Перейти до змісту
Український політичний форум

Реформы

Гість korin

Рекомендовані повідомлення

САИ, а самое убойное в этой ситуации, - это то, что вот эти 5%, которые привели Свободу к победе... - их нельзя устранить - ни физически, ни морально, ни угрозами - ничем. У них нет партии, нет организаторов и вождей, которых можно было бы убить или купить... - у них есть здравый смысл. И это самое страшное для любой власти. Нашей, разумеется.

У нас эти 5% каждый раз голосуют за Жирика, в Украине они будут посоянно голосить за Свободу. Шо те, шо другие, по определению Ориши - лайно собачачее. Кстати, я тебе скажу по секрету, эти 5% так и останутся пятью процентами. И повышение этого прОцента возможно лишь при необратимом процессе дебилизации Украины. Но вы этого не дождлётесь!!

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 37,6 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

странно такое читать после триумфа оппозиции... например, еще несколько дней назад были реальными страхи - и вполне реализуемыми, как оказалось, но теперь речь уже не идет о конституционном большинстве... - даже простого большинства в ВР ПРдуны не создают - даже с комуняками....

А это значит, что правительство должно быть переизбрано - а это значит, что вышвырнутые чиновники от кормушек пополнят армию противостояния.... тебе все возможные следствия этой победы рассказать?...

Спустись з неба. Опозиції достатньо не давати їм голосувати по принципових питаннях - щоб народ відчув, що їх інтереси захищають. Висунути кілька своїх Законопроектів - наболілих, таких, яких реально чекають українці, які відновлюють соціальну справедливість: ну там закон на багатство, податки по витратах, а не по прибутках. Ну і добитися, щоб посадили кількох членів дільничих комісій, які фальшували вибори - на майбутнє. Питанням номер один для них повинна стати підготовка до виборів президента.

А якщо вони зараз почнуть катавасію з кабінетом міністрів, появиться реальна спокуса влади і грошей - їх ряди порідіють, а зусилля вилетять у трубу, бо за два роки підняти економіку нереально, а ось дати козирі в руки ПР якраз цілком можливо.

Посилання на коментар

Сейчас сижу на работе и считаю голоса.

У ПР - по ажоритарке и партийным спискам в пределах 200 голосов. Но мы забываем о самовыдвиженцах. К кому примкнут они. А их около 40 человек.

Вот теперь и считай.

З комуняками і підкупом - вони реально можуть набрати конституційну більшість. Самовисуванців переважно легко купити.

Посилання на коментар

Спустись з неба. Опозиції достатньо не давати їм голосувати по принципових питаннях - щоб народ відчув, що їх інтереси захищають. Висунути кілька своїх Законопроектів - наболілих, таких, яких реально чекають українці, які відновлюють соціальну справедливість: ну там закон на багатство, податки по витратах, а не по прибутках. Ну і добитися, щоб посадили кількох членів дільничих комісій, які фальшували вибори - на майбутнє. Питанням номер один для них повинна стати підготовка до виборів президента.

А якщо вони зараз почнуть катавасію з кабінетом міністрів, появиться реальна спокуса влади і грошей - їх ряди порідіють, а зусилля вилетять у трубу, бо за два роки підняти економіку нереально, а ось дати козирі в руки ПР якраз цілком можливо.

Наталья, не пытайся давать советы - если послушают тебя - ничего не изменится.

Посилання на коментар

З комуняками і підкупом - вони реально можуть набрати конституційну більшість. Самовисуванців переважно легко купити.

Давже без коммунистов.

Симон заявил, что ни с кем в коалиции коммунисты вступать не будут

Посилання на коментар

Наталья, не пытайся давать советы - если послушают тебя - ничего не изменится.

...вам доведеться боротися проти себе. Вам доведеться, якщо ви хочете вижити, наступити на власне горло...

Я не зрозуміла: хто тут без ілюзій і чистенький, а хто брудний і весь в сльозах і соплях? :P

Посилання на коментар

Давже без коммунистов.

