Орiана Опубліковано 28 жовтня, 2012 Опубліковано 28 жовтня, 2012 Глянь сама на результаты. Сколько потеряли ПР? НИЧЕГО. КПУ - прибавила. А Свобода набрала за счет оппозиции. Т.е. окончательный результат "фифти-фифти". И НИЧЕГО не изменилось в раскладе сил. Катя, ти не розумієш головного - визначився відсоток бидла в Україні - люди, які у будь-якій ситуації будуть голосувати за експлуататорів - 30% 70% народу все ж таки буде шукати, маятися, міняти партії місцями, допускати нові сили - а це прогрес. Ну а бидло - на нього просто потрібно перестати зважати - семеро одного не чекають.
Рыжая Опубліковано 28 жовтня, 2012 Опубліковано 28 жовтня, 2012 Корин, сходи подрочи в кулачек ;) У тебя нездоровое возбуждение :P
Орiана Опубліковано 28 жовтня, 2012 Опубліковано 28 жовтня, 2012 Срань твоя проиграла. как минимум 20 мест в парламенте. Так что заткнись - и в тряпочку. ЗЫ. И теперь - самое интересное. Пахло. ... А не пора послать его на хуй? Корін, закусюй, не віддавай хліб коту :angry: бо щось ти тут дуже йухами розкидаєшся - що зайвий тобі? :rolleyes:
Орiана Опубліковано 28 жовтня, 2012 Опубліковано 28 жовтня, 2012 Корин, сходи подрочи в кулачек ;) У тебя нездоровое возбуждение :P Не зважай, він того моменту з поразки Тимошенко чекав - нехай пустує (рєзвітся)
GiRaFo.chka Опубліковано 28 жовтня, 2012 Опубліковано 28 жовтня, 2012 Не зважай, він того моменту з поразки Тимошенко чекав - нехай пустує (рєзвітся) :lol: :lol: ти молодець, шо переклала!! :lol: я б не насмілилася вжити таке дурнувате слово (для людей якось ніякось.. :lol: :lol: Вс' ! погнали смотреть телик..... уйййй шо будет.... шо будет...????????????????
Гість korin Опубліковано 28 жовтня, 2012 Опубліковано 28 жовтня, 2012 Корін, закусюй, не віддавай хліб коту :angry: бо щось ти тут дуже йухами розкидаєшся - що зайвий тобі? :rolleyes: Понимаешь в чем тут... я типа доморощенный астролог...... и... в общем... ну... не верю сам себе. Но иногда... когда несколько событий совмещаются... это было сейчас. Все сложилось так, что по-другому просто быть не могло. а взагали-то... но пока водка не кончилась - будем праздновать победу.
Гість korin Опубліковано 28 жовтня, 2012 Опубліковано 28 жовтня, 2012 Корин, сходи подрочи в кулачек ;) У тебя нездоровое возбуждение :PЯ угадал, Рыжая. Ты проиграла не просто - ты проиграла заведомо и планомерно - звезды так пожелали... и тебе этого на понять.
Рыжая Опубліковано 28 жовтня, 2012 Опубліковано 28 жовтня, 2012 Мажоритарку посчитайте. Посчитали - прослезились....
Орiана Опубліковано 28 жовтня, 2012 Опубліковано 28 жовтня, 2012 а взагали-то... но пока водка не кончилась - будем праздновать победу. Ну не відривайся - я ж не п"ю.
Гість korin Опубліковано 28 жовтня, 2012 Опубліковано 28 жовтня, 2012 Мажоритарку посчитайте. Посчитали - прослезились.... Не сцы. Сам факт победы над быдлом дает право. Деморализованное быдло будем просто давить. Как вшей.
Гість korin Опубліковано 28 жовтня, 2012 Опубліковано 28 жовтня, 2012 Ну не відривайся - я ж не п"ю....ты... на колесах?.. колешься?... не, ну ты даешь....
Орiана Опубліковано 28 жовтня, 2012 Опубліковано 28 жовтня, 2012 Мажоритарку посчитайте. Посчитали - прослезились.... Ну і чого ти, бля, радуєшся?!!! Тобі сто разів казали: не кількість має значення, а факт, що більшість людей вже готові голосувати по іншому.
Рыжая Опубліковано 28 жовтня, 2012 Опубліковано 28 жовтня, 2012 Я угадал, Рыжая. Ты проиграла не просто - ты проиграла заведомо и планомерно - звезды так пожелали... и тебе этого на понять. Для туподоходящих. Я голосовала за мажоритарщика от КПУ. Он проходит. Даже, если бы он был вообще один от партии. И значит Я выиграла. МОЙ кандидат прошел. Не в общей куче. А ПЕРСОНАЛЬНО!!!!!!
