Гість korin Опубліковано 26 лютого, 2013 Опубліковано 26 лютого, 2013 да я те отвечаю: ЧУДОДЕЙСТВЕННЫЙ...и на баб тоже. меня как сосед шандарахнул - все забыл. и баб и аспекты. чуч, увянь. аспектное настроение - когда в темной комнате ищешь черную кошку...... - а ее там нету...
Гість Churchіll Опубліковано 26 лютого, 2013 Опубліковано 26 лютого, 2013 чуч, увянь. аспектное настроение - когда в темной комнате ищешь черную кошку...... - а ее там нету... Мужик...!!! ну ты ж мужик...?!!! Какую кошку, какую бабу, если у тебя рожа в зловонном аспекте цвета хакки? Все отпадет - поверь!
Гість Churchіll Опубліковано 26 лютого, 2013 Опубліковано 26 лютого, 2013 Рецепт маски http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=166125
Гість korin Опубліковано 26 лютого, 2013 Опубліковано 26 лютого, 2013 Рецепт маски http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=166125наука, чеч, нихера против не попрешь.теория гребанного управления - если несколько процессов выставляют запрос на использование ресурса... одновременно... - тогда каждый, видя выставленный соседний запрос.... переходит в ожидание. и.. если - одновременно... - это происходит с каждым... и все - ждут... ждут... ждут...
Гість korin Опубліковано 26 лютого, 2013 Опубліковано 26 лютого, 2013 .http://www.youtube.com/watch?v=5xjhR9IJUGM
Гість Churchіll Опубліковано 26 лютого, 2013 Опубліковано 26 лютого, 2013 наука, чеч, нихера против не попрешь. теория гребанного управления - если несколько процессов выставляют запрос на использование ресурса... одновременно... - тогда каждый, видя выставленный соседний запрос.... переходит в ожидание. и.. если - одновременно... - это происходит с каждым... и все - ждут... ждут... ждут... вот поэтому у меня от ю-тюбика комп виснет на полминуты
Орiана Опубліковано 27 лютого, 2013 Опубліковано 27 лютого, 2013 Я пришла к ВАМ с приветом, Рассказать, что солнце встало, Что оно горячим светом По листам затрепетало; Рассказать, что лес проснулся, Весь проснулся, веткой каждой, Каждой птицей встрепенулся И весенней полон жаждой...
Sven Опубліковано 27 лютого, 2013 Опубліковано 27 лютого, 2013 Я пришла к ВАМ с приветом, Рассказать, что солнце встало, Что оно горячим светом По листам затрепетало; Рассказать, что лес проснулся, Весь проснулся, веткой каждой, Каждой птицей встрепенулся И весенней полон жаждой... Вдули?
Sven Опубліковано 27 лютого, 2013 Опубліковано 27 лютого, 2013 Вдули? Тебе? :o Оріано, ну от давай об'єктивно порозмірковуємоКоли жінка з'являється вранці на політичному форумі і починає спілкування з віршика романтичного змісту - висновок напрошується сам собою: її вночі вдули і вдули не погано
Орiана Опубліковано 27 лютого, 2013 Опубліковано 27 лютого, 2013 Оріано, ну от давай об'єктивно порозмірковуємо Коли жінка з'являється вранці на політичному форумі і починає спілкування з віршика романтичного змісту - висновок напрошується сам собою: її вночі вдули і вдули не погано Свен, якщо в нас пішла така відверта і доросла розмова, то скажу тобі, як на духу: у мене є чоловік, правда, він не завжди зі мною ночує, робота в нього така, але для мене секс - не є чимось особливим - мене, як ти кажеш "вдувають" регулярно і якісно (така я людина - мені або ніщо або все найкраще). Так ось - сьогодні мене ніхто не "вдував" - прокинулася, у вікно світить сонечко, а у всі минулі дні було похмуро. Ось і настрій. Тому і вірші. До речі, не на твоїй темі - чому ти мені малину зіпсував - мож я ще з кимось хотіла поділитися настроєм - а ти відразу життєвою прозою прибив. Ну от що ти за людина - ніякої романтики!!!
