня, 2013 Опубліковано 12 березня, 2013 Вже навіть шавок відігнали, музичку поставили для настрою - прийшло чмо, наслідило, навоняло і пішло. Нє, ну розумію - хочеш поговорити - є така потреба - то принеси з собою радість, усмішку - а це, як та саркома - чесно, іншого порівняння просто не знайшла. Нехай нас Боженько ВСІХ милує - ну реально вже дістав. Тьху, аж знудило. пойди зубы почисть и давай чем то переклеим что ли? выдохнется ж со временем? Корин будет возражать против невинных простынок по теме, как думаешь?
дохтур Опубліковано 12 березня, 2013 Опубліковано 12 березня, 2013 где этот недолеченный лакей дохтур спрятался? Я-то давно поняла, что к таким холопам один способ применим - отстегать на конюшне. Зубов у него все равно ни одного не осталось, выбить нечего, вместо крови - вонючая юшка, умыть нечем, и язык - последний его инструмент для выживания. Док! Я никогда тебя не воспринимала за человекоподобное, но после твоих последних изрыганий- утвердилась окончательно, что таких мартышек, как ты - держать только на цепочке и желательно в заваренной клетке с выдвижным дном. Скажи спасибо своей покойной маме, что квартиру на тебя переписала. Иначе твоя несчастная Люся с тобой, уродом ни дня б не жила. И питался б ты объедками, как твой братец до конца своей гнидной жизни, а не ждал подачки от женщины, которую от тебя выворачивает последних 9 лет. Своей мазнёй утрись и подавись. Рабинович, /сто лет ему жить/ - никогда не ошибается: ты ущербный недоебок, преждевременный выкидыш, битый в школе, обиженный по жизни и под старость - оплёваный роднёй. Тебя после смерти даже для опытов не возьмут. Спасибо,солнце правды..Я знаю ,ты лучше ,чем кажешся. А я такой и есть.
Орiана Опубліковано 12 березня, 2013 Опубліковано 12 березня, 2013 пойди зубы почисть и давай чем то переклеим что ли? выдохнется ж со временем? Корин будет возражать против невинных простынок по теме, как думаешь? Та Коріну все це до лампочки - я так думаю. Просто самим потім все це перемотувати набридне - адже це лише початок сторінки. Як тобі джинка - красава пра?
Орiана Опубліковано 12 березня, 2013 Опубліковано 12 березня, 2013 Знайшла Вконтактах таємні фота нашого джини
GiRaFo.chka Опубліковано 12 березня, 2013 Опубліковано 12 березня, 2013 Та Коріну все це до лампочки - я так думаю. Просто самим потім все це перемотувати набридне - адже це лише початок сторінки. Як тобі джинка - красава пра? насрать на джинку, давай переклеим! Можно что-нить веселенькое, могу концерт по заявкам, корин все равно все просмотрит, не боись, еще ж не 19-е.. А нам зачем тут растоптанный клоп посеред пола?
дохтур Опубліковано 12 березня, 2013 Опубліковано 12 березня, 2013 Вже навіть шавок відігнали, музичку поставили для настрою - прийшло чмо, наслідило, навоняло і пішло. Нє, ну розумію - хочеш поговорити - є така потреба - то принеси з собою радість, усмішку - а це, як та саркома - чесно, іншого порівняння просто не знайшла. Нехай нас Боженько ВСІХ милує - ну реально вже дістав. Тьху, аж знудило. [/quote Жаль - не пронесло! Значит какая -то порция гадости в виде шлаков,так и будет отравлять ваш организм и сознание. К сожалению, моей квалификации , для вашего оздоровления - недостаточно, или средства надо посильней обычного пургена.
GiRaFo.chka Опубліковано 12 березня, 2013 Опубліковано 12 березня, 2013 хочешь научу тебя классненьким значочкам? ☺, ☻, ♥, ♦, ♣, ♪, ♫, ..... -☼ или ты сама умеешь?
Орiана Опубліковано 12 березня, 2013 Опубліковано 12 березня, 2013 насрать на джинку, давай переклеим! Можно что-нить веселенькое, могу концерт по заявкам, корин все равно все просмотрит, не боись, еще ж не 19-е.. А нам зачем тут растоптанный клоп посеред пола? Коріна поки що нема - та йому пофік, давай маленькими постиками просто сторінку перегорнемо. Треба 20-ть постиків - навпіл..почали...