Орiана Опубліковано 28 жовтня, 2012 Опубліковано 28 жовтня, 2012 ...ты... на колесах?.. колешься?... не, ну ты даешь.... А шо? Я вже навіть на зимові перейшла, у Львові сніг :P *http://www.youtube.com/watch?v=PnsK4USZtIA&feature=related
Гість korin Опубліковано 28 жовтня, 2012 Опубліковано 28 жовтня, 2012 Мажоритарку посчитайте. Посчитали - прослезились.... Кстати... для особливо... одаренных. Сцыклявые комми Симоненка... теперь будут стоить не просто много... а очень много. И среди них вполне могут обнаружиться особи, которые всурьез воспринимали симоненковскую срань... - и тогда...Да ты представить себе не можешь, сколько вариантов теперь возможны...
Орiана Опубліковано 28 жовтня, 2012 Опубліковано 28 жовтня, 2012 ШКАТУЛКА, тут по телевізору підтвердили: Рябченко квота КПУ, і ніхто не протестував. Кажуть, продав все, що можна було - це такий передвиборчий хід, щоб тепер, прийшовши до влади - було що віддавати :lol: :lol: :lol:
Рыжая Опубліковано 28 жовтня, 2012 Опубліковано 28 жовтня, 2012 Ну і чого ти, бля, радуєшся?!!! Тобі сто разів казали: не кількість має значення, а факт, що більшість людей вже готові голосувати по іншому. Блин.... И тебе еще раз пояснять? Он пьян, но ты же трезвая?Свобода оттяпала голоса у ОО. А ПР так и осталась. Чему ж вы радуетесь? Развалу? Разделу? Еще большему усугублению раздела страны? И кто мне тут говорил о моих мелчастных интересах?
Гість korin Опубліковано 28 жовтня, 2012 Опубліковано 28 жовтня, 2012 Для туподоходящих. Я голосовала за мажоритарщика от КПУ. Он проходит. Даже, если бы он был вообще один от партии. И значит Я выиграла. МОЙ кандидат прошел. Не в общей куче. А ПЕРСОНАЛЬНО!!!!!! Твой кандидат - 90% - враг. Доказать обратное ему дОлжно реализовать.До этого - его нужно уничтожить. А ты проголосовала как быдло - выиграла ты или проиграла - только твое личное дело.
Орiана Опубліковано 28 жовтня, 2012 Опубліковано 28 жовтня, 2012 Кстати... для особливо... одаренных. Сцыклявые комми Симоненка... теперь будут стоить не просто много... а очень много. И среди них вполне могут обнаружиться особи, которые всурьез воспринимали симоненковскую срань... - и тогда... Да ты представить себе не можешь, сколько вариантов теперь возможны... Я ж кажу: тепер їм до ПР йти - самовбивство. Їм тепер потрібно об"єднуватися з опозицією і підтвердити, що вони дійсно за народ. Тільки Катька тут також ніяким боком - адже вона проти комуняк.
Гість korin Опубліковано 28 жовтня, 2012 Опубліковано 28 жовтня, 2012 Блин.... И тебе еще раз пояснять? Он пьян, но ты же трезвая? Свобода оттяпала голоса у ОО. А ПР так и осталась. Чему ж вы радуетесь? Развалу? Разделу? Еще большему усугублению раздела страны? И кто мне тут говорил о моих мелчастных интересах? да насрать, чё ты там себе опрадывешь - ты - лох проигравший. Ты проголосовала как быдло, против мнения интеллигенции Украины - и проиграла вчистую, и теперь тебе с этим жить.
Орiана Опубліковано 28 жовтня, 2012 Опубліковано 28 жовтня, 2012 Блин.... И тебе еще раз пояснять? Он пьян, но ты же трезвая? Свобода оттяпала голоса у ОО. А ПР так и осталась. Чему ж вы радуетесь? Развалу? Разделу? Еще большему усугублению раздела страны? И кто мне тут говорил о моих мелчастных интересах? Не правда, Свобода мала свої голоси, плюс від Ющенка прибавилися. А ті, що голосували за Батьківщину - ці перейшли Удару. Катя, це не розкол країни - це гетто, про яке я говорила раніше: люди небажанням сприймати Україну, як державу, вчити мову і весь час оглядаючись на Росію - заганяють себе у гетто - культурне, ментальне, а тепер ще й політичне. Я про це говорила ще рік тому, а тепер це підтвердилося. І я дійсно - твереза і без ейфорії.
Орiана Опубліковано 28 жовтня, 2012 Опубліковано 28 жовтня, 2012 да насрать, чё ты там себе опрадывешь - ты - лох проигравший. Ты проголосовала как быдло, против мнения интеллигенции Украины - и проиграла вчистую, и теперь тебе с этим жить. Корін - глянь, твій кіт тобі в мешти насрав І завтра все повитирати - а сьогодні в люлю. Я також вже йду.
