Гість Остин Опубліковано 21 жовтня, 2012 Опубліковано 21 жовтня, 2012 Митинг рабочих заводов Нью-Йорка постановил: «Мы, рабочие Нью-Йоркских заводов… постановили требовать немедленного мира без аннексий и контрибуций на основе самоопределения народов». Не переживайте, речь идет не об американском Нью-Йорке, а о поселке Нью-Йорк в Горловском районе Донбасса. 21 октября 1918 г Да, были времена... Откуда инфа?
Рыжая Опубліковано 21 жовтня, 2012 Опубліковано 21 жовтня, 2012 Да, были времена... Откуда инфа? Листая старые страницы.. Есть у меня один любитель выискивать подобное. *http://kornilov.name/
Гість Остин Опубліковано 21 жовтня, 2012 Опубліковано 21 жовтня, 2012 Листая старые страницы.. Есть у меня один любитель выискивать подобное. *http://kornilov.name/ Прикольный блог... Спасибо.
Рыжая Опубліковано 21 жовтня, 2012 Опубліковано 21 жовтня, 2012 Прикольный блог... Спасибо. Не за что.
Бубусь Опубліковано 21 жовтня, 2012 Опубліковано 21 жовтня, 2012 Не лякайся так...я не маю на тебе жодних претензій... "любчик" - цілком закономірне звернення до чоловіка, який бавиться жіночими забавками З.І.До речі, коли я казала, що мені не подобається хамло, я не мала на увазі, щоб ти вдів спідницю _____________ Обламався, гімнюк?!!!! Мне, мразь, интересно знать в какие игры ты играешь? Где я "вдив спидницю"? Очередная шиза? Или твое больное воображение опять сыграло? Ты мне больше не интересна.. скок повторить, что б до тебя дошло? А вот это сама придумала? Или жизненный опыт? ""любчик" - цілком закономірне звернення до чоловіка, який бавиться жіночими забавками " а если с нехорошими намеками, так погыготать, начни с шотландцев .. угу?! РS.. найди себе мужика, такого же тупого как сама и гыгочите с пальчика
Орiана Опубліковано 22 жовтня, 2012 Опубліковано 22 жовтня, 2012 Мне, мразь, интересно знать в какие игры ты играешь? Где я "вдив спидницю"? Очередная шиза? Или твое больное воображение опять сыграло? Ты мне больше не интересна.. скок повторить, что б до тебя дошло? А вот это сама придумала? Или жизненный опыт? Ти ба, у нас істерика!!!! Та не нервуй так дуже, ми ж уже домовилися: твій критерій краси визначили - за ним я уродіна...чого ти ще хочеш? Тільки ось з фантазіями - я не погоджуюся: кожна з характеристик тебе я взяла з твоїх постів: Наприклад, що ти підор: .я всегда "подворачиваюсь".. потому и не заморачиваюсь.. судьба наверное такая .. Ыыыыы.. Що в парі жінка: в твои игры играю... шоне так? Що з жінками НІЧОГО Ну у меня такая женщина и шо? .. каждый день смотрю Тут твої сексуальні уподобання: на хуй твоя жопа хороша.. и желательно шоб калибру побольше!!! Нічого мого, жодної фантазії. А ось в тебе про мене - так, це суцільна фантазія - негативна - засвідчує повне несприйняття жінок, що в твоїй ситуації річ зрозуміла і закономірна: ти ПІДОРОК зонівський. Був би гламурним - ці з жінками дружать, якщо подивитися на фільми, в яких їх показують. Ось тобі, для заспокоєння нервів, твоє рідне і не переживай так, життя повернеться до тебе саме тим місцем, яке для тебе є приємним - я ТОБІ ЦЬОГО БАЖАЮ, ЩИРО. Привіт, Оріана. *Михаил Круг - Магадан*http://www.youtube.com/watch?v=kvoM7cotb1c&playnext=1&list=PLCB53D045F5129C8F&feature=results_main
САИ Опубліковано 22 жовтня, 2012 Опубліковано 22 жовтня, 2012 Кобыла в своём репертуаре. Ориша, я не смог вчера сходить на ипподром, скажи, ты до финиша то добежала, или опять яйца на вираже занесли? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
GiRaFo.chka Опубліковано 22 жовтня, 2012 Опубліковано 22 жовтня, 2012 ты находишь это очень остроумным? ганьба.
