Гість korin Опубліковано 26 жовтня, 2012 Опубліковано 26 жовтня, 2012 Чё заходил?... сообщить, что дальтоник?...
Орiана Опубліковано 26 жовтня, 2012 Опубліковано 26 жовтня, 2012 Говорят... ЮТ поддержала мое предложение о голосовании за всех... Ет, що це ТАКЕ?!!!!!!! :o А я й не помітила за всім тим бардаком твої підленької думки :angry: :angry: :angry:
Орiана Опубліковано 26 жовтня, 2012 Опубліковано 26 жовтня, 2012 Убивать - ето аморально... Ти ба, які ти вже слова знаєш...мораль... Моральний хижак - ну я ж відразу сказала: нік стиряв... ладно, ребята.... Вялые вы какие-то...... Но буду заходить. Без мене вони завжди вялі :rolleyes:
GiRaFo.chka Опубліковано 26 жовтня, 2012 Опубліковано 26 жовтня, 2012 Ти ба, які ти вже слова знаєш...мораль... Моральний жижак - ну я ж відразу сказала: нік стиряв... MQ-1 Predator (англ. Хищник) — американский разведывательный и ударный беспилотный летательный аппарат производства General Atomics. - Мои друзья - хоть не в болонии, Зато не тащат из семьи,- А гадость пьют - из экономии: Хоть поутру - да на свои! А у тебя самой-то, Зин, Приятель был с завода шин, Так тот - вообще хлебал бензин,- Ты вспомни, Зин!.. *http://www.youtube.com/watch?v=wyigx3HQZIk&feature=related
Орiана Опубліковано 26 жовтня, 2012 Опубліковано 26 жовтня, 2012 Ты вспомни, Зин!.. Виправ там Хижак замість жИЖАК ))) ...погляд муляє...
Гість korin Опубліковано 26 жовтня, 2012 Опубліковано 26 жовтня, 2012 Ет, що це ТАКЕ?!!!!!!! :o А я й не помітила за всім тим бардаком твої підленької думки :angry: :angry: :angry: .http://hvylya.org/news/timoshenko-prizvala-na-vyiborah-portit-byulleteni.html
Орiана Опубліковано 26 жовтня, 2012 Опубліковано 26 жовтня, 2012 .http://hvylya.org/news/timoshenko-prizvala-na-vyiborah-portit-byulleteni.html Корін, а тебе не дивує, що про це звернення УП не згадала зовсім. А на двох ресурсах, в тому числі і на тому, лінк якого ти тут виставив - посилання на її прес-службу не працюють. Тобто оригінала звернення нема? А ні, є - тепер Тимошенко ставлять тільки в колонку автора http://www.pravda.com.ua/columns/2012/10/25/6975394/
Орiана Опубліковано 26 жовтня, 2012 Опубліковано 26 жовтня, 2012 Не віддайте їм жодного голосу! Звернення голови партії "Батьківщини" Юлії Тимошенко до українців напередодні виборів До останньої хвилини в мене були сумніви, чи маю я моральне право звертатися до вас із будь-якими закликами напередодні виборів, бо відчуваю частину своєї відповідальності за повернення Януковича до влади, за трагічні наслідки його правління для кожного з вас та для України. У мене є велика потреба вибачитися перед вами за кожну свою дію, за кожне своє рішення, які проти моєї волі вплинули на повернення в Україну неодиктатури. Прийміть, якщо можете, мої вибачення.
