Гість korin Опубліковано 25 лютого, 2013 Опубліковано 25 лютого, 2013 .......http://www.youtube.com/watch?v=Iy-cgeiDuPs
Гість korin Опубліковано 25 лютого, 2013 Опубліковано 25 лютого, 2013 .http://www.youtube.com/watch?v=ZMREaIAsNNA
Гість korin Опубліковано 25 лютого, 2013 Опубліковано 25 лютого, 2013 "Любов – це капітуляція перед іншим та зв'язування себе з іншим. Це єдина насолода від несвободи, яку можна витерпіти"
Гість korin Опубліковано 25 лютого, 2013 Опубліковано 25 лютого, 2013 "Кохання – це біохімічний стан організму, в процесі якого свідомість здатна мислити "навпаки" і, відповідно, проектувати "навпаки" поведінку. Наприклад, це добровільне зречення від майна, грошей і навіть власного життя"
Гість korin Опубліковано 25 лютого, 2013 Опубліковано 25 лютого, 2013 На дискусію запрошуються всі, хто вміє любити, хто вірить у любов, хто страждав від любові й народжувався знову під її впливом, хто шукає любов чи уже її знайшов
Гість korin Опубліковано 25 лютого, 2013 Опубліковано 25 лютого, 2013 Звертаємо увагу, що вхід на презентацію за умовами креативного простору "Часопис" коштуватиме 30 грн за першу годину та 15 грн за кожну наступну. Кава, чай, солодощі, wi-fi – за рахунок закладу.
Гість джин Опубліковано 25 лютого, 2013 Опубліковано 25 лютого, 2013 Звертаємо увагу, що вхід на презентацію за умовами креативного простору "Часопис" коштуватиме 30 грн за першу годину та 15 грн за кожну наступну. Кава, чай, солодощі, wi-fi – за рахунок закладу.Пить с утра в понедельник,неприлично)))))
Гість korin Опубліковано 25 лютого, 2013 Опубліковано 25 лютого, 2013 Всероссийский клоун был прав - есть разница между - no body и - ни души. вот только объяснил он все по-нашему. территория азиопы контролируется женщинами... не женщинами - женским началом. Дьяволом, по религии. наши люди... даже мужики... - ссут кипятком от духовности - ни души - им как бальзам. вера, иллюзия и сказка. нормальные люди живут в реальности. Мы - в сказке.
Гість korin Опубліковано 25 лютого, 2013 Опубліковано 25 лютого, 2013 Пить с утра в понедельник,неприлично)))))зато приятно.
Орiана Опубліковано 25 лютого, 2013 Опубліковано 25 лютого, 2013 нормальные люди живут в реальности. Мы - в сказке. Мож тому ми по психіартах не бігаємо... До речі, в Італії ходять легенди про наших жінок, як вони можуть лікувати. Там же ж як, за кожен пчих біжать до лікаря, а ми самі лікуємося: і тиск і сердечні приступи і простуду і грип, і коли поперек і коли вздуття, пронос - майже все, навіть на внутрішні органи замахуємося, як от самогон з перцем і олією при отруєнні. Ось, а ці жінки ще й "чудодійні" ліки з собою привозять, бо там дорого. Прикинь - у них навіть зеленки нема!
Гість korin Опубліковано 25 лютого, 2013 Опубліковано 25 лютого, 2013 Мож тому ми по психіартах не бігаємо... До речі, в Італії ходять легенди про наших жінок, як вони можуть лікувати. Там же ж як, за кожен пчих біжать до лікаря, а ми самі лікуємося: і тиск і сердечні приступи і простуду і грип, і коли поперек і коли вздуття, пронос - майже все, навіть на внутрішні органи замахуємося, як от самогон з перцем і олією при отруєнні. Ось, а ці жінки ще й "чудодійні" ліки з собою привозять, бо там дорого. Прикинь - у них навіть зеленки нема! не бывал я в Италии. в Молдавии был - это почти Италия, те же цыгане, и язык тот же. Там обалденные женщины... но не молдаванки... и пиво Пльзеньское...
Орiана Опубліковано 25 лютого, 2013 Опубліковано 25 лютого, 2013 не бывал я в Италии. в Молдавии был - это почти Италия, те же цыгане, и язык тот же. Там обалденные женщины... но не молдаванки... и пиво Пльзеньское... А вино!!! А сади весною!!! До речі, цигани і молдавани - це різні речі.