Рыжая Опубліковано 28 жовтня, 2012 Опубліковано 28 жовтня, 2012 Не правда, Свобода мала свої голоси, плюс від Ющенка прибавилися. А ті, що голосували за Батьківщину - ці перейшли Удару. Катя, це не розкол країни - це гетто, про яке я говорила раніше: люди небажанням сприймати Україну, як державу, вчити мову і весь час оглядаючись на Росію - заганяють себе у гетто - культурне, ментальне, а тепер ще й політичне. Я про це говорила ще рік тому, а тепер це підтвердилося. І я дійсно - твереза і без ейфорії. И я трезвая. кстати, ты очень много видела и читала, чтобы Симон говорил об воссоединении? Лично я - нет. И в Россию он не ездит. Не высиживает милостыню в каморке аэропорта. Это Витрянка вечно ЗУБР пиарит. Ей Россия нужна. Я трезво смотрю на вещи. Левая идея - это то, что реально может объединить людей. ЛЕВАЯ, без коммунистической мишуры в виде учений о загнивающем капитализм.... преклонения памятникам вождю.... и прочего....
Гість korin Опубліковано 28 жовтня, 2012 Опубліковано 28 жовтня, 2012 Корін - глянь, твій кіт тобі в мешти насрав І завтра все повитирати - а сьогодні в люлю. Я також вже йду. куда это ты намылилась? ща самое интересное по телеку - как же они будут извиваться..... а пахло? вопрос-то встал.... и ставить этих уродов к параше... - теперь-то имеем право.
Орiана Опубліковано 28 жовтня, 2012 Опубліковано 28 жовтня, 2012 куда это ты намылилась? ща самое интересное по телеку - как же они будут извиваться..... а пахло? вопрос-то встал.... и ставить этих уродов к параше... - теперь-то имеем право. Тільки що Соболев виступав - трохи попустив Шуфрича, бо той від щастя, що правляча партія перемогла, мало зі штанів не вистирибував. Зара Пензеник виступає. Не задоволений - але він входить у парламент, тому зараз осадить свого коника - адже він не справжній ударівець - він "нацик"
Гість korin Опубліковано 28 жовтня, 2012 Опубліковано 28 жовтня, 2012 И я трезвая. кстати, ты очень много видела и читала, чтобы Симон говорил об воссоединении? Лично я - нет. И в Россию он не ездит. Не высиживает милостыню в каморке аэропорта. Это Витрянка вечно ЗУБР пиарит. Ей Россия нужна. Я трезво смотрю на вещи. Левая идея - это то, что реально может объединить людей. ЛЕВАЯ, без коммунистической мишуры в виде учений о загнивающем капитализм.... преклонения памятникам вождю.... и прочего.... ты не трезвая. И нихрена не понимаешь в левой идее. НИХРЕНА.Хочешь утешительный приз?... - смотри Киселева - там на уродов, кто гонит на национализм, смотрят с улыбкой - из жалости, но тем не менее, уроды вещают свою хрень. ... но ничто, ни это и ни то...- ничто не имеет отношения к левой идее. Ее... то, что ты называешь "левой идеей". - ее скрывают от тебя. Тупо скрывают. Тот же Тягнибок.. не говоря о долбанных ПеРдунах и сраных комуняках. Скрывают - потому, что тебе она не нужна. Ты ее не поймешь и не примешь. Это наша карма. И что делать с этим стадом... с этой страной рабов... похоже, никто сейчас не знает.
Орiана Опубліковано 28 жовтня, 2012 Опубліковано 28 жовтня, 2012 И я трезвая. кстати, ты очень много видела и читала, чтобы Симон говорил об воссоединении? Лично я - нет. И в Россию он не ездит. Не высиживает милостыню в каморке аэропорта. Это Витрянка вечно ЗУБР пиарит. Ей Россия нужна. Я трезво смотрю на вещи. Левая идея - это то, что реально может объединить людей. ЛЕВАЯ, без коммунистической мишуры в виде учений о загнивающем капитализм.... преклонения памятникам вождю.... и прочего.... Ліва ідея і КПУ - речі несумісні. Хоча, ось якийсь молодий хлопчик з КПУ говорить як опозиціонер. До речі, сказав і про проституцію - правда, дурень, не сообразив, що сам під неї підпадає, бо входить в КПУ.
Гість korin Опубліковано 28 жовтня, 2012 Опубліковано 28 жовтня, 2012 Тільки що Соболев виступав - трохи попустив Шуфрича, бо той від щастя, що правляча партія перемогла, мало зі штанів не вистирибував. Зара Пензеник виступає. Не задоволений - але він входить у парламент, тому зараз осадить свого коника - адже він не справжній ударівець - він "нацик" Тю. ты ващеи куды смотришь? та Нестор Иваныч..... насколько я его знаю... если бы унюхал победу хоть какую - да ему шустера было бы мало. Счас он вещает... но вещает уже скромно - как побежденный.
Орiана Опубліковано 28 жовтня, 2012 Опубліковано 28 жовтня, 2012 Тю. ты ващеи куды смотришь? та Нестор Иваныч..... насколько я его знаю... если бы унюхал победу хоть какую - да ему шустера было бы мало. Счас он вещает... но вещает уже скромно - как побежденный. Ти вгадав - він всім протягує свою кволу ручку, на яку всі дивляться з огидою. А Тігіпка взалі слухати нереально. Пам"ятаю, як Мустафа розповідав про дебати Ромні і Обами - пояснювати свої невдачі попередниками у них моветон, а той придурок з цього і почав. Але Пензеник його також осадив: не про те говориш, чувак!!!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.