Ева_vl Опубліковано 27 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 квітня, 2012 Підозріло Росія дистанціювалася - невже звідти керують. ХТО ВСРАВСЯ? HЕВIСТКА. Чкловек с а абстрактным умом пособен думатьтолько поверхностно, не особо вникая в корень проблемы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 квітня, 2012 Натали... не смеши. Москали далеко не такие тупые. А эти тупо делают ставку на быдлоту. И клюев несмотря на пиар мачо - просто тупой урод.... причем уже выдохшийся. А тепер скажи - вони все роблять тупо, вони вже видихлися, зарвалися, вляпалися, вже нема дороги назад - але як в них все виходить злагоджено. Причому з самого початку їх приходу - пазлик до пазлика. І не видно нікого типу Тимошенко. Всі - сірі і ніякі. Навіть говорячі голови тупі і зовсім не переконливі. У них нема достойних журналістів, янек постійно зі своїми амбіціями підсирає. Але все в них на мазі, так як задумують. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 27 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 квітня, 2012 А тепер скажи - вони все роблять тупо, вони вже видихлися, зарвалися, вляпалися, вже нема дороги назад - але як в них все виходить злагоджено. Причому з самого початку їх приходу - пазлик до пазлика. І не видно нікого типу Тимошенко. Всі - сірі і ніякі. Навіть говорячі голови тупі і зовсім не переконливі. У них нема достойних журналістів, янек постійно зі своїми амбіціями підсирає. Але все в них на мазі, так як задумують.Миледи... Вы великолепны и неподражаемы.Видеть то, что есть... не каждому под силу... откуда в тебе это?... истой националистке из Львова... Мрак. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 27 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 квітня, 2012 А тепер скажи - вони все роблять тупо, вони вже видихлися, зарвалися, вляпалися, вже нема дороги назад - але як в них все виходить злагоджено. Причому з самого початку їх приходу - пазлик до пазлика. І не видно нікого типу Тимошенко. Всі - сірі і ніякі. Навіть говорячі голови тупі і зовсім не переконливі. У них нема достойних журналістів, янек постійно зі своїми амбіціями підсирає. Але все в них на мазі, так як задумують. Почему? да потому, что оппозиции нет. Оппозиция срет себе еще больше. Тянут, как лебедь, рак и щука. А эти... они БРИГАДА (бля.. ненавижу это определение, но тут оно наиболее точное) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 квітня, 2012 Миледи... Вы великолепны и неподражаемы. Видеть то, что есть... не каждому под силу... откуда в тебе это?... истой националистке из Львова... Мрак. Хватить насміхатися, заплутав мене з орієнтирами - ще й дразниться. Ну давай, припускай - хто мозковий центр - Портнов? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 квітня, 2012 Почему? да потому, что оппозиции нет. Оппозиция срет себе еще больше. Тянут, как лебедь, рак и щука. А эти... они БРИГАДА (бля.. ненавижу это определение, но тут оно наиболее точное) Чому виграли "януковичі", бо помаранчеві постійно вияснювали між собою відносини. Тодішній опозиції навіть не треба було напрягатися. Тепер вони влада - що не зроблять - як посміховисько, пародія, але все рівно воно їх не псує, вони добиваються результатів, а янек навіть сьогодні в Криму якийсь завод відкривав. І байдуже, що це ще одна галера для дешевої робочої сили - як цей факт діє на пересічного, особливо з ваших регіонів: вони щось та й роблять, а ті не робили нічого. І я цього не розумію, хочу зрозуміти, але не можу, бо в нас хлоп подачку візьме а голосувати за них не піде. Ну а чого люди на Сході такі легковіри? А опозиція зараз об"єдналася, просто вони не мають чим себе проявити - Юлі волю - дуже примітивне гасло, особливо на противагу заводу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 27 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 квітня, 2012 Чому виграли "януковичі", бо помаранчеві постійно вияснювали між собою відносини. Тодішній опозиції навіть не треба було напрягатися. Тепер вони влада - що не зроблять - як посміховисько, пародія, але все рівно воно їх не псує, вони добиваються результатів, а