Орiана Опубліковано 26 жовтня, 2012 Опубліковано 26 жовтня, 2012 Я візьму сміливість дати вам лише п’ять порад. Можете дослухатися до них або ні. Врешті, це ваше життя й ваше право проводити або не проводити над собою політичні експерименти. Тому моя перша порада - скористайтеся своїм правом голосу та спробуйте усунуте олігархію від влади саме зараз на цих виборах раз і назавжди та раз і назавжди спробуйте змінити своє життя. Не віддайте їм жодного голосу! Чуєте? Жодного голосу! Друга моя порада така – пам’ятайте, що головну перемогу Янукович та його клани запланували отримати на мажоритарних округах. Не допустіть цього! На мажоритарних округах вам доведеться боротися проти себе. Вам доведеться, якщо ви хочете вижити, наступити на власне горло та не ковтати матеріальні подачки. Вам доведеться, якщо хочете жити, проголосувати проти того кандидата в депутати, який будує вам дитячі майданчики, ремонтує школи, лікарні, ваші під’їзди та ліфти, прокладає асфальт та розносить безкоштовні продукти та ліки. Вам доведеться проголосувати проти мажоритарного кандидата в депутати, який вам більше за всіх інших чогось "подарував". Всі ці подарунки закінчаться одразу після виборів, і ви побачите своїх "щедрих" депутатів у Верховній Раді в болоті Януковича, і вже ніхто нічого не буде дарувати, заберуть останнє. – знайте, що головна технологія, яку вам намагаються нав’язати, що влада та опозиція – це одне й те саме. Так, опозиція - не ідеальна, не бездоганна, вона має вади, як і все наше недосконале молоде суспільство. Але вона суттєво відрізняється від правлячої мафії в усіх без виключення аспектах. Моя четверта порада – не голосуйте за фальшиві опозиційні партії. Спробуйте усвідомити, що проти вас працюють вже не гопники 90-х в спортивних костюмах, а мільярдери, яким є що втрачати і на яких працюють цинічні, професійні та коштовні політичні технологи. Вони, маючи телебачення та необмежені гроші, можуть зліпити опозиційного кандидата в президенти або нового, свіжого лідера опозиційної партії практично з будь-якого підручного матеріалу, навіть з мавпи. І остання п’ята порада, але, можливо, найважливіша. Усунути від влади мафію – це завдання не лише опозиції. Цього разу опозиція сама із цим завданням не впорається. Це війна проти диктатури, проти несправедливості, яка потребує мобілізації кожного з вас. Усі, хто розуміють, яка небезпека, яка біда повстала перед Україною, мусять негайно почати діяти самостійно. Без вас нічого не вийде. Ідіть до ваших рідних, знайомих, друзів, сусідів, які купилися на подачки, які взяли гроші за фальсифікацію результатів на виборчих дільницях, які введені в оману інформаційними технологіями Партії Регіонів, які заплуталися в політичних подіях, які збираються голосувати за Партію Регіонів або створену ними фальшиву опозицію. І для тих, хто вкрай розчаровані і не хочуть йти на вибори взагалі: Частина українців від образ та відчаю взагалі не хоче йти на вибори. Особливо на Сході та на Півдні. Це найгірша помилка. Бюлетені всіх, хто не прийде, заповнять та кинуть за Партію Регіонів. Знайдіть в собі сили та, якщо вас усе дістало й ви все ж таки проти всіх, прийдіть на вибори та жирним хрестом перекресліть свій бюлетень, зіпсуйте його, але не залишайте свій чистий бюлетень для фальсифікації. Просто знайте, що зараз ваш час, ви визначаєте хід історії, ви простою позначкою в бюлетені можете вбити кілок у серце олігархії, неодиктатурі, українофобії, ви можете повернути Україні повноцінне сьогодення. Зробіть це, і ваше життя отримає вищий сенс. Я особисто буду завжди в вас вірити.
Гість korin Опубліковано 26 жовтня, 2012 Опубліковано 26 жовтня, 2012 Корін, а тебе не дивує, що про це звернення УП не згадала зовсім. А на двох ресурсах, в тому числі і на тому, лінк якого ти тут виставив - посилання на її прес-службу не працюють. Тобто оригінала звернення нема? А ні, є - тепер Тимошенко ставлять тільки в колонку автора http://www.pravda.com.ua/columns/2012/10/25/6975394/ У тебя есть рейтинги партий? Как дела у Свободы?
