Орiана Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 Йййееес, сэр. Мем... :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 Йййееес, сэр. Оговорка по Фрейду))))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 Фрэйд с уважением относился к реформированию. Но, чудак-человек, во всех бедах обвинял сексуальную неудовлетворенность.. Другими словами, у кого что болит.. тот о том и оговаривается Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 Ну... после 20-ти лет вооздержания.... не то, что оговариваться.... надпись на заборе примешь за то, что там написано))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 А що означає, коли дві баби на цю обмовку, як сучки накинулися? Що в них взагалі нема сексуального життя :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 Жирафочка! Ты читала, как белорыбица воет на весь форум? Ну чистая тебе чупакабра... ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 Жирафочка! Ты читала, как белорыбица воет на весь форум? Ну чистая тебе чупакабра... ;) Ні, не встигла! Ща заценю... А что, неужели сдвиги прослеживаются? Мне показалось, там безнадежный отстой. Не до реформ, хоть бы удержать былые позиции.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 Ні, не встигла! Ща заценю... А что, неужели сдвиги прослеживаются? Мне показалось, там безнадежный отстой. Не до реформ, хоть бы удержать былые позиции.. Ой.... скорее полная безнадега.... Там и рыбы... и мыши... и саламандры... Брррррр... От радости о таком не пишут... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 Ой.... скорее полная безнадега.... Там и рыбы... и мыши... и саламандры... Брррррр... От радости о таком не пишут... Зато от желчной зависти- запросто, не напрягаясь! Вот что огорчает- ни одна реформа, б....ь, не поможет.. А мы от Тигипка что-то хотели! Если уж такие зеленые мозги не справляются...! Их удел- плясать на костях мученицах. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 Ну ось, щоб не заздрили, відкрию вам один секрет. Крім Фройда, на Львівщині народився ще один знаменитий психоаналітик - Вільгальм Райх. Він свою теорію розвинув далі Фройдівської. Як і Фройд, Райх вважав оргазм головною ПРОЯВОМ психічного здоров’я. Але якщо по Фройду - емоційне здоров’я потрібне для сексуального задоволення, то Райх вірив у зворотне: повне сексуальне задоволення потрібне для емоційного здоров’я. Так, що сучки, нєфік заглядати у шпарини, скриватися по схронах, включайтеся у гру і отримуйте задоволення - тому я така сильна і непереможна - а Корін хороший вчитель, думаєте в чому мій інтерес до нього (а це тобі рибо, за "сера") Я не жадна, мені не шкода. Кор, собако вилась, досить в душі киснути, до тебе гості :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 Зато от желчной зависти- запросто, не напрягаясь! Вот что огорчает- ни одна реформа, б....ь, не поможет.. А мы от Тигипка что-то хотели! Если уж такие зеленые мозги не справляются...! Их удел- плясать на костях мученицах. До остннього подиху..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 До остннього подиху.....Рыжик, а какой этимологии слово "схроны" ? Не напомнишь? Там где ласковые, терпеливые, мудрые и любящие женщины проживают? Или из чупакабровских краев? Тоже , блин, ни фига в стране не реформируется.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 Рыжик, а какой этимологии слово "схроны" ? Не напомнишь? Там где ласковые, терпеливые, мудрые и любящие женщины проживают? Или из чупакабровских краев? Тоже , блин, ни фига в стране не реформируется.. Там где ласковые, терпеливые, мудрые и любящие женщины, там садок вишневий біля хати. А в холодных и заплесневых схронах только чупакабрам и место... Их нельзя на люди ни выпускать, ни показывать.... Зловоние слишком смрадное... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 А в холодных и заплесневых схронах только чупакабрам и место... Их нельзя на люди ни выпускать, ни показывать.... Зловоние слишком смрадное... 