Бубусь Опубліковано 22 жовтня, 2012 Опубліковано 22 жовтня, 2012 quote name='Оріана' date='22.10.2012, 8:51' post='127567 Ти ба, у нас істерика!!!! Та не нервуй так дуже, ми ж уже домовилися: твій критерій краси визначили - за ним я уродіна...чого ти ще хочеш? Тільки ось з фантазіями - я не погоджуюся: кожна з характеристик тебе я взяла з твоїх постів: Ржу немагу!!Никакой истерики, только хохот.. ты не то что уродина, не.. в тебе вааще ничего женского нет, а жаль... характеристики мне даешь .. ну-ну Нічого мого, жодної фантазії. А ось в тебе про мене - так, це суцільна фантазія - негативна - засвідчує повне несприйняття жінок, що в твоїй ситуації річ зрозуміла і закономірна: ти ПІДОРОК зонівський. Був би гламурним - ці з жінками дружать, якщо подивитися на фільми, в яких їх показують.Блин, не могу.. где б я еще так поразвлекался!!!??? :lol: откуда такие выводы... опять плоды больного воображения? Гламурных, дура за хер не подержишь... у них другие "интересы" Невосприятие и негатив идет от таких как ты тупых, конченых пидорасок.. ... слышь, а мож ты вааще транс? а я то думаю.. шотакое?
Орiана Опубліковано 22 жовтня, 2012 Опубліковано 22 жовтня, 2012 Ржу немагу!! Никакой истерики, только хохот.. ты не то что уродина, не.. в тебе вааще ничего женского нет, а жаль... ... слышь, а мож ты вааще транс? а я то думаю.. шотакое? ... щось забагато емоцій, як для незацікавленого...тобі не здається? І чому тобі можна грати у мої жіночі ігри, а мені у чоловічі зась? А взагалі, на майбутнє, ЗНАЙ: за базар потрібно відповідати, якщо ти мужик. А якщо ні, то продовжуй в тому ж дусі: " мож ты вааще", "есть подозрение", "заведи себе мужика". Несолідно це. Дуже легко з тобою, сам лізеш на гачок - простий, як двері, а тому - нецікавий. ВСЕ!!!
Бубусь Опубліковано 22 жовтня, 2012 Опубліковано 22 жовтня, 2012 ... щось забагато емоцій, як для незацікавленого...тобі не здається? І чому тобі можна грати у мої жіночі ігри, а мені у чоловічі зась? Когда кажется - креститься нужно шоб не казалось.... и с чего ты взяла, шо я в твоей песочнице ковыряюсь? И вааще.. берешь на себя много - не утащишь.. АднозначнА. А взагалі, на майбутнє, ЗНАЙ: за базар потрібно відповідати, якщо ти мужик. А якщо ні, то продовжуй в тому ж дусі: " мож ты вааще", "есть подозрение", "заведи себе мужика". Несолідно це. Дуже легко з тобою, сам лізеш на гачок - простий, як двері, а тому - нецікавий. ВСЕ!!! Оу! ВСЕ?! продолжения не будет... спеклась панночка На будущее уже советы дает... ну позволь и я тебе дам парочку.. на будущее. ... забудь свое паскудство и вспоминай каково быть женщиной.. не вспомнищь - твои проблемы.. будешь постоянно в одиночестве (постарайся обязательно сюда засунуть Хаяма) ...если ты все таки леди.. веди себя соответственно, забудь про свое дерьмо.. нефигу лить его на незнакомых тебе людей.. а налила так получай и не ной! потому как найдется вот такой вот Бубусь, который тебя сам изваляет в твоем же дерьме и своего добавит ты мне совсем не интересна ни как женщина-ноль, ни как собеседник-ноль. За базар... перед кем отвечать? Перед тобой штоль.. кто ты? и чьих будешь? .. и в чем предъява? Адью.. прЫнЧеса
Орiана Опубліковано 22 жовтня, 2012 Опубліковано 22 жовтня, 2012 А справді, люди, якщо кажуть: ти чучело - як леді повинна на це реагувати? Щ одне запитання: є така заяложена фраза: якщо ти мужик - за базар відповідай - перед ким відповідати? Можна перед тим, кого назвав чучелом чи потрібно тритейського суддю викликати? І якщо людина приходить на форум і його перша фраза: Ориана.. а шо с фейсом? Не иначе как об тейбл макияж наводила Гы гыгыгы ... - це означає комплімент і симпатію - а я не правильно зрозуміла, коли подумала, що мені хамлять? Розсудіть, будь-ласка.