Sven Опубліковано 27 лютого, 2013 Опубліковано 27 лютого, 2013 Свен, якщо в нас пішла така відверта і доросла розмова, то скажу тобі, як на духу: у мене є чоловік, правда, він не завжди зі мною ночує, робота в нього така, але для мене секс - не є чимось особливим - мене, як ти кажеш "вдувають" регулярно і якісно (така я людина - мені або ніщо або все найкраще). Так ось - сьогодні мене ніхто не "вдував" - прокинулася, у вікно світить сонечко, а у всі минулі дні було похмуро. Ось і настрій. Тому і вірші. До речі, не на твоїй темі - чому ти мені малину зіпсував - мож я ще з кимось хотіла поділитися настроєм - а ти відразу життєвою прозою прибив. Ну от що ти за людина - ніякої романтики!!! ВибачSorry Извини Pardon
Орiана Опубліковано 27 лютого, 2013 Опубліковано 27 лютого, 2013 Вибач Sorry Извини Pardon Ото ж бо... йди краще жінці щось ніжне проспівай на вушко, а то тільки вмієте, що "вдувати", блін. У тебе який зріст? чи ти в армії не був і не знаєш?
Sven Опубліковано 27 лютого, 2013 Опубліковано 27 лютого, 2013 Ото ж бо... йди краще жінці щось ніжне проспівай на вушко, а то тільки вмієте, що "вдувати", блін. У тебе який зріст? чи ти в армії не був і не знаєш? Жінки... жінки... Ну якщо ми так без сварок спілкуємось, то може відповіси Ти як ставишся до гендерної рівності?
Орiана Опубліковано 27 лютого, 2013 Опубліковано 27 лютого, 2013 Жінки... жінки... Ну якщо ми так без сварок спілкуємось, то може відповіси Ти як ставишся до гендерної рівності? Негативно
Sven Опубліковано 27 лютого, 2013 Опубліковано 27 лютого, 2013 НегативноЩо ж так? Не хочеться бути сильною і незалежною? Читаючи твої пости ніколи б не подумав...
Chortik Опубліковано 27 лютого, 2013 Опубліковано 27 лютого, 2013 Що ж так?Отож- лучше миром... А то правда докоряют ненавистники, что сами между собой украинцы грызутся. Грызться можно, когда никто не видит и не слышит.А Свену вообще нечего в компе сидеть до родов. Надо выгуливать на воздухе--- кого ты там ждешь? На конец марта?
Sven Опубліковано 27 лютого, 2013 Опубліковано 27 лютого, 2013 Отож- лучше миром... А то правда докоряют ненавистники, что сами между собой украинцы грызутся. Грызться можно, когда никто не видит и не слышит. А Свену вообще нечего в компе сидеть до родов. Надо выгуливать на воздухе--- кого ты там ждешь? На конец марта? Зараз трошки сонечко підніметься, потеплішає і підемо в лісок киснем хвойним дихати Кого чекаємо - не скажу :P А дата - то вже як Бог дасть
Орiана Опубліковано 27 лютого, 2013 Опубліковано 27 лютого, 2013 Що ж так? Не хочеться бути сильною і незалежною? Читаючи твої пости ніколи б не подумав... Тому, що ти плутаєш мою громадянську позицію з просто людською. Сильною і незалежною можна бути і в жіночій іпостасі - тільки кому це треба? Крім того, він раз, а я 5,6,7.....- що я дурепа відмовлятися від своєї вигоди :P
Орiана Опубліковано 27 лютого, 2013 Опубліковано 27 лютого, 2013 Отож- лучше миром... А то правда докоряют ненавистники, что сами между собой украинцы грызутся. Грызться можно, когда никто не видит и не слышит. А Свену вообще нечего в компе сидеть до родов. Надо выгуливать на воздухе--- кого ты там ждешь? На конец марта? Чортику, я там листа нашому павшому другу з собачкою відправила, маякни йому, коли будеш над ним пролітати :rolleyes:
Орiана Опубліковано 27 лютого, 2013 Опубліковано 27 лютого, 2013 *** Над небом голубым есть город золотой, С прозрачными воротами и яркою звездой, А в городе том сад, все травы да цветы, Гуляют там животные невиданной красы: Одно - как желтый огнегривый лев, Другое - вол, исполненный очей, С ними золотой орел небесный, Чей так светел взор незабываемый. А в небе голубом горит одна звезда. Она твоя, о ангел мой, она твоя всегда. ..........................................................
