дохтур Опубліковано 18 січня, 2013 Опубліковано 18 січня, 2013 Двічі? Ти що смієшся?!!!! Я б такого навіть в хаті за його гроші не тримала, а не те що їсти варити, посуд мити і дітей його виховувати. Тю на тебе, слабака!!! :lol: Схоже ще одна ознака ригоАналів - чоловіки нездари. Тьху, мене від такого!!! (три рази) Не по душі мені ваші відповіді! У мене -4 раза в місяць- по 2-3 години..Ви що,зайця біля себе тримаєте ,і ніяких ''забот"' не маєте???! :blink:Боже! Скільки у вас ж ще не іследуваних місць і потаємних еротичних містечок! Ганяйте свого зайця.Хай не спить з відкритими очима!Як собака на сіні!
Predator Опубліковано 18 січня, 2013 Опубліковано 18 січня, 2013 на основании анализа положений семей моих товарищей и моей в частности тогда и сейчас. всего лишь навсего.Плохой из тебя, Валера, анализатор, в таком случае.....
Sven Опубліковано 18 січня, 2013 Опубліковано 18 січня, 2013 Тим більше, у свят вечір, особливо, коли ти ще не помила посуд.Добра порада - придбай посудомийну машину.
Churchill Опубліковано 18 січня, 2013 Опубліковано 18 січня, 2013 Добра порада - придбай посудомийну машину.откуда там бабло.
Орiана Опубліковано 18 січня, 2013 Опубліковано 18 січня, 2013 Да и без очереди тебя уже обоссали, обтекай. Извини грубо, ну куда правду то денешь. Наразі окрім тебе, більше ніхто не мав наміру це робити. А тебе, я так бачу, вчасно відігнав Предатор. Добре мати друзів, але тобі цього не зрозуміти, мій одинокий бомжику.
Орiана Опубліковано 18 січня, 2013 Опубліковано 18 січня, 2013 Добра порада - придбай посудомийну машину. Ну що ти - у мене дорогий посуд - я його люблю власноруч мити.
Орiана Опубліковано 18 січня, 2013 Опубліковано 18 січня, 2013 мечтать не вредно)))))) Валєрка - я жінка мрія, а хто скаже, що це не так - то я ще й жінка - відьма.
Sven Опубліковано 18 січня, 2013 Опубліковано 18 січня, 2013 Ну що ти - у мене дорогий посуд - я його люблю власноруч мити.А-а-аЦе інша справа
Sven Опубліковано 18 січня, 2013 Опубліковано 18 січня, 2013 Валєрка - я жінка мрія, а хто скаже, що це не так - то я ще й жінка - відьма.На багаття не боїшся потрапити, відьмо мріє?
Гість Валерий81 Опубліковано 18 січня, 2013 Опубліковано 18 січня, 2013 Валєрка - я жінка мрія, а хто скаже, що це не так - то я ще й жінка - відьма.я давно это говорил. на костер!!!!!
Гість Валерий81 Опубліковано 18 січня, 2013 Опубліковано 18 січня, 2013 Плохой из тебя, Валера, анализатор, в таком случае.....почему? аргументы пожалуйста
Predator Опубліковано 18 січня, 2013 Опубліковано 18 січня, 2013 почему? аргументы пожалуйстаПотому что ты не понял принципов устройства СССР
BerBer1914 Опубліковано 18 січня, 2013 Опубліковано 18 січня, 2013 Реформы надо проводить под англосаксонским лозунгом если ты беден значит тебя наказал Бог, всех бедных повесить и тогд нанаступит счастье
Орiана Опубліковано 18 січня, 2013 Опубліковано 18 січня, 2013 я давно это говорил. на костер!!!!! ...любви... :P
Гість Валерий81 Опубліковано 18 січня, 2013 Опубліковано 18 січня, 2013 Потому что ты не понял принципов устройства СССРчто хорошего в принципах сегодняшней Украине, основной из которых "кто богаче тот и прав"
дохтур Опубліковано 18 січня, 2013 Опубліковано 18 січня, 2013 главно твои по схронам сидели. да у поляков раком.У нас с поляками -одна кровь,но разные убеждения.У тебя- одна кровь с монголами, но я не противоречу,Чу!Я понимаю.Что тебя так унизило? Кто то из родителей-русский,а по морде ты-узкоглазый??!Да насцы! Живи у нас и будеш чистым украинцем.Главное-твое отношение к жизни.Смейся больше-хмурся ,меньше.Вот и будеш хохлом,пусть и с узкими глазами.