Бубусь Опубліковано 22 жовтня, 2012 Опубліковано 22 жовтня, 2012 А справді, люди, якщо кажуть: ти чучело - як леді повинна на це реагувати? Щ одне запитання: є така заяложена фраза: якщо ти мужик - за базар відповідай - перед ким відповідати? Можна перед тим, кого назвав чучелом чи потрібно тритейського суддю викликати? І якщо людина приходить на форум і його перша фраза: Ориана.. а шо с фейсом? Не иначе как об тейбл макияж наводила Гы гыгыгы ... - це означає комплімент і симпатію - а я не правильно зрозуміла, коли подумала, що мені хамлять? Розсудіть, будь-ласка. .. а ну как сбегай месяцев на 8-9 назад и почитай все свое творчество.. леди на "чучело" игнорят , а не агрятся.. сагрилась - зн чучело перед чучелом ответ не держат.. .. ты вродь "ВСЕ" сказала? Продолжаем?
GiRaFo.chka Опубліковано 22 жовтня, 2012 Опубліковано 22 жовтня, 2012 ребята! может брейк? в натуре - воду варите. Сворачивайте баулы. Как в таборе разложились! :angry: :angry: :angry:
Орiана Опубліковано 22 жовтня, 2012 Опубліковано 22 жовтня, 2012 ребята! может брейк? в натуре - воду варите. Сворачивайте баулы. Как в таборе разложились! :angry: :angry: :angry: А тобі що - тема і так дохла. А я всюди встигаю - набираю дуже швидко, простирадл не пишу - в чому проблема? - а мо мені в коханні прзналися - а я не буду знати - уявляєш, така оригінальна інсталяція з моєї колекції може пропасти. Ща, піду гляну, що було девять місяців тому - а раптом була дитина від нашого знайомства. Ну ось, перший пост - мені, як кажуть: нєвіноватаяяонсампрішол.... Я так понял камень в мой огород? А ты тут местная шлюшка? Сорри, санитарка? Хвосты за другими заносим? Сорри "утки". Самомнение преувеличено, так и прёть, так и прёть! Спать не мешает? Часом никуда не давит? Не беспокоит? Хотя и лечить вас нет желания как и мозги вправлять. Оставайтесь какими есть и ни в коем случае не меняйтесь - хоть можно будет пальцем тыкнуть, как на обезьянку в клетке.. "ось ди синку - мартышка!" ;) По крайней мере двоих самодуров определил... Ну, кто еще на новенького? Да , марш за вазелином и в душ! І тут же свої уподобання в сексі. Нє, тут коханням не пахне - тут підор, та ще й зі знанням справи. Гидота, одним словом. ВСЕ,ВСЕ, Юлька, ти права - треба закінчувати, бо не відмиюся і Акелла розлюбить. А вчора ще один нормальний чоловік - намалювася - і чого мене завжди на якусь нечисть тягне. ЗАПИТАННЯ ЗНІМАЮТЬСЯ, ТЕМА ЗАКРИВАЄТЬСЯ!!!!
Бубусь Опубліковано 22 жовтня, 2012 Опубліковано 22 жовтня, 2012 А тобі що - тема і так дохла. А я всюди встигаю - набираю дуже швидко, простирадл не пишу - в чому проблема? - а мо мені в коханні прзналися - а я не буду знати - уявляєш, така оригінальна інсталяція з моєї колекції може пропасти. Ща, піду гляну, що було девять місяців тому - а раптом була дитина від нашого знайомства. Ну ось, перший пост - мені, як кажуть: нєвіноватаяяонсампрішол.... І тут же свої уподобання в сексі. Нє, тут коханням не пахне - тут підор, та ще й зі знанням справи. Гидота, одним словом. ВСЕ,ВСЕ, Юлька, ти права - треба закінчувати, бо не відмиюся і Акелла розлюбить. А вчора ще один нормальний чоловік - намалювася - і чого мене завжди на якусь нечисть тягне. Ебать-капать, мразина.... ты даже уходишь, кучу гавна навалявши.. пиздец опущенная тварь.. Такую еще мартышку в жизни не видал.. во упырша, пиздец.. Даже просмотревши нихера не нашла и на своем стоит..и будет стоять овца.. тупорылая бычка таких вонючек нагинал и ття нагнул.. обсохла? .. и хуй успокоится .. потому как нравицца, да? не успокоишься? ... один у мя ток вопрос открытый.. почему твой папа не слил свои "дела" в унитаз, а все в маму ушло.. такое вонючее гамно родилось шо просто пиздец черноротое.. какое нахер в пизду "кохання".... от тебя воняет за версту .. мухи ж бля в полете дохнут не за себя я говорил, овца, не там смотрела.. соси хуй.. стоп.. ты его ж давно не нюхала.. Ходи голодной! а ттерь можешь говорить шо хочешь... сдулся
Орiана Опубліковано 22 жовтня, 2012 Опубліковано 22 жовтня, 2012 а ттерь можешь говорить шо хочешь... сдулся Ось бачите, як можна простими українськими словами, без матюків і образ, лише цитатами, поставити на путь виправлення навіть ТАКОГо суб"єкта. Що і потрібно було довести... :rolleyes: Дякую за увагу, Оріана. З.І. Акелло вибач...