Sven Опубліковано 27 лютого, 2013 Опубліковано 27 лютого, 2013 Тому, що ти плутаєш мою громадянську позицію з просто людською. Сильною і незалежною можна бути і в жіночій іпостасі - тільки кому це треба? Крім того, він раз, а я 5,6,7.....- що я дурепа відмовлятися від своєї вигоди :P Оріана, а ти білявка? Гендерна рівність це не "скільки разів він, а скільки ти"
Орiана Опубліковано 27 лютого, 2013 Опубліковано 27 лютого, 2013 Гендерна рівність це не "скільки разів він, а скільки ти" Правильно - бо це є гендерна нерівність.
дохтур Опубліковано 27 лютого, 2013 Опубліковано 27 лютого, 2013 Свен, якщо в нас пішла така відверта і доросла розмова, то скажу тобі, як на духу: у мене є чоловік, правда, він не завжди зі мною ночує, робота в нього така, але для мене секс - не є чимось особливим - мене, як ти кажеш "вдувають" регулярно і якісно (така я людина - мені або ніщо або все найкраще). Так ось - сьогодні мене ніхто не "вдував" - прокинулася, у вікно світить сонечко, а у всі минулі дні було похмуро. Ось і настрій. Тому і вірші. До речі, не на твоїй темі - чому ти мені малину зіпсував - мож я ще з кимось хотіла поділитися настроєм - а ти відразу життєвою прозою прибив. Ну от що ти за людина - ніякої романтики!!! Это точно-романтика и секс-склонны к анигиляции.Молодец Наталка!Но почему иногда, ты просто - дура. Или встала не на ту ногу или в Галиции-облачно? Или пытаешся соответствовать убеждениям своего дяди -математика и зубриш формулы и доводиш самой себе недоученные теоремы? При том,что твоя душа требует себе ,образов- в виршах? Завалишся!
Chortik Опубліковано 27 лютого, 2013 Опубліковано 27 лютого, 2013 Это точно- не дано слепому логарифмировать степень точности.
Churchill Опубліковано 28 лютого, 2013 Опубліковано 28 лютого, 2013 не дано слепому логарифмировать степень точности.а если дифференцировать и взять производную от степени точности.
Chortik Опубліковано 28 лютого, 2013 Опубліковано 28 лютого, 2013 а если дифференцировать и взять производную от степени точности.смешай первое второе третье, залей компотом и присыпь десертом. Вот и получишь производную)))) Оно тебе полизэ? :lol:
stefani Опубліковано 1 березня, 2013 Опубліковано 1 березня, 2013 *http://www.youtube.com/watch?v=GfBenJfeF7c
рабинович Опубліковано 1 березня, 2013 Опубліковано 1 березня, 2013 а если дифференцировать и взять производную от степени точности.тупой русский пасивный быдло пидарас черчиль - снова постишь великосодержательные посты уровня - тут был я - русский быдло пидарас
BerBer1914 Опубліковано 1 березня, 2013 Опубліковано 1 березня, 2013 тупой русский пасивный быдло пидарас черчиль - снова постишь великосодержательные посты уровня - тут был я - русский быдло пидарас А можно поинтеросоваться? Ты сторонник либеральной модели))), либеральная модель подразумевает, что пидарасы это хоршие чуваки и на них надо равнятся))). Ты Черчиля хвалишь? Типа ты крутой чувак, я на тебя равняюсь и хочу быть похожим?Гыыыыыыггыыыыы)))
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.