BerBer1914 Опубліковано 18 січня, 2013 Опубліковано 18 січня, 2013 ...любви... :PНикакой любви только кровь и война)))
Орiана Опубліковано 18 січня, 2013 Опубліковано 18 січня, 2013 На багаття не боїшся потрапити, відьмо мріє? Все життя - горю, горю, горю...як та незгораюча купина - характер такий: живу одним днем.
Гість Валерий81 Опубліковано 18 січня, 2013 Опубліковано 18 січня, 2013 Потому что ты не понял принципов устройства СССРи как юрист принцип сегоднешней судебной системы "самое незаконное решение вступившее в законную силу считается законным"
Гість Зима Опубліковано 18 січня, 2013 Опубліковано 18 січня, 2013 Никакой любви только кровь и война))) Прошу занотувати! Пермський край першим оголошує війну!
Sven Опубліковано 18 січня, 2013 Опубліковано 18 січня, 2013 У нас с поляками -одна кровь,но разные убеждения.У тебя- одна кровь с монголами, но я не противоречу,Чу!Я понимаю.Что тебя так унизило? Кто то из родителей-русский,а по морде ты-узкоглазый??!Да насцы! Живи у нас и будеш чистым украинцем.Главное-твое отношение к жизни.Смейся больше-хмурся ,меньше.Вот и будеш хохлом,пусть и с узкими глазами.Який з нього українець? Жалюгідний москалик )))
BerBer1914 Опубліковано 18 січня, 2013 Опубліковано 18 січня, 2013 У нас с поляками -одна кровь,но разные убеждения.У тебя- одна кровь с монголами, но я не противоречу,Чу!Я понимаю.Что тебя так унизило? Кто то из родителей-русский,а по морде ты-узкоглазый??!Да насцы! Живи у нас и будеш чистым украинцем.Главное-твое отношение к жизни.Смейся больше-хмурся ,меньше.Вот и будеш хохлом,пусть и с узкими глазами.Мне всегда было интересно))) а почему монголы это абсолютное зло? Если почитать историю то монголы были рыцари без страха и упрека по сравнению с теми же европейцами)))
Predator Опубліковано 18 січня, 2013 Опубліковано 18 січня, 2013 что хорошего в принципах сегодняшней Украине, основной из которых "кто богаче тот и прав"На данный момент - ничего.Но не стоит возвращаться к тому, которое развалилось из-за исторической ненадобности...
Sven Опубліковано 18 січня, 2013 Опубліковано 18 січня, 2013 Все життя - горю, горю, горю...як та незгораюча купина - характер такий: живу одним днем.ХехЦікава ти жіночка...
Орiана Опубліковано 18 січня, 2013 Опубліковано 18 січня, 2013 Никакой любви только кровь и война))) кровь ... война... за любвь - ничё так... Василь, а де ваши афоризмы? Или я обозналась, тогда пардон :rolleyes:
дохтур Опубліковано 18 січня, 2013 Опубліковано 18 січня, 2013 Ну все -ухожу с этой темы.Здесь слишком много собралось интеллигентов с поднятыми хвостами. :P
Гість Валерий81 Опубліковано 18 січня, 2013 Опубліковано 18 січня, 2013 Все життя - горю, горю, горю...як та незгораюча купина - характер такий: живу одним днем.вы что с ада пишите. это там каждый день горят
Орiана Опубліковано 18 січня, 2013 Опубліковано 18 січня, 2013 Хех Цікава ти жіночка... Ато... ________ Всім добраніч. З Водохрещем усіх. Хрещенських вам морозів і такого ж здоров"я!!!
Sven Опубліковано 18 січня, 2013 Опубліковано 18 січня, 2013 Мне всегда было интересно))) а почему монголы это абсолютное зло? Если почитать историю то монголы были рыцари без страха и упрека по сравнению с теми же европейцами)))На той час лицарство якраз було розвинене в Європі. Але не потрібно уявляти тодішніх лицарів такими собі джентльменами на білих конях. Це були тупі неосвічені вояки, писати навіть не уміли. А ще доблесть тодішнього лицаря визначалась його запахом, чим більше він смердів - тим він крутішим вважався, значить довше часу в хрестовому поході був.
Гість Зима Опубліковано 18 січня, 2013 Опубліковано 18 січня, 2013 Ну все -ухожу с этой темы.Здесь слишком много собралось интеллигентов с поднятыми хвостами. :PНічого дивного. Така жінка! Ідіть собі, шановний, ідіть.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.