39 посетителей за последние 60 минут 33 гостей, 5 пользователей, 1 скрытых пользователей GiRaFo.chka, Оріана, САИ, RINAL, За У проти М. Тіп ти так воняєш? :o :o :o Ну то помийся і виходь на світ Божий, чого в схроні, пардон, "скритих пользоватєлях" за людьми лупати. Чи "смрад" з середини? Ну то я рецептік дала (пардон. кор, але це тобі ще раз за "сера") Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 Вот наконец, путем долгих и сложных космических вычислений, общими усилиями, пришли к консенсусу су.., что реформирование ,таки необходимо! Навіть схронов! К кому же еще обратиться по перенятию опыта, как не к славным представителям маскировки и химзащиты! Так я в растерянности- а зачем были нужны схроны? У кого есть объяснения? Анекдот почти в тему.. Сержант! Постройте отделение и сообщите в деликатной форме рядовому Петрову, что у него скончался отец. - Отделение! Равняйсь. Смирно! У кого живы отцы - шаг вперед! - Петров! , а ты куда прёшься? __________________________ (это для тех,кто не в теме) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 Мем... :lol: ... а-а-а.... а тон с утра был как у сэр... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 Оговорка по Фрейду))))))) уважаю.... если и Фрейд умеет так нажираться... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 1 скрытых пользователей (пардон. кор, але це тобі ще раз за "сера") 1 скрытый... работает... после входа пропал, гад.... модем не выключался...знать мои следы со вчера... кто-то был с этого ИП... Пойду допрошу кота... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 В связи с чем Revizor.ua советует Сергею Лещенко – учитывая влияние господина Лещенко на украинскую публику .http://revizor.ua/news/polemika#20120114_usa Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 Жирафочка! Тебя не напрягает, что я в скрытых пользователях сижу? Сама это не люблю. Но вот на этом форуме вдруг стало интересно. Появляться, когда тебя не ждут ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 Появляться, когда тебя не ждут ;) І тупо слідкувати за тими, кого ждут... :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 В связи с чем Revizor.ua советует Сергею Лещенко – учитывая влияние господина Лещенко на украинскую публику .http://revizor.ua/news/polemika#20120114_usa Кожна мить несе нам радість існування, А тому нема чого журитися. Нещодавно я піднявся до Гараня, Зараз можу в Оріану зануритися. До речі, ярий українофоб - диви, вже навіть віршує українською :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 ... а-а-а.... а тон с утра был как у сэр... Ех ти, треба було очі продерти - там не тільки тон був - там були ботфорти і батіг *http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5LF8YMgWQbs Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 Кожна мить несе нам радість існування, А тому нема чого журитися. Нещодавно я піднявся до Гараня, Зараз можу в Оріану зануритися. До речі, ярий українофоб - диви, вже навіть віршує українською :lol: :lol: :lol: Набить Глебу морду.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 Набить Глебу морду.... не треба Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 Соррі, сама розібралася, знайшла кнопочку Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 15 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 січня, 2012 не треба Как думаешь, это хорошо или плохо, что сюда поналазило столько отбросов донецкого форума? С одной стороны, будто и ничё... посещаемость... туда-сюда... Но с другой... нет ли опасности превратиться в смердящее болото - как у этого говнюка на горшке?... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 січня, 2012 Как думаешь, это хорошо или плохо, что сюда поналазило столько отбросов донецкого форума? С одной стороны, будто и ничё... посещаемость... туда-сюда... Но с другой... нет ли опасности превратиться в смердящее болото - как у этого говнюка на горшке?... Ну ти ж сам казав: нет не для всіх. Але тут є переваги - ніхто не закриває рота. А коли модераторка з явно вираженими ознаками вахтера - понижує твій рейтинг на 50-ть балів (а їй можу понизити максимум на 5!!!!) з формулюванням: "сексуально стурбована дамочка" (це на політичному форумі, де за флуд відправляють у бан!!!) - ось від чого хочеться когось вбити. А в придачу - бан на два тижні - це той кайф, про який я цитувала: пацани жертву мусять принизити - інакше задоволення від перемоги нема. То наш форум - вільне поле - по любому їх сморід вивітрює. Не нервуй :rolleyes: Ти вгадав: їх не цікавить що і чому: вони тут для того, щоб поповнити дефіцит у спілкуванні. Але завжди можна знайти щось інше - я знаю деякі поринули у фейс-бук. Я поки боюся туди лізти - можу захопитися. Там знаєш скільки ціквих людей. