Перейти до змісту
Український політичний форум

Реформы

Гість korin

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

если ты о нашем Наце - то нацист из него как из г--на пуля.

придурок-поджидок не одобряе.. во бяда,бяда,огорчение.

• Відповідей 37,6 тис
  • Створена
  • Остання відповідь
Опубліковано

Если так пойдет... они будут наказаны и у нас.

все это объективно... но не относится к нашим проблемам.

Ким наказані - придурками на манер нациста? Воно щоб себе захистило.

Називати особистих ворогів - жидами і махати у них перед носом палкою - таке враження, що вони і є семітським проектом проти слов"ян.

Ще одна обманка, щоб відволікти від головного.

Кор, а хіба мало для віри ідей?

Я знаю, чем скорее уедешь

Тем мы скорее вечно будем вместе

Как не хочу, чтоб уезжал

Как я хочу, чтоб ты скорее уехал

Мне кажется, что я тебя теряю

И качнутся бессмысленной высью

Пара фраз залетевших отсюда

Я тебя никогда не увижу

Я тебя никогда не забуду

Опубліковано

Ким наказані - придурками на манер нациста? Воно щоб себе захистило.

это, подстилка,будет зависеть от нации и от Гетьмана и от НС. раскрыть нации глаза на то что делают твои хозяева и вас ,шестерок,будут люди уничтожать где только могут с твоими хозяевами.

Називати особистих ворогів - жидами

опять сбрехала,подстилка?

где и когда я называл жидов моими личными врагами?

Кор, а хіба мало для віри ідей?

типа свободы слова?)) или веры в то что ЕС -это хорошо?)) или то что НС -это зло?))

я ничего не забыл,либерастская шваль?

Как не хочу, чтоб уезжал

Я тебя никогда не увижу

Я тебя никогда не забуду

курица,тебе место в курятнике.

Опубліковано

Как не хочу, чтоб уезжал

Я тебя никогда не увижу

Я тебя никогда не забуду

Хорошие строчки... Если бы не несколько НО.... Уехал и не вернулся...

А вообще... в жизни все было намного прозаичнее, чем у Вознесенского. И довольно мерзко....

Опубліковано

Я балдю, ідійот поліз коментувати поезію і почуття - - свинячим рилом у посудний ряд

я балдю,курица. не лезь в политику.

Опубліковано

Хорошие строчки... Если бы не несколько НО.... Уехал и не вернулся...

Я мала на увазі єднання душ. У це мало хто вірить, та й не кожному дано таке відчути, але що воно існує, можна переконатися, наприклад, читаючи листи людей творчих - поетів, художників, вчених.

Тому й "Я знаю, чем скорее уедешь, тем мы скорее вечно будем вместе" - Вона це ЗНАЄ. Йому треба ПОВІРИТИ - і хто б міг їх розлучити? Навіть смерть у такому випадку безсила.

Люди без Віри, яка породжує Надію - не здатні творити. І таке діє у всіх аспектах нашого життя. Аура маленької віри кожної людини виливається у велику ауру народу і він творить. Як би ми не наганяли на нашу владу, яка справедливо винна у наших негараздах - але одного не треба забувати - ми ж самі її вибрали... люди без віри і надії, які не здатні творити.

З.І. Пам"ятаєш ти казала: як можна заздрити чи ревнувати у віртуалі? А як можна ненавидіти, оголошувати проти когось війну? Все це почуття і можливі до людини, ЯКУ ВІДЧУВАЄШ.

Мені здається ти мала б про це знати - у тебе є досвід.

А може тому, що у тебе була можлива зустріч - ти про це не задумувалася? А може тому й прагнула зустрічі, бо не можеш зосередитися на такому відчутті - єднанні душ - не віриш, що таке можливе. Х.З. Але задумайся над цим - розвивати таку якость, як підсвідоме відчуття - дуже цікава річ. Це щось на зразок ефекту 3-де, який прийшов на зміну звичайному зображенню. Людство, до речі, розвивається у цьому напрямку.