Гість korin Опубліковано 25 лютого, 2013 Опубліковано 25 лютого, 2013 А вино!!! А сади весною!!! До речі, цигани і молдавани - це різні речі. пойду напьюсь.
Орiана Опубліковано 25 лютого, 2013 Опубліковано 25 лютого, 2013 пойду напьюсь. Ти там почитай - і приймай угоду - перестанеш кожного разу дивуватися, а знацця напиватися. Тут дуже просто - мій чоловік служив в Молдові - після учебки, стариком - сам розумієш ЯКІ там спогади, враховуючи, що я неревнива , дозволяю йому занурюватися у минуле )))
Гість korin Опубліковано 25 лютого, 2013 Опубліковано 25 лютого, 2013 Ти там почитай - і приймай угоду - перестанеш кожного разу дивуватися, а знацця напиватися. Тут дуже просто - мій чоловік служив в Молдові - після учебки, стариком - сам розумієш ЯКІ там спогади, враховуючи, що я неревнива , дозволяю йому занурюватися у минуле ))) а то я не знаю...
Гість korin Опубліковано 25 лютого, 2013 Опубліковано 25 лютого, 2013 со стороны плебса. революция невозможна - плебс не знает что нужно... посему и бессмысленна. плебсу ближе следующее. Это они поймут. и поддержат. хотя бы защитить... отстоять свои права. Схема сейчас такова - паразиты-буржуи, пользуясь тупостью быдлоты, стараются уволить как можно больше и загрузить работой оставшихся как можно дольше. В результате - каждый может поинтересоваться ростом безработицы в этой долбанной стране... Быдлота должна все же каким-то путем поставить барьер на переработки. Профсоюзы... как и наши гребанные суды - проданы. Нужно организовывать свои профсоюзы... или хер знает что - независимое от бандюганского тусударства. Чтобы каждый мог заявить - и это не прошло даром - что, например, в этой сраной организации - работников задерживают более законодательного времени на работе. Это вынудит наших сраных олигархов не грузить работой одного человека за троих - а нанимать таки троих. ... ну если и это быдлоте не понятно... тогда я пас...
Гість korin Опубліковано 25 лютого, 2013 Опубліковано 25 лютого, 2013 в общем... как оправдание... ведь понять - это почти простить. в это долбанное время принятие решений происходит... ну, с кучей неопределенных величин. практически вслепую. хорошо, если есть объект.. там... цех... или ствол шахты... - тогда хоть можно услышать рассказ очевидцев - как оно... А если - нет? да и потом... - ну, кто... - спроси любого - шарится в инете под контолем? - в голову такой вариант не влез. больше не буду.
Гість korin Опубліковано 25 лютого, 2013 Опубліковано 25 лютого, 2013 .http://www.youtube.com/watch?v=O1DpR_Y-BSE
Гість korin Опубліковано 25 лютого, 2013 Опубліковано 25 лютого, 2013 Дремлет притихший северный город Низкое небо над головой Что тебе снится крейсер Аврора В час когда утро встает над Невой Что тебе снится крейсер Аврора В час когда утро встает над Невой Может ты снова в тучах мохнатых Вспышки орудий видишь вдали Или как прежде в черных бушлатах Грозно шагают твои патрули Или как прежде в черных бушлатах Грозно шагают твои патрули Волны крутые штормы седые Доля такая у кораблей Судьбы их тоже чем-то похожи Чем-то похожи на судьбы людей Судьбы их тоже чем-то похожи Чем-то похожи на судьбы людей Ветром соленым дышат просторы Молнии крестят мрак грозовой Что тебе снится крейсер Аврора В час когда утро встает над Невой Что тебе снится крейсер Аврора В час когда утро встает над Невой Что тебе снится крейсер Аврора
рабинович Опубліковано 25 лютого, 2013 Опубліковано 25 лютого, 2013 :lol: Ну шедевр ты выдала, я чуть с кресла не е ..ся (сорри). Эт таранька, имеет столько поклоннико, что у твоего Сирка блох меньше и всего остального. А , что имеешь ты, "красуня"тупой русский пасивный пидарас черчиль - снова постишь великосодержательные посты уровня - тут был я - русский пидарас
stefani Опубліковано 25 лютого, 2013 Опубліковано 25 лютого, 2013 ...у неё без него и посадочной нет полосы... ...всё течёт как всегда...
