Перейти до змісту
Український політичний форум

Реформы

Гість korin

Рекомендовані повідомлення

Самомнение у тебя однако. Ты так еще и не поняла, что ты действуешь ПО МОЕМУ сценарию. :P

А в отношении стишков, то ты их столько натулила, что понятно, что тебя нужно всю полярную ночь трахать и то мало будет

Ну і де там твій сценарій? Хоча б щось твоє? Ну не заявилась би я сьогодні - що б ти тут робила - сиділа біля вікна і вичікувала "кузю"?

Та ладно, не переживай - я так само інколи вдаю, що все контролюю, коли в мене йде не так як треба. Просто я це роблю професійно, а ти як верблюд на підйомі - тільки вмієш, що плюнути, а на маневр не здатна.

Наприклад, я ж не знаю чим це для мене закінчиться - можу запросто дістати по рогах, тому зараз почну підготовку до плану "б" - а ти будеш діяти, як получиться, а найкраще в тебе получається сидіти в норі і не висовуватися.

Щодо віршиків - у тебе з розумінням погано - вони в мене про почуття, а не самолюбування. Ну щоб зрозуміліше - ти постійно цитуєш вірші, які воспівують жінок, які вони особливі, неземні, чарівні - приміряючи це все на себе. А насправді - ти це прояви реально, щоб хтось не тільки в знак подяки за світську бесіду, а щиро хотів тобі сказати приємне.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 37,6 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Та мені пофік - завжди є лише на моїх умовах - хочу - скандал, хочу - ви в дупі.

Я у всьому талановита - і це видно навіть тобі.

До речі, тулити віршики з самолюбуванням - доля таких як ти - недолюблених. Хі-Хі...

("...Я у всьому талановита...")

Очередной высер!

Посилання на коментар

Щодо віршиків - у тебе з розумінням погано - вони в мене про почуття...

...Привів табачню і московських попів -

Убий підараса.

Табачніки правлять свій відьомський бал,

Зійшла, мов зоря, їхня раса.

Ми знову раби й малороси-хохли -

Убий підараса.

Тебе не забуде Вкраїна коли,

Шахтарю з Донбасу,

Ти візьмеш у руки сталеве кайло

І вбєш підараса...

--------------------

"вони в мене про почуття..."

Посилання на коментар

там если покопаться, еще и не такие шедевры найти можно.. Не лазь в нафталине.. Може шо новое выдаст, правда фантазия скудновата у нее.. Поистрепалась в боях..

Посилання на коментар

...Привів табачню і московських попів -

Убий підараса.

Табачніки правлять свій відьомський бал,

Зійшла, мов зоря, їхня раса.

Ми знову раби й малороси-хохли -

Убий підараса.

Тебе не забуде Вкраїна коли,

Шахтарю з Донбасу,

Ти візьмеш у руки сталеве кайло

І вбєш підараса...

--------------------

"вони в мене про почуття..."

ЭТо цитируемый стих. Коментар припаяла.
Посилання на коментар

там если покопаться, еще и не такие шедевры найти можно.. Не лазь в нафталине.. Може шо новое выдаст, правда фантазия скудновата у нее.. Поистрепалась в боях..

Юль, ты хотела сказать в дерьме? После копания в ее постах хочется в хлорамин нырнуть, чтобы продезинфицироваться

Посилання на коментар

там если покопаться, еще и не такие шедевры найти можно..

хороший стих.

что вам не нравится,украинофобское г..

учили бы детей таким стихам-может быть чиновники боялись бы так воровать и ваши хозяева б так не наглели.

Посилання на коментар

Бунт на корабле! Собака мой ползет на задних лапах к чупакабре! Она тебя уже не примет, маленький! Раз отбуцнула, всё! Оставь надежду.. Хоть весь сорок пятый ее оближи- она тебя уже не простит! Она не понимает прелести мужского языка. Иди лучше куриц гоняй... если не заклюют.

Посилання на коментар

Юль, ты хотела сказать в дерьме? После копания в ее постах хочется в хлорамин нырнуть, чтобы продезинфицироваться

А ти про своє думала? Бо ти ж про мене лише брешеш, а я твоє лайно і затитувати можу.

На полюбуйся, якщо вже призабула:

Рижа:

Ой! Чуть не забыла. Не вздумай даже Хуйлю это предложить. Он из тех, кто к своей драгоценной заднице даже ТВОЙ язык не подпустит. Даже, если ты ему предложишь языком говно вылизать в анале.

А с Насосом и Кузей - удачи.

Еби их в свое удовольствие. Их задницы как раз для этого подходят.

Та після такого навіть хлорка не допомагає - а воно туди ж піриться, порядну з себе корчить, на людей бреше. Хоча про бреше, я загнула - ти іншого не вмієш, це твоя звична мова.

Посилання на коментар

Бунт на корабле! Собака мой ползет на задних лапах к чупакабре! Она тебя уже не примет, маленький! Раз отбуцнула, всё! Оставь надежду.. Хоть весь сорок пятый ее оближи- она тебя уже не простит! Она не понимает прелести мужского языка. Иди лучше куриц гоняй... если не заклюют.

чувство стадности прямо так и прет,подстилка. правда нужно учитывать что не все такие как ты, г..

Посилання на коментар

Давайте, сворні, фас!

Ви тут на нациста наганяєте - а себе збоку бачили? У нього хоч якась ідея є. А у вас добровільна втрата морального обличчя - люди, яким пофік, що про них скажуть. Це страшно усвідомити, а бути в такому стані...бр-ррр.

Посилання на коментар

чувство стадности прямо так и прет,подстилка. правда нужно учитывать что не все такие как ты, г..

нечем тебе учитывать. У тебя яичница тухлая вместо серого вещества.