Орiана Опубліковано 26 жовтня, 2012 Опубліковано 26 жовтня, 2012 У тебя есть рейтинги партий? Как дела у Свободы? У Свободи на грані...запасу міцності нема. Останній рейтинг http://blogs.pravda.com.ua/authors/nayem/508987517b9bc/ До речі, ось ця твоя цитата йде останньою у зверненні Тимошенко - до людей вкрай розчарованих. А розтиражована і-нетом так, ніби це основний месидж від неї
Гість korin Опубліковано 26 жовтня, 2012 Опубліковано 26 жовтня, 2012 До речі, ось ця твоя цитата йде останньою у зверненні Тимошенко - до людей вкрай розчарованих. А розтиражована і-нетом так, ніби це основний месидж від неї Ну, так это же про меня...Отдам свой голос за Свободу...?.. - у них все же есть шанс...
Орiана Опубліковано 26 жовтня, 2012 Опубліковано 26 жовтня, 2012 Ну, так это же про меня... Отдам свой голос за Свободу...?.. - у них все же есть шанс... Диви що пише Лещенко Від чого залежать результати виборів? Від явки. Якщо на Східній Україні буде висока явка, шанси "Свободи" знижуються. Бо в такому разі зменшується питома вага їх голосів. Хоч за декілька тижнів до виборів соціологія і показувала лідерство Партії регіонів, але готовність іти на вибори у базових областях становила 45 відсотків. Люди демотивовані. Тоді як опозиційний електорат "заряджений" сказати Януковичу "ні". На Заході готовність іти на вибори 65%. Тому акцент влади в останні дні – це мобілізація виборця, в тому числі через пропагандистські фільми про дніпропетровських терористів. Ще результати виборів залежать від погоди та черг на дільницях. Джерела у "Батьківщині" розповідають про їх дослідження, згідно з якими половина виборців Кличка - до 30 років. Це – недисциплінований та примхливий електорат, який може не дійти до урни під впливом зовнішніх обставин. Тоді як половина виборців "Батьківщини" – за 50 років, які голосують сумлінно. Загальні цифри також залежать від активності міського виборця. Сільський електорат більш дисциплінований. І село завжди було резервом Тимошенко, неврахованим соціологами - в силу складності поміряти там настрої. Тому, якщо місто буде пасивним, результат УДАРу також постраждає. http://www.pravda.com.ua/articles/2012/10/26/6975534/
Орiана Опубліковано 26 жовтня, 2012 Опубліковано 26 жовтня, 2012 Отдам свой голос за Свободу...?.. - у них все же есть шанс... Ну якщо ти вже дошкандибаєш до виборчої дільниці :P то псувати бюлетені якось по дурному, по дитячому. Голосуй за Свободу або за Батьківщину. Кличко обійдеться - дуже борзий. До речі, ходила одним оком глянути, чи багато людей прийшло на зустріч з Ющенком - було багато
Гість korin Опубліковано 26 жовтня, 2012 Опубліковано 26 жовтня, 2012 Ну якщо ти вже дошкандибаєш до виборчої дільниці :P то псувати бюлетені якось по дурному, по дитячому. Голосуй за Свободу або за Батьківщину. Кличко обійдеться - дуже борзий. До речі, ходила одним оком глянути, чи багато людей прийшло на зустріч з Ющенком - було багато Э-э-э... не скажи... тут вопрос стоял глобальный - пойти или посмотреть по телевизору. Но Юлька... которая Тимошенко, она баба умная, значит придется сходить...Теперь вопрос - что там делать?... результат-то известен...
Гість korin Опубліковано 26 жовтня, 2012 Опубліковано 26 жовтня, 2012 До речі, ходила одним оком глянути, чи багато людей прийшло на зустріч зСовести у тебя нету - вспоминать нечисть против ночи..