Опубліковано

З.І. Пам"ятаєш ти казала: як можна заздрити чи ревнувати у віртуалі? А як можна ненавидіти, оголошувати проти когось війну? Все це почуття і можливі до людини, ЯКУ ВІДЧУВАЄШ.

Мені здається ти мала б про це знати - у тебе є досвід.

А може тому, що у тебе була можлива зустріч - ти про це не задумувалася? А може тому й прагнула зустрічі, бо не можеш зосередитися на такому відчутті - єднанні душ - не віриш, що таке можливе. Х.З. Але задумайся над цим - розвивати таку якость, як підсвідоме відчуття - дуже цікава річ. Це щось на зразок ефекту 3-де, який прийшов на зміну звичайному зображенню. Людство, до речі, розвивається у цьому напрямку.

Можно. Любовь и ненависть. Дружба и неприязнь. В виртуале - все возможно. Он стал слишком уж реален.

Меня ТРИ!!!!! года преследовала одна мадам. Это была настоящая ненависть. Хоть мы ни разу в жизни в реале не встречались.

Опубліковано

Нє, ну дивує мене цей ідійот - в його ж голову напхали багато корисної інфи для реклами нацизму, а воно, як дятел, довбить лише свою кликуху - чим відлякує людей і робить антирекламу всій ідеології.

Чи це збій програми чи закономірність - після 10-ти років сповідування нацизму, людина стає соціопатом? І тепер доводиться мучитися від невідомості, бо від придурка хіба дочекаєшся відповіді - адже він тепер зайнятий єдиною ідеєю - як заткати все, що тільки з"являється на форумі. Змінив амплуа підстилки - на затичку. Проявив, як то кажуть, ініціятиву :D

Я против преувеличений, что может продемонстрировать отсос кроме своей обезьяньей натуры???

может кто впечатлительный и среагировал на пару его скорченных рож......но это не показатель

Проблема в обществе, которое не хочет думать о политике как будь то это нечто неважное и несущественное.......часами будем ругать высокие цены, низкие зарплаты,

а вот додуматься что оно не с неба падает - вот в чем проблема

Эта страна , на данном этапе, стадо заторможенных ленивцев и на этом фоне даже отсосик может выделится

но это не проблема мусора - что его не метут, это всё та же проблема тех, кто не убирает....не хочет убирать.

Опубліковано

Стосовно бидла - на цікавий коментар натрапила під блогом Лещенка.

.http://www.russian.rfi.fr/frantsiya/20120228-fransua-olland-75-podokhodnogo-naloga

Опубліковано

Можно. Любовь и ненависть. Дружба и неприязнь. В виртуале - все возможно. Он стал слишком уж реален.

Меня ТРИ!!!!! года преследовала одна мадам. Это была настоящая ненависть. Хоть мы ни разу в жизни в реале не встречались.

Думаю, таку людину треба хіба пожаліти. Бо, якщо судити з того скільки радості приносить дружнє спілкування, то можна тільки уявити яким руйнівним був для неї її негатив.

Опубліковано

.http://www.russian.rfi.fr/frantsiya/20120228-fransua-olland-75-podokhodnogo-naloga

Да уж, певно для Європи настають нові часи, коли розкіш напоказ буде непристойною. І тут вже Німеччина диктує моду, а не гламурна Франція.

Опубліковано

Да уж, певно для Європи настають нові часи, коли розкіш напоказ буде непристойною. І тут вже Німеччина диктує моду, а не гламурна Франція.

Сегодня мы сторонники мирового заговора.

Итак, миром правят жиды, евреи, масоны, члены... какого-то ордена или инопланетяне.

Вопрос.

Каким странам эти правители станут уделять больше всего внимания?

Мож у них все силы и время отданы сраной никому не нужной хахляндии?

.. т.е. по логике здравого смысла на рашу и хахляндию они времени и усилий тратить не будут вообще. Управляя и заботясь только теми странами, которые диктуют всем остальным.

Франция - одна из них. Еще более это относится к США... в которых победит Обама.

Вопросы есть?... или будем выябываться как тупые зомбированные кацапы?

Опубліковано

Мож у них все силы и время отданы сраной никому не нужной хахляндии?

