Перейти до змісту
Український політичний форум

Реформы

Гість korin

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 37,6 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Йййееес, сэр.

Оговорка по Фрейду)))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

Фрэйд с уважением относился к реформированию. Но, чудак-человек, во всех бедах обвинял сексуальную неудовлетворенность.. Другими словами, у кого что болит.. тот о том и оговаривается

Посилання на коментар

Ну... после 20-ти лет вооздержания.... не то, что оговариваться.... надпись на заборе примешь за то, что там написано)))))

Посилання на коментар

А що означає, коли дві баби на цю обмовку, як сучки накинулися? Що в них взагалі нема сексуального життя :lol: :lol: :lol:

Посилання на коментар

Жирафочка!

Ты читала, как белорыбица воет на весь форум?

Ну чистая тебе чупакабра... ;)

Посилання на коментар

Жирафочка!

Ты читала, как белорыбица воет на весь форум?

Ну чистая тебе чупакабра... ;)

Ні, не встигла! Ща заценю... А что, неужели сдвиги прослеживаются? Мне показалось, там безнадежный отстой. Не до реформ, хоть бы удержать былые позиции..
Посилання на коментар

Ні, не встигла! Ща заценю... А что, неужели сдвиги прослеживаются? Мне показалось, там безнадежный отстой. Не до реформ, хоть бы удержать былые позиции..

Ой.... скорее полная безнадега.... Там и рыбы... и мыши... и саламандры... Брррррр... От радости о таком не пишут...

Посилання на коментар

Ой.... скорее полная безнадега.... Там и рыбы... и мыши... и саламандры... Брррррр... От радости о таком не пишут...

Зато от желчной зависти- запросто, не напрягаясь! Вот что огорчает- ни одна реформа, б....ь, не поможет.. А мы от Тигипка что-то хотели! Если уж такие зеленые мозги не справляются...!

Их удел- плясать на костях мученицах.

Посилання на коментар

Ну ось, щоб не заздрили, відкрию вам один секрет. Крім Фройда, на Львівщині народився ще один знаменитий психоаналітик - Вільгальм Райх. Він свою теорію розвинув далі Фройдівської. Як і Фройд, Райх вважав оргазм головною ПРОЯВОМ психічного здоров’я. Але якщо по Фройду - емоційне здоров’я потрібне для сексуального задоволення, то Райх вірив у зворотне: повне сексуальне задоволення потрібне для емоційного здоров’я.

Так, що сучки, нєфік заглядати у шпарини, скриватися по схронах, включайтеся у гру і отримуйте задоволення - тому я така сильна і непереможна - а Корін хороший вчитель, думаєте в чому мій інтерес до нього (а це тобі рибо, за "сера")

Я не жадна, мені не шкода.

Кор, собако вилась, досить в душі киснути, до тебе гості :lol: :lol: :lol:

Посилання на коментар

Зато от желчной зависти- запросто, не напрягаясь! Вот что огорчает- ни одна реформа, б....ь, не поможет.. А мы от Тигипка что-то хотели! Если уж такие зеленые мозги не справляются...!

Их удел- плясать на костях мученицах.

До остннього подиху.....

Посилання на коментар

До остннього подиху.....

Рыжик, а какой этимологии слово "схроны" ? Не напомнишь? Там где ласковые, терпеливые, мудрые и любящие женщины проживают? Или из чупакабровских краев?

Тоже , блин, ни фига в стране не реформируется..

Посилання на коментар

Рыжик, а какой этимологии слово "схроны" ? Не напомнишь? Там где ласковые, терпеливые, мудрые и любящие женщины проживают? Или из чупакабровских краев?

Тоже , блин, ни фига в стране не реформируется..

Там где ласковые, терпеливые, мудрые и любящие женщины, там садок вишневий біля хати.

А в холодных и заплесневых схронах только чупакабрам и место... Их нельзя на люди ни выпускать, ни показывать.... Зловоние слишком смрадное...

Посилання на коментар

А в холодных и заплесневых схронах только чупакабрам и место... Их нельзя на люди ни выпускать, ни показывать.... Зловоние слишком смрадное...