Симон заявил, что ни с кем в коалиции коммунисты вступать не будут

По теперішній Конституції коаліція не потрібна, тому вони слова дотримають де юре. А де факто - ти ж знаєш які вони легковажні: "якщо якісь несвідомі миряни будуть сунути їм в кишеню грішний метал..."

Посилання на коментар

По теперішній Конституції коаліція не потрібна, тому вони слова дотримають де юре. А де факто - ти ж знаєш які вони легковажні: "якщо якісь несвідомі миряни будуть сунути їм в кишеню грішний метал..."

Будет ситуативное большинство под каждое голосование.

Посилання на коментар

У нас эти 5% каждый раз голосуют за Жирика, в Украине они будут посоянно голосить за Свободу. Шо те, шо другие, по определению Ориши - лайно собачачее. Кстати, я тебе скажу по секрету, эти 5% так и останутся пятью процентами. И повышение этого прОцента возможно лишь при необратимом процессе дебилизации Украины. Но вы этого не дождлётесь!!

Не клеится, САИ, как бы ты ни изворачивалси.

5% Жирик окучивал еще с тех времен. А наши 5% появились за одни сутки из ниоткуда. Посему всегда они так же могут уйти в никуда...

Хуже того... хуже для тебя... - у них был выбор - и Вперда и Ющ.... - но почему-то выбрали все они - Свободу....

Ну а по вопросу останутся ли они... достаточно вспомнить римские фаланги - организованную армию, которая истребляла многократно большие по численности но неорганизованные банды.

Посилання на коментар

...вам доведеться боротися проти себе. Вам доведеться, якщо ви хочете вижити, наступити на власне горло...

Я не зрозуміла: хто тут без ілюзій і чистенький, а хто брудний і весь в сльозах і соплях? :P

твоя предыдущая фраза неправильна.
Посилання на коментар

Будет ситуативное большинство под каждое голосование.

Да їм повезло - не потрібно переобирати КМ. Інакше це голосування - окреслило б більшість.

Але з приходом Свободи - владі не так просто буде нагинати опозицію - 40 молодих і дужих - достатньо, щоб блокувати трибуну.

Короче, буде дурдом. Як сказав один російський політолог: Новый парламент окончательно добьет Украину.

А на уламках - "Мы наш, мы новый мир построим"? :(

Посилання на коментар

Корін, не переживай так - це був Майдан, я вже про це писала. Майдан - кулак в пику владі. І як би вони не пижилися - без фальсифікацій їм перемогти не вдалось би. І навіть наука проти них - фальсифікації тепер вирахувати не проблема. І навіть це їм тепер буде важче робити, бо такий спосіб як гречка і дитячі майданчики - вже відходять, залишається тільки чесно перемагати. А цього вони не вміють.

Все добре, навіть якщо не такий феєричний, який ти описав, але прогрес є, і він очевидний. Цікаво буде подивитися на карту, хто як голосував і порівняти з минулими виборами - дифузія річ невпинна. Ти знаєш багато способів зупинити цей процес. У мене один - обгородитися парканом.

Та що там, ти згадай форум, коли я прийшла - і теперішній - і нехай дехто задуситься власним язиком від злості!!!!

Посилання на коментар

Приведи первоисточник.

Ти мені не віриш? :o

На ось, в контексті

Друга моя порада така – пам’ятайте, що головну перемогу Янукович та його клани запланували отримати на мажоритарних округах. Не допустіть цього!

На мажоритарних округах вам доведеться боротися проти себе. Вам доведеться, якщо ви хочете вижити, наступити на власне горло та не ковтати матеріальні подачки.

Вам доведеться, якщо хочете жити, проголосувати проти того кандидата в депутати, який будує вам дитячі майданчики, ремонтує школи, лікарні, ваші під’їзди та ліфти, прокладає асфальт та розносить безкоштовні продукти та ліки.

Вам доведеться проголосувати проти мажоритарного кандидата в депутати, який вам більше за всіх інших чогось "подарував".

Всі ці подарунки закінчаться одразу після виборів, і ви побачите своїх "щедрих" депутатів у Верховній Раді в болоті Януковича, і вже ніхто нічого не буде дарувати, заберуть останнє.