САИ Опубліковано 22 жовтня, 2012 Опубліковано 22 жовтня, 2012 Нынче Ориша будет спать, как младенец. Для существа, питающегося отрицательными эмоциями, ужин у неё сегодня получился весьма калорийный, благодаря товарищу Бубусю... :lol: Лишь бы несварения желудка от переедания не случилось.
За У проти М. Опубліковано 22 жовтня, 2012 Опубліковано 22 жовтня, 2012 Нынче Ориша будет спать, как младенец. Для существа, питающегося отрицательными эмоциями, ужин у неё сегодня получился весьма калорийный, благодаря товарищу Бубусю... :lol: Лишь бы несварения желудка от переедания не случилось. Зато ты будешь спать, как наевшийся какашек шакал, после трапецы ебунуила. :lol:
GiRaFo.chka Опубліковано 22 жовтня, 2012 Опубліковано 22 жовтня, 2012 Нынче Ориша будет спать, как младенец. Для существа, питающегося отрицательными эмоциями, ужин у неё сегодня получился весьма калорийный, благодаря товарищу Бубусю... :lol: Лишь бы несварения желудка от переедания не случилось. от скажи! А ТЫ чего лезешь? Ты меня выведешь, любимый!! Оно тебя трогает, как она спать будет? Я убью тебя, лодочник...
Бубусь Опубліковано 23 жовтня, 2012 Опубліковано 23 жовтня, 2012 ...Пф... шо оно там довело.. и кому.. ппц
САИ Опубліковано 23 жовтня, 2012 Опубліковано 23 жовтня, 2012 от скажи! А ТЫ чего лезешь? Ты меня выведешь, любимый!! Оно тебя трогает, как она спать будет? Я убью тебя, лодочник... А ТЫ чего лезешь? Не мешай мне гнобить бандеровку. А не то... :wacko:
САИ Опубліковано 23 жовтня, 2012 Опубліковано 23 жовтня, 2012 Зато ты будешь спать, как наевшийся какашек шакал, после трапецы ебунуила. :lol: Сказал старый бандеровец Кузя, почесал своё волосатое пузо, громко пукнул и сам себе пожелавши спокойной ночи полез в выкопанный в огороне схрон. Спи спокойно, замацюра... :lol:
За У проти М. Опубліковано 23 жовтня, 2012 Опубліковано 23 жовтня, 2012 Сказал старый бандеровец Кузя, почесал своё волосатое пузо, громко пукнул и сам себе пожелавши спокойной ночи полез в выкопанный в огороне схрон. Спи спокойно, замацюра... :lol: Тебя то, что пучит, спать не дает, оборотень, ночь темная наелся лягушек, квакают спать не дают. Лезай в будку не обращай внимания, сегодня целый день гавкать надо, А, вечером, может главный упырь путин, тебе косточку даст. С добрым утром, упыренок.
За У проти М. Опубліковано 23 жовтня, 2012 Опубліковано 23 жовтня, 2012 Эх, Кузя, Кузя... бездарь ты наша. Эх, САИ, САИ,( дарование) ты наше. :lol: Сколько надо нагавкакть, на одну косточку? :lol:
САИ Опубліковано 23 жовтня, 2012 Опубліковано 23 жовтня, 2012 Эх, САИ, САИ,( дарование) ты наше. :lol: Сколько надо нагавкакть, на одну косточку? :lol: У Ориши спроси сколько ей платят за каждую ссылку на пропенндосский сайт УП. Продали вы с халичанкой Украину дяде Сэму, а строите из себя "патриотов". Тьху гидота.
За У проти М. Опубліковано 23 жовтня, 2012 Опубліковано 23 жовтня, 2012 У Ориши спроси сколько ей платят за каждую ссылку на пропенндосский сайт УП. Продали вы с халичанкой Украину дяде Сэму, а строите из себя "патриотов". Тьху гидота. Нам Америка большой друг и защитник от захватчика маскаля. А, ты почем Украину маскалям продал, за серебринники, или за сало.? :lol: Тебе то сколько платят, за каждый пост. Смотри, Иуда повесился.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.