Орiана Опубліковано 26 жовтня, 2012 Опубліковано 26 жовтня, 2012 Э-э-э... не скажи... тут вопрос стоял глобальный - пойти или посмотреть по телевизору. Но Юлька... которая Тимошенко, она баба умная, значит придется сходить... Теперь вопрос - что там делать?... результат-то известен... А мені згадалися вибори ще до Майдану. Тоді в нас чомусь об"єднали дві дільниці і туди напхалося стільки народу, що дихати не було чим. Дільницю в 11 год закрили, а люди не хотіли виходити. Тоді майже до першої йшло голосування, але ніхто так і не пішов. Так що давай, зранку проголосуєш, і цілий день для телевізора вільний. Щоб прийшов на форум і мені маякнув, що проголосував - гаразд? :rolleyes: А що робити? - то це запитання вічне Можна буде плюнути на політику і жити, як за Кучми - аполітично. Будеш мене вчити азам астрології.
Орiана Опубліковано 26 жовтня, 2012 Опубліковано 26 жовтня, 2012 Совести у тебя нету - вспоминать нечисть против ночи.. Не кажи, він мужик правильний, але не фартовий, бо чудак на букву "М"
Гість korin Опубліковано 26 жовтня, 2012 Опубліковано 26 жовтня, 2012 Не кажи, він мужик правильний, але не фартовий, бо чудак на букву "М"Та это от зависти... мол такое хоружевское чмо - а гляди как свою импортную блядюжку обеспечил...
Гість korin Опубліковано 26 жовтня, 2012 Опубліковано 26 жовтня, 2012 А мені згадалися вибори ще до Майдану. Тоді в нас чомусь об"єднали дві дільниці і туди напхалося стільки народу, що дихати не було чим. Дільницю в 11 год закрили, а люди не хотіли виходити. Тоді майже до першої йшло голосування, але ніхто так і не пішов. Так що давай, зранку проголосуєш, і цілий день для телевізора вільний. Щоб прийшов на форум і мені маякнув, що проголосував - гаразд? :rolleyes: А що робити? - то це запитання вічне Можна буде плюнути на політику і жити, як за Кучми - аполітично. Будеш мене вчити азам астрології. А если - дождь?... не... будем посмотреть...
Орiана Опубліковано 26 жовтня, 2012 Опубліковано 26 жовтня, 2012 А если - дождь?... не... будем посмотреть... Зранку дощу не буде.
Гість korin Опубліковано 26 жовтня, 2012 Опубліковано 26 жовтня, 2012 .http://www.youtube.com/watch?v=7lNri1CPEcQ
Гість korin Опубліковано 27 жовтня, 2012 Опубліковано 27 жовтня, 2012 На сейчас моя установка на выборы - если погорда будет ничё, сходить и проголосовать за Свободу. И за всех мажоритарщиков - мне они взагали фиолетовы. Логика проста - даже если Тягнибока кто и финансирует, то что-то изменилось и власти очень не хочется видеть эту партию в парламенте.
Гість korin Опубліковано 27 жовтня, 2012 Опубліковано 27 жовтня, 2012 Куда уехал цирк? Он был еще вчера... И ветер не успел со стен сорвать афиши.... Но больше не горят его прожектора...
GiRaFo.chka Опубліковано 27 жовтня, 2012 Опубліковано 27 жовтня, 2012 і...божеякаясьогоднізла.............буду робити тільки капості... хочешь, настроение подниму? Мы познакомились с тобою у станка, Нежным взглядом меня о}{уячила Ты стояла, вращая слегка Рукоятку продольной подачи. Небо без звезд и без туч. Мы одни в этом мире. Хочешь-я подарю тебе ключ Двадцать два на двадцать четыре?
GiRaFo.chka Опубліковано 27 жовтня, 2012 Опубліковано 27 жовтня, 2012 Я Вас хотел! Хочу еще быть может! Хотень в душе угасла не совсем. Но пусть хочун Вас больше не тревожит, Я не хочу хотеть уж Вас ни чем. Я Вас хотел, что аж синели дали. Я Вас хотел и глазом и рукой. Я Вас хотел, но Вы хотеть не дали. Так дай Вам бог, чтоб Вас хотел другой! (с)
Орiана Опубліковано 27 жовтня, 2012 Опубліковано 27 жовтня, 2012 хочешь, настроение подниму? Мы познакомились с тобою у станка, Нежным взглядом меня о}{уячила Ты стояла, вращая слегка Рукоятку продольной подачи. Небо без звезд и без туч. Мы одни в этом мире. Хочешь-я подарю тебе ключ Двадцать два на двадцать четыре? Янека нагадала, як він зі своєю люсею познайомився...