Орiана Опубліковано 12 березня, 2013 Опубліковано 12 березня, 2013 Група вчених Кембріджського університету за сприяння дослідницьких центрів Microsoft розробила алгоритми, за допомогою яких можна зв'язати "лайки" користувача Facebook з його особистими якостями. Звіт про свою роботу дослідники опублікували в журналі Національної академії наук США, пише Лента.ру. Учені використовували дані понад 58 тисяч добровольців, які надали дослідникам доступ до своїх особистих даних через додаток myPersonality. За допомогою статистичної моделі вчені проаналізували "лайки" і порівняли результати з даними із профілів. Згідно зі звітом, алгоритм з точністю до 95% зміг відрізнити афроамериканських користувачів від білих. Сексуальну орієнтацію система вгадувала з точністю 88 відсотків, а віросповідання – 82%. Модель навіть могла визначити, чи вживає людина наркотики - з точністю близько 73%. Крім цього, статистична модель "вгадувала" політичні погляди користувача і його сімейний стан. У ході дослідження вчені виявили такі курйозні залежності, як зв'язок між любов'ю користувача до картоплі фрі та його високим IQ. При цьому дослідники підкреслюють, що кореляція не завжди є прямою. Так, наприклад, тільки 5% гомосексуалів поставили "лайк" одностатевим шлюбам. Дослідники помітили, що статистична модель може давати досить точні результати, аналізуючи не тільки "лайки", але і іншу активність користувача в інтернеті. Вчені відзначили, що такий аналіз дає широкий простір для маркетингу і реклами, але при цьому звернули увагу на потенційні загрози, які несе розкриття такої інформації користувачем.
GiRaFo.chka Опубліковано 12 березня, 2013 Опубліковано 12 березня, 2013 Голубя ко мне не присылай, Писем беспокойных не пиши, Ветром мартовским в лицо не вей. Я вошла вчера в зеленый рай, Где покой для тела и души Под шатром тенистых тополей. И отсюда вижу городок, Будки и казармы у дворца, Надо льдом китайский желтый мост. Третий час меня ты ждешь - продрог, А уйти не можешь от крыльца И дивишься, сколько новых звезд. Серой белкой прыгну на ольху, Ласточкой пугливой пробегу, Лебедью тебя я стану звать, Чтоб не страшно было жениху В голубом кружащемся снегу Мертвую невесту поджидать. А.
Орiана Опубліковано 12 березня, 2013 Опубліковано 12 березня, 2013 У Києві до 4° морозу, у Криму до 16° тепла
Churchill Опубліковано 12 березня, 2013 Опубліковано 12 березня, 2013 Група вчених Кембріджського університету за сприяння дослідницьких центрів Microsoft розробила алгоритми, за допомогою яких можна зв'язати "лайки" користувача Facebook з його особистими якостями. Звіт про свою роботу дослідники опублікували в журналі Національної академії наук США, пише Лента.ру. Учені використовували дані понад 58 тисяч добровольців, які надали дослідникам доступ до своїх особистих даних через додаток myPersonality. За допомогою статистичної моделі вчені проаналізували "лайки" і порівняли результати з даними із профілів. Згідно зі звітом, алгоритм з точністю до 95% зміг відрізнити афроамериканських користувачів від білих. Сексуальну орієнтацію система вгадувала з точністю 88 відсотків, а віросповідання – 82%. Модель навіть могла визначити, чи вживає людина наркотики - з точністю близько 73%. Крім цього, статистична модель "вгадувала" політичні погляди користувача і його сімейний стан. У ході дослідження вчені виявили такі курйозні залежності, як зв'язок між любов'ю користувача до картоплі фрі та його високим IQ. При цьому дослідники підкреслюють, що кореляція не завжди є прямою. Так, наприклад, тільки 5% гомосексуалів поставили "лайк" одностатевим шлюбам. Дослідники помітили, що статистична модель може давати досить точні результати, аналізуючи не тільки "лайки", але і іншу активність користувача в інтернеті. Вчені відзначили, що такий аналіз дає широкий простір для маркетингу і реклами, але при цьому звернули увагу на потенційні загрози, які несе розкриття такої інформації користувачем. Ну тебя определить она не смогла, такие существовать не должны.