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 15 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 січня, 2012 Фрэйд с уважением относился к реформированию. Но, чудак-человек, во всех бедах обвинял сексуальную неудовлетворенность.. Другими словами, у кого что болит.. тот о том и оговаривается Ну ещё не факт шо сам Фрейд был адекватен в мышлении. Психоанализ весьма тонкая штука в которой могут разбираться лишь психи. Критика Фрейда и психоанализа Биолог и нобелевский лауреат Питер Медавар охарактеризовал психоанализ как «самое грандиозное интеллектуальное мошенничество двадцатого века»[ Философ науки Карл Поппер критически отзывался о психоанализе и его направлениях. Поппер утверждал, что теории психоанализа не обладают предсказательной силой, и невозможно поставить такой эксперимент, который бы мог их опровергнуть (то есть психоанализ нефальсифицируем), следовательно эти теории псевдонаучны[ Профессор психологии Йельского университета Пол Блум отмечал, что утверждения Фрейда настолько туманны, что не могут быть проверены никаким достоверным методом и поэтому не могут быть применимы с точки зрения науки[8]. Фрейд некоторое время употреблял кокаин, исследуя его влияние на организм человека, и даже прописывал его своим пациентам. Позднее он признал это вещество опасным наркотиком и отказался от него в своей практике из Выкипендии) Фрейд некоторое время употреблял кокаин, исследуя его влияние на организм человека, и даже прописывал его своим пациентам. Позднее он признал это вещество опасным наркотиком и отказался от него в своей практике А що означає, коли дві баби на цю обмовку, як сучки накинулися? Що в них взагалі нема сексуального життя :lol: :lol: :lol:Означає шо третя баба як сучка не стерпіла і встромила свого носа у розмову. Либонь проблеми які озвучила панна саму турбують інакше звідки така обізнаність? Соррі, сама розібралася, знайшла кнопочку Слава Богу! Нарешті!!! Как думаешь, это хорошо или плохо, что сюда поналазило столько отбросов донецкого форума? С одной стороны, будто и ничё... посещаемость... туда-сюда... Но с другой... нет ли опасности превратиться в смердящее болото - как у этого говнюка на горшке?... Мені здається шо вам тре свій форум на двох створити. Ніхто вам заважати не буте. Правда розумію що там вам буде сумне - ні помиями кого облити, ні показати свою нікчемність намагаючись образити інших. почитайте підпис у Бєса. Це про вашу солодку парочку. Точніше і не скажеш. До речі я не донецького форуму, і мої знайомі тут теж не звідтіля тож у вас ще й галюцинації чи як? (не лікар, не можу стверджувати але манія переслідування у вас в повному порядку) Ти вгадав: їх не цікавить що і чому: вони тут для того, щоб поповнити дефіцит у спілкуванні.Пополвнити дефіцит у спілкуванні з ким? З вами? :blink: :blink: :blink: Ні, манія величі у вас зашкалює. Наприклад зникніть звідси і ніхто цього не помітить, ну хіба що срачу на сторінках форуму значно поменшає....а спілкування залишиться. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 15 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 січня, 2012 Ну ти ж сам казав: нет не для всіх. Але тут є переваги - ніхто не закриває рота. А коли модераторка з явно вираженими ознаками вахтера - понижує твій рейтинг на 50-ть балів (а їй можу понизити максимум на 5!!!!) з формулюванням: "сексуально стурбована дамочка" (це на політичному форумі, де за флуд відправляють у бан!!!) - ось від чого хочеться когось вбити. А в придачу - бан на два тижні - це той кайф, про який я цитувала: пацани жертву мусять принизити - інакше задоволення від перемоги нема. То наш форум - вільне поле - по любому їх сморід вивітрює. Не нервуй :rolleyes: Ти вгадав: їх не цікавить що і чому: вони тут для того, щоб поповнити дефіцит у спілкуванні. Але завжди можна знайти щось інше - я знаю деякі поринули у фейс-бук. Я поки боюся туди лізти - можу захопитися. Там знаєш скільки ціквих людей. у-у-х... Какая ты азартная... рейтинги...балы... что значит молодость..... Этим гнидникам грустно без погоныча, все, кто там тусуется изначально классифицируется как тупая быдлота. Мож сюда идут не совсем потерянные?... во всяком случае - остаются... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.