янек навіть сьогодні в Криму якийсь завод відкривав. І байдуже, що це ще одна галера для дешевої робочої сили - як цей факт діє на пересічного, особливо з ваших регіонів: вони щось та й роблять, а ті не робили нічого. І я цього не розумію, хочу зрозуміти, але не можу, бо в нас хлоп подачку візьме а голосувати за них не піде. Ну а чого люди на Сході такі легковіри? А опозиція зараз об"єдналася, просто вони не мають чим себе проявити - Юлі волю - дуже примітивне гасло, особливо на противагу заводу. Я не так давно еще киевлянкой была. А мы на юге не легковерные. И то, что Тимошенко утратила у нас много голосов - ее вина. Назвать корабелов авиастроителями - это раз. Назначена была встреча со студентами НКИ. Они просидели три!!! часа ее прождали, а она поехала в Могилянку. При ней был анулирован закон о СЭЗ "Николаев". Вот и результат. Николаев пошел за Кругловым. Хотя сейчас он тоже катастрофически теряет голоса. А с ним и ПР. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 27 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 квітня, 2012 Клюев - красавчик. ____________________________________________________________________- Но до чего ж у Наташки глаза злые. Сроду таких не видала.. Бррр Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 27 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 квітня, 2012 И речь... Обыкновенно, українська мова налагоджує на ласку, тишу, кохання, доброзичливість.. А як Орангу почитаєш- заладна розмовляти на хінді, аби тілько-но її не чутно було. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 27 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 квітня, 2012 Клюев - красавчик. ____________________________________________________________________- Но до чего ж у Наташки глаза злые. Сроду таких не видала.. Бррр Прекрасный экземпляр мужчины ( ну и по хрен, что ПРовец B) ) ------------ Глаза - зеркало души. Какую улыбку ни цепляй, а глаза выдают с головой Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 квітня, 2012 Я не так давно еще киевлянкой была. А мы на юге не легковерные. И то, что Тимошенко утратила у нас много голосов - ее вина. Назвать корабелов авиастроителями - это раз. Назначена была встреча со студентами НКИ. Они просидели три!!! часа ее прождали, а она поехала в Могилянку. При ней был анулирован закон о СЭЗ "Николаев". Вот и результат. Николаев пошел за Кругловым. Хотя сейчас он тоже катастрофически теряет голоса. А с ним и ПР. Ну кияни з Черновецьким також далеко не втекли - ще той вибір... А що стосується помилок Тимошенко - вони були, але й янек не кращий, просто в людей пам"ять коротка. І тепер, ти розповідаєш про того вашого популярного комуніста. Я вірю, є такі принципові, справжні. Але ж не можна через одну порядну людину привести до влади цілий гурт негідників. Ну обрали б його мером - нехай би працював на благо міста. А у ВР можна за іншу політичну силу голосувати. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 квітня, 2012 Прекрасный экземпляр мужчины ( ну и по хрен, что ПРовец B) ) ------------ Глаза - зеркало души. Какую улыбку ни цепляй, а глаза выдают с головой Ну почалося... Рижа, ти мене за куму хочеш взяти? Чи одружуватися будеш на мені? Чому Коріну мої очі не заважають. А тобі неодмінно треба тявкнути у відповідь. А потім ще на свору ображаються. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 27 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 квітня, 2012 Ну кияни з Черновецьким також далеко не втекли - ще той вибір... А що стосується помилок Тимошенко - вони були, але й янек не кращий, просто в людей пам"ять коротка. І тепер, ти розповідаєш про того вашого популярного комуніста. Я вірю, є такі принципові, справжні. Але ж не можна через одну порядну людину привести до влади цілий гурт негідників. Ну обрали б його мером - нехай би працював на благо міста. А у ВР можна за іншу політичну силу голосувати. Женщина политик для нашего менталитета - это нонсенс. Помнишь - курица не птица. Поэтому Юлькины ошибки с лупой рассматривали. У нас мер - чмо Чайка... А Матвеев был бы хорошим мером. Но он сам не хочет. Возраст уже не тот. Ему почти 70. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 27 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 квітня, 2012 Ну почалося... Рижа, ти мене за куму хочеш взяти? Чи одружуватися будеш на мені? Чому Коріну мої очі не заважають. А тобі неодмінно треба тявкнути у відповідь. А потім ще на свору ображаються. Я не мужчина. Мужчины - слепы. А Юлька мои мысли прочла и озвучила))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 27 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 квітня, 2012 Ну почалося... Орангуташа! А чиво у тибя такой длинннннннннннннныыыыыыый язык? И вуха завше приховуєш? Не дають вони мені спокою! Длинные или приросшие? И де ты насосика дела? Трєтю добу як знык! Може на Днепре орудует? фиу.... фию...... а, дарма.... с концами, мабуть Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 квітня, 2012 Женщина политик для нашего менталитета - это нонсенс. Помнишь - курица не птица. Поэтому Юлькины ошибки с лупой рассматривали. У нас мер - чмо Чайка... А Матвеев был бы хорошим мером. Но он сам не хочет. Возраст уже не тот. Ему почти 70. Не знаю, навпаки останнім часом побутує така думка, що лише жінка може навести порядок, навіть серед чоловіків таке чула. Тим більше, Україна - завжди була матріархальною країною, тому про менталітет - не в тему. А Юлька - розруха - це, певно, відчувається на підсвідомості, бо якщо взяти світоглядні речі, то сумніваюся, що вони з янеком дуже різняться, адже виховувалися в тому ж самому середовищі. Інша справа, що вона непоступлива, пацаняче для жінки невластиве - а це було не на руку олігархам, а від них дуже багато залежало, особливо у Східних регіонах. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 квітня, 2012 Я не мужчина. Мужчины - слепы. А Юлька мои мысли прочла и озвучила))))) Я коли Тимошенко критикувала - перше, що мені приписували - заздрість. А тут ще можна ревнощі втулити. Зрештою, ти ж могла це сама сказати, але цього не зробила - чому? Але підтявкнула - як це виглядає зі сторони - сама суди. Зовсім не в хорошому сенсі, коли всі за одного. А навпаки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 27 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 квітня, 2012 Я коли Тимошенко критикувала - перше, що мені приписували - заздрість. А тут ще можна ревнощі втулити. Зрештою, ти ж могла це сама сказати, але цього не зробила - чому? Але підтявкнула - як це виглядає зі сторони - сама суди. Зовсім не в хорошому сенсі, коли всі за одного. А навпаки. Могла. Но я более выдержана. А у Юли эмоции через край. Сразу выдает. Я могу еще и про нос добавить. Ракурс неудачный. Нос, как у Буратины :P Ты же мою внешность на пару с Кузей обсасывала. Ну, а я с Юлей. 2 на 2... поровну. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 квітня, 2012 Могла. Но я более выдержана. А у Юли эмоции через край. Сразу выдает. Я могу еще и про нос добавить. Ракурс неудачный. Нос, как у Буратины :P Ты же мою внешность на пару с Кузей обсасывала. Ну, а я с Юлей. 2 на 2... поровну. Заздрість і ревнощі - також емоції. Ні з яким кузьою я твою зовнішність не обговорювала. Я це роблю завжди сама і вважаю за приниження своєї гідності нападати на когось сворою. І що там в тебе обговориш - нічого не видно - хіба жахливий макіяж. Я також очі маю, навіть якщо злі, але зір у мене відмінний, тому все бачу дуже добре. Але мені пофік, я вже вийшла з того віку, щоб соромитися носа, губів чи ще чогось там. Якщо б біля вас були справжні чоловіки, ви б знали, що негарних жінок нема - є лише ліниві жінки. Але я до них не відношуся. Так що не в тему - продовжуйте заздрити і ревнувати далі, мене це мало зачіпає. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 27 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 квітня, 2012 Красава Оррангуташа.. Настаясчая мыледи ! *http://www.youtube.com/watch?v=NYH4kMRdJwM Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 28 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2012 А тепер скажи - вони все роблять тупо, вони вже видихлися, зарвалися, вляпалися, вже нема дороги назад - але як в них все виходить злагоджено. Причому з самого початку їх приходу - пазлик до пазлика. І не видно нікого типу Тимошенко. Всі - сірі і ніякі. Навіть говорячі голови тупі і зовсім не переконливі. У них нема достойних журналістів, янек постійно зі своїми амбіціями підсирає. Але все в них на мазі, так як задумують.