Рыжая Опубліковано 28 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2012 На одного мужика вдруг посыпались несчастья: жена ушла, машина разбилась, квартиру ограбили, дача сгорела... Упал он на колени и взмолился: - Господи, за что! Тут разверзлись небеса и громовый голос ответил: - Ну не нравишься ты мне, понял? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2012 - Ну не нравишься ты мне, понял? Аналогічно. Але це не причина перетворюватися.... а далі за твоїми словами, вибач дослівно не пам"ятаю, а придумувати не хочу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 28 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2012 Аналогічно. Але це не причина перетворюватися.... а далі за твоїми словами, вибач дослівно не пам"ятаю, а придумувати не хочу. Я говорила уже и повторю.... я КАК ЗМЕЯ.... не нападаю первой. Кусаю только в ответ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 28 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2012 Чому виграли "януковичі", бо ... Ющенко ублюдок "CВIДОМЫЙ" просто слил выборы... + "НАША УКРАИНА " " Зрадникiв на палю " Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2012 Я говорила уже и повторю.... я КАК ЗМЕЯ.... не нападаю первой. Кусаю только в ответ Ти перша напала - глянь, на своє НАЙПЕРШЕ повідомлення на цьому форумі. Кать, а ти чого свого чоловіка ревнуєш - ти його любиш сильніше, ніж він тебе? :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2012 Ющенко ублюдок "CВIДОМЫЙ" просто слил выборы... + "НАША УКРАИНА " " Зрадникiв на палю " Переведіть мені - що воно тут написало :lol: :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 28 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2012 Ти перша напала - глянь, на своє НАЙПЕРШЕ повідомлення на цьому форумі. Кать, а ти чого свого чоловіка ревнуєш - ти його любиш сильніше, ніж він тебе? :rolleyes: А мы друг друга ревнуем ;) Он - там. Я - тут. Просто скучаем очень Я его даже к работе ревную. А он меня к подруге Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 28 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2012 . я КАК ЗМЕЯ.... не нападаю первой. Кусаю только в ответ глист,обычный глист... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2012 А мы друг друга ревнуем ;) Он - там. Я - тут. Просто скучаем очень Я его даже к работе ревную. А он меня к подруге Та ні, це не справжні ревнощі - це неможливість жити один без одного, можливо породжене розлукою. Природа ревнощів трішки інша - невпевненість у своєму партнерові. Як на мене - це єдине почуття, яке може штовхнути жінку на підлість. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 28 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2012 Та ні, це не справжні ревнощі - це неможливість жити один без одного, можливо породжене розлукою. Природа ревнощів трішки інша - невпевненість у своєму партнерові. Як на мене - це єдине почуття, яке може штовхнути жінку на підлість. Значит, тогда я не ревную. Потому что абсолютно в нем уверенна. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 28 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2012 Переведіть мені - що воно тут написало :lol: :o Просто глючат твои абстрактные мозги... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 28 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2012 .http://www.pravda.com.ua/news/2012/04/28/6963725/ Витек молчит... а ему уже как холую приказывают... и деваться ему некуда... енакиевскому быдляку - быдлячая смерть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 28 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2012 .http://www.pravda.com.ua/news/2012/04/28/6963725/ Витек молчит... а ему уже как холую приказывают... и деваться ему некуда... енакиевскому быдляку - быдлячая смерть. А ему всегда приказывали. Как не одни, так другие. Он никогда не был САМОСТОЯТЕЛЬНОЙ фигурой (не смотря на внушительную фигуру). Он даже не говорящая голова. Он МАНЕКЕН Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Катька Опубліковано 30 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 квітня, 2012 зарабатывает он свою денежку "за исполнения приказов". А не знаете, кто эта правящая семья о которой говорила недавно Тимошенко? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 квітня, 2012 зарабатывает он свою денежку "за исполнения приказов". А не знаете, кто эта правящая семья о которой говорила недавно Тимошенко? Сім"я Януковича. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 квітня, 2012 Кенгуру жалко... Президент поблагодарил Австралию за финансирование фонда Укрытие Янукович поблагодарил правительство Австралии за решение осуществить финансовый взнос в фонд Укрытие. Об этом говорится в письме Януковича в адрес премьер-министра Австралии Джулии Гиллард, сообщила пресс-служба Главы государства. "Высоко ценю это важно проявление солидарности и поддержки Вашей страной международных усилий по ликвидации следствий самой крупной в истории человечества техногенной беды - Чернобыльской катастрофы", - отметил Президент Украины. З.І. Кор - це я в смислі - Австралія йде до тебе )))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 5 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 травня, 2012 .http://www.youtube.com/watch?v=NM2vJ4ycuss Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 5 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 травня, 2012 Почему? да потому, что оппозиции нет. Оппозиция срет себе еще больше. Тянут, как лебедь, рак и щука. А эти... они БРИГАДА (бля.. ненавижу это определение, но тут оно наиболее точное) Я думаю ГОПНИКИ тоже подходит Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 травня, 2012 *http://www.youtube.com/watch?v=Trr-jB1LABk&feature=related Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 6 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 травня, 2012 .http://www.youtube.com/watch?v=3IHR515pxrM&feature=related .http://www.youtube.com/watch?v=2aWU4KzvBsU&feature=related Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 6 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 травня, 2012 .http://www.youtube.com/watch?v=Szg3a2b2vlI&feature=related Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 травня, 2012 .http://www.youtube.com/watch?v=Szg3a2b2vlI&feature=related Здесь наша земля, наш истерзанный Рим. Сионские гунны глумятся над ним, Да будет непринявшим рабства в пример; Наш сталинский эСэСэСэР! Тепер нацист просто зобов"язаний в тебе попросити пробачення за недовіру - адже в тебе ПРАВИЛЬНЕ відношення до світового сіонізму :rolleyes: З.І. Віра все дуже змінює - тут душі рідко мають шанс. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 6 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 травня, 2012 Тепер нацист просто зобов"язаний в тебе попросити пробачення за недовіру - адже в тебе ПРАВИЛЬНЕ відношення до світового сіонізму примитивная подстилка)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 6 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 травня, 2012 примитивная подстилка))Отососик, какая безграмотность!!!перед подписью должен идти текст, неужели в школе для тупых нацистов такому не учат :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 травня, 2012 Отососик, какая безграмотность!!! перед подписью должен идти текст, неужели в школе для тупых нацистов такому не учат :lol: :lol: :lol: Нє, ну дивує мене цей ідійот - в його ж голову напхали багато корисної інфи для реклами нацизму, а воно, як дятел, довбить лише свою кликуху - чим відлякує людей і робить антирекламу всій ідеології. Чи це збій програми чи закономірність - після 10-ти років сповідування нацизму, людина стає соціопатом? І тепер доводиться мучитися від невідомості, бо від придурка хіба дочекаєшся відповіді - адже він тепер зайнятий єдиною ідеєю - як заткати все, що тільки з"являється на форумі. Змінив амплуа підстилки - на затичку. Проявив, як то кажуть, ініціятиву Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 6 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 травня, 2012 Отососик, какая безграмотность!!! перед подписью должен идти текст, неужели в школе для тупых нацистов такому не учат это не подпись,тормоз,а обращение. Нє, ну дивує мене цей ідійот - в його ж голову напхали багато корисної інфи для реклами нацизму, а воно, як дятел, довбить лише свою кликуху - чим відлякує людей і робить антирекламу всій ідеології. Чи це збій програми чи закономірність - після 10-ти років сповідування нацизму, людина стає соціопатом? І тепер доводиться мучитися від невідомості, бо від придурка хіба дочекаєшся відповіді - адже він тепер зайнятий єдиною ідеєю - як заткати все, що тільки з"являється на форумі. Змінив амплуа підстилки - на затичку. Проявив, як то кажуть, ініціятиву неплохо нагавкала,подстилка.давай еще. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 6 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 травня, 2012 Здесь наша земля, наш истерзанный Рим. Сионские гунны глумятся над ним, Да будет непринявшим рабства в пример; Наш сталинский эСэСэСэР! Тепер нацист просто зобов"язаний в тебе попросити пробачення за недовіру - адже в тебе ПРАВИЛЬНЕ відношення до світового сіонізму :rolleyes: З.І. Віра все дуже змінює - тут душі рідко мають шанс. Вера меняет все.Но веру рождает идея. Евреи должны быть наказаны. Частично они были наказаны в СССР. За несовершенство системы. Но в главном они были наказаны в Германии - как рассаднике жидовства. За мещанство и ничегонеделание. Если так пойдет... они будут наказаны и у нас. все это объективно... но не относится к нашим проблемам. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 травня, 2012 Нацист має боротися з ворогами нації, а не зі своїми особистими. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 6 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 травня, 2012 Нацист має боротися з ворогами нації, а не зі своїми особистими. о чем ты,подстилка? Но в главном они были наказаны в Германии - как рассаднике жидовства. За мещанство и ничегонеделание. все жидкам х.. сосешь,придурок? как раз в Германии жиды много чего делали. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 6 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 травня, 2012 Нацист має боротися з ворогами нації, а не зі своїми особистими.если ты о нашем Наце - то нацист из него как из г--на пуля. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.