39 посетителей за последние 60 минут

33 гостей, 5 пользователей, 1 скрытых пользователей

GiRaFo.chka, Оріана, САИ, RINAL, За У проти М.

Тіп ти так воняєш? :o :o :o

Ну то помийся і виходь на світ Божий, чого в схроні, пардон, "скритих пользоватєлях" за людьми лупати.

Чи "смрад" з середини? Ну то я рецептік дала (пардон. кор, але це тобі ще раз за "сера")

Посилання на коментар

Вот наконец, путем долгих и сложных космических вычислений, общими усилиями, пришли к консенсусу су.., что реформирование ,таки необходимо! Навіть схронов!

К кому же еще обратиться по перенятию опыта, как не к славным представителям маскировки и химзащиты!

Так я в растерянности- а зачем были нужны схроны? У кого есть объяснения?

Анекдот почти в тему..

Сержант! Постройте отделение и сообщите в деликатной форме рядовому Петрову, что у него скончался отец.

- Отделение! Равняйсь. Смирно! У кого живы отцы - шаг вперед!

- Петров! , а ты куда прёшься?

(это для тех,кто не в теме)

Посилання на коментар

1 скрытых пользователей

(пардон. кор, але це тобі ще раз за "сера")

1 скрытый... работает... после входа пропал, гад.... модем не выключался...знать мои следы со вчера... кто-то был с этого ИП...

Пойду допрошу кота...

Посилання на коментар

В связи с чем Revizor.ua советует Сергею Лещенко – учитывая влияние господина Лещенко на украинскую публику .http://revizor.ua/news/polemika#20120114_usa

Посилання на коментар

Жирафочка!

Тебя не напрягает, что я в скрытых пользователях сижу?

Сама это не люблю. Но вот на этом форуме вдруг стало интересно. Появляться, когда тебя не ждут ;)

Посилання на коментар

В связи с чем Revizor.ua советует Сергею Лещенко – учитывая влияние господина Лещенко на украинскую публику .http://revizor.ua/news/polemika#20120114_usa

Кожна мить несе нам радість існування,

А тому нема чого журитися.

Нещодавно я піднявся до Гараня,

Зараз можу в Оріану зануритися.

До речі, ярий українофоб - диви, вже навіть віршує українською :lol: :lol: :lol:

Посилання на коментар

... а-а-а.... а тон с утра был как у сэр...

Ех ти, треба було очі продерти - там не тільки тон був - там були ботфорти і батіг *http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5LF8YMgWQbs

Посилання на коментар

Кожна мить несе нам радість існування,

А тому нема чого журитися.

Нещодавно я піднявся до Гараня,

Зараз можу в Оріану зануритися.

До речі, ярий українофоб - диви, вже навіть віршує українською :lol: :lol: :lol:

Набить Глебу морду....

Посилання на коментар

не треба

Как думаешь, это хорошо или плохо, что сюда поналазило столько отбросов донецкого форума?

С одной стороны, будто и ничё... посещаемость... туда-сюда...

Но с другой... нет ли опасности превратиться в смердящее болото - как у этого говнюка на горшке?...

Посилання на коментар

Как думаешь, это хорошо или плохо, что сюда поналазило столько отбросов донецкого форума?

Но с другой... нет ли опасности превратиться в смердящее болото - как у этого говнюка на горшке?...

Ну ти ж сам казав: нет не для всіх. Але тут є переваги - ніхто не закриває рота. А коли модераторка з явно вираженими ознаками вахтера - понижує твій рейтинг на 50-ть балів (а їй можу понизити максимум на 5!!!!) з формулюванням: "сексуально стурбована дамочка" (це на політичному форумі, де за флуд відправляють у бан!!!) - ось від чого хочеться когось вбити. А в придачу - бан на два тижні - це той кайф, про який я цитувала: пацани жертву мусять принизити - інакше задоволення від перемоги нема. То наш форум - вільне поле - по любому їх сморід вивітрює.

Не нервуй :rolleyes:

Ти вгадав: їх не цікавить що і чому: вони тут для того, щоб поповнити дефіцит у спілкуванні. Але завжди можна знайти щось інше - я знаю деякі поринули у фейс-бук. Я поки боюся туди лізти - можу захопитися. Там знаєш скільки ціквих людей.