говно,если что и не нужно им так это придурок вроде тебя

.. т.е. по логике здравого смысла на рашу и хахляндию они времени и усилий тратить не будут вообще. Управляя и заботясь только теми странами, которые диктуют всем остальным.

ты реально придурок,говно.

логика здравого смысла...не смеши меня.

Опубліковано

Корін, а ти знаєш чому в маленької Норвегії такий великий відсоток кольорових - адже вони колоній ніколи не мали?

брейвика почитай,курица.

и кстати,подстилка,как тебе очередной высер твоего "святого человека"?

"сраной никому не нужной хахляндии?"

Опубліковано

и кстати,подстилка,как тебе очередной высер твоего "святого человека"?

"сраной никому не нужной хахляндии?"

если по существу возражений нет... кроме - до всирачки хоцю стобы хахляндия была хоть кому нужна...

Опубліковано

...чому в маленької Норвегії такий великий відсоток кольорових - адже вони колоній ніколи не мали?

изложи? я не знаю.
Опубліковано

изложи? я не знаю.

На цих вихідних знайомий був у Норвегії. Каже, що там на всіх чорних і некваліфікованих роботах працюють кольорові. Є, правда, багато росіян, але індусів, корейців і мусульман більше. Запитання - чому не самі росіяни - адже індусу важче призвичаїтися до холодного норвежського клімату?

На це запитання частково дає відповідь подібна ситуація у самій Росії - там на чорних і некваліфікованих роботах працюють або чорножопі або хохли.

Якщо в Норвегії корінного населення дуже мало, а грошей від нафти і газу багато - їх зрозуміти можна, їм потрібно засвоювати ці кошти. Норвегія - як нова копійка, чого не скажеш про росіян, які нафтодолати проїдають, пропивають і розкрадають.

Зараз нацист почне булькати про те, що це все справа рук сіоністів - бо це завдяки їм норвежець боїться брудної роботи, а москаль взагалі працювати. А самі ж, собаки(жиди) ніякої роботи не гнушаються - і двірником - жид, і начальником - опять жид. Ось такі вони - лукаві, навіяли нам, що за нас нашу роботу мають робити чорножопі. І тут згадується гітлер з його теорією про особливість арійської нації - і відразу з-під шапки нашого нациста виростають довгі пейси :lol: :lol:

І вір після цього словам...

Опубліковано

На цих вихідних знайомий був у Норвегії. Каже, що там на всіх чорних і некваліфікованих роботах працюють кольорові. Є, правда, багато росіян, але індусів, корейців і мусульман більше. Запитання - чому не самі росіяни - адже індусу важче призвичаїтися до холодного норвежського клімату?

На це запитання частково дає відповідь подібна ситуація у самій Росії - там на чорних і некваліфікованих роботах працюють або чорножопі або хохли.

Якщо в Норвегії корінного населення дуже мало, а грошей від нафти і газу багато - їх зрозуміти можна, їм потрібно засвоювати ці кошти. Норвегія - як нова копійка, чого не скажеш про росіян, які нафтодолати проїдають, пропивають і розкрадають.

Зараз нацист почне булькати про те, що це все справа рук сіоністів - бо це завдяки їм норвежець боїться брудної роботи, а москаль взагалі працювати. А самі ж, собаки(жиди) ніякої роботи не гнушаються - і двірником - жид, і начальником - опять жид. Ось такі вони - лукаві, навіяли нам, що за нас нашу роботу мають робити чорножопі. І тут згадується гітлер з його теорією про особливість арійської нації - і відразу з-під шапки нашого нациста виростають довгі пейси :lol: :lol:

І вір після цього словам...

В прошлом году была в Осло.

Очень много с Украины ( как правило на уборке мусора. Еще много на рыбных заводах, дорожные работы)

Цветных мало. А русские работают в основном по специальности на нефтяных платформах.

Так, что твой знакомый...???????

Опубліковано

В прошлом году была в Осло.

Очень много с Украины ( как правило на уборке мусора. Еще много на рыбных заводах, дорожные работы)

Цветных мало. А русские работают в основном по специальности на нефтяных платформах.