Орiана Опубліковано 12 березня, 2013 Опубліковано 12 березня, 2013 Співробітники Одеського зоопарку вперше після зимових місяців випустили слониху Венді в літній вольєр. За словами директора Одеського зоопарку з науки Ігоря Белякова, всю зиму Венді провела без уваги публіки і з нетерпінням чекала настання весни, "8 березня відчинилися ворота зимового приміщення, і Венді перейшла на літню квартиру, з чим численні гості зоопарку її й вітали", - сказав він. У цей день "найбільша дама міста" приймала подарунки - квіти, фрукти і солодощі. "Вона молода - їй всього 34 роки. У неї справді жіночий, примхливий характер", - додав Бєляков. Вередлива слониха спочатку з'їла кошик з лози, а лише потім банани, яблука і карамель, які були всередині.
Орiана Опубліковано 12 березня, 2013 Опубліковано 12 березня, 2013 ............................................
GiRaFo.chka Опубліковано 12 березня, 2013 Опубліковано 12 березня, 2013 Співробітники Одеського зоопарку вперше після зимових місяців випустили слониху Венді в літній вольєр. За словами директора Одеського зоопарку з науки Ігоря Белякова, всю зиму Венді провела без уваги публіки і з нетерпінням чекала настання весни, "8 березня відчинилися ворота зимового приміщення, і Венді перейшла на літню квартиру, з чим численні гості зоопарку її й вітали", - сказав він. У цей день "найбільша дама міста" приймала подарунки - квіти, фрукти і солодощі. "Вона молода - їй всього 34 роки. У неї справді жіночий, примхливий характер", - додав Бєляков. Вередлива слониха спочатку з'їла кошик з лози, а лише потім банани, яблука і карамель, які були всередині. а помнишь, я тебе фотку отправляла? Моя слониха там красивше была, правда же?
Орiана Опубліковано 12 березня, 2013 Опубліковано 12 березня, 2013 Типовий суші-рол містить від 290 до 350 калорій, а також еквівалентну 2,5-4 шматкам хлібу кількість вуглеводів. ..............................
Орiана Опубліковано 12 березня, 2013 Опубліковано 12 березня, 2013 8-річний хлопчик з Південної Африки одружився на 61-річній жінці, бо такого від нього "вимагали померлі пращури". Родина хлопчика, утім, погодилася на такий шлюб, побоюючись гніву потойбічних родичів, ..........................
Орiана Опубліковано 12 березня, 2013 Опубліковано 12 березня, 2013 У вівторок на стартовій сторінці пошуковика Google з’явився дудл, який компанія створила до 150-річчя з дня народження Володимира Вернадського. Володимир Вернадський є відомим українським філософом, природознавець, мислитель, засновник геохімії, біогеохімії та радіогеології, космізму.
Орiана Опубліковано 12 березня, 2013 Опубліковано 12 березня, 2013 Бактерії, стійкі до антибіотиків - нова катастрофічна загроза людства Головний лікар Англії Саллі Дейвіс заявляє, що стійкість бактерій до антибіотиків стає "катастрофічною загрозою".
Орiана Опубліковано 12 березня, 2013 Опубліковано 12 березня, 2013 Для українських чоловіків секс важливіший, ніж для жінок ......................
Орiана Опубліковано 12 березня, 2013 Опубліковано 12 березня, 2013 Офіційно найдорожчою української фотографією став триптих ICE художників Віталія та Олени Васильєвих. О. також таку маю - можна пофарбувати різними кольорами і буде триптих :lol: :lol: :lol: .................
Орiана Опубліковано 12 березня, 2013 Опубліковано 12 березня, 2013 Російський скульптор Олена Клімент використала 600 кг бельгійського шоколаду, аби створити унікальний інтер`єр, починаючи від каміну, закінчуючи чашками, полицями та меблюванням. ....................
Орiана Опубліковано 12 березня, 2013 Опубліковано 12 березня, 2013 а помнишь, я тебе фотку отправляла? Моя слониха там красивше была, правда же? Вона ж там, здається маленькою була. Ти чого сачкуєш - став щось, бо мені набридло. чи досить?
Дэна Опубліковано 12 березня, 2013 Опубліковано 12 березня, 2013 Коріна поки що нема - та йому пофік, давай маленькими постиками просто сторінку перегорнемо. Треба 20-ть постиків - навпіл..почали... Правильно, Корину - пофик. А вы дурью маетесь без хозяина. Почему бы и не 100 постиков нашкрябать?
Орiана Опубліковано 12 березня, 2013 Опубліковано 12 березня, 2013 Правильно, Корину - пофик. А вы дурью маетесь без хозяина. Почему бы и не 100 постиков нашкрябать? Замахаєшся їх обгавкувати, шавка
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.