Посилання на коментар

Ти мені не віриш? :o

На ось, в контексті

Как женщине... - верю. Но подчеркнутое мной предложение - вытри, оно не правильно. И не только ЮТ - никто из политиков в здравом уме такого сказать не может.
Посилання на коментар

Корін, не переживай так - це був Майдан, я вже про це писала. Майдан - кулак в пику владі. І як би вони не пижилися - без фальсифікацій їм перемогти не вдалось би. І навіть наука проти них - фальсифікації тепер вирахувати не проблема. І навіть це їм тепер буде важче робити, бо такий спосіб як гречка і дитячі майданчики - вже відходять, залишається тільки чесно перемагати. А цього вони не вміють.

Все добре, навіть якщо не такий феєричний, який ти описав, але прогрес є, і він очевидний. Цікаво буде подивитися на карту, хто як голосував і порівняти з минулими виборами - дифузія річ невпинна. Ти знаєш багато способів зупинити цей процес. У мене один - обгородитися парканом.

Та що там, ти згадай форум, коли я прийшла - і теперішній - і нехай дехто задуситься власним язиком від злості!!!!

шо-то они попритихли... а как дышали еще тройку дней назад...
Посилання на коментар

Как женщине... - верю. Но подчеркнутое мной предложение - вытри, оно не правильно. И не только ЮТ - никто из политиков в здравом уме такого сказать не может.

Знацця Тимошенко вже не при своєму.

Жаль, її лист побажання перед виборами мені сподобався

http://www.pravda.com.ua/columns/2012/10/25/6975394/

Боротися проти себе, Коріне - це дуже правильна фраза, це означає, що все на сторону: соплі, симпатії, вибори серцем - лише прагматизм, лише ціль, лише вигода. Ми ж про політику - а тут інакше ніяк. Ми вибираємо СЛУГ, а не СЛУЖАНОК (балдю від цієї фрази - сама придумала))))

Посилання на коментар

шо-то они попритихли... а как дышали еще тройку дней назад...

Хоч тут агітаторів було не дуже, але кілька все ж таки писали - зараз буде видно, платні вони чи по велінню серця.

Посилання на коментар

УДАР пока остается самой интересной партией.

Розплідник "тушок".

Але Пинзеника привів до ВР - і на цьому спасибі. Принаймні в опозиції буде ще один конструктивний опонент владі.

На більше ніхто і не сподівався.

Ну, але "как дышал" :rolleyes:

Посилання на коментар

А як вам наразі Удар? Як на мене - перше враження не дуже, а це ще від Кличка не побігли "тушки"

Насчет "тушек" сам обеспокоен. Но вот в плане позиции в будущем парламенте, Кличко не только не разочаровал, но и со старта определился так, что я особо и не ожидал. Во-первых четко заявил с кем он не будет консплидироваться. Во-вторых высказал позицию кем является Удар в политическом спектре и в связи с чем с кем он будет выстраивать отношения и искать союзников. Опрелился и с позицией по "Свободе", ее месте в спектре и трудностях в этом плане отношений с этой партией. Четко , понятно, без "мыла".
Посилання на коментар

Насчет "тушек" сам обеспокоен. Но вот в плане позиции в будущем парламенте, Кличко не только не разочаровал, но и со старта определился так, что я особо и не ожидал. Во-первых четко заявил с кем он не будет консплидироваться. Во-вторых высказал позицию кем является Удар в политическом спектре и в связи с чем с кем он будет выстраивать отношения и искать союзников. Опрелился и с позицией по "Свободе", ее месте в спектре и трудностях в этом плане отношений с этой партией. Четко , понятно, без "мыла".