Посилання на коментар

Фрэйд с уважением относился к реформированию. Но, чудак-человек, во всех бедах обвинял сексуальную неудовлетворенность.. Другими словами, у кого что болит.. тот о том и оговаривается

Ну ещё не факт шо сам Фрейд был адекватен в мышлении. Психоанализ весьма тонкая штука в которой могут разбираться лишь психи.

Критика Фрейда и психоанализа

Биолог и нобелевский лауреат Питер Медавар охарактеризовал психоанализ как «самое грандиозное интеллектуальное мошенничество двадцатого века»[ Философ науки Карл Поппер критически отзывался о психоанализе и его направлениях. Поппер утверждал, что теории психоанализа не обладают предсказательной силой, и невозможно поставить такой эксперимент, который бы мог их опровергнуть (то есть психоанализ нефальсифицируем), следовательно эти теории псевдонаучны[

Профессор психологии Йельского университета Пол Блум отмечал, что утверждения Фрейда настолько туманны, что не могут быть проверены никаким достоверным методом и поэтому не могут быть применимы с точки зрения науки[8].

Фрейд некоторое время употреблял кокаин, исследуя его влияние на организм человека, и даже прописывал его своим пациентам. Позднее он признал это вещество опасным наркотиком и отказался от него в своей практике

из Выкипендии)

Фрейд некоторое время употреблял кокаин, исследуя его влияние на организм человека, и даже прописывал его своим пациентам. Позднее он признал это вещество опасным наркотиком и отказался от него в своей практике

А що означає, коли дві баби на цю обмовку, як сучки накинулися? Що в них взагалі нема сексуального життя :lol: :lol: :lol:

Означає шо третя баба як сучка не стерпіла і встромила свого носа у розмову. Либонь проблеми які озвучила панна саму турбують інакше звідки така обізнаність?

Соррі, сама розібралася, знайшла кнопочку :)

Слава Богу! Нарешті!!!

Мені здається шо вам тре свій форум на двох створити. Ніхто вам заважати не буте. Правда розумію що там вам буде сумне - ні помиями кого облити, ні показати свою нікчемність намагаючись образити інших. почитайте підпис у Бєса. Це про вашу солодку парочку. Точніше і не скажеш. До речі я не донецького форуму, і мої знайомі тут теж не звідтіля тож у вас ще й галюцинації чи як? (не лікар, не можу стверджувати але манія переслідування у вас в повному порядку)

Ти вгадав: їх не цікавить що і чому: вони тут для того, щоб поповнити дефіцит у спілкуванні.

Пополвнити дефіцит у спілкуванні з ким? З вами? :blink: :blink: :blink: Ні, манія величі у вас зашкалює. Наприклад зникніть звідси і ніхто цього не помітить, ну хіба що срачу на сторінках форуму значно поменшає....а спілкування залишиться.
Посилання на коментар

Ну ти ж сам казав: нет не для всіх. Але тут є переваги - ніхто не закриває рота. А коли модераторка з явно вираженими ознаками вахтера - понижує твій рейтинг на 50-ть балів (а їй можу понизити максимум на 5!!!!) з формулюванням: "сексуально стурбована дамочка" (це на політичному форумі, де за флуд відправляють у бан!!!) - ось від чого хочеться когось вбити. А в придачу - бан на два тижні - це той кайф, про який я цитувала: пацани жертву мусять принизити - інакше задоволення від перемоги нема. То наш форум - вільне поле - по любому їх сморід вивітрює.

Не нервуй :rolleyes:

Ти вгадав: їх не цікавить що і чому: вони тут для того, щоб поповнити дефіцит у спілкуванні. Але завжди можна знайти щось інше - я знаю деякі поринули у фейс-бук. Я поки боюся туди лізти - можу захопитися. Там знаєш скільки ціквих людей.

у-у-х... Какая ты азартная... рейтинги...балы... что значит молодость.....

Этим гнидникам грустно без погоныча, все, кто там тусуется изначально классифицируется как тупая быдлота.

Мож сюда идут не совсем потерянные?... во всяком случае - остаются...

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Гість
Ця тема закрита для нових відповідей.

• Створити...