Посилання на коментар

Ви тут на нациста наганяєте - а себе збоку бачили?

пссс, тыхо, Халю! Мирись с соперником своим скорее, поодиночке вам людей не одолеть, шакальё.

Посилання на коментар

не тебе писать,подстилка.

пссс, тыхо, Халю! Мирись с соперником своим скорее, поодиночке вам людей не одолеть, шакальё.

опять со своими стадными рефлексами?

людей... куча сионистских глистов.

Посилання на коментар

Рижа і євка - як вам такий висер біснуватої - фіалками пахне?

Ну копайтеся, на здоров"я. Не буду заважати вашим оргіям.

Все рівно форум ніхто не читає - завалили ви його вже по повній. Радійте - свою справу ви добре робите.

Посилання на коментар

Не буду заважати вашим оргіям.

я всегда подозревала, что у тебя нездоровая склонность к вуайеризму... Ну-ну.. наблудай.. Ты нам не мешаешь, органа..

Посилання на коментар

ЭТо цитируемый стих. Коментар припаяла.

Кем цитируемый, Орианой ???

Это трудно назвать стихом.

Посилання на коментар

Кем цитируемый, Орианой ???

Это трудно назвать стихом.

Ха-ха, готуйся - теперішні твої подружки і не такі вміють.

А вірш "Вбий підераса" написаний дуже відомим українським поетом - це протестний твір проти влади, а не так, як бавляться твої сворні подруги - для душі.

Посилання на коментар

хороший стих.

Стих плохой. Это трудно назвать стихом. Уровень подростка 11 лет

Почитай еГо шедевры - Юрий Винничук " Ночь эротической поэзии ", прозреешь.

А высмеять чиновников можно было блие остроумно.

Посилання на коментар

Почитай еГо шедевры - Юрий Винничук " Ночь эротической поэзии ", прозреешь.

Щоб когось критикувати, треба самій з себе щось представляти. Як я розумію - з шаманством те саме, що і з філософією - тільки вчишся?

Ось і знай свій шєсток, свірчок

Посилання на коментар

Ха-ха, готуйся - теперішні твої подружки і не такі вміють.

А вірш "Вбий підераса" написаний дуже відомим українським поетом - це протестний твір проти влади, а не так, як бавляться твої сворні подруги - для душі.

Поэт твоего уровня.

("...дуже відомим українським поетом...") - не смеши).

Доже вiдома це Лiна Костенко.

Посилання на коментар

может как стих он плохой,но то что написано там --хорошо.

он не высмеивал чиновников. он призывал к хорошему делу.

а чиновников высмеивать глупо-они нас доят ,а не наоборот.

Посилання на коментар

Поэт твоего уровня.

("...дуже відомим українським поетом...") - не смеши).

Доже вiдома це Лiна Костенко.

Нагороди

За щотижневу сторінку Юзя Обсерватора в газеті «Post-Поступ» отримав титул «Галицький лицар» (1999).

Переможець конкурсу Бі-Бі-Сі на найкращу українську книгу (2005) за роман «Весняні ігри в осінніх садах».

Де я можу знайти твої здобутки, щоб оцінити твій рівень, бо на жаль на форумі ти окрім копіпастів, ніякими цікавими коментарями не запам"яталася? Гась? Чекаю...

Посилання на коментар

Щоб когось критикувати, треба самій з себе щось представляти. Як я розумію - з шаманством те саме, що і з філософією - тільки вчишся?

Ось і знай свій шєсток, свірчок

Слушай КУРИЦА, что ты обо мне знаешь.

Тебе не кажется, что тебя заносит,припаркуй свой мозг.

(...Висновок: Не бачу в тебе ніяких задатків - примітивне мислення, неможливість абстрактного аналізу і повна відсутність .. ) - ты кто такая , чтоб делать такие выводы.

Какое мышление у тебя - ты просто дура набитая

Какой у тебя абстрактный анализ ???

Посилання на коментар

Нагороди

Гась? Чекаю...

Ты позициионируеш себя как «украинка». Однако, твои поведенческие стереотипы дают все основания предполагать твое еврейское происхождение (частичное, по крайней мере).

Посилання на коментар

Ты позициионируеш себя как «украинка». Однако, твои поведенческие стереотипы дают все основания предполагать твое еврейское происхождение (частичное, по крайней мере).

Мадьярско-рагульское))))))

==================

Веселой вам всем ночки! А я спать. -_-

Посилання на коментар

Ну, весело

Посилання на коментар

Слушай КУРИЦА, что ты обо мне знаешь.

Тебе не кажется, что тебя заносит,припаркуй свой мозг.

(...Висновок: Не бачу в тебе ніяких задатків - примітивне мислення, неможливість абстрактного аналізу і повна відсутність .. ) - ты кто такая , чтоб делать такие выводы.

Какое мышление у тебя - ты просто дура набитая

Какой у тебя абстрактный анализ ???

Ти справжнє зінчине щеня - озлоблена тваринка, вирвана долею зі звичного комфортного середовища. Щетинишся, шкіришся, ображаєш всіх навколо, але це лише в неті - даю голову на відсіч - в реалі ти мовчазне закомплексоване створіннячко, яке і мови соромиться, і зовнішності, та і факультет твій занюханий, непрестижний, нема людей яскравих і талановитих - небось саме село. Хоча, якщо чесно, філософія дуже цікава наука, але це для тих, хто в цьому розуміється - ти ж плебейка - абстрактне мислення для тебе незрозуміла річ. Тому всієї краси фаху, який ти собі вибрала чи він тебе вибрав, не знаю - ти ніколи не відчуєш.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Гість
Ця тема закрита для нових відповідей.

• Створити...