Так, что твой знакомый...???????

Ти була в Осла? Тоді ти повинна знати, яка в них там тепер назріла ідея фікс, куди вони вкладають непомірні податки довірливих норвежців. Якщо відповіш правильно - я тобі повірю на рахунок кольорових - і випишу своєму знайомому, а ти нацисту, які брешуть, що Норвегія задихається від нашестя кольорових.

Давай, відповідай, ввечері перевірю.

Опубліковано

Ти була в Осла? Тоді ти повинна знати, яка в них там тепер назріла ідея фікс, куди вони вкладають непомірні податки довірливих норвежців. Якщо відповіш правильно - я тобі повірю на рахунок кольорових - і випишу своєму знайомому, а ти нацисту, які брешуть, що Норвегія задихається від нашестя кольорових.

Давай, відповідай, ввечері перевірю.

ЦЫЛЯ ты таки дубина. Я не знаю какя там идея фикс и куда идут налоги, мы хорошо прокатились по стране, проверь мне там есть на что посмотреть. Там безумно все дорого. А куда там, что идет мне пофиг, я даже в ГУГЛЕ смотреть не буду.

P.S

Я еще была в Дании. ( лекарства там бесплатно. Врач выписываем рецепт и ты идешь и получаешь бесплатно. )

Норвегия в этом году у меня запланирована на август, так что постараюсь узнать, куда идут их налоги. )

Опубліковано

если по существу возражений нет... кроме - до всирачки хоцю стобы хахляндия была хоть кому нужна...

возражения на что,придурок?

на твой высер что Украина никому не нужна? а у тебя есть доказательства этому бреду?

А самі ж, собаки(жиди) ніякої роботи не гнушаються - і двірником - жид,

очень смешная шутка,курица.

Зараз нацист почне булькати про те, що це все справа рук сіоністів - бо це завдяки їм норвежець боїться брудної роботи, а москаль взагалі працювати.

нет,дура-деградация дело рук сионистов. а все остальное идет из этого.

кстати,подстилка,что там насчет последнего высера твоего "святого человека"-- "хохляндия никому не нужна"?

вытерла плевок?

Опубліковано

ЦЫЛЯ ты таки дубина. Я не знаю какя там идея фикс и куда идут налоги, мы хорошо прокатились по стране, проверь мне там есть на что посмотреть. Там безумно все дорого. А куда там, что идет мне пофиг, я даже в ГУГЛЕ смотреть не буду.

P.S

Я еще была в Дании. ( лекарства там бесплатно. Врач выписываем рецепт и ты идешь и получаешь бесплатно. )

Норвегия в этом году у меня запланирована на август, так что постараюсь узнать, куда идут их налоги. )

Відповідь очевидна і нема смислу пояснювати тундрі різницю між тим, що ти побувала в країні, а що "хорошо прокатились по стране", що таке світогляд зрілої людини, а що світогляд зінчиного щеняти, що впадає в очі людині розумній, а що тупій тварині.

З.І. Як я зрозуміла - ти в Данію їздила лікувати свої інтимні болячки?

Опубліковано

що таке світогляд зрілої людини,

курица,не переоценивай себя..

в вопросах политики ты либерастский пионерчек.

Опубліковано

О, і тут собачка репліку, що в Норвегії мало кольорових, пропустила - чого б це? ану давай реагуй, визначай людей і собі подібних!

Бо що тоді виходить - брейвік просто так по людях стріляв, псіхнутий?!

Опубліковано

О, і тут собачка репліку, що в Норвегії мало кольорових, пропустила - чого б це? ану давай реагуй, визначай людей і собі подібних!

курица,а по твоему надо ждать когда их станет много?

дура тупая,это типа вторгнется одна армия в Украину и солдаты стрелять не должны...мол,одна армия это мало)))

Опубліковано

курица,а по твоему надо ждать когда их станет много?

дура тупая,это типа вторгнется одна армия в Украину и солдаты стрелять не должны...мол,одна армия это мало)))

брейвік просто так по людях стріляв

не по людях,а по либерастскому г..у вроде тебя.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...