Едуардовичу, ви хоч зрозуміли, що описали парламентське "болото" - є такий вислів серед депутатів, це коли люди голосують ситуативно без визначених цілей. Вас це влаштовує?!!! :o

Посилання на коментар

Едуардовичу, ви хоч зрозуміли, що описали парламентське "болото" - є такий вислів серед депутатів, це коли люди голосують ситуативно без визначених цілей. Вас це влаштовує?!!! :o

Хорошо, пусть ни одна политическая партия заявляющая себя оппозицией и таковой являющейся не будет иметь своего собственного мнения. Тогда приравняем всех,- Яценюк равен Тягнибоку, Кличко,- Турчинову,- а все вместе они не личности, у них нет "лица",- они функционеры партии под названием "Оппозиция". Что дальше? Кто будет за демократов голосовать через 5 лет? Мы должны обманывать людей и делать тактические приемы когда разные партии с разными лицами существуют лишь с одной целью: Завоевать голоса избирателей по всей территории Украины, где Свобода имеет больше шансов в западной, Батькивщина в центральной, Удар в центре и востоке Украины? Что такая "партия" может предложить людям кроме их желания получить власть? Общей идеологии у них нет, есть ряд общих целей.

В России либералы выступают совместно с КПРФ, от этого они, что крепче стали? Еще немного и их, кроме коммунистов там не останется вовсе.

Я не ратую за то, что-бы по принципиальным вопросам кто-то из оппозиции превращаясь в "тушек" голосовал в унисон с ПР,- это предательство. Но ВР ведь не только предназначена для того что-бы решать вопрос по языку, дислокации российского флота в Украине, вступления или не вступления в ТС и иным вопросам. Надо не просто "давить" любое решение, законопроект ПР, а вносить коррективы, предлагать мотивированную альтернативу и если вдруг кто-то из ПР внесет что либо толкове, то поддержать.

Люди должны видеть, что оппозиция не только для блокирования трибуны ( а в оппозиции демократам еще не один год пребывать), что она сама что-то предлагает, что она то-же "рождает" законы и работает в области экономики.

Тогда, через 5 лет будут знать,- Яценюк сильный политик,- он много делает для решения социальных проблем, Кличко толковый политик, он отстаивает средний класс, тем самым способствует созданию новых рабочих мест, Тягнибок это хоризматичный политик,- он последовательно отстаивает украинскую культуру и традиции украинского народа.

За кого отдать голос через 5 лет? За того кто сможет сделать больше и профессиональней по наиболее проблемным вопросам которые тогда будут иметь место. Но если каждый политик будет иметь лицо и сможет его нам показать своей работой, то нам не надо будет гадать на кофейной гуще, занимаясь поиском различий, а значит и наших предпочтений, когда многие и совершенно справедливо отчаявшись искать эти различия которые порой заключаются в названии партии, просто не голосуют и окончательно разочаровываются. А партия власти от таких разочаровавшихся только выигрывает, она то используя все тот же пресловутый админресурс весьма комфортно при таком положении дел обеспечит себе окончательную победу над нами, народом и страной.

Посилання на коментар

Хорошо, пусть ни одна политическая партия заявляющая себя оппозицией и таковой являющейся не будет иметь своего собственного мнения. Тогда приравняем всех,- Яценюк равен Тягнибоку, Кличко,- Турчинову,- а все вместе они не личности, у них нет "лица",- они функционеры партии под названием "Оппозиция". Что дальше?

Ні, ні, не так...

Хто що б не говорив, але Україна зараз знаходиться у вигідному положенні у сенсі ідеї чи ідеології - чисте поле. Захід, який будував спочатку жорсткий капіталізм, потім з вкрапленнями соціальних мотивів і накінець трансфорумувався у капіталізм "з людським обличчям" - потерпів фіаско. Тепер вони на роздоріжжі і у роздумах: що далі. А в нас - чистий аркуш - малюй що хочеш. Тільки потрібно визначитися і намітити цілі. Болото в такій ситуації - буде шкодити. Як на мене - передвиборна програма Свободи - є ідеальною для розбудови нового суспільства - трішки відкоригувати поняття нації - народу) і в дію. До речі, ви читали?

А людям потрібно пояснювати і захищати їх інтереси - ну хоча б так, як це робить опозиція на виборчих дільницях. Тоді люди будуть голосувати, я впевнена.