Гість korin Опубліковано 25 лютого, 2013 Опубліковано 25 лютого, 2013 самое честное слышишь на кухне ночью, а если уж плакать, так выть по-волчьи ....
рабинович Опубліковано 25 лютого, 2013 Опубліковано 25 лютого, 2013 самое честное слышишь на кухне ночью, .... хм, до сих пор страшно обсуждать в салоне ?
Орiана Опубліковано 25 лютого, 2013 Опубліковано 25 лютого, 2013 хм, до сих пор страшно обсуждать в салоне ? В якому салоні? Ти Рабі не в курсі наших традицій, коли гості вже пішли, а залишилися найрідніші чи найближчі, посуд помитий, їсти і пити не хочеться, тоді сідають на кухні за чашкою кави і сигаретою і починаються розмови...
рабинович Опубліковано 25 лютого, 2013 Опубліковано 25 лютого, 2013 В якому салоні? Ти Рабі не в курсі наших традицій, коли гості вже пішли, а залишилися найрідніші чи найближчі, посуд помитий, їсти і пити не хочеться, тоді сідають на кухні за чашкою кави і сигаретою і починаються розмови... хм ... и впрямь я слышал про разговоры на кухне - но думал что это потому что звукоизоляция там получше а ты можешь мне объяснить зачем сидеть на кухне если есть салон? где удобные кресла , где точно так же есть пепельница и бар он тоже рядом , а явства можно принести либо на подносе либо прикатить на сервировочном столике ?
Орiана Опубліковано 25 лютого, 2013 Опубліковано 25 лютого, 2013 хм ... и впрямь я слышал про разговоры на кухне - но думал что это потому что звукоизоляция там получше а ты можешь мне объяснить зачем сидеть на кухне если есть салон? где удобные кресла , где точно так же есть пепельница и бар он тоже рядом , а явства можно принести либо на подносе либо прикатить на сервировочном столике ? Та тому, що квартири наші завжди були малогабаритними і у всіх кімнатах спали і у салоні, а в нас кажуть вітальній, також. Ось, а ще тому, що на кухні особлива аура, навіть по феншую - від аури кухні залежить здоров"я всієї сім"ї. Думаю це відчувалося на підсвідомому рівні і тому склалися такі традиції. А, і ще - в кімнатах у нас не курять, а на кухні дозволялося, для гостей
рабинович Опубліковано 25 лютого, 2013 Опубліковано 25 лютого, 2013 Та тому, що квартири наші завжди були малогабаритними і у всіх кімнатах спали і у салоні, а в нас кажуть вітальній, також. Ось, а ще тому, що на кухні особлива аура, навіть по феншую - від аури кухні залежить здоров"я всієї сім"ї. Думаю це відчувалося на підсвідомому рівні і тому склалися такі традиції. А, і ще - в кімнатах у нас не курять, а на кухні дозволялося, для гостей мда , век живи - век учись
Churchill Опубліковано 25 лютого, 2013 Опубліковано 25 лютого, 2013 В якому салоні? Ти Рабі не в курсі наших традицій, коли гості вже пішли, а залишилися найрідніші чи найближчі, посуд помитий, їсти і пити не хочеться, тоді сідають на кухні за чашкою кави і сигаретою і починаються розмови... Каком салоне, в жннском. что ли. Он всё в курсе, он где то там рядом с тобой обитает. Нашли еврня защищающего Сволоту, которая будет вешать жидов не первых гилляках. Такого бреда я ещё не слышал. Еврей защищает фашистов.
Churchill Опубліковано 25 лютого, 2013 Опубліковано 25 лютого, 2013 Та тому, що квартири наші завжди були малогабаритними і у всіх кімнатах спали і у салоні, а в нас кажуть вітальній, також. Ось, а ще тому, що на кухні особлива аура, навіть по феншую - від аури кухні залежить здоров"я всієї сім"ї. Думаю це відчувалося на підсвідомому рівні і тому склалися такі традиції. А, і ще - в кімнатах у нас не курять, а на кухні дозволялося, для гостей А где в комнатах курят. Только идиоты курят, так они везде идиоты.
Chortik Опубліковано 25 лютого, 2013 Опубліковано 25 лютого, 2013 А где в комнатах курят. Только идиоты курят, так они везде идиоты.истинная правда! идиоты. кругом одни идиоты ! Курить не научились - зато два листа на электронном носителе зачадили своим угаром(((
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.