Гість korin Опубліковано 27 жовтня, 2012 Опубліковано 27 жовтня, 2012 Итоги первые. ИМХО. Рейтинг предвыборных кампаний. 1. Первое место однозначно и безусловно - за коммунистами Симоненки. Безапелляционная и откровенная, честная и прямая ложь, рассчитанная на совершенно тупое быдло, прекрасно себя оправдала. А заодно и сосчитали количество убойного скота среди избирателей - около 10% абсолютно животных особей. Лозунги и риторика 100 летней давности оправдала свое качество - амебы, которые поползут за коммунистов, за все эти 100 лет, передавая быдлячие гены от деда до отца - и до сына, - совершенно не изменились - они настоящее генетическое быдло предназначенное только для ебать шоб крепчали. 2.-3. Второе и третье место делят ПР и Удар. Удар это Кличко. И все бы ничего, но Кличко допустил смертную ошибку. Дело в том, что Удар - это Кличко. Партия, не представляющая собой абсолютно ничего и которая держится только на вере.... в доброго и справедливого Виталика, в новую кровь в ВР... - ну и прочую хрень. Такая диспозиция имеет преимущества - никому не нужно ничего доказывать и спорить, можно просто говорить и посылать всех нах. НО. За все нужно платить. И плата за такой счастливый случай обязана быть жесткой... нет, даже жестокой. В такой ситуации смерти подобно, если кто из своих - умышленно или нечаянно - даже попытается бросить тень на лидера. Малейшее недоверие может в одночасье помножить на ноль все - подтверждение тому прыщавый клоун из Хоружевки. Посему Виталик БЫЛ ОБЯЗАН вылизать свою кадровую политику. ВСЕХ, невзирая на блат и заслуги, он обязан был вычистить во имя победы. Вместо этого он вчера подтвердил, что 90 с чем-то у него - порядочные и честные. - значит какой-то процент уродов и паразитов ОН ЛИЧНО недоглядел. Это подтверждалось неформальной информацией по многим каналам... и даже здесь проскальзывало. Поэтому - он третий а не второй. Поэтому у него на президентство придется начинать все с 0. ПР сделали все профессионально. Все, что они представили - приемлемо. Более ниче в их ситуации придумать и невозможно. И рекламная кампания стартовала в положенное время. Но они тоже допустили фатальную ошибку. Они совершили ту же ошибку, что и Королевская, только в профиль... ну, или следующей производной... Ошибка Наташи Королевской в раннем старте - это дало простым электоратчикам время на размышление - и на соображение, что их разводят как лохов. Время ее ошибка. Та же ошибка - ВРЕМЯ - и у ПР. Стартуя вовремя они не учли эффекта скорости. Навешанные борды в невообразимом количестве многократно ускорили предвыборное время обычного обывателя. Натыкаясь многократно на админресурсную рекламу ПР, обыватель многократно в течении дня возвращался к ней - и это умножало его предвыборную скорость. Эффект - как у Королевской, только у нее растянут во времени, а эти идиоты умудрились заставить лохторат пройти тот же путь в сжатые сроки - даже до самых тупых быдляков начало доходить, что пакращення и добробут - такой же развод как и 1000 долларов зарплаты, и даже вспомнить, что во времена руины жилось все же не в пример луччее, чем при пакращенни... и даже посмеяться над тупой азаровской отмазкой про папередникив. 4. Четвертое место принадлежит Батькивщине. Что сказать?... Они старались. Вся оставшаяся там же блатата и бездарь честно и добросовестно старалась как могла.
За У проти М. Опубліковано 27 жовтня, 2012 Опубліковано 27 жовтня, 2012 Янека нагадала, як він зі своєю люсею познайомився... Та, люся у станка не стояла, хіба у того.....
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.