Посилання на коментар

Ні, ні, не так...

Хто що б не говорив, але Україна зараз знаходиться у вигідному положенні у сенсі ідеї чи ідеології - чисте поле. Захід, який будував спочатку жорсткий капіталізм, потім з вкрапленнями соціальних мотивів і накінець трансфорумувався у капіталізм "з людським обличчям" - потерпів фіаско. Тепер вони на роздоріжжі і у роздумах: що далі. А в нас - чистий аркуш - малюй що хочеш. Тільки потрібно визначитися і намітити цілі. Болото в такій ситуації - буде шкодити. Як на мене - передвиборна програма Свободи - є ідеальною для розбудови нового суспільства - трішки відкоригувати поняття нації - народу) і в дію. До речі, ви читали?

А людям потрібно пояснювати і захищати їх інтереси - ну хоча б так, як це робить опозиція на виборчих дільницях. Тоді люди будуть голосувати, я впевнена.

Кстати длгое время никак не мог ознакомиться с программой "Свободы". Это они ее недавно приняли. Был како-то документ заменитель. В том документе о вступленни в НАТО было скользко, сейчас уже есть то, что за вступление.

Прочел. В целом вот какое впечатление. Программа что-то вроде как у бацьки Лукашенко, только с орентиром на запад, а не на восток. Очень много начинается со слова "Заборонить" в разделе І. "Влада і суспільство". пункты 4,7,9- бредовенькие п. 24- загадочный п.31- сомнительный. Раздел ІІ. Народне господарство. Економічна незалежність та соціальна справедливість п.12- коммунистический? п.13 - я его не понял, он слишком лихо написан. п.15- вновь что-то коммунистическое п.п. 19,21- по земле то-же идеология коммунистов. п.38- мы так ни в какую экономическую европейскую организацию не вступим. п.55- заставить и обязать строительные компании по ценам которые "нарежет" Свобода строить соц жилье- это Лукашенковщина или совдепия. ІІІ. Здоров'я нації. Подолання демографічної кризи та підвищення якості життя. п.3- аборты если где и запрещают, то в странах исповедующих мусульманский фундаментализм п.5- и снова я в СССР. IV. Громадянство і міграція. Право на Батьківщину та захист життєвого простору. п.10- я такой подход по усыновлению не поддерживаю (приоритет согласен) VI. Історична справедливість. Тяглість державотворення та подолання наслідків окупації п.п.8,9- как они это собираются осуществить? VII. Зовнішня політика і оборона. Європейський україноцентризм та сильна держава п.п. 4,9- фантазия.

Посилання на коментар

Кстати длгое время никак не мог ознакомиться с программой "Свободы". Это они ее недавно приняли. Был како-то документ заменитель. В том документе о вступленни в НАТО было скользко, сейчас уже есть то, что за вступление.

Прочел. В целом вот какое впечатление. Программа что-то вроде как у бацьки Лукашенко, только с орентиром на запад, а не на восток. Очень много начинается со слова "Заборонить" в разделе І. "Влада і суспільство". пункты 4,7,9- бредовенькие п. 24- загадочный п.31- сомнительный. Раздел ІІ. Народне господарство. Економічна незалежність та соціальна справедливість п.12- коммунистический? п.13 - я его не понял, он слишком лихо написан. п.15- вновь что-то коммунистическое п.п. 19,21- по земле то-же идеология коммунистов. п.38- мы так ни в какую экономическую европейскую организацию не вступим. п.55- заставить и обязать строительные компании по ценам которые "нарежет" Свобода строить соц жилье- это Лукашенковщина или совдепия. ІІІ. Здоров'я нації. Подолання демографічної кризи та підвищення якості життя. п.3- аборты если где и запрещают, то в странах исповедующих мусульманский фундаментализм п.5- и снова я в СССР. IV. Громадянство і міграція. Право на Батьківщину та захист життєвого простору. п.10- я такой подход по усыновлению не поддерживаю (приоритет согласен) VI. Історична справедливість. Тяглість державотворення та подолання наслідків окупації п.п.8,9- как они это собираются осуществить? VII. Зовнішня політика і оборона. Європейський україноцентризм та сильна держава п.п. 4,9- фантазия.

прости эдыч, меня нахальную.. но ты ж знаешь, не могу смолчать.

твоя собиседнитца канешно ответит умнО, а можно мне по- простому?

Кстати длгое время никак не мог ознакомиться с программой "Свободы". Это они ее недавно приняли.

та фигня, лет 7 назад

Был како-то документ заменитель

не было! Для юриста непростительно применять слово "какой-то"

п.38- мы так ни в какую экономическую европейскую организацию не вступим.

вступают ротозеи. мудрые под ноги и в перспективу смотрят. Ты экономист? Поговори с поляками, что им дал ЕЭС???

п.5- и снова я в СССР.

ты проклинаешь гособразование, в котором прожил большую часть жизни? Ты образован, устроен, здоров, уверен в завтрашнем дне, чем тебе Союз так в душу насрал, что ты его проклинаешь, неблагодарный!

Європейський україноцентризм та сильна держава п.п. 4,9- фантазия.

ты - меньшевик! Ты - списанный утиль. С такими как ты - хорошо в тылу чугунки чистить. У тебя ни полета, ни размаха.

Эдыч! Перестань брюзжать, а лучше помоги материально духовно. Не раскисай.

Киевская Русь не сразу строилась)))

Посилання на коментар

Раздел ІІ. Народне господарство. Економічна незалежність та соціальна справедливість п.12- коммунистический?

Там у них форум не працює, це перше запитання, яке я б хотіла знати: як можна заборонити комуністичну ідеологію і при тому використовувати комуністичні гасла. Треба вияснити, що вони розуміють під комунізмом - можливо, те саме, що і я, а забороняти будуть ось цей покручень, який назвали комуністичною ідеологією і намагалися запровадити у Союзі, правда лише на слова. Дуже там багато всього незрозумілого, але і я не дуже прискіплива - розумію, що хотілося написати покрасивше, а на ділі буде як буде...Вони б хоч повернули трохи державної власності, а над рештою встановили строгий контроль держави - і на тому спасибі. Нє? )))

Посилання на коментар

прости эдыч, меня нахальную.. но ты ж знаешь, не могу смолчать.

твоя собиседнитца канешно ответит умнО, а можно мне по- простому?

та фигня, лет 7 назад

не было! Для юриста непростительно применять слово "какой-то"

вступают ротозеи. мудрые под ноги и в перспективу смотрят. Ты экономист? Поговори с поляками, что им дал ЕЭС???

ты проклинаешь гособразование, в котором прожил большую часть жизни? Ты образован, устроен, здоров, уверен в завтрашнем дне, чем тебе Союз так в душу насрал, что ты его проклинаешь, неблагодарный!

ты - меньшевик! Ты - списанный утиль. С такими как ты - хорошо в тылу чугунки чистить. У тебя ни полета, ни размаха.

Эдыч! Перестань брюзжать, а лучше помоги материально духовно. Не раскисай.

Киевская Русь не сразу строилась)))

Пункт 5- о возвращении санаториев , а не об образовании. Вернуть санатории уже приватизированные?

Года 2 тому заходил в обл. офис УНП, а рядом "Свободы", попросил их программу, дали,- то-ли "Напрямок....", толи "Тези..., как-то хитро брошюра называлась. Спросил, а программа? Ответили пока нет. Но в этом документе в вобщем было изложено, то, что прочел в программе.

Я не против полета, только этот самолет мне сомнительным представляется. Меньшевиком меня еще никто не называл. (почти по "Иронии судьбы...." :rolleyes: )

Посилання на коментар

Спросил, а программа? Ответили пока нет. Но в этом документе в вобщем было изложено, то, что прочел в программе.

Я мала на увазі ось це

Передвиборча програма Всеукраїнського об"єднання "Свобода"

9 серпня 2012

*http://www.svoboda.org.ua/dokumenty/inshi/031823/

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Гість
Ця тема закрита для нових відповідей.

• Створити...