Перейти до змісту
Український політичний форум

Реформы

Гість korin

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Двічі? Ти що смієшся?!!!! Я б такого навіть в хаті за його гроші не тримала, а не те що їсти варити, посуд мити і дітей його виховувати. Тю на тебе, слабака!!! :lol:

Схоже ще одна ознака ригоАналів - чоловіки нездари. Тьху, мене від такого!!! (три рази)

Не по душі мені ваші відповіді! У мене -4 раза в місяць- по 2-3 години..Ви що,зайця біля себе тримаєте ,і ніяких ''забот"' не маєте???! :blink:Боже! Скільки у вас ж ще не іследуваних місць і потаємних еротичних містечок! Ганяйте свого зайця.Хай не спить з відкритими очима!Як собака на сіні! :)
  • Відповідей 37,6 тис
  • Створена
  • Остання відповідь
Опубліковано

на основании анализа положений семей моих товарищей и моей в частности тогда и сейчас. всего лишь навсего.

Плохой из тебя, Валера, анализатор, в таком случае.....
Опубліковано

Тим більше, у свят вечір, особливо, коли ти ще не помила посуд.

Добра порада - придбай посудомийну машину.
Опубліковано

Да и без очереди тебя уже обоссали, обтекай. Извини грубо, ну куда правду то денешь.

Наразі окрім тебе, більше ніхто не мав наміру це робити. А тебе, я так бачу, вчасно відігнав Предатор. Добре мати друзів, але тобі цього не зрозуміти, мій одинокий бомжику.

Опубліковано

Ну що ти - у мене дорогий посуд - я його люблю власноруч мити.

А-а-а

Це інша справа

Опубліковано

Валєрка - я жінка мрія, а хто скаже, що це не так - то я ще й жінка - відьма.

На багаття не боїшся потрапити, відьмо мріє?
Гість Валерий81
Опубліковано

Валєрка - я жінка мрія, а хто скаже, що це не так - то я ще й жінка - відьма.

я давно это говорил. на костер!!!!!
Гість Валерий81
Опубліковано

Плохой из тебя, Валера, анализатор, в таком случае.....

почему? аргументы пожалуйста
Опубліковано

Реформы надо проводить под англосаксонским лозунгом если ты беден значит тебя наказал Бог, всех бедных повесить и тогд нанаступит счастье

Гість Валерий81
Опубліковано

Потому что ты не понял принципов устройства СССР

что хорошего в принципах сегодняшней Украине, основной из которых "кто богаче тот и прав"
Опубліковано

главно твои по схронам сидели. да у поляков раком.

У нас с поляками -одна кровь,но разные убеждения.У тебя- одна кровь с монголами, но я не противоречу,Чу!Я понимаю.Что тебя так унизило? Кто то из родителей-русский,а по морде ты-узкоглазый??!Да насцы! Живи у нас и будеш чистым украинцем.Главное-твое отношение к жизни.Смейся больше-хмурся ,меньше.Вот и будеш хохлом,пусть и с узкими глазами.
Опубліковано

На багаття не боїшся потрапити, відьмо мріє?

Все життя - горю, горю, горю...як та незгораюча купина - характер такий: живу одним днем.

Гість Валерий81
Опубліковано

Потому что ты не понял принципов устройства СССР

и как юрист принцип сегоднешней судебной системы "самое незаконное решение вступившее в законную силу считается законным"
Опубліковано

Никакой любви только кровь и война)))

Прошу занотувати! Пермський край першим оголошує війну!

Опубліковано

У нас с поляками -одна кровь,но разные убеждения.У тебя- одна кровь с монголами, но я не противоречу,Чу!Я понимаю.Что тебя так унизило? Кто то из родителей-русский,а по морде ты-узкоглазый??!Да насцы! Живи у нас и будеш чистым украинцем.Главное-твое отношение к жизни.Смейся больше-хмурся ,меньше.Вот и будеш хохлом,пусть и с узкими глазами.

Який з нього українець?

Жалюгідний москалик )))

Опубліковано

Мне всегда было интересно))) а почему монголы это абсолютное зло? Если почитать историю то монголы были рыцари без страха и упрека по сравнению с теми же европейцами)))
Опубліковано

что хорошего в принципах сегодняшней Украине, основной из которых "кто богаче тот и прав"

На данный момент - ничего.

Но не стоит возвращаться к тому, которое развалилось из-за исторической ненадобности...

Опубліковано

Все життя - горю, горю, горю...як та незгораюча купина - характер такий: живу одним днем.

Хех

Цікава ти жіночка...

Опубліковано

Никакой любви только кровь и война)))

кровь ... война... за любвь - ничё так...

Василь, а де ваши афоризмы? Или я обозналась, тогда пардон :rolleyes:

Гість Валерий81
Опубліковано

вы что с ада пишите. это там каждый день горят
Опубліковано

Хех

Цікава ти жіночка...

Ато...

________

Всім добраніч.

З Водохрещем усіх. Хрещенських вам морозів і такого ж здоров"я!!!

Опубліковано

Мне всегда было интересно))) а почему монголы это абсолютное зло? Если почитать историю то монголы были рыцари без страха и упрека по сравнению с теми же европейцами)))

На той час лицарство якраз було розвинене в Європі.

Але не потрібно уявляти тодішніх лицарів такими собі джентльменами на білих конях. Це були тупі неосвічені вояки, писати навіть не уміли. А ще доблесть тодішнього лицаря визначалась його запахом, чим більше він смердів - тим він крутішим вважався, значить довше часу в хрестовому поході був. :)

Опубліковано

Ну все -ухожу с этой темы.Здесь слишком много собралось интеллигентов с поднятыми хвостами. :P

Нічого дивного. Така жінка!

Ідіть собі, шановний, ідіть.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...