О-о-ох... оно тебе нада?сколько лет прошло... - помнишь, еще до выборов тебе говорилось - Янукович будет на порядок лучшим президентом от попэрэдныка?.... А ты не верила... и такие как Тимошенко им не нужны... - если внимательно посмотришь телевизор... например, 95 квартал... который как известно, уже филиал ПР... - заметишь какой образ лепят даже из самого Януковича.... и Портнов твой любимый ничем не отличается от самой Тимошенко или Авакова или Луценко... - просто его нейтрализовали другим способом... Возможно, Рыжая права и это точнее назвать бригадой....сходкой воров в законе... общаком.... - ощущаешь? Психологически давно нет советской власти и нет наказания для бандюков... но оно есть. Они это знают. Они знают, - все, что они делают - наказуемо. Рано или поздно. И только если они будут придерживаться понятий... - это наказание будет позже. Тех же... кто не согласен и нарушает... судить не будут - суды это для плебса, ребята из бригады знают как и что нужно делать из несогласными. И это они как нормальные люди прекрасно знают. Они не провозглашают избранность. Этим они подобны советской власти. и поэтому большинство быдлоты устроит существовать с ними. Другими словами - их сила в народе. Который быдло. И которого устраивает существование, когда не требуется ни труд, ни знания, ни ум.... - нужно только быть готовым лизать жопу своему пану. Устойчивость их системы -максимальна для этого электорального поля. Перспективы - обычны для тоталитарных систем - когда яркие, способные, отборные в борьбе а выживание в условиях советской власти личности уйдут а на их место придут их дети... - а по-другому не будет и это уже происходит...- тогда эти бездари все развалят мгновенно. Перспективы учитывают страну. Т.е. в этой стране еще есть ресурс - земля, Укрзализыця, например... Иначе все объективно упало бы раньше... - как в Беларуси, скажем... - их деятельность несозидающая по-определению, а паразитирование всегда нуждается в подпитке. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 28 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2012 .http://lb.ua/news/2012/04/27/148487_nezvaniy_gost.html Ну, Витек, и что мы теперь будем делать? Во-вторых, это ряд серьезных провалов на внешнеполитической арене – отсутствие приглашения Януковича на инаугурацию Путина, фактический срыв саммита в Крыму... .http://www.pravda.com.ua/columns/2012/04/27/6963659/ Уже не хихикают втихаря - уже откровенно ржут в лицо и показывают пальцем. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2012 О-о-ох... оно тебе нада? сколько лет прошло... - помнишь, еще до выборов тебе говорилось - Янукович будет на порядок лучшим президентом от попэрэдныка?.... А ты не верила... Можливо ти правий - закони кримінального світу такі ефективні - воно, до речі, також пояснює чому придурки мають такий недолугий вигляд. І таки розвалять, якщо народ не схаває пілюлю під назвою "бидло". А як пручаються - навіть священу війну оголосили, поки бандюки останнє забирають. Щодо Ющенка - ти на нього не дуже наганяй. При ньому Україна мала вигляд цього форуму. Але ти тут, і я тут, а не на якомусь чистенькому і доглянутому. Правда сюди також і сміття заносить. Але вони - це наше спільна справа. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 28 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2012 Щодо Ющенка - ти на нього не дуже наганяй. При ньому Україна мала вигляд цього форуму. Але ти тут, і я тут, а не на якомусь чистенькому і доглянутому. Правда сюди також і сміття заносить. Але вони - це наше спільна справа. Та. Я ему даже сочувствую.Выборы - это момент истины. Даже такие как сейчас.... - он мучительно выбирает страну, из которой его могут не выдать правосудию возможной новой власти. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2012 Уже не хихикают втихаря - уже откровенно ржут в лицо и показывают пальцем. Ну і що - а в них палаци, заводи, яхти і літаки, а ще влада. А дурна Меркель живе у трьохкімнатній квартирі, а її чоловік, як справжній лох, їздить серед бидла. Ти на рожу Клюєва глянь - там інтелеХт мало що червоними літерами на блідому чолі не витатуйований - а для декого він красавєц мужчіна. У кожного свої мірки. А мені Наливайченко подобається. Ти на нього схожий? Ну хоч зростом? :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2012 Та. Я ему даже сочувствую. Выборы - это момент истины. Даже такие как сейчас.... - он мучительно выбирает страну, из которой его могут не выдать правосудию возможной новой власти. Корін, буде дуже сумно, якщо опозиція прийде до влади і відірветься на Ющенку. А такі побоювання особисто в мене є. Піднімись вище своєї особистої неприязні. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 28 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2012 Ну і що - а в них палаци, заводи, яхти і літаки, а ще влада. А дурна Меркель живе у трьохкімнатній квартирі, а її чоловік, як справжній лох, їздить серед бидла. Ти на рожу Клюєва глянь - там інтелеХт мало що червоними літерами на блідому чолі не витатуйований - а для декого він красавєц мужчіна. У кожного свої мірки. А мені Наливайченко подобається. Ти на нього схожий? Ну хоч зростом? :rolleyes: Та не... если так - то муж ездит далеко не серед быдла... мужчину украшают шрамы... - работает человек, старается... забывая о личном... ща сравню...,180 см, ты же знаешь. Ты знаешь - да... - все хахлы похОжи... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 28 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2012 Заздрість і ревнощі - також емоції. Ні з яким кузьою я твою зовнішність не обговорювала. Я це роблю завжди сама і вважаю за приниження своєї гідності нападати на когось сворою. І що там в тебе обговориш - нічого не видно - хіба жахливий макіяж. Я також очі маю, навіть якщо злі, але зір у мене відмінний, тому все бачу дуже добре. Але мені пофік, я вже вийшла з того віку, щоб соромитися носа, губів чи ще чогось там. Якщо б біля вас були справжні чоловіки, ви б знали, що негарних жінок нема - є лише ліниві жінки. Але я до них не відношуся. Так що не в тему - продовжуйте заздрити і ревнувати далі, мене це мало зачіпає. Ори, угомонись со своей ревностью. Я ревную только мужа. А ревновать кого-то к кому-то в виртуальном мире - это полный идиотизм. И не думай, что я выставлю другую фотку. Я не страдаю самолюбованием ========== А что касаемо Тимошенко... ТО общаясь с людьми заметила, что чем страшнее и глупее баба, тем больше ненависти к Юльке. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2012 Та не... если так - то муж ездит далеко не серед быдла... мужчину украшают шрамы... - работает человек, старается... забывая о личном... ща сравню...,180 см, ты же знаешь. Ты знаешь - да... - все хахлы похОжи... Да, шрами- це прикольно - є сеНс... для жінки... З.І. Насмішив ти мене з аватаркою. Тепер я такому красунчику не пасую. Тре йти в перукарню ))) Чекай! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2012 Ори, угомонись со своей ревностью. Я ревную только мужа. А ревновать кого-то к кому-то в виртуальном мире - это полный идиотизм. И не думай, что я выставлю другую фотку. Я не страдаю самолюбованием ========== А что касаемо Тимошенко... ТО общаясь с людьми заметила, что чем страшнее и глупее баба, тем больше ненависти к Юльке. Я не голослівна, я роблю висновки з того, що бачу. Юлька спілкується зі мною нормально, ти вискакуєш з якоюсь дурною реплікою. Ти спілкуєшся зі мною нормально - Юлька тут як тут. Майже як в дитинстві. Що стосується ненависті - не знаю, нема такої людини, яку б я ненавиділа. Інша справа критика дій і методів. Тим більше, якщо від цього залежить майбутнє моєї країни. Наприклад, як тобі особисто заважає мій ніс? А ось те, що я тут пишу - може зачіпати. А тепер суди сама - який у вас вигляд, коли ви нападаєте на мене з дурними фантазіями про моє